Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben tam 600gr artidayim ama dun gece cook az uyudum ondan midir degil midir bilmiyorum. Aslinda yediklerime de cok dikkat ediyorum ama fazla oluyir galiba. Carsambaya yine tartilip kontrol ederim kaptancim Cherry Mom Cherry Mom , S Suskunhanim
Canım zıplama çok fazlama ödem yapıyor belki ondandır birde sende ekstra başka birşey ödem yapıyor sanırım perşembeleri muhakkak dinlendir vücüdunu o günü boş geçir cuma öyle tartıl

Doğum günün kutlu olsun kaptanım sağlıklı huzurlu yıllar sevdiklerinle ve seninle olsun inş 😘 😘
Teşekkür ederim canımm :KK200: :KK200:
Hayırlı haftalar olsun kızlar 😘😘
Sabitim 88.5 geldim..
çok iyi canım :KK24:
Merhabalar 🤗 -200 gr geldim 60.7 kg
Deniz ve Kum Deniz ve Kum Cherry Mom Cherry Mom
oo harika burcumm
Aaaa kim doğmuşşş, ama iyiki doğmuş ve iyiki tanımışım 😍
Doğum günün kutlu olsun kuzumm💙
Cherry Mom Cherry Mom
:KK60: sağol kuzum bende iyiki seni tanımışım canım benim

Canım zıplama çok fazlama ödem yapıyor belki ondandır birde sende ekstra başka birşey ödem yapıyor sanırım perşembeleri muhakkak dinlendir vücüdunu o günü boş geçir cuma öyle tartıl
Bilmiyordum ziplamanin odem yaptigini kaptancigim. Persembeyi off gunu yapayim o zaman.

Ayy şu ders calışma azminizden bana da verin
:KK43: Özellikle tıp okuyanlara hayret ediyorum bana bi motivasyon ver kuzum
Motivasyon olmasada mecbur çalışıyorlar canım birde okadar zorki yazılar türkçe değil hiç bir şey anlamıyorum kızım çalışırken benim kızz isyanlarda ders çalışırken keşke yine ayt tyt çalışsam onlar çok kolaydı diyor

16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU

Güncel sporlarımız 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Deniz ve Kum Deniz ve Kum
ummhnisa ummhnisa
Samara96 Samara96
pacman pacman spor hiç yok mu kızlar :sinirli:

CUMA CUMARTESİPAZARPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBE
60
350
100
600
300
45
60
340
60
110
350
200
170
200
77
65
225
410
225
645
480
120
220
100
70
45
45
45
90
145
40
173
300
310
63
63
145
210
86
121
140

Herkese merhaba ben yeni katıldım araniza. Bana kısaca bilgi vermeniz mümkün mü neler yapılması gerektiği hakkında 😊

Merhaba hoşgeldinn :KK200:

1.sayfada kurallarımız var orada neler yapılması gerektiği özet halinde yazıyor esasında onları kabul ederiyorum yapabilirim dersen hemen yine o sayfada katılım formumuz var onu doldurmanı rica ederiz tanışmış oluruz :KK24: :)

Selam kızlar. Evimize geldik şükür ama ben kendime gelemedim 🥴 sahura kadar pek uyuyamadım. Sahurdan sonra da yola çıktık. Halsizlik, uykusuzluk, karın ağrısı herbir şey var şu an😭 henüz yazılanlara da bakamadım. Birazdan okurum inşallah.

Bu arada 13. 00 gibi tartılmıştım +100 gr idi.
Cherry Mom Cherry Mom melita09 melita09

Ben tam 600gr artidayim ama dun gece cook az uyudum ondan midir degil midir bilmiyorum. Aslinda yediklerime de cok dikkat ediyorum ama fazla oluyir galiba. Carsambaya yine tartilip kontrol ederim kaptancim Cherry Mom Cherry Mom , S Suskunhanim
Bende 500 gr artıda yım ama oruç ayında hafta sonları biraz daha ağır yemek oluyor herkez oruç tutuyor Herzaman da az yiyemiyorsun d ü n adana kebap yedim o yüzden artı 500

Back
X