- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.641
Kaptanım ben izine 52.9la ayrılmıştım amaBu ne yaaa
Tebrikler canım harikasın izin kilona birşey kalmadı
Wuuwuuu harikasin fistik. Bu kiloda bu eksi masallahVeeee zumba işe yaradı istediğim rakamları gördüm
Geçen cuma : 58.9
Bu cuma : 56.9
Fark :-2kg
Yüzde : %3.395
Haftaya hedef : 56.2
Cherry Mom muhursuzpusula @Mathildablue
Kız 52 59 çok mu bence değilKaptanım ben izine 52.9la ayrılmıştım ama
Valla şaşkınlıklardayım darısı haftaya ama bu kadar fazla olmaz☺☺Wuuwuuu harikasin fistik. Bu kiloda bu eksi masallah
Canim aman dikkat et once saglik. Bebis kucuk mu? Tabiki sen bilirsin ama emziriyorsan oruc tutmayi bur daha gizeen gecirsen. Oncelik senin ce benisin sagligin.çok halsizim kızlar. Parmağımı kıpırdatacak halim yok. Bebiş süt diye ağlıyo o da çok yokcovid geçirmiştim bir daha mı geçiriyorum acaba
Olsun fistik. Masallah cok iyi gidiyorsun. Birjac hafraya izne gittigin kiloya donersinValla şaşkınlıklardayım darısı haftaya ama bu kadar fazla olmaz☺☺
4 kg var kaptanım vallahi keşke çabucak gitse de kurtulsam bu fazlalıklardanKız 52 59 çok mu bence değil
Daha neler isterim inşallahOlsun fistik. Masallah cok iyi gidiyorsun. Birjac hafraya izne gittigin kiloya donersin
16 aylık canım sadece süte biraz fazla düşkün. Yemekle çok arası yok. Bende oruçluyum. Yürüyüş yapacaktım anneme kendimi zor attım sonra aklıma kilomu atmadığım geldi onu attım biraz önce. İlk gün bu kadar sallamamıştı neden bugün böyleyim anlamadımCanim aman dikkat et once saglik. Bebis kucuk mu? Tabiki sen bilirsin ama emziriyorsan oruc tutmayi bur daha gizeen gecirsen. Oncelik senin ce benisin sagligin.
Yat dinlen canim. Gece de kalkiyorsunsur, uykusuzluk var, oruc var. kolay degil tabi. Hem biraz uyursan sut de artar.16 aylık canım sadece süte biraz fazla düşkün. Yemekle çok arası yok. Bende oruçluyum. Yürüyüş yapacaktım anneme kendimi zor attım sonra aklıma kilomu atmadığım geldi onu attım biraz önce. İlk gün bu kadar sallamamıştı neden bugün böyleyim anlamadımyatıcam şimdi
Sorun değil canım daha var paylaşmayan :)Ay ben geçmi kaldım.Hemen paylaşıyorum kilomu
Harikasın canım tebriklerKilo bildirimi
Geçen cuma: 62.9
Bu cuma: 62.0
Fark: - 0.9
Yüzde: 1.430
Hedef: 61.5
Cherry Mom muhursuzpusula
Tebrikler canım
Woooooowww bu nasıl bir eksiKaptanım ben izine 52.9la ayrılmıştım ama
Tebrikler canımKilo bildirimi
Tebrik ederim canım☺☺Kilo bildirimi
Sağ ol canımTebrikler canım
Woooooowww bu nasıl bir eksihemde 5li rakamlarda iken -2 maşallah canım
Tebrikler canım
SüpersinGeçen hafta: 72,1
Bu hafta : 70,8
Fark : 1,3
Yüzde : 1,80
Haftaya hedefim : 69,9
Eki Görüntüle 2826948
muhursuzpusula Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?