Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay fitblonde de yazdı tabiki elhamdülillah Rabbime büyük nimet oluyorum diye şikayet etmiyorum ben
Kilo alcm çok iştahım açıldı diye evham yapıyorm

Seninde mi pco var canm?

Ay fitblonde de yazdı tabiki elhamdülillah Rabbime büyük nimet oluyorum diye şikayet etmiyorum ben
Kilo alcm çok iştahım açıldı diye evham yapıyorm

Seninde mi pco var canm?
Regl zamanı kendini tutan bu işi başarabilir cidden benim de olduğum zamanlarda iştahım açık oluyor ekstra ekstra yok canım ben de hiçbir şey yok doktor sadece önceden kilo verdiğinden kaynaklı olabilir dedi ki 10 kilo verdim abartılacak bi kilo da vermedim yağ oranım da çok düşük değil bi de eğer sporunu çok yapıyorsan regl hormonların baskılanıyor olabilir dedidiyetisyene söylediğimde bunu olamaman normal kilo veren veya aşırı kilolu insanlarda bu sıkıntı olabilir dedi. Haftaya tekrar diyetisyene gideceğim inşallah tekrar bi konuşayım onunla bakalım

Kaptanım hedef kiloyu üste cekebiliyormuyuz. Hedeflediğim saglıklı kilo altında kalıyormuş vki ye göre? 52 alt sınır oluyor benim icin
Tabi canım yükseltiriz cuma günü unutursam bana hatırlatır mısı listede düzeltelim

Başlangıç kilon 62.2 min yüzde 10 olmak zorunda yani 55.98 e kadar düşebilir diyorum ya sana listeye girdiğin gibi mezun olacaksın çok güzel vermişsin maşallah

İstersen 54 55 yaparız sonrasında sen biraz daha düşüp mezun olabilirsin o sana kalmış

Çok lanet bir şey gerçekten ben ilk olduğundan beri hiç vaktinde olamadım anca ilaçlarla olabiliyorum ama bende pkos var bolca kilo var o yüzden konuş sen mutlaka

Çok lanet bir şey gerçekten ben ilk olduğundan beri hiç vaktinde olamadım anca ilaçlarla olabiliyorum ama bende pkos var bolca kilo var o yüzden konuş sen mutlaka
Ben 66 kiloyken gayet düzenli oluyordum kilo verdikten sonra olmamaya başladım her gittiğim doktor sebebinin kilo verişim olduğunu söyledi ultrasonda da kan sonuçlarımda da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu artık nedendir bilmiyorum

Çok ilginç Zeynepcim hiç sende ki giib bir örnek duymamıştım genelde kilolu arkadaşlarda oluyor onlarda kilo vrdikce sorun düzeliyor

Ala alah tam tersi durum olmuş resmen

Çok ilginç Zeynepcim hiç sende ki giib bir örnek duymamıştım genelde kilolu arkadaşlarda oluyor onlarda kilo vrdikce sorun düzeliyor

Ala alah tam tersi durum olmuş resmen
Aynen öyle kaptanım hiçbir şry bulamadılar ilaç verdiler onu bırakınca yine düzelmedim. Sadece bir doktor bana ilaç falan kullanma senin hormonların da büyüyüor böyle tepkiler göstermesi normal demişti ve ultrasona bakıp birkaç hafta içinde olacak gibisin dedi ve ilaçsız oldum ama sonrasında yine 6 7 ay olmayınca vücut rahatlasın diye de doktorun verdiği ilaçları kullandım eh dedim yeter yani

Yetiyo da artıyo bilee :)
Artani geri alabilir miyizzzz
Canım ani kilo defisikliklerinde oluyor, artması eksilmesi fark etmez diye biliyorum.Wksildigin kolonda bı sure sabit kaldığında düzene girecektir insallah

Artani geri alabilir miyizzzz

Canım ani kilo defisikliklerinde oluyor, artması eksilmesi fark etmez diye biliyorum.Wksildigin kolonda bı sure sabit kaldığında düzene girecektir insallah
Aslında canım ben 12kilo verdim 2.5 ayda ından sonra 4 5 ay içinde de 4 kg verdim ama o 4 kiloyu geri aldım 2 senedir 54-56 arasında korumadaydım buraya gelene kadar yani öyle ani bi kilo verişim de olmadı doktorlara bunu söyleyince normal bi kilo verişin olmuş diyorlardı. valla ben kendimi çözemedimspor yapıyorsun hormonların baskılanıp salgılanmıyor dediler bir süre sadece yürüyüş yaptım yine olmadı anlam veremiyorum kendime de

Dörtlü mü okey de oynarız
Suskun kuşum çok iyi gelmiyo kulağa yok dememişim

Anladım canım inşaAllah çözümü bulunur

Dün ne kadar çok yazmayan olmuş niye acaba kızlar

DeryaOnDiet uyuya mı kaldın :)
Begonya2 cuma kaçamağı mı vardı
Deniz ve Kum sebep bulamadım
blonde ambition sanada sebep bulamadım
melita09 unuttun mu
S seyrulsefer sen rahatsızdın şimdi nasılsın canım ?
Samara96 menü yazma işi takım için en önemli detaylardan sende bu düzeni oturttur inşallah canım günün menüsü aynı gün akşamında veya yetişmediyse ertesi sabah erken saatlerde yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…