- 18 Nisan 2021
- 318
- 873
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #408.481
Hoş geldinHerkese merhaba ben yeni katıldım araniza. Bana kısaca bilgi vermeniz mümkün mü neler yapılması gerektiği hakkında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldinHerkese merhaba ben yeni katıldım araniza. Bana kısaca bilgi vermeniz mümkün mü neler yapılması gerektiği hakkında![]()
Valla kaptanım oruçta zor oluyor orucu açınca bazen gidiyorum yürüyüşe bazen gidemiyorum niyeyse modumu düşürdü oruç16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSUGüncel sporlarımız
Deniz ve Kum
@ummhnisa
@Samara96
@pacman spor hiç yok mu kızlar
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 60 350 100 600 300 @L O L 45 60 340 60 110 350 200 belmayne
170 200 77 65 225 410 225 645 480 120 220 100 hzlsel
70 45 45 45 90 145 40 173 300 310 63 63 @pacman 145 210 86 @Namaria 121 140
1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirimMerhaba hoşgeldinn
1.sayfada kurallarımız var orada neler yapılması gerektiği özet halinde yazıyor esasında onları kabul ederiyorum yapabilirim dersen hemen yine o sayfada katılım formumuz var onu doldurmanı rica ederiz tanışmış oluruz:)
Hoş buldum teşekkür edrimHoş geldin
Canım menün güzel görünüyor. Ama miktarları yazarsan daha net görebiliriz. Bir de suyu yazmamışsın. İçebiliyor musun.18nisan
Sabah
Zeytin peynir acı biber domates sucuklu yumurta
Çilek
Çay incir
Yoğurtlu semizotu
Kıymalı bezelye
Spor 8600 adım
Cherry Mom @Mehfam
belmayne @SanSebastianCheesecake
Beni atladın kaptanceğizimteşekkür ederim kızlar utandırdınız arada atladığım yoktur inşallah hepiniz çok incesiniz sağolun
![]()
Canım biraz hızlı geldi bana. Şok diyet gibi bir şey sanırım yaptığın. Sonra korumak çok zor oluyor ama tabi bilemiyorum senin için nasıl olur.Kızlar günde kaç gram veriyorsunuz 1 haftada toplam tahmini ne kadar kilo veya gram kaybediyorsunuz
Ben bu ara sıkı diyetteyim detokslar yapıyorum
17 nisan 68.100
18nisan 67.800
19 nisan 67.200
Gidişatım bu şekilde gidiyor normal mi
Merhabalar. Hoş geldin aramıza1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim
Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdimdoğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık![]()
Canım ekibin çoğu oruç tutuyor eskisi kadar olmasada sporlarını lütfen 0 a indirme olur muValla kaptanım oruçta zor oluyor orucu açınca bazen gidiyorum yürüyüşe bazen gidemiyorum niyeyse modumu düşürdü oruç
10 gündür kilo mu korudum aynı şekilde sonra birden düşüş yaşayınca hem sevindim hemde normal mi merak ettimCanım biraz hızlı geldi bana. Şok diyet gibi bir şey sanırım yaptığın. Sonra korumak çok zor oluyor ama tabi bilemiyorum senin için nasıl olur.
Teşekkür ederiz canım yaşıtız sayılır bende 35 oldum ,1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim
Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdimdoğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık![]()
Elbet düşüş olacak canım bunların hepsi yağ kaybı değil çünkü10 gündür kilo mu korudum aynı şekilde sonra birden düşüş yaşayınca hem sevindim hemde normal mi merak ettim
Hoşgeldiniz evinize canım iyi dinlenmelerSelam kızlar. Evimize geldik şükür ama ben kendime gelemedimsahura kadar pek uyuyamadım. Sahurdan sonra da yola çıktık. Halsizlik, uykusuzluk, karın ağrısı herbir şey var şu an
henüz yazılanlara da bakamadım. Birazdan okurum inşallah.
Bu arada 13. 00 gibi tartılmıştım +100 gr idi.
Cherry Mom @melita09
Ekmegi tamamen kestim tatlı yemiyorum olabildiğince yediğim yemekleri bol acılı baharatlı tuketiyorum suyu bile sade içmiyorum hep limonlu su yağsız yiyorum sebzeleri az tuzlu suda kaynatıp tuketiyorum balık tavuk ve eti fırında aliminyum ile kapatıp buharda pisiriyorumElbet düşüş olacak canım bunların hepsi yağ kaybı değil çünkü
Ama bunlarda motivasyon olur sana çok güzel vermişsin tebriklerdevamını sporla desteklersen yağdan da kaybeder daha kalıcı kilo kayıpları elde etmiş olursun
![]()
Teşekkür ederim canımHoşgeldiniz evinize canım iyi dinlenmeler
Yol ödemi uykusuzluk flan dersek +100 az bile :) tebrikler
Sıkıntı yapma mide küçüldükçe büyük tuvalete daha az çıkarsın tuvalet sorunu yaşıyor musunYa ben bu bünyemi anlayamıyorum cidden allahım yarabbim ya cumadan +900üm çıldırmalık tamhzlsel
Yok canım düzenli çıkıyorum tuvalete ondan yana bir sıkıntı yok. Ama bugün diyetisyen de 1 kg ödemin var dedi ödemden dolayı galiba fazla çıktımSıkıntı yapma mide küçüldükçe büyük tuvalete daha az çıkarsın tuvalet sorunu yaşıyor musun
Inşallah biran önce ödemin giderYok canım düzenli çıkıyorum tuvalete ondan yana bir sıkıntı yok. Ama bugün diyetisyen de 1 kg ödemin var dedi ödemden dolayı galiba fazla çıktım
İnşallah canımInşallah biran önce ödemin gider