Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şikayet dilekçeni yazıyosun önce kaptan yardımcılarına imzalatacaksın, sonra kaptana gönderiyosun 5 iş günü içerisinde geri dönüş oluyor
Ama pacman cimm pandemi sebebiyle iş saati değişikliği ve elde olmayan sebeplerden gecikmeler olabiliyo

Ama pacman cimm pandemi sebebiyle iş saati değişikliği ve elde olmayan sebeplerden gecikmeler olabiliyo
Ayyy evet kuzum bunu unutmuştum ben kamu kurumları mesai saati değişikliği sebebiyle gecikmeler olabilir bide malum ramazan herkesin kafalar bir milyon

Vallaha bende cok saskinim iftarla sahur arasida hicbisey atistirmiyorum. Gunduzleri bos kaldikca yatiyorum ondan odem mi tutuyorum acaba

Bilmiyorum ki canim. Belki de yumurtlama donemindir veya reglin yakindir.

Hilalllll ne oldu artı mısın artı kontenjanı doldu demiştim amaaaaa ayy kimse beni dinlemiyor bu takımda :)

Oruçtan dolayı sporlarımı bıraktın kuzum vücut o tempoyu arıyor olabilir

Yok canım hiç gelmiyor desem yeridir çünkü sütün çoğu kabın içinde kaldığı için güllaca bir şey kalmıyor
Tamam o zaman öyle deneyeyim. Yoksa pekmezle deneyecektim.
Şikayet dilekçeni yazıyosun önce kaptan yardımcılarına imzalatacaksın, sonra kaptana gönderiyosun 5 iş günü içerisinde geri dönüş oluyor
Hahahahahaha kurallar iyice katılaşmış, bu ne ya?!?!? Hem Resmi Gazeteyle fotoğraf hem de bu hiyerarşi... Reform yapıcam, kafaya koydum.
İmza toplarsam diğer takımlardan da belki bi ihtimal erken sonuç alırım.
Evet
İdari izinliyim 10 yaş altı cocuğum var talepler bekleyecek kusura bakmayın
Kaptancım sen de mi? Siz kağıt işlerini halledene kadar ben çocuklara ablalık yaparım. Hem belki evinizde bir kilo baklava da bulursunuz sonrasında. (Aslaaaa rüşvet değildir!! )
Ayyy evet kuzum bunu unutmuştum ben kamu kurumları mesai saati değişikliği sebebiyle gecikmeler olabilir bide malum ramazan herkesin kafalar bir milyon
Tabii bu salgın her yeri olduğu gibi burayı da etkiledi.... Ben kafama göre takılayım.

Zayıflama yarışmasında baklava rüşveti hiç oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…