• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence de cok iyi bir ortaklıktı denk geliriz ins bidaha😘
@olvidos selam yeni ortim . İnsallah bomba gibi bir hafta olsun bizim icin🙏😊 şeytanın bacağını bu hafta kırarım belki🤪 yogurt kürü felan denicem
İnşallah canım sıkı bir hafta olsun elimizden geleni yapalım birlikte

Oy oy oy cok susatir amann 🙃 ama bayilirim kuymaga yap da yiyek Zeynep caylar da benden 🤤
Ohhh yapmam mı bir araya gelelim neler yaparım neler🤗😍😘
Günah gecesi mi diyorsunuz? 😂😂
Evet canim duzene girdi elhamdülillah. Kilo pcos insülin direnci vardi kilo gidince hepsi birden duzeldi cok şükür elhamdülillah 🤲🏻🥰
Ne güzel. 🥲 Bende de pcos ve hafif insülin direnci var. Bazen 2-2,5 ay sürüyor olması, bazen 30 gün civarı. Keşke benim de düzelse. 🤗
Hello sahur people :rapci:
Hello bebiş. Erkenciymişsin. Biz bugün sın 10 dk uyanabildik. 😂

Teşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun. :KK45:

Ah canım benim... Kaç aylık ki? İnşallah en yakın zamanda düzenli uykuya geçersiniz. :KK43:

Vedalaşacak bir ortim bile yok. :cry:

M monarosaa artık benim ortim. :KK22:Alış artık öyle birisi yok. :KK70::KK70:
Selam orticim hg Ümran ben😘😘

Ay kuzum sen benden hızlı ulaşacaksın hedefine. Çok istikrarlısın maşallah. Yaza fitofit olacağız Hep birlikte 💃💃😍

Amin kuzum. Gerçekten çok iyi geldi. Hasret giderdik. Ev bahçeli. Amcalarım halalarım da hep yan yana bahçelerde. Oğluma o kadar iyi geldi ki anlatamam.😍 İstanbulda resmen esir hayatı yaşıyoruz 🥴 Ramazandan sonra yine geleceğim inşallah 🙏
Ayy inşallah ben yüzümden kilo alıp veririm her gören yeter zayıflama yüzün çökmüş diyor ama durmak yok yola devam

Hiç iyi gelmez mi hele ki şu pandemi sürecinde canım. En çokta o yavrucaklar sıkıldılar ohh ramazanı geçirin sonra yasaklarda kalkar zaten oğluşuna da sana da iyi gelir
16.04.2021

Sabah

Tereyağlı 2 yumurtalı omlet
Yeşillik (maydanoz,dereotu,nane)
1 dilim peynir
Domates,salatalık

Ara
Türk kahvesi
4 badem, kayısı

Akşam
Ton balıklı salata

Su
2,3 lt

Spor
6500 adım (65 puan)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Canım menün çok iyi cuma diye abartma yok maşallah

Kıskandım şimdi :63:
Himm üzülürüm annem kıskanma sen😅 ortininde al gel dörtlü olalım😂 sadakatsizi izliyor musun?Volki tolki gibi oldum galiba🤪🤪
Eline sağlık canım :KK19:
Deniz ve Kum Deniz ve Kum kuşum selam :KK39:
Bana bı kere kuşum bile demiştin(demişti olabilirsin ,hatırlayamadım🤭) zalimin gizi😂😂
haftalık totemlerime başlıyorum profil resmi değiştirme totemi :KK70:
listeye girme totemi hadi bakalım :KK8:
Toteme ihtiyacın yok balım, gireceksin inşallah🥰🥰

Back
X