Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar aranıza yeni katıldım ancak ramazan süresi boyunca grup kurallarına malesef uyamayacağımı anladım çalışma saatlerim ve oruc beni çok halsiz bırakıyor akşam diyete uysamda spor yapmak için pek halim kalmıyor ramazan süresince ara vermeek isstiyorum bayram sonrasında tekrar aranıza dönmek üzere tabiki
Menü sayfasına yazmışsın canım o yüzden burda alıntı yaptm ☺️

Allah kolaylık versin kaptanım 🤭 alışır inşaAllah çabucak vucudun,
Dün güzel geçirdim iftarımı
Bu gün kvdeye geçeceğiz görümcemler ve eltimlerde geçecek inşaAllah çok abartmam 👀 tatlıyıda ben yaptım belki ucundan tadına bakabilirm 👀
Amin canım bende kronik migren var susuzluk vuruyor 😔 ilaçlarıda sahurla iftarda alıyorum ama etki eder inşallah cocuk olmasa yat dur ama 7 de koğuş kalk zorluyor 🙈
Sen öncesinde de tuttuğun için maşallah alışmışsındır ,💕 tatlıyı ucundan bak ama spor sıfır mı bu hafta 👀

Amin canım bende kronik migren var susuzluk vuruyor 😔 ilaçlarıda sahurla iftarda alıyorum ama etki eder inşallah cocuk olmasa yat dur ama 7 de koğuş kalk zorluyor 🙈
Sen öncesinde de tuttuğun için maşallah alışmışsındır ,💕 tatlıyı ucundan bak ama spor sıfır mı bu hafta 👀
Ya baş ağrısında çok zor oruçken 😞 Allah yardımcın olsun inşaAllah,
Çok şükür benim vucut alışkın maşaAllah zorlanma olmadı,
Spor bu günde olmayacak gibi :( ama akşam eve gelince çok yorgun olmazsam leslie yapmaya çalışacağım inşaAllah kaptanım,

13 Nisan
Sahur
2 kk süzme peynir
Domates
Bir el büyüklüğünde katmer

İftarda
1kepçeden az tarhana
Bi parça ramazan pidesi
Çok az süzme yoğurt
2küçük tulumba

Su:1.5 lt
Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
Ümmühan kuzum hâlâ artıysak ve artıya rağmen bu menüler varsa küserim haberin olsun bizide kendini düşünmemezlik yapma lütfen canımcım

Ya baş ağrısında çok zor oruçken 😞 Allah yardımcın olsun inşaAllah,
Çok şükür benim vucut alışkın maşaAllah zorlanma olmadı,
Spor bu günde olmayacak gibi :KK43: ama akşam eve gelince çok yorgun olmazsam leslie yapmaya çalışacağım inşaAllah kaptanım,
İnşallah canım
Sporsuz olduğun haftalar kilo gitmiyor biliyorsun :/

Günaydın kızlar ❤️
Dün beni oruç vurdu ilk gün gazisi oldum 🤭bugün daha iyi geçer inşallah o yüzden pek giremedim
İftar sofralarını abartmıyoruz değil mi 👀🤗
Günaydın kaptanım🥰 Çocuk olunca daha zor tabi inşallah birkaç güne alışırsın😍 Bekarken ne kolaydı genellikle yaza geldiği için evde annem sağolsun o hazırlardı her şeyi🤣 Oruç tutamayacağım gibi duruyor bu Ramazan o yüzden bende bir şaşma olmaz🤩

Günaydın kızlar ❤️
Dün beni oruç vurdu ilk gün gazisi oldum 🤭bugün daha iyi geçer inşallah o yüzden pek giremedim
İftar sofralarını abartmıyoruz değil mi 👀🤗
Günaydın kaptanım😍ben de hissettim yokluğunu ama anladım oruçtan dolayı olmadığını☺☺inşallah bugünü güzel atlatırsın ve ben düne göre iyiydin normalde iftar sahur arası meyve falan yerdim yemedim birkaç fındık attım ağzıma o kadar🤗🤗

Eski menülerine kıyasla süpper. 💕 Bir tek suyu azıcık daha artırmaya gayret edersen orucun da rahat geçer. Ama bi dk.... Sahur yapmadın mı? 🥲 Zorlanmıyor musun bebiş?

Çook teşekkür ederim, utandım. 🙈😂

Hahahahahahaha o kaçıncı sınıf? 😂
2nci sınıf daha sadece yarım dönem okuldaydı düşün artık gerisi hep evden ders işledi

Günaydın kaptanım😍ben de hissettim yokluğunu ama anladım oruçtan dolayı olmadığını☺☺inşallah bugünü güzel atlatırsın ve ben düne göre iyiydin normalde iftar sahur arası meyve falan yerdim yemedim birkaç fındık attım ağzıma o kadar🤗🤗

Mathildablue Mathildablue ortim bugün bacak günümüz unutma olur mu ben bi de boş boş oturuyordum derse kadar leslie yapayım dedim 2 mile leslie yaptım. İftardan önce de bacak çalışacağım haberin olsun🤗🤗🤗🤗
Nasılsın bugğn oruç nasıl gidiyor ortim💕💕😘

Harikasın Zeynepcim 😘😘

Bu saatlerde daha iyi oluyoruz aslında sporuda işleride geç saate bırakmamak lazım Leslie yi aradan çıkarmak çok iyi fikir 😍

Bende yemeğimi yaptım ilerleyen saatler ne olur bilinmez 🤭🤭

Şimdi seni kıskandım 2 mil yapayım yoksa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak beni spor listesinden haklı olarak çıkaracak 🤭🤭

Begonya2 Begonya2 sen ne zman geçicen Kv ye hadi sende yap aradan çıksın gece zor olur kaldı kalış olmasın 💃💃

2nci sınıf daha sadece yarım dönem okuldaydı düşün artık gerisi hep evden ders işledi
Evet iftar menüleri iyiydi 😍
Bir menüde fazlalık gördüm onuda alıntıladım normal şartlarda o da gözüme batmazdı ama +1 olduğu için battı işte 😭

Evet iftar menüleri iyiydi 😍
Bir menüde fazlalık gördüm onuda alıntıladım normal şartlarda o da gözüme batmazdı ama +1 olduğu için battı işte 😭
Canım aynen öyle oldu cumartesi benş görsen teyzemde akşama kadar önüme ne koysa yemedim tavuk sote yapacağım derken git tavuk döner al akşama kadarda aç olunca birde misafirlikte yedim ondan sonra bozmadım bir daha

Back
X