- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.941
Hedef kilosuna cuma günü erişenler madalya takıyor, erişemeyenlerin cayır cayır kalori yakması gerekiyorBu ne demek canım
Yananların bir cezası vardır dimiHedef kilosuna cuma günü erişenler madalya takıyor, erişemeyenlerin cayır cayır kalori yakması gerekiyor
Yarınki(bugünkü) tablo sporu zorunlu oluyor tatlmYananların bir cezası vardır dimi
İnşallah canım sıkı bir hafta olsun elimizden geleni yapalım birlikteBence de cok iyi bir ortaklıktı denk geliriz ins bidaha
@olvidos selam yeni ortim . İnsallah bomba gibi bir hafta olsun bizim icinşeytanın bacağını bu hafta kırarım belki yogurt kürü felan denicem
ORTAKLIK SONUÇLARI
(9-16 Nisan)
Eki Görüntüle 2827462
Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 4,466 yüzde ile @olvidos ve S seyrulsefer oluyoooor. Tebrikler canlaaar
AAA çok şaşırdım çok mutlu oldum beni çok motive etti
ORTAKLIK SONUÇLARI
(9-16 Nisan)
Eki Görüntüle 2827462
Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 4,466 yüzde ile @olvidos ve S seyrulsefer oluyoooor. Tebrikler canlaaar
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah
Ortim süper menü spor da gayet iyi16 nisan
Sahur
Cilekli yulaf lapası
İftar
1 hurma,az pirinc pilavı, tavuk gögsü, yayla corbası, yeşillik salata,ayran
Ara ögün yogurt yiyebilirim
Su: 2lt
Spor: 9bin adım
Cherry Mom @olvidos Mehfam
Oy oy oy cok susatir amannama bayilirim kuymaga yap da yiyek Zeynep caylar da benden
Günah gecesi mi diyorsunuz?Ohhh yapmam mı bir araya gelelim neler yaparım neler
Ne güzel.Evet canim duzene girdi elhamdülillah. Kilo pcos insülin direnci vardi kilo gidince hepsi birden duzeldi cok şükür elhamdülillah
Hello bebiş. Erkenciymişsin. Biz bugün sın 10 dk uyanabildik.Hello sahur people
Uyumadım cnmGünah gecesi mi diyorsunuz?
Ne güzel.Bende de pcos ve hafif insülin direnci var. Bazen 2-2,5 ay sürüyor olması, bazen 30 gün civarı. Keşke benim de düzelse.
Hello bebiş. Erkenciymişsin. Biz bugün sın 10 dk uyanabildik.
Ayy inşallah ben yüzümden kilo alıp veririm her gören yeter zayıflama yüzün çökmüş diyor ama durmak yok yola devamAy kuzum sen benden hızlı ulaşacaksın hedefine. Çok istikrarlısın maşallah. Yaza fitofit olacağız Hep birlikte
Amin kuzum. Gerçekten çok iyi geldi. Hasret giderdik. Ev bahçeli. Amcalarım halalarım da hep yan yana bahçelerde. Oğluma o kadar iyi geldi ki anlatamam.İstanbulda resmen esir hayatı yaşıyoruz Ramazandan sonra yine geleceğim inşallah
Canım menün çok iyi cuma diye abartma yok maşallah16.04.2021
Sabah
Tereyağlı 2 yumurtalı omlet
Yeşillik (maydanoz,dereotu,nane)
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Ara
Türk kahvesi
4 badem, kayısı
Akşam
Ton balıklı salata
Su
2,3 lt
Spor
6500 adım (65 puan)
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Himm üzülürüm annem kıskanma senKıskandım şimdi
Bana bı kere kuşum bile demiştin(demişti olabilirsin ,hatırlayamadım
Toteme ihtiyacın yok balım, gireceksin inşallahhaftalık totemlerime başlıyorum profil resmi değiştirme totemi
listeye girme totemi hadi bakalım
53.3 olsun canım yüzde olarak yetiyor galibaS Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
melita09
S seyrulsefer
Sevgili hanımlaaarrr,
Hedefleriniz nedir ?
InsallahKilo azaldikca ve spora devam ettikce istedigin sonucu aliyorsun bu haftadan sonra bence yolun acildi haftaya daha iyi sonuclar gorursun insallah bayrama kadar 70 leri geride birakiriz
Canim orti olmusuz cook sevindim
Sagol canim. Cok guzel bir ortilikti. Masallah bu giduske kisa surede 70in altina duseceksinDeryaOnDiet ortiligin icin tesekkur canim 73 leri beraber goremedik ama kalbim seninle takipteyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?