Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefim 74

Ne kadar uzun sürüyormuş benim 4 gün bilemedin 5

Tşkler canım inşallah.. yürüyüş yapamıyorum ki ahh fırsat olmuyor 5 yaşında kızım var parka gidiyoruz okadar oda sayılmaz sanırım.. Evde deniycem adım atmayı negüzel leslie ye başlamıştım regl olunca kaldı.. Tekrar düzene koycam bakalım vücut alışsın oructa sarsıyor.. Ne çok bahane diceksin söz başlıycam biyerden

Ayy aslında hiçte sevmem ama benim diyette olunca canı çekiyor insanın benaz şekerli fırın sütlaç hastasıyım yapsam mı ki yarına
Yapma yapma yapınca dayanılmıyor yeniyor en iyisi yapma cumaya ne kaldı canım uyma şeytana

Bu haftaki hedef kilom 60

Sende de mi menisküs var çok sinir bozucu bir şey ben merdiven çıkamıyordum, yarım kilo vermek bile o kadar rahatlattı ki. Daha çok verince inşallah daha iyi olacak. Dr bana fazla kilo aldığın ve dar giydiğin için dizlerin böyle oluyo demişti.

Bilmem doktora gitmedim erteliyorum pandemi bitsin toptan giderim diye ayy nolur olmasın bişeyy oruçtan buyana kütleme sesleri arttı daha önce tek tük bukadar olmuyordu menüsküs belirtisimi canımm tabii kilolar başa dert bütün hastalıkların başında geliyor o tetikliyor malesef versekte rahat nefes alsak..

Dikkat et canim. Insallah agrin gecer nirkac gune
Teşekkür ederim canım
Rabbim gelmiş geçmiş etsin, herkesi çok farklı etkiliyor
Ne güzel sporun var keşke benim de olsa
2 tk kır ne bide tel peyniri tatlı kaşığı ile nasıl ölçtün kafamda deli sorular
Ayyy bilemedim ki nasıl olcmusum 1 tel mi yazmak istedim acaba çünkü o kadar yemiştim.Kir olan da lor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…