Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın Zeynepcim 😘😘

Bu saatlerde daha iyi oluyoruz aslında sporuda işleride geç saate bırakmamak lazım Leslie yi aradan çıkarmak çok iyi fikir 😍

Bende yemeğimi yaptım ilerleyen saatler ne olur bilinmez 🤭🤭

Şimdi seni kıskandım 2 mil yapayım yoksa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak beni spor listesinden haklı olarak çıkaracak 🤭🤭

Begonya2 Begonya2 sen ne zman geçicen Kv ye hadi sende yap aradan çıksın gece zor olur kaldı kalış olmasın 💃💃
Yap kaptanım yap🤗🤗🤗
Normalde iftara az kala yapmayı düşünüyordum ama o zaman enerji bitiyor hiçbir şey yapası gelmiyor insanın o yüzden bacak videosunu sakladım o zamana hoplamalı zıplamalı olmadığı için🤣🤣

Şimdi bu 2 mile sayılmaz mı 🤭🤭🤭 daha eğlenceli 🤣🤣 ayrıca dışarıda çıkıcam ordaki yürüyüşü katmam 😜

Kaptanım normalde 2 mile yaptığımızda kaç adım atıyoruz. Mesela ben bu videoda 3bine yakın atmışım sen de bunu yap bakalım kaç adım atacaksın ona göre hesapla😆😆ya da kaç km yol yaptığına bak bu video sonrasında😆😆

Kaptanım normalde 2 mile yaptığımızda kaç adım atıyoruz. Mesela ben bu videoda 3bine yakın atmışım sen de bunu yap bakalım kaç adım atacaksın ona göre hesapla😆😆ya da kaç km yol yaptığına bak bu video sonrasında😆😆
Ay bu video dediğim benim yaptığım 2 mile lesliede başka bi video yani🤣🤣

Günaydın kızlar.

Evet canım aslında iyi fikir. Ama zaten 3 te yattım. Uykum kaçar falan diye çekiniyorum gece kahve içmeye.
Onun için Namazdan az önce kalkıp sadece su içiyorum. Belki eve dönünce bir şeyler eklerim sahura 😘
Uyuyorsan olmaz canım ben yedikten sonra uyumamayi çalışıyorum,kahve de biraz onun icin aslında🙈
Canim acaba isinmayi atliyor musun spor yaparken. Her spordan once hele ki rabatalardan once kollarinj ellerini, bacaklarini isitmadan baslama . Aman kotu bir incinme olur sonra canim. Ben oncesinde en az 4-5 dakika isinma yapiyorum, sonrasinda da gevseme. Sen de dikkat et canim.
Bu olabilir işte, sporu bıraktıktan sonra oldu zaten demek ki vücut tolore ediyordu bir şekilde.hic ısınma yapmamıştım ben,niye aklıma gelmediyse😏

Zeynepcim veriler şöyle :))
IMG_20210414_133716.webp

Pazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlar 🤔 kimlerdiii
Begonya2 Begonya2
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
ummhnisa ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasın 🙈🙈 kontenjan doldu 😭

@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
+400 düm ben de :olamaz: Bu hafta sürekli şişiyorum sanki tuhaf bi şekilde
Bu arada ben izne ayrılabiliyor muyum kaptanım bir süre. Yakında nikahtır ev yerleştirmesidir balayıdır o ara bir süre izinli olursam kafa olarak çok daha rahat olabilirim
Bu aralar moralim bozuk her şeyimiz iptal oldu gibi yine. Yiyip içmiyorum pek ama eski motivasyonum yok
En azından 1 ay izinli olursam çok iyi gelecek bana

Eski menülerine kıyasla süpper. 💕 Bir tek suyu azıcık daha artırmaya gayret edersen orucun da rahat geçer. Ama bi dk.... Sahur yapmadın mı? 🥲 Zorlanmıyor musun bebiş?

Çook teşekkür ederim, utandım. 🙈😂

Hahahahahahaha o kaçıncı sınıf? 😂
Suyu içebildiğim kadar içtim en son midem yeter diyordu :KK53: Sahur yapmıyorum 2 gündür. Hem vücudum ben beynim o kadar yorgun ki sızıp kalıyorum. Bir de bu ara normalde yesem kilo vereceğim menüler beni şişmanlatıyo sanki. Hala eksilere düşemedim bile. İlk kez regl geciktirici kullandım yakından uzaktan alakası var mı bilmiyorum onunla bilgim yok

Screenshot_2021-04-14-15-18-40-782_com.divinememorygames.pedometer.webp

Bide ben unutuyodum adım sayımı göndermeyi cumartesindeln bu yana adım sayım biraz hareketsiz kaldım ama telafi edcem

Ben de o kadının zumbalarını yapıyorum bi başlıyorum bütün videolarını yapıyorum😆😆
Yaa çok eğlenceli geliyor bana da
Kolla ilgili benimde bir şeyler yapmam lazım😅🤣 Yavaş yavaş arttıracağım sporu inşallah bu hafta başladım biraz hareketlenmeye bugün mutlaka yapalım ben büyük ihtimal Leslie yaparım en çok onu seviyorum 🤣
Leslie güzel ama o kadar da ter attırmıyordu bana ama yeni başladığımda bende hep leslie yapıyordum
Pazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlar 🤔 kimlerdiii
Begonya2 Begonya2
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
ummhnisa ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasın 🙈🙈 kontenjan doldu 😭

@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
Çoğu gitti azı kaldı kaptanım
Ümmühan kuzum hâlâ artıysak ve artıya rağmen bu menüler varsa küserim haberin olsun bizide kendini düşünmemezlik yapma lütfen canımcım
Kaptanım dün +1 dim bugün +400 var ki bu iftara yakın biraz daha düşer inşallah yarın eksiyi görürüm diye düşünüyorum.
Şu aralar hareketimde azaldı rahatsızlanıyorum hemen bu da moralman olarak düşürüyor beni

evet ozamanlarda diyetisyene gidiyordum çok memnundum hatta 68 kiloyla izne ayrılmışım canım ve 80 lere kadar geri çıktım izinde kilo alıncada gruba gelemedim ,izne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyor diye ,kendi kendime 77 inmişken san sebastian grubumuza gelmek istersen gel yazınca dedim bu sana bir şans geri geldim yine gidiyordum diyetisyene bu başka diyetisyen ramazanda ara verdim menüsüne uyamam diye şimdide 70 kiloyum
Hep aynı hikayeyi başa sarıyoruz canım. Ben de senin gibiyim. Koruma konusunda hiç iyi değilim. Kafayı değiştirmek gerekiyor ama ben onu da beceremiyorum 😊

Back
X