- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.981
Ay fitblonde de yazdıCanım ne güzel oluyorsun dua et☺çünkü ben kendiliğimden olamamaya başladım kaç sene önce şu son 6 aydır ilaçla regl oluyordum doktor tavsiyesiyle ama bu ay bitti ilacım ilaç kullansam pazartesi günü olmam gerekiyordu bekliyorum şimdi acaba olacak mıyım diye
Regl zamanı kendini tutan bu işi başarabilir cidden benim de olduğum zamanlarda iştahım açık oluyor ekstra ekstraAy fitblonde de yazdıtabiki elhamdülillah Rabbime büyük nimet oluyorum diye şikayet etmiyorum ben
Kilo alcm çok iştahım açıldı diye evham yapıyorm
Seninde mi pco var canm?
Yetiyo da artıyo bilee :)53.3 olsun canım yüzde olarak yetiyor galiba
Tabi canım yükseltiriz cuma günü unutursam bana hatırlatır mısı listede düzeltelimKaptanım hedef kiloyu üste cekebiliyormuyuz. Hedeflediğim saglıklı kilo altında kalıyormuş vki ye göre? 52 alt sınır oluyor benim icin
Rica ederim canım tekrar tebriklerIlk defa birinci oldumellerine saglik kaptancim
Çok lanet bir şey gerçekten ben ilk olduğundan beri hiç vaktinde olamadım anca ilaçlarla olabiliyorumRegl zamanı kendini tutan bu işi başarabilir cidden benim de olduğum zamanlarda iştahım açık oluyor ekstra ekstrayok canım ben de hiçbir şey yok doktor sadece önceden kilo verdiğinden kaynaklı olabilir dedi ki 10 kilo verdim abartılacak bi kilo da vermedim yağ oranım da çok düşük değil bi de eğer sporunu çok yapıyorsan regl hormonların baskılanıyor olabilir dedi diyetisyene söylediğimde bunu olamaman normal kilo veren veya aşırı kilolu insanlarda bu sıkıntı olabilir dedi. Haftaya tekrar diyetisyene gideceğim inşallah tekrar bi konuşayım onunla bakalım
Ben 66 kiloyken gayet düzenli oluyordum kilo verdikten sonra olmamaya başladım her gittiğim doktor sebebinin kilo verişim olduğunu söyledi ultrasonda da kan sonuçlarımda da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu artık nedendir bilmiyorumÇok lanet bir şey gerçekten ben ilk olduğundan beri hiç vaktinde olamadım anca ilaçlarla olabiliyorumama bende pkos var bolca kilo var o yüzden konuş sen mutlaka
Çok ilginç Zeynepcim hiç sende ki giib bir örnek duymamıştım genelde kilolu arkadaşlarda oluyor onlarda kilo vrdikce sorun düzeliyorRegl zamanı kendini tutan bu işi başarabilir cidden benim de olduğum zamanlarda iştahım açık oluyor ekstra ekstrayok canım ben de hiçbir şey yok doktor sadece önceden kilo verdiğinden kaynaklı olabilir dedi ki 10 kilo verdim abartılacak bi kilo da vermedim yağ oranım da çok düşük değil bi de eğer sporunu çok yapıyorsan regl hormonların baskılanıyor olabilir dedi diyetisyene söylediğimde bunu olamaman normal kilo veren veya aşırı kilolu insanlarda bu sıkıntı olabilir dedi. Haftaya tekrar diyetisyene gideceğim inşallah tekrar bi konuşayım onunla bakalım
Ala alah tam tersi durum olmuş resmenBen 66 kiloyken gayet düzenli oluyordum kilo verdikten sonra olmamaya başladım her gittiğim doktor sebebinin kilo verişim olduğunu söyledi ultrasonda da kan sonuçlarımda da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu artık nedendir bilmiyorum
Çok ilginç Zeynepcim hiç sende ki giib bir örnek duymamıştım genelde kilolu arkadaşlarda oluyor onlarda kilo vrdikce sorun düzeliyor
Aynen öyle kaptanım hiçbir şry bulamadılar ilaç verdiler onu bırakınca yine düzelmedim. Sadece bir doktor bana ilaç falan kullanma senin hormonların da büyüyüor böyle tepkiler göstermesi normal demişti ve ultrasona bakıp birkaç hafta içinde olacak gibisin dedi ve ilaçsız oldum ama sonrasında yine 6 7 ay olmayınca vücut rahatlasın diye de doktorun verdiği ilaçları kullandım eh dedim yeter yaniAla alah tam tersi durum olmuş resmen
Artani geri alabilir miyizzzzYetiyo da artıyo bilee :)
Canım ani kilo defisikliklerinde oluyor, artması eksilmesi fark etmez diye biliyorum.Wksildigin kolonda bı sure sabit kaldığında düzene girecektir insallahBen 66 kiloyken gayet düzenli oluyordum kilo verdikten sonra olmamaya başladım her gittiğim doktor sebebinin kilo verişim olduğunu söyledi ultrasonda da kan sonuçlarımda da hiçbir sıkıntı gözükmüyordu artık nedendir bilmiyorum
Aslında canım ben 12kilo verdim 2.5 ayda ından sonra 4 5 ay içinde de 4 kg verdim ama o 4 kiloyu geri aldım 2 senedir 54-56 arasında korumadaydım buraya gelene kadar yani öyle ani bi kilo verişim de olmadı doktorlara bunu söyleyince normal bi kilo verişin olmuş diyorlardı. valla ben kendimi çözemedimArtani geri alabilir miyizzzz
Canım ani kilo defisikliklerinde oluyor, artması eksilmesi fark etmez diye biliyorum.Wksildigin kolonda bı sure sabit kaldığında düzene girecektir insallah
Dörtlü müHimm üzülürüm annem kıskanma senortininde al gel dörtlü olalım sadakatsizi izliyor musun?Volki tolki gibi oldum galiba
Bana bı kere kuşum bile demiştin(demişti olabilirsin ,hatırlayamadım) zalimin gizi
Toteme ihtiyacın yok balım, gireceksin inşallah
53,55mişsin ya 0,2 yetiyo 50 gr 50 grdırArtani geri alabilir miyizzzz
Canım ani kilo defisikliklerinde oluyor, artması eksilmesi fark etmez diye biliyorum.Wksildigin kolonda bı sure sabit kaldığında düzene girecektir insallah
Anladım canım inşaAllah çözümü bulunurRegl zamanı kendini tutan bu işi başarabilir cidden benim de olduğum zamanlarda iştahım açık oluyor ekstra ekstrayok canım ben de hiçbir şey yok doktor sadece önceden kilo verdiğinden kaynaklı olabilir dedi ki 10 kilo verdim abartılacak bi kilo da vermedim yağ oranım da çok düşük değil bi de eğer sporunu çok yapıyorsan regl hormonların baskılanıyor olabilir dedi diyetisyene söylediğimde bunu olamaman normal kilo veren veya aşırı kilolu insanlarda bu sıkıntı olabilir dedi. Haftaya tekrar diyetisyene gideceğim inşallah tekrar bi konuşayım onunla bakalım
Amin canım inşallah☺☺Anladım canım inşaAllah çözümü bulunur
16-23 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
blonde ambition
melita09
C Cagrihilal1
@ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
@pacman
Samara96
@Namaria
Yok kaptanım unuttm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?