- 29 Nisan 2016
- 3.069
- 11.855
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.681
Teşekkürler kaptanım ben 500 gr ma şartlamıltım kendimi sabahtan beri tartı üstündeyim ama sonuç güzel olduAaa şaşırrtın valla canım tebrik ederimharikasın
İnsallah Zeynebim yeter cok oyalandikAy hadi inşallah Almıla ablacım
Evet ya bireysel listegaziyla 3. mezuniyeti alcamAma çok yaklaşmışsın helal sana bireysel yetişir mi acaba diye paniklerken
Evet canim az kaldi sen de cok guzel gittin canimSon 1 hafta canım ne güzel gidiyor kilolar bizde hafifliyoruz artukn
Stres yaptım acaba ondanmıdır:) alemsiniz kaptanım güldürdünüz beniÜzülme sakın canım
Senin tartın diyorki mathilda listeye 30 Nisan'da gireceğiz azıcıkta emnise e kilo kalsın
Üzülme. Bu kırılmayı bi atlatırsan tıkır tıkır gidecek sonrasında.Ya evet olmustu biraz ama tam dikkat etsemde gitmiyor anlamadım hic böyle olmazdı artarken kolay artıyor ama eksiye gelince gram gram:/
Ay canımcım sen de çok iyi vermişsin. (Benimliyle aynıTebrik ederim canım arkanda takipteyim seni
Off off offf harikasın canım tebrikler
Canım harikasın valla hem ders çalışıyorsun hemde diyete tam gaz devam tebrik ederim
Aa ben senin bu yazını atlamışım e sen bundan sonrada yazmamışsınBen gireli 2 ay olmamış mı ben oldu sanıyorum.. her şey iptal oldu hepsini yeniden ayarlıcaz yok fotoğrafçısı yok osu busu
Gerçekten çok yıpratıcı oldu içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Böyle takıma da faydam değil zararım olur
Bende şimdi farkettim
Tebrikleeer. Olsun o eksileri haftaya saklamış olursun.Geçen hafta 77
Bu hafta 76.15
Eksilen 0.85
Geçen cumartesi 76.20 düm
Dünde 75.9
Lavabo sorunu ve regl beni mahvetti
İnşallah canımTebrikleeer. Olsun o eksileri haftaya saklamış olursun.
Olsun canım yinede çok iyi gitmişGeçen hafta 77
Bu hafta 76.15
Eksilen 0.85
Geçen cumartesi 76.20 düm
Dünde 75.9
Lavabo sorunu ve regl beni mahvetti
Okunuyor canım sıkıntı değilKaptanım kamera net değil oğlum teli haşat etti
Olur kuzum kaptanımOlsun canım yinede çok iyi gitmiş
Alıyorum listeye ? Kabul ediyor musun
Ama cuma günleri bildirimsizlik yok
Takımda biraz daha aktiflik ve spor rica ediyorum olur mu kuzum
A 47
Olur kuzum kaptanım
Son dk ya kadar bekleyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?