- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.261
Oyy gurmemiz var burdaaAyy bende o sıcak süte beyaz çikolata ekliyorum bol çilekli çok süper oluyor
Benim misafir gitti galiba ocakta yemeği varmış
2 tk kır neSalı menüsu
Sahur
2 h yumurta, 2 tk kır,1 tk tel pernir,zeytin,roka,1 dlm tb ekmegi, Filitre kahve
İftar
3 YK bulgur pilavı, bı tabak salata, 2 YK yoğurt, 1 karnıyarık, 2 köfte
1 lt su, 6500 adım
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam
AmaŞikayet dilekçeni yazıyosun önce kaptan yardımcılarına imzalatacaksın, sonra kaptana gönderiyosun 5 iş günü içerisinde geri dönüş oluyor
Yo gördüm biraz önce buradaydıBenim misafir gitti galiba ocakta yemeği varmış
Şikayet dilekçeni yazıyosun önce kaptan yardımcılarına imzalatacaksın, sonra kaptana gönderiyosun 5 iş günü içerisinde geri dönüş oluyor
EvetAmapacman cimm pandemi sebebiyle iş saati değişikliği ve elde olmayan sebeplerden gecikmeler olabiliyo
Ayyy evet kuzum bunu unutmuştum ben kamu kurumları mesai saati değişikliği sebebiyle gecikmeler olabilir bide malum ramazan herkesin kafalar bir milyonAmapacman cimm pandemi sebebiyle iş saati değişikliği ve elde olmayan sebeplerden gecikmeler olabiliyo
Sagol ortim baya yaklastim 73e insallah ikimiz de gorelim 73u bu haftaCanim menude sporda sahane cok iyigidiyorsun
Bilmiyorum ki canim. Belki de yumurtlama donemindir veya reglin yakindir.Vallaha bende cok saskinim iftarla sahur arasida hicbisey atistirmiyorum. Gunduzleri bos kaldikca yatiyorum ondan odem mi tutuyorum acaba
Ayyy bu da vardı doğruuuuuuEvet
İdari izinliyim 10 yaş altı cocuğum vartalepler bekleyecek kusura bakmayın
Şikayet almıyuuukk
Vallaha mıYo gördüm biraz önce buradaydı
Vallaha bende cok saskinim iftarla sahur arasida hicbisey atistirmiyorum. Gunduzleri bos kaldikca yatiyorum ondan odem mi tutuyorum acaba
Bilmiyorum ki canim. Belki de yumurtlama donemindir veya reglin yakindir.
Tamam o zaman öyle deneyeyim. Yoksa pekmezle deneyecektim.Yok canım hiç gelmiyor desem yeridir çünkü sütün çoğu kabın içinde kaldığı için güllaca bir şey kalmıyor
Hahahahahaha kurallar iyice katılaşmış, bu ne ya?!?!? Hem Resmi Gazeteyle fotoğraf hem de bu hiyerarşi... Reform yapıcam, kafaya koydum.Şikayet dilekçeni yazıyosun önce kaptan yardımcılarına imzalatacaksın, sonra kaptana gönderiyosun 5 iş günü içerisinde geri dönüş oluyor
İmza toplarsam diğer takımlardan da belki bi ihtimal erken sonuç alırım.Amapacman cimm pandemi sebebiyle iş saati değişikliği ve elde olmayan sebeplerden gecikmeler olabiliyo
Kaptancım sen de mi?Evet
İdari izinliyim 10 yaş altı cocuğum vartalepler bekleyecek kusura bakmayın
Tabii bu salgın her yeri olduğu gibi burayı da etkiledi.... Ben kafama göre takılayım.Ayyy evet kuzum bunu unutmuştum ben kamu kurumları mesai saati değişikliği sebebiyle gecikmeler olabilir bide malum ramazan herkesin kafalar bir milyon
Zayıflama yarışmasında baklava rüşveti hiç oldu muTamam o zaman öyle deneyeyim. Yoksa pekmezle deneyecektim.
Hahahahahaha kurallar iyice katılaşmış, bu ne ya?!?!? Hem Resmi Gazeteyle fotoğraf hem de bu hiyerarşi... Reform yapıcam, kafaya koydum.
İmza toplarsam diğer takımlardan da belki bi ihtimal erken sonuç alırım.
Kaptancım sen de mi?Siz kağıt işlerini halledene kadar ben çocuklara ablalık yaparım. Hem belki evinizde bir kilo baklava da bulursunuz sonrasında. (Aslaaaa rüşvet değildir!! )
Tabii bu salgın her yeri olduğu gibi burayı da etkiledi.... Ben kafama göre takılayım.
Bencede bu ancak dış mihrakların işi olsa gerekZayıflama yarışmasında baklava rüşveti hiç oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?