Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim 10 aydir yarismada oldugum icin gozlem yaptim genel olarak boyle al ver gel. Ama farkındalık büyük nimet azicik bakis acisi defisikligi ve caba ile ustesinden gelecegiz bence biz de kilo verip koruyabilen kisilerden olacağız insallah 💞🌺
İnşallah 😍👏👏
Ayy sevindim canim ertelenmesine ust uste yoruldun sen de gerildin zaten ilk gittiginde 🙃
Afiyet olsun canim benim sen guzel dengeliyorsun yediklerini 🥰
Ayy anlıyosun benii 😍😍😍 aynen azcık dinleneyim 😆
Pazartesi yicem cnm 2 tane aldım 1 ini babamlara vericem yarın :-)
Sonrasında da yok oluşuma şahit olacağız hep birlikte. :KK70: Keşke 2-3 diye gitse oh :KK70:

Hahahahahahah valla okuduğum ilk an kalbim güm güm attı :KK70: 2 kilo töbe veremem. Eğer böyle bi kural olursa yakında takımımız (temsili) :KK70:
Eki Görüntüle 2822029
Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülüm 😃😃😃

Sonrasında da yok oluşuma şahit olacağız hep birlikte. :KK70: Keşke 2-3 diye gitse oh :KK70:

Hahahahahahah valla okuduğum ilk an kalbim güm güm attı :KK70: 2 kilo töbe veremem. Eğer böyle bi kural olursa yakında takımımız (temsili) :KK70:
Eki Görüntüle 2822029

İnşallah 😍👏👏

Ayy anlıyosun benii 😍😍😍 aynen azcık dinleneyim 😆
Pazartesi yicem cnm 2 tane aldım 1 ini babamlara vericem yarın :-)

Anoreksiya grubu mu diyosun zor be gülüm 😃😃😃
Burcu doğru diyo valla çok zor be, biz o hale gelebiliyo olsak şuan böyle olmazdık :KK70: :KK70: :KK70:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(9-16 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Kız ortası yok mu bunun :KK35:
Ben uçların insanıyım :D :D İlk doğduğumda 2700 gr doğmuşum. Bacaklarım o kadar inceymiş ki annemler sakat zannetmiş. Babaannem de o zayıflıktan demiş. 5-6 aylık olduktan sonra da şüşkolaşmışım, önünü alamamışlar. :D Hatta öyle ki otururken dengemi kaybedip düşersem tekrar kalkamazmışım, kaplumbağa gibi...... Annemlerin kaldırmasını beklermişim. O zamandan beri dobik bir pacoyum. Bi ara bebeklik fotoğrafımı atarım bulursam. :D

Ben uçların insanıyım :KK70: :KK70: İlk doğduğumda 2700 gr doğmuşum. Bacaklarım o kadar inceymiş ki annemler sakat zannetmiş. Babaannem de o zayıflıktan demiş. 5-6 aylık olduktan sonra da şüşkolaşmışım, önünü alamamışlar. :KK70: Hatta öyle ki otururken dengemi kaybedip düşersem tekrar kalkamazmışım, kaplumbağa gibi...... Annemlerin kaldırmasını beklermişim. O zamandan beri dobik bir pacoyum. Bi ara bebeklik fotoğrafımı atarım bulursam. :KK70:
ben de 4800 doğmuşum :KK57: ah bu baba tarafı genlerim :))) ay at da bakalım canım merak ettim :anne:

Bende 4.5 kilo doğmuşum 🤣 ve kesinlikle baba tarafı genlerim nolur anneme çekseydim diyorum 50 yaşında ve yıllardır 65 kilo 😅
ayy sorma canım hayatımın özetini okudum :D keşke çekseydik anne tarafına azcık :)) annem de 59 yaşında 63 kilo ve max 64 ü gördü hayatında :nazar: halam amcam babamlar falan min +100 :olamaz:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(9-16 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Cnm nasıl da denk geldi yine S Suskunhanim cimla hee 😃😃😃 ben tatlı yedikçe bayılmazsa iyi 😂😂😂

Ben uçların insanıyım :KK70: :KK70: İlk doğduğumda 2700 gr doğmuşum. Bacaklarım o kadar inceymiş ki annemler sakat zannetmiş. Babaannem de o zayıflıktan demiş. 5-6 aylık olduktan sonra da şüşkolaşmışım, önünü alamamışlar. :KK70: Hatta öyle ki otururken dengemi kaybedip düşersem tekrar kalkamazmışım, kaplumbağa gibi...... Annemlerin kaldırmasını beklermişim. O zamandan beri dobik bir pacoyum. Bi ara bebeklik fotoğrafımı atarım bulursam. :KK70:
Yaaaaaa :KK74:hahaha canım benim yaa boşuna tosbiğim demiyoruummm :-)

Back
X