Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU

Güncel sporlarımız 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@ummhnisa
@Samara96
@pacman spor hiç yok mu kızlar :sinirli:

CUMA CUMARTESİPAZARPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBE
60
350
100
600
300
@L O L
45
60
340
60
110
350
200
170
200
77
65
225
410
225
645
480
120
220
100
70
45
45
45
90
145
40
173
300
310
63
63
145
210
86
121
140
Valla kaptanım oruçta zor oluyor orucu açınca bazen gidiyorum yürüyüşe bazen gidemiyorum niyeyse modumu düşürdü oruç

D DeryaOn
Motivasyon olmasada mecbur çalışıyorlar canım birde okadar zorki yazılar türkçe değil hiç bir şey anlamıyorum kızım çalışırken benim kızz isyanlarda ders çalışırken keşke yine ayt tyt çalışsam onlar çok kolaydı diyor
Allah yardımcısı olsun ders çalışan herkesin ☹️ çok zor

Merhaba hoşgeldinn :KK200:

1.sayfada kurallarımız var orada neler yapılması gerektiği özet halinde yazıyor esasında onları kabul ederiyorum yapabilirim dersen hemen yine o sayfada katılım formumuz var onu doldurmanı rica ederiz tanışmış oluruz :KK24: :)
1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim 😊

Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdim 🙈 doğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık😐

18nisan
Sabah
Zeytin peynir acı biber domates sucuklu yumurta

Çilek
Çay incir

Yoğurtlu semizotu
Kıymalı bezelye

Spor 8600 adım
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam belmayne belmayne @SanSebastianCheesecake
Canım menün güzel görünüyor. Ama miktarları yazarsan daha net görebiliriz. Bir de suyu yazmamışsın. İçebiliyor musun.
:KK36:teşekkür ederim kızlar utandırdınız arada atladığım yoktur inşallah hepiniz çok incesiniz sağolun ♥️
Beni atladın kaptanceğizim 🙃
Kızlar günde kaç gram veriyorsunuz 1 haftada toplam tahmini ne kadar kilo veya gram kaybediyorsunuz
Ben bu ara sıkı diyetteyim detokslar yapıyorum
17 nisan 68.100
18nisan 67.800
19 nisan 67.200
Gidişatım bu şekilde gidiyor normal mi
Canım biraz hızlı geldi bana. Şok diyet gibi bir şey sanırım yaptığın. Sonra korumak çok zor oluyor ama tabi bilemiyorum senin için nasıl olur.

Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdim 🙈 doğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık😐
Merhabalar. Hoş geldin aramıza ❤️

Valla kaptanım oruçta zor oluyor orucu açınca bazen gidiyorum yürüyüşe bazen gidemiyorum niyeyse modumu düşürdü oruç
Canım ekibin çoğu oruç tutuyor eskisi kadar olmasada sporlarını lütfen 0 a indirme olur mu
Sporlar azaldığı içinde mümkün oldukça iftarları hafif yapalım valla bizim soframızda tek fark hurma oldu onu dışında eskiden akşam yemeğinde ne yiyorsak şimdiden o tarzda gidiyor menülerimiz eşimde bende ekstra birşey yemiyoruz
Ben yersem akşam spor yapamıyorum
Eşim yerse midesi yanıyor :) o yüzden hep ağır olmayan yemekleri tercih ediyoruz

Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
Sağlık sorunum yok
Teşekkür ederiz canım yaşıtız sayılır bende 35 oldum ,🤗 aynen yolun yarısı ve artık zor gidiyor Kilolar 20 li yaşlarda olduğu gibi diyet spor yapılmıyor 🙈 o yüzden hep daha bir temkinli olmak kalıyor bize :))

İsmim Esra takım kaptanıyım benimde bir oğlum var 4 yaşında bu ara tümm enerjim onda çalışmıyorum :)

Menülerimizi aşağıdaki sayfaya yazıyoruz sende istersen bugün veya yarından itibaren başlayabilirsin ✌️ hayırlı olsun umarım bizlerle kısa sürede hedefine ulaşırsın 🤩
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

10 gündür kilo mu korudum aynı şekilde sonra birden düşüş yaşayınca hem sevindim hemde normal mi merak ettim
Elbet düşüş olacak canım bunların hepsi yağ kaybı değil çünkü
Ama bunlarda motivasyon olur sana çok güzel vermişsin tebrikler 🤗 devamını sporla desteklersen yağdan da kaybeder daha kalıcı kilo kayıpları elde etmiş olursun 🤩

Selam kızlar. Evimize geldik şükür ama ben kendime gelemedim 🥴 sahura kadar pek uyuyamadım. Sahurdan sonra da yola çıktık. Halsizlik, uykusuzluk, karın ağrısı herbir şey var şu an😭 henüz yazılanlara da bakamadım. Birazdan okurum inşallah.

Bu arada 13. 00 gibi tartılmıştım +100 gr idi.
Cherry Mom Cherry Mom @melita09
Hoşgeldiniz evinize canım iyi dinlenmeler 😘
Yol ödemi uykusuzluk flan dersek +100 az bile :) tebrikler

Elbet düşüş olacak canım bunların hepsi yağ kaybı değil çünkü
Ama bunlarda motivasyon olur sana çok güzel vermişsin tebrikler 🤗 devamını sporla desteklersen yağdan da kaybeder daha kalıcı kilo kayıpları elde etmiş olursun 🤩
Ekmegi tamamen kestim tatlı yemiyorum olabildiğince yediğim yemekleri bol acılı baharatlı tuketiyorum suyu bile sade içmiyorum hep limonlu su yağsız yiyorum sebzeleri az tuzlu suda kaynatıp tuketiyorum balık tavuk ve eti fırında aliminyum ile kapatıp buharda pisiriyorum

Hoşgeldiniz evinize canım iyi dinlenmeler 😘
Yol ödemi uykusuzluk flan dersek +100 az bile :) tebrikler
Teşekkür ederim canım 😘 kavuştuk evimize ama dinlenme geceye artık :confused:
Ya ben de daha fazla olur diye düşünüyordum şükür 100 gr ile yırttık 🤭

Diyetisyende tartıldım ölçümümü yaptık yağ oranım fazla çıktı onu düşüreceğiz dedi haftalık liste verdi ve her gün ne yiyeceğimi yazdı yarın başlıyoruz haftaya salı da online kontrolüm var. Diyetisyenimi çok sevdim her zaman yazabilirsin bana kontrol gününü beklemene gerek yok dedi. Verdiğim menüde acıkırsan muhakkak haberim olsun dedi. İlk 3gün yediklerini yaz bana at porsiyon kontrolünü görmem lazım dedi falan filan öyle 1 saat konuştuk konuşurken de listelerimi hazırlamış çok memnun kaldım ya🤩🤩

Back
X