Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh Hedef60kgolmak ahhhhh saymadım 2 milimi 10.000 yapacam diye tüm diziyi ayakta izledimmm dizi bitti benim adımlar bitmedi 9861 oyalamayın beni son 4 dkka
Ramazan kampanyamız vardı efenim son 500ü 1000i ben tamamlıyorum
Ee tabi diziye saygı da var kolay mı çekiliyor

Mantarın üstündeki kaşar ne kadar azdı
1 lokmalık ekmek lokma tatlısı kadar mıydı?
İftardan sonra 1 saat derken yani ezandan sonra mı yoksa iftar yemeği bittikten sonra mıydı?
Kafamda deli sorular kuzum

Mantarın üstündeki kaşar ne kadar azdı
1 lokmalık ekmek lokma tatlısı kadar mıydı?
İftardan sonra 1 saat derken yani ezandan sonra mı yoksa iftar yemeği bittikten sonra mıydı?
Kafamda deli sorular kuzum
Hemen o deli soruları yok edeyim.
Mantarın üzerindeki kaşaaar.... 1 yk kadar bile değildir......
Evet, hatta belki lokma tatlısından bile küçüktür.
Bu soru biraz kafa karıştırıcı... Şimdi iftar diyoruz ama hangi iftar?? Kimimiz ezanı baz alıp orucu açarken, bazı insanlar güneşin gerçekten doğup batışına göre ayarlıyor niyet vakitlerini.... Bu soruya net cevap veremiycem, özür diliyorum....

Teşekkür ederim
Ama siz ezanla açmadınız mı
Ayy ben az uzanayım cnm prognoz kötü hayırlı sahurlar

Iftar menunu merak ettigimden baktim sirf sarma revani ohh guzelmis. Ve masallah cok guzel dikkat etmissin azar azar yemissin. Kilis tavayi merak ettim hemen bakiyorum internetten
Sağol canım az yemeye özen gösterdim ama suyu çok içemedim daha 1 lt anca olmuştur

Hilalllll ne oldu artı mısın artı kontenjanı doldu demiştim amaaaaa ayy kimse beni dinlemiyor bu takımda :)

Oruçtan dolayı sporlarımı bıraktın kuzum vücut o tempoyu arıyor olabilir
Yemek saatlerim tam tersine döndü vucut ancak alışıyor arti cikiyorum ama kacamak falan yapmiyorum cumaya eksi gelecegime eminim. Spor yapıyorum zaten eski tempoda yapmiyorum sporu bolgesel yogunluklu gidiyorum. Yesil cay falan icmeye basladim. Sıkıntı yok kaptanim o iş bende

Hedef 67.5

Yalnız ne güzel herkesin sahur ve iftar menüleri harika. Çokta özendim. Ancak Ramazan’ın ilk günü regl olarak girdim ve 11 gün sürdüğünü düşünürsek Ramazan’ın yarısı yokum! Sonrasında zaten bu kafayla nasıl adapte olacağım bilmiyorum. Ne şans... Sahura kalkmayı özledim o havayı özledim valla. Bizim evde zaten tek oruç tutan normal şartlarda ben olduğum için ve şimdi ben de tutamadığım için Ramazan’a mı girdik hiçbir şey anlamadım henüz. Ne garip...
Neyse menüleriniz harika ama yaa. Ben okadar uzun süre açlıktan sonra mutlaka tatlı yiyorum ama Ramazan’da o düşen kan şekerimle tatlı varsa masada dayanmam çok zor... Ancak tatlı yapmamak, almamak lazım işte, masada olunca küçücük bile olsa mutlaka yeniyor.

Yoğurt çorbasını koyan kepçe,

tavuklu mantarı koyan yemek kaşığı,

dilim kaşar,

bi lokma ekmek,

Sütlaca dalan kaşık çatal takımı

Canim demek istedigim yemedigim decok sey var onlarin listesini istedi sevdiklerin sevmediklerin dokunanlar vs.
Listeyi yazarken mideme dokunan seylerden öneriyor bana ee ben de dedim okumadiniz mi diye. Demek isteeigim bu madem bakmican kafana gore yazican ne diye bana öyle uzun form doldurtuyosun
Yoksa alternatif sunmasi kasik hesabı vs bunlar normal yani

Amin canim
Evet gelen gideni aratir oldu heralde 4 diyetisyenle falan kapicam bu seruveni
Cok sagol canım benim zaten o yuzden cok takmiyorum 2 kez daha gidicem tatilmak icin sonrasinda oturup kendime liste yazcam haftalik

Eklentiler

• 70A95F6B-B280-4A33-9F4D-EBFF8C8F166B.webp
    8 KB · Görüntüleme: 17
  • FB3F98FE-B7B1-45E3-99CB-AD347DB54AF7.webp
    22 KB · Görüntüleme: 19
  • 184F137A-C1DA-4977-898F-CF80237318F5.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 71DF4161-D3D6-4CA7-8436-F6021502217C.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 17
  • B1205F36-1332-4F6B-BDCB-2ED4BDC8C262.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…