Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım ya verememıstım kılo kosusturdum cok ama yeme duzenım evdekı gıbı olmuyo tabı dısardayken ama haftaya tam gaz verecegız hepımız

gecmış olsun ferıhancım mutlaka takıp ettır tansıyon onemlı ılac onerdımı dr ben gecen hafta cok bozdum rejımı ılk hedefım tablodakı kıloma gerı donmek utanıyorum ama bu hafta donecegım gerı tam gaz

günaydııın bebişlerr herkese ii pazarlarrr

inanmıcaksınız, bende inanmıyorum ama şimdiden eksi 1200deyimmm 40 beden bol geliyor artık bana, 38 bedene cuuk oturuyorummmm

reglim bitti ya, deli gibi ödem atıyorum galiba

bugün piknik war sewgiliylee,öğleden sonra gidicez, çok kaçırmamaya çalışcam, geçen haftaki iştahım motivasyonsuzluğum hepsini geride bıraktııım

bu kiloyu bile korusam dünyalar benimm olceeeeek

geçmişe bakamıyorum şimdi, sıkıntılı anlarımda bana destek olan herkeseee binlercee teşekkürler ve öpücüüüklerrrr :kk:

iyi pazarlar,

dün size uzuunnn bir mesaj yazıyordum, kalktım bilgisayar başından, şarjı bitmiş, sonra da kardeşim geldi geçti başına. o uzun mesajım silindiii

kısaca cuma yı özetliyeyim:

4 tüp kan verdim
1 röntgen + 1 röntgeni de yanlışlıkla çektiler (akciğerlerimi de görmüş oldum)
1 ultrason
1 kaşarlı tost
1 röntgen
1 muayene
1 ultrason daha
1 kan tetkiki daha istedi pazartesiye kaldı
1 kaşarlı tost
sabah 9 da girdiğim hastaneden akşamüstü 4buçukta çıkabildim.
pazartesiye kalan kan sonuçlarını da görmeden bişey demiyolar. ama benim dikişlerin durumu en azından dışardan düzelmeye başladı.. teşhisi koyup ilaç verene kadar geçecek sanırım..
akşam yemekli düğün vardı. ama nişanlım toplantıdan 22 de gelince, onu beklerken oturduğum pastaneci ablamın yanında peynir ekmek yedim. çeyreğin yarısı kadar. son 15 dk da emirgandaki düğüne yetişip tebrik edebildik anca. yemek memek hak getire..

mutlu pazarlar herkese
eşimle sandığa gittik bugün hayırlı uğurlu olsun inşallah
sorasında kahvaltıya gittik sahile yürüdük baya
eşofmanları çektik altımıza
eşim baya mızmızlandı ama olsun
kallavi bi kahvaltı yaptım
domates salatalık yeşillik yumurta
peynir zeytin az bişey tereyağı
ve 3 dilim kepek ekmeği yedim
dönüş yolunda da yürüdük

iyi pazarlar herkese...bugun moralim bozuk cumadan bu yana 500gr.almısım o kadar dikkate ragmen.bagırsaklarım kitlendi zaten onunda etkisiyle iyice şiştim.2 haftadır 300 gr.500gr.sinir geldi artık.dun akşam saat 7de salata yiyorum ekmeksiz ve kilo alıp kalkıyorum.motivasyonum sıfırın altında

canım ya bozma moralini,
ben neredeyse tamamen koptum diyetten. acilen toparlanmam lazım. iş güç seyahatler koşturmaca sağlık sorunları derken aynı tempoda gidemedim maalesef.
bazen vücut yapıyor böyle, dikkat etsen de şişlik oluyor. aynı tempo canını sıkmadan devam et. göreceksin yola gelecek bünyen.. tartın da gösterecek mutlaka..

menüleriiiimmmmmmmmmm

10.06.2011 Cuma ( 65,3 ) artı 200 gr

Sabah
2 tane kepekli poğaça

Öğlen
1 tane tavuk sarma
2 yk patates püresi
2 yk salata
1 yk yogurt
1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 tane light albeni

Akşam
1 tane karışık yagsız tost

11.06.2011 Cumartesi ( 64,3 ) eksi 1 kg

Sabah
1 porsiyon patatesli börek

Öğle
3 tne tavuk nugget ızgara
2 tane köfte ızgara
2 yk yogurt
Yarım kk beyaz peynir
1 tane domates
Accık beyaz ekmek

Akşam
Yok

12.06.2011 Pazar (64,1 ) eksi 200 gr
Sabah
6 dilim sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1 tane yeşil zeytin
1 dilim beyaz ekmek

Öğle
1 tane büyük mangalda tavuk pirzola
1 tane mangalda köfte
3 dilim beyaz ekmek
3 yk patlıcan salatası
2 tane közlenmiş domates

Akşam
6-7 tane mangalda kaşarlı mantar

kaçırdım ziyafeti desene :))

kolay gelsin sana tatlım,olmuştur artık düzelöiştir herhalde

canım tansiyon ihmale gelmez aman diyim,havalarında etkisi vardır büyük ihtimalle

tatlım tebrik ediyorum seni,sıkıntılı günlerde bitti artık tam gaz devam edersin

hadi bakalım kesin sonuçlrı heycanla bekliyoruz valla.ama dikişlerinin iyileşmesinede sevindim bu arada korkulacak bişey yok o zaman bak

ohhh sefan olsun kuzu afiyet olsun

tatlım 1 ,2 gün birazcık ye bünyeni şaşırt istersen sonra yine tam gaz başla bu gibi durumlarda işe yarıyo benden sölemesi

afiyet olsun tatlımmm kıynatlımmm :))

Günaydın hanımlar
herkese iyi haftalar diliyorum

hafta sonum aççık kaçamaklı daha çok düzensiz oldu

pazar günü standart kahvaltıdan sonra saat 5 te börek yedim ama inannın ölçüsünü bilmiyorum :))

kayınvalidemle annem yaptı el yapımı açma patlıcanlı patatesli her ikisindedn de yedim valla
neyse bugün yine sanki dün hiçbişey olmamış gibi tam gaz devam
sabah standart kahvaltı yanında 1 dilim salam var sadece

öğlenede yanıma zeytinyağlı türlü+1 dilim ekmek getirdim

günaydın kızlaarr
Sitede bişeyler değişmiş buttonlar mesaj paneli falan.iyidir iyi

Herkese iyi haftalar diliyorum.biraz geçmişe bakıp geri döneceğim.

merhaba takımcığım hepinize güzel bir hafta diliyorum inşallah iyisinizdir ben iyiyim çok şükür bu sabah 3 kaşık biber kavurması 2 dilim beyaz ekmekle kahvaltı yaptım yanımda zeytinyağlı taze fasulye getirdim 5 kaşık kadar acıkırsam sunta bisküvim var henüz bu kadar akşamda büyük ihtimalle yine fasulye yerim bakalım artık şimdi geçmişe bakayım biraz birde su alıp geleyim su içmeyi yine ihmal ettim bu hafta başlamalıyım su içmeye haziran sonunda 95 olacaktık ama nerde ben yine 102 ye çıkmışım geçen hafta ve haftasonu abarttm sanırım inşallah cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönerim . neyse geçmişe bakayım yine yazarım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...

Cumartesi sabah evde kahvaltı yaptım.
Öğlen 2 dilim pizza yedim :44: başkada birşey yemedim.

Pazar
sabah yine evde kahvaltı (1haşlanmış yumurta ve peynirli biber kavurma)
Akşama doğruda patates yedim.
Akşam da 1 dondurma (kornet)

Bugün
Sabah
Kepek ekmeğine sandiviç
Öğlen
Akdeniz salata
Akşam
Bezelye

Aralarda meyve ve 1 fincan nescafe

Haftasonu pizza ve patates yemek olmadı biliyorum ama hep dışardaydım ve mecbur kaldım

canım benim teşekkür ederim uzun zamandır yükselmiyordu tansiyonum bir ara ufak çaplı bir ilaç aldım sonra düzene girince bıraktım biraz kilonun ve stresin yarattığı bir sorun aslında geçecek kilo verince inşallah , bende geçen hafta çok cozuttum bana 2 kilo olarak geri geldi tabi bu hafta sıkı bir şekilde devam etmeliyim diyetimeki cumaya kadar eski kiloma geri geleyim bunaldım artık bir ileri iki geri gitmekten ...

canım cerenim tebrik ederim haftalarca şişim şişim diye dövündün şimdi bak ne kadar kilo vermiş oldun darısı başımıza inşallah birtanem öpüyorum .

canım yoğun bir gün olmuş bir gün hastanede geçmiş ama olsun sorun çıkmasında önemli olan o sanırım herhangi bir sorun yok iyileşme gözlemlediğine göre korkulacak bişey yok demekki inşallah tahlil sonuçlarında tertemiz çıkar pazartesi ve derin bir ohh çekeriz öpüyorum canım ...

muhteşem bir pazar günü geçirmişsin ne mutlu sana elifim hem yürüyüş hem harika bir kahvaltı afiyet olsun canım .

duygucum moralini bozma arada oluyor öyle vücut direniyor bir süre sonra bir anda gidecek kilolar sen yine aynı şekilde devam et moral bozmadan stres yapmadan canım motivasyonunu bozma bir bakıcaksın epey gitmiş değdi diyeceksin sabrettiğime öpüyorum canım ...

cerenim çok dengeli yemişsin canım afiyet olsun bende mangal istiyorum bu hafta yapamadım ama haftaya yine pikniğe gitmek istiyorum bayılıyorum mangala hem sağlıklı hem lezzetli yazın vazgeçilmezi tebrik ederim canım keyifle yiyerek zayıflıyorsun gıpta ediyorum sana darısı başımıza öpüyorum canım ...

üzme canım kendini
ben de 70 olacaktım güya ama nerde izinli olduğum dönem koptum baya
ama azmettim vericem
en azından yaz sonuna kadar bi 10 kilo olsun vermeliyim
forumda kabuk tarçın ve bal kilo vermeye yardımcı diye bi topik
var
severim tarçını çok az balla deneyeiyim diyorum
iştahı kesiyo falan zaten
keşke bi formul olsa iştahı kesse zayıflatsa

çok güzel menün tatlım
ama akşam öğlen ekmek yok
öğlen bi dilim yesen akşam daha rahat edersin sanki
ben de öğle yemeğinde
yağsız yoğurtlu makarna yiyicem
yanında 1 sade sodayla
akşama yemeğimde ne yok ne yapsam bilmiyorum

kabuk tarcın ve bal güzelmiş iştah kesiyorsa yapalım canım valla bunaldım artık bende tutamıyorum boğazımı işte bir anda bıraktığım anda gidiyor diyet falan ve tabi sonuç hüsran bırakmadan yapsam hiç problem olmayacak çokta güzel veriyorum kiloyu ama yok işte niye böyle oluyor bilmiyorum canım bu hafta çok dikkat edicem inşallah su içmeyede başlıyorum yine gidecek kilolar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…