- 23 Mart 2016
- 30.717
- 91.720
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.281
Yeşil çay mı teklif etseydimZayıflama yarışmasında baklava rüşveti hiç oldu mu
Kaptancım bi kereden bi şey olmaz.
Tamam inandımşu gözlerle gördüm valla
Ramazan kampanyamız vardı efenim son 500ü 1000i ben tamamlıyorumAhhHedef60kgolmak ahhhhh saymadım 2 milimi 10.000 yapacam diye tüm diziyi ayakta izledimmm dizi bitti benim adımlar bitmedi 9861 oyalamayın beni son 4 dkka
Ramazan kampanyamız vardı efenim son 500ü 1000i ben tamamlıyorum
Ee tabi diziye saygı da var kolay mı çekiliyor
Mantarın üstündeki kaşar ne kadar azdıSahur: 1.5 haşlanmış yumurta, 10 gr ceviz, 2 form etimek, 25 gr civarı süzme peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
İftar: 1 kepçe yoğurt çorbası, 3.5 yk tavuklu mantar (üzerinde azıcık kaşar vardı ama çok az), bol salata, 2 zeytin, 1 lokmalık ekmeğin arasında pastırma (Yani bunu nasıl tasvir edeyim bilmiyorum ama gerçekten minicikti. Yine de yazmadan geçmek istemedim. )
İftardan 1 saat sonra: 1 tatlı kaşığı fırın sütlaç, yarım tarçınlı yeşil elma
Su: sahurda 800 ml, şu an 1100 ml (içmeye devam)
Spor: Yapamadım, çok özür dilerim.
Cherry Mom Hedef60kgolmak @whitetea @Mehfam
Hemen o deli soruları yok edeyim.Mantarın üstündeki kaşar ne kadar azdı
1 lokmalık ekmek lokma tatlısı kadar mıydı?
İftardan sonra 1 saat derken yani ezandan sonra mı yoksa iftar yemeği bittikten sonra mıydı?
Kafamda deli sorular kuzum
Teşekkür ederimHemen o deli soruları yok edeyim.
Mantarın üzerindeki kaşaaar.... 1 yk kadar bile değildir......
Evet, hatta belki lokma tatlısından bile küçüktür.
Bu soru biraz kafa karıştırıcı... Şimdi iftar diyoruz ama hangi iftar?? Kimimiz ezanı baz alıp orucu açarken, bazı insanlar güneşin gerçekten doğup batışına göre ayarlıyor niyet vakitlerini.... Bu soruya net cevap veremiycem, özür diliyorum....
Sağol canımIftar menunu merak ettigimden baktim sirfsarma revani ohh guzelmis. Ve masallah cok guzel dikkat etmissin azar azar yemissin. Kilis tavayi merak ettim hemen bakiyorum internetten
Regl yeni bittiBilmiyorum ki canim. Belki de yumurtlama donemindir veya reglin yakindir.
Yemek saatlerim tam tersine döndü vucut ancak alışıyor arti cikiyorum ama kacamak falan yapmiyorum cumaya eksi gelecegime eminim. Spor yapıyorum zaten eski tempoda yapmiyorum sporu bolgesel yogunluklu gidiyorum. Yesil cay falan icmeye basladim. Sıkıntı yok kaptanim o iş bendeHilalllll ne oldu artı mısınartı kontenjanı doldu demiştim amaaaaa ayy kimse beni dinlemiyor bu takımda :)
Oruçtan dolayı sporlarımı bıraktın kuzum vücut o tempoyu arıyor olabilir
Hedef 67.5Eki Görüntüle 2825373 09-16 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2825374
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 62.9 62.4 76.1 75.5 74.75 74 53.95 53.6 61.5 61 62.7 62.4 83.45 83 85.5 84.2 70.1 69.5 68.3 ??? 74.8 ??? 57.6 57 88.7 87.6 72.1 71.2 74.4 73.3 58.9 57.5 69.9 69.5 77 75 93.7 92.5 61.5 ??? 69.6 68.9 80.6 ???
Ajan olabilir mi
Sahur: 1.5 haşlanmış yumurta, 10 gr ceviz, 2 form etimek, 25 gr civarı süzme peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
İftar: 1 kepçe yoğurt çorbası, 3.5 yk tavuklu mantar (üzerinde azıcık kaşar vardı ama çok az), bol salata, 2 zeytin, 1 lokmalık ekmeğin arasında pastırma (Yani bunu nasıl tasvir edeyim bilmiyorum ama gerçekten minicikti. Yine de yazmadan geçmek istemedim. )
İftardan 1 saat sonra: 1 tatlı kaşığı fırın sütlaç, yarım tarçınlı yeşil elma
Su: sahurda 800 ml, şu an 1100 ml (içmeye devam)
Spor: Yapamadım, çok özür dilerim.
Cherry Mom Hedef60kgolmak @whitetea @Mehfam
Canim demek istedigim yemedigim decok sey var onlarin listesini istedi sevdiklerin sevmediklerin dokunanlar vs.Bu zamana kadar bende çok diyetisyene gittim ama bana da yediğim şeylere göre hiç diyet hazırlanmadı çünkü alternatif sunuyor köfte yersen bu kadar o olmazsa sebze bukadar evde sen ne pişirmek istiyorsan ona göre kaşık hesabı veriyordu
Amin canimAllah kabul etsin canım.
Önceki diyetisyenin çok iyiydi demi farklı şeyler deniyordunuz. Sen zaten çok iradelisin bununla başlamış oldun kısa zamanda hedefe ulaşacaksın
Yaa harikasın canım cumaya 73 gelir senden
Yoğurt çorbasını koyan kepçe,
Eki Görüntüle 2825542 tavuklu mantarı koyan yemek kaşığı,
dilim kaşar,
bi lokma ekmek,
Sütlaca dalan kaşık çatal takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?