Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E ama ben 2 mile yazan videosunu yaptım telefon tam saymadı desem olmaz ki ben niyeyse 3 mile 4 mile ile 5 6 bin arası adım attığımı hatırlıyorum🧐🧐🧐
Canım benim tel de leslie ya da benzeri yaparken tam sayamıyor. Binbir türlü hareket var ya. Ama genelde 15 dk 1 mil oluyor. Hızlıysa 12 dk falan. Kaç dk idi senin video

Dur şuradan kendime de bir pay çıkarayım. 🤭 Bugün 10.000 adım zor. 🙃
Cnm bütün videoyu adım sayıp vücut hareketlerini de kaloriye çevirirsek 2500 adım oluyor mesela 3 mil yaptın ayrıca 7000 adım attın 1 mili 2500e çevirip 500 adım da kanaat kullanıp 10 bin yaparım 😘

Merhabalar aranıza yeni katıldım ancak ramazan süresi boyunca grup kurallarına malesef uyamayacağımı anladım çalışma saatlerim ve oruc beni çok halsiz bırakıyor akşam diyete uysamda spor yapmak için pek halim kalmıyor ramazan süresince ara vermeek isstiyorum bayram sonrasında tekrar aranıza dönmek üzere tabiki
Bekliyoruz kuzenceğizim 😘
Pazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlar 🤔 kimlerdiii
Begonya2 Begonya2
@Kendinin en iyi hali ol
@karabiber01
@ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasın 🙈🙈 kontenjan doldu 😭

@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
Ben de varım 🤭
Ama bugün eksiye geçtim kaptanım 😍
Cnm bütün videoyu adım sayıp vücut hareketlerini de kaloriye çevirirsek 2500 adım oluyor mesela 3 mil yaptın ayrıca 7000 adım attın 1 mili 2500e çevirip 500 adım da kanaat kullanıp 10 bin yaparım 😘
Tamam canım. 😘 Bayıldım ramazan kampanyana. 😂 1 mil 2500 adım olarak kodluyorum 😂

kuzumm kuzum koruma cidden vermekten sonra yazdan beri güya kilo koruyorum 2 3 gün serbest bıraksam 1 hafta onu vermek için uğraşıyorum devamlı böyle geçiyor maratonum ama artık buna da alıştım diyet bitti diye bir şey yok :olamaz::KK14: bunu kabullenen kiloyu geri almaz :KK70: arada diyeti bozduğum 2 3 gün bana yetiyor her gün ye ye hayatın bence bir anlamı yok
Çok haklısın canım. Her defasında aynı şeyi yaşamak da çok yıpratıcı oluyo. Kabullenip önüme bakmam gerek. Diyet değil sağlıklı beslenme odaklı olmam lazım

Benim video 25 dakika ama bundan zordu 😎🤣🤣 arada 2 şer dakika hızlı modlar var onlar +5 dk getirir bAna hahahahah ayyy ne hesapcı oldum hahahha ne yapayım valla bu saatten sonra kolum kalkmaz 🤭🤭🤭
Ben ekledim 1 mile daha kaptanım şimdi gidip tartılacağım☺☺ve ayıptır söylemesi güllaç yaptım ama şekersiz🤣🤣🤣

Brütüs tek mi kaldım şimdi güçlerimizi birleştirmiştik ne güzel 🤔🤭🤭

Şekersiz güllaç nasıl olur 👀 az şekerli mi stevyalı falan mı ne ki
Kaptanım seninki hızlı bi video bende baktım zaten😆😆
Kaptanım 90gr güllacı 700ml ballı sütle ıslattım arasına da fındık serptim bu kadar🤣🤣

İzin hakkın yok maalesef canım
Yeni üyeler listeye girdikten 2 ay sonra izne çıkabiliyorlar :/ ancak yarışmadan ayrılmak istiyor diyebiliriz canım ama Ozamanda 6 ay dönüş yasak :KK43:

Allah yardımcınız olsun bu süreçler zaten zor böyle pandemide iyice zor 😔😔
Ben gireli 2 ay olmamış mı ben oldu sanıyorum.. her şey iptal oldu hepsini yeniden ayarlıcaz yok fotoğrafçısı yok osu busu
Gerçekten çok yıpratıcı oldu içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Böyle takıma da faydam değil zararım olur :(

Sahur
1 günkurusu 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 5 zeytin, biraz dereotu, 2 tk lor, yarımın yarısı tb ekmeği, şekersiz çay, 1reçel kasesinde sütlaç
İftar
1 kase sebze çorbası, 1 zeytin, 1 küçük kase şeftali komposto, şekersiz çay
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom , @Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
Özellikle oruçken komposto falan şekerini yükseltmez mi birden ortim ?

İyi aksamlar arkadaslar ben iftari actim cok sukur Rabbim kabul etsin oruclarimizi 🌸
Diyetisyen randevum vardi sonuc guzel ama biraz gergin gecti gene yiyip yemedigim seylere bakmadan liste yazarken müdahale ettim hic okumamissiniz doldurdugum formu diye. Benden yedigim yemedigim seyleri istemisti.
Onun tartisinda 79.4 ciktim. yagdan 1.5 kg sudan da 0.8 kg gitmis cok şükür az kaldi Cherry Mom Cherry Mom 💞

Back
X