- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.661
hoşgeldin canım
tahmin ettim bi aksilik olduğunu zaten aynı geçtik seni
kilo vermiş miydin bari
feci bi sonuç aldık ama haftaya dereceler bizim inşallah
ben çok yoğundum bu hafta ama şimdi acısını çıkarıcam
evden çıkmayı düşünmüyorum canım
migren varmı bilmiyorum canım ama dün tansiyonum çok yükselmiş büyüğü 180 /100 olmuş ve resmen midem bulanıyordu ilaçta kullanmıyorum uzun süredir sorun yok diye ama yorgnluk ve stres haliyle bu haldeydm havalarda zaten malum yaz gelmek bilmedi yağacakmı açacakmı belli değil yorucuydu yarında seçim için çalışmaya gitmiyormuşuz bu iyi geldi biraz evde olucam en azından pazartes
itibariyle bende düşünüyorum sıkı başlamaya haftaya yarış iyi fikir pazartesi hepimiz kilomuzu ve cuma olmak istediğimiz kiloyu yazalım ona göre başlayalım güzel olur canım .
mönüde balık varmış bu akşam benim içinde ye balık uzun zamandır bende isityordum balık ama olmadı benim yerime siz yiyin bir güzel afiyetle balıkçı güzelleri sizi öpüorum canım evdeki pc de bozuk her an kapanabilir kapanmadan yazaym dedim .
herkeze iyi tatiller görüşmek üzere pazartesi öpüyorum takımımın tatlı bayanları
iyi pazarlar herkese...bugun moralim bozuk cumadan bu yana 500gr.almısım o kadar dikkate ragmen.bagırsaklarım kitlendi zaten onunda etkisiyle iyice şiştim.2 haftadır 300 gr.500gr.sinir geldi artık.dun akşam saat 7de salata yiyorum ekmeksiz ve kilo alıp kalkıyorum.motivasyonum sıfırın altında
çok severim balığı ya
bekarken daha çok yerdim
annem sağolsun temizler ayıklar pişirir koyardı önümüze
şimdi üşeniyorum
ama annem aradı az önce akşama yemeğe gelin dedi
kız kardeşim geldi çanakkaleden okulu tatile girdi
dedim mangal yakarsanız gelirim
ben gelirken balıkları alırım
akşama ziyafet var istersen sen gel kuzu
Karaköye uğrucam giderken toplucam balıkları gidicem annemlere
off bugün evde küçük çaplı bi tadilat var
banyodaki lavabo kırıldı nasıl kırıldı ben de şaştım
seramik sabunluk düştü içine ve kırıldı
eşim onu değiştiriyo şimdi
daha kızı veterinere götürcez
sonra annemlere gecicem
güya ben bugün evden çıkmıcaktım
pofff
migren varmı bilmiyorum canım ama dün tansiyonum çok yükselmiş büyüğü 180 /100 olmuş ve resmen midem bulanıyordu ilaçta kullanmıyorum uzun süredir sorun yok diye ama yorgnluk ve stres haliyle bu haldeydm havalarda zaten malum yaz gelmek bilmedi yağacakmı açacakmı belli değil yorucuydu yarında seçim için çalışmaya gitmiyormuşuz bu iyi geldi biraz evde olucam en azından pazartes
itibariyle bende düşünüyorum sıkı başlamaya haftaya yarış iyi fikir pazartesi hepimiz kilomuzu ve cuma olmak istediğimiz kiloyu yazalım ona göre başlayalım güzel olur canım .
Mönüde balık varmış bu akşam benim içinde ye balık uzun zamandır bende isityordum balık ama olmadı benim yerime siz yiyin bir güzel afiyetle balıkçı güzelleri sizi öpüorum canım evdeki pc de bozuk her an kapanabilir kapanmadan yazaym dedim .
Herkeze iyi tatiller görüşmek üzere pazartesi öpüyorum takımımın tatlı bayanları
günaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr
Inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm
Reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba
Bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım
Bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek
Geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr:kk:
iyi pazarlar,
dün size uzuunnn bir mesaj yazıyordum, kalktım bilgisayar başından, şarjı bitmiş, sonra da kardeşim geldi geçti başına. O uzun mesajım silindiii
Kısaca cuma yı özetliyeyim:
4 tüp kan verdim
1 röntgen + 1 röntgeni de yanlışlıkla çektiler (akciğerlerimi de görmüş oldum)
1 ultrason
1 kaşarlı tost
1 röntgen
1 muayene
1 ultrason daha
1 kan tetkiki daha istedi pazartesiye kaldı
1 kaşarlı tost
sabah 9 da girdiğim hastaneden akşamüstü 4buçukta çıkabildim.
Pazartesiye kalan kan sonuçlarını da görmeden bişey demiyolar. Ama benim dikişlerin durumu en azından dışardan düzelmeye başladı.. Teşhisi koyup ilaç verene kadar geçecek sanırım..
Akşam yemekli düğün vardı. Ama nişanlım toplantıdan 22 de gelince, onu beklerken oturduğum pastaneci ablamın yanında peynir ekmek yedim. çeyreğin yarısı kadar. Son 15 dk da emirgandaki düğüne yetişip tebrik edebildik anca. Yemek memek hak getire..
mutlu pazarlar herkese
eşimle sandığa gittik bugün hayırlı uğurlu olsun inşallah
sorasında kahvaltıya gittik sahile yürüdük baya
eşofmanları çektik altımıza
eşim baya mızmızlandı ama olsun
kallavi bi kahvaltı yaptım
domates salatalık yeşillik yumurta
peynir zeytin az bişey tereyağı
ve 3 dilim kepek ekmeği yedim
dönüş yolunda da yürüdük
iyi pazarlar herkese...bugun moralim bozuk cumadan bu yana 500gr.almısım o kadar dikkate ragmen.bagırsaklarım kitlendi zaten onunda etkisiyle iyice şiştim.2 haftadır 300 gr.500gr.sinir geldi artık.dun akşam saat 7de salata yiyorum ekmeksiz ve kilo alıp kalkıyorum.motivasyonum sıfırın altında
menüleriiiimmmmmmmmmm
10.06.2011 cuma ( 65,3 ) artı 200 gr
sabah
2 tane kepekli poğaça
öğlen
1 tane tavuk sarma
2 yk patates püresi
2 yk salata
1 yk yogurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane light albeni
akşam
1 tane karışık yagsız tost
11.06.2011 cumartesi ( 64,3 ) eksi 1 kg :d
sabah
1 porsiyon patatesli börek
öğle
3 tne tavuk nugget ızgara
2 tane köfte ızgara
2 yk yogurt
yarım kk beyaz peynir
1 tane domates
accık beyaz ekmek
akşam
yok
12.06.2011 pazar (64,1 ) eksi 200 gr
sabah
6 dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1 tane yeşil zeytin
1 dilim beyaz ekmek
öğle
1 tane büyük mangalda tavuk pirzola
1 tane mangalda köfte
3 dilim beyaz ekmek
3 yk patlıcan salatası
2 tane közlenmiş domates
akşam
6-7 tane mangalda kaşarlı mantar
gecmış olsun ferıhancım mutlaka takıp ettır tansıyon onemlı ılac onerdımı dr ben gecen hafta cok bozdum rejımı ılk hedefım tablodakı kıloma gerı donmek utanıyorum ama bu hafta donecegım gerı tam gaz
günaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr
inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm
reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba
bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım
bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek
geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr:kk:
iyi pazarlar,
dün size uzuunnn bir mesaj yazıyordum, kalktım bilgisayar başından, şarjı bitmiş, sonra da kardeşim geldi geçti başına. o uzun mesajım silindiii
kısaca cuma yı özetliyeyim:
4 tüp kan verdim
1 röntgen + 1 röntgeni de yanlışlıkla çektiler (akciğerlerimi de görmüş oldum)
1 ultrason
1 kaşarlı tost
1 röntgen
1 muayene
1 ultrason daha
1 kan tetkiki daha istedi pazartesiye kaldı
1 kaşarlı tost
sabah 9 da girdiğim hastaneden akşamüstü 4buçukta çıkabildim.
pazartesiye kalan kan sonuçlarını da görmeden bişey demiyolar. ama benim dikişlerin durumu en azından dışardan düzelmeye başladı.. teşhisi koyup ilaç verene kadar geçecek sanırım..
akşam yemekli düğün vardı. ama nişanlım toplantıdan 22 de gelince, onu beklerken oturduğum pastaneci ablamın yanında peynir ekmek yedim. çeyreğin yarısı kadar. son 15 dk da emirgandaki düğüne yetişip tebrik edebildik anca. yemek memek hak getire..
mutlu pazarlar herkese
eşimle sandığa gittik bugün hayırlı uğurlu olsun inşallah
sorasında kahvaltıya gittik sahile yürüdük baya
eşofmanları çektik altımıza
eşim baya mızmızlandı ama olsun
kallavi bi kahvaltı yaptım
domates salatalık yeşillik yumurta
peynir zeytin az bişey tereyağı
ve 3 dilim kepek ekmeği yedim
dönüş yolunda da yürüdük
menüleriiiimmmmmmmmmm
10.06.2011 Cuma ( 65,3 ) artı 200 gr
Sabah
2 tane kepekli poğaça
Öğlen
1 tane tavuk sarma
2 yk patates püresi
2 yk salata
1 yk yogurt
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 tane light albeni
Akşam
1 tane karışık yagsız tost
11.06.2011 Cumartesi ( 64,3 ) eksi 1 kg
Sabah
1 porsiyon patatesli börek
Öğle
3 tne tavuk nugget ızgara
2 tane köfte ızgara
2 yk yogurt
Yarım kk beyaz peynir
1 tane domates
Accık beyaz ekmek
Akşam
Yok
12.06.2011 Pazar (64,1 ) eksi 200 gr
Sabah
6 dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1 tane yeşil zeytin
1 dilim beyaz ekmek
Öğle
1 tane büyük mangalda tavuk pirzola
1 tane mangalda köfte
3 dilim beyaz ekmek
3 yk patlıcan salatası
2 tane közlenmiş domates
Akşam
6-7 tane mangalda kaşarlı mantar
merhaba takımcığım hepinize güzel bir hafta diliyorum inşallah iyisinizdir ben iyiyim çok şükür bu sabah 3 kaşık biber kavurması 2 dilim beyaz ekmekle kahvaltı yaptım yanımda zeytinyağlı taze fasulye getirdim 5 kaşık kadar acıkırsam sunta bisküvim var henüz bu kadar akşamda büyük ihtimalle yine fasulye yerim bakalım artık şimdi geçmişe bakayım biraz birde su alıp geleyim su içmeyi yine ihmal ettim bu hafta başlamalıyım su içmeye haziran sonunda 95 olacaktık ama nerde ben yine 102 ye çıkmışım geçen hafta ve haftasonu abarttm sanırım inşallah cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönerim . neyse geçmişe bakayım yine yazarım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...
Cumartesi sabah evde kahvaltı yaptım.
Öğlen 2 dilim pizza yedim :44: başkada birşey yemedim.
Pazar
sabah yine evde kahvaltı (1haşlanmış yumurta ve peynirli biber kavurma)
Akşama doğruda patates yedim.
Akşam da 1 dondurma (kornet)
Bugün
Sabah
Kepek ekmeğine sandiviç
Öğlen
Akdeniz salata
Akşam
Bezelye
Aralarda meyve ve 1 fincan nescafe
Haftasonu pizza ve patates yemek olmadı biliyorum ama hep dışardaydım ve mecbur kaldım
üzme canım kendini
ben de 70 olacaktım güya ama nerde izinli olduğum dönem koptum baya
ama azmettim vericem
en azından yaz sonuna kadar bi 10 kilo olsun vermeliyim
forumda kabuk tarçın ve bal kilo vermeye yardımcı diye bi topik
var
severim tarçını çok az balla deneyeiyim diyorum
iştahı kesiyo falan zaten
keşke bi formul olsa iştahı kesse zayıflatsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?