- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.681
Teşekkür ederimyeni üye başlangıç tarihi 18.05 başlangıç kg 61
61-51,2 = 9.8
9.8 *0.90 = 8.82 yüzde 90 min şart
61 - 8.82 = 52,18 de min mezun olabilirsin canım
1200 civarı olsa seni zorlar mı? Kalori yüksek olduğu için vermekte zorlanıyordum galiba canimHesapladim ortim. 1900 kalori cikti sadece yediklerim.
Bugün gördüm eksiyiSabitsen cumaya eksi gelirsin canim
Hadi gözün aydın canımBitti şükür bugünü de atlattım☺☺
Kaptanım müdür işe geri çağırdı. Ordan köydeydim... Koşturmaca bir gündüKızlar sizler pazartesi kilosu bildirmediniz galiba durumlar nasıl bugün gözükmedinizde
blonde ambition
melita09
+50 gr dı kaptanımKızlar sizler pazartesi kilosu bildirmediniz galiba durumlar nasıl bugün gözükmedinizde
blonde ambition
melita09
Teşekkür ederim ortimAdimlar da menu de cok iyi ortimgozun aydin kardesin gelmis
Uyuya mi kaldin@MehfamCherry Mom @Namaria
Sahursuz geçen bir gecenin sabahından herkese günaydınuyanır uyanmaz hemen menüyü yazdım
Aaa bebiş miDüzeltme süresi içinde olsaydı güncellerdi canım ama süre geçtikten sonra listede düzeltme yapmıyoruz listeyi bir kez paylaşıyoruz yani. Yoksa gün içinde diğer arkadaşlarda gelir yazar onlarada güncellemek gerekir işin disiplini kalmazbelli bir düzene uydurmak için böyle yaptık anlayacağın
@Mehfam
Ramazan mı senin dengeni bozdu yoksa bebekmi canım?
Haftaya salıya kadar böyleyim ödevlerim de var neyse ki mezun oluyorum diyip başa çıkıyorum yoksa yelkenlerim düştüHadi gözün aydın canım
Kolay gelsin kuzum son seneler hep zordur ben stresten kpss ye giderken bayılmıştımHaftaya salıya kadar böyleyim ödevlerim de var neyse ki mezun oluyorum diyip başa çıkıyorum yoksa yelkenlerim düştü
Ama bak kaptanım spor yapmış bunları dedikten sonra agahaha işe yaramış demekki
Teşekkür ederimmuhursuzpusula cım sınavlarında başarılar bu arada
Sen misin tek tek yazan al bende tek tek yazıyorum
İnşallah canım şuan bekliyorum hastanede :)Canım hoşgeldin evine
Hoşgeldin aramıza canım
İnşallah hasar bırakmamıştır bizi de haberdar et
Yaa bu hafta bende aynı durumdayım geçen ay reglim 10 gün gecikmişti bu ay nasıl olur bilmiyorum ama regli döneminde gibiyim sanki sabah çoraplarım bile bileğime oturdu resmen.
Bu hafta bi stres geldi bana da
Uçağı kaçırdım çoktan
Cok zor ortim benim icin. BEn emzirmezken bile 1500luk diyet yapiyordum. 2000 i gecmezsem veriyorum aslinda ama bazen geciyorum isteTeşekkür ederim
1200 civarı olsa seni zorlar mı? Kalori yüksek olduğu için vermekte zorlanıyordum galiba canim
Bugün gördüm eksiyi
Aaa allahim ya sistem insanlari ne kadar cok strese sokuyor baksanaKolay gelsin kuzum son seneler hep zordur ben stresten kpss ye giderken bayılmıştım
Aman ortim ne yaptınKolay gelsin kuzum son seneler hep zordur ben stresten kpss ye giderken bayılmıştım
Eksi gormene cook sevindim ortim. Ben de bugun dune gore eksi 200. Ama cumaya gore hala artiyim.Teşekkür ederim ortim
Uyuya mi kaldin
Aaa bebiş mi
Günaydınlar herkese benim 12de sınavım var dua edin bana hepinizi seviyorum diyorum ve son kez notlarıma bakmaya kaçıyorum
Bitti şükür bugünü de atlattım☺☺
Mezun olabileyim yeterli valla ortalama yapma derdindeydim ama uzaktan eğitim çarptı beni istediğim ortalamayı yapamadımhadi geçmiş olsun canımsonuçlarını da bekliyoruz sonra
Amin inşallah canım
Hoşgeldinizz aramıza1.Sayfadaki kuralları kabul ediyorum yapabilirim
Bana beraberdim diyebilirsiniz
Yaşım 36
Boyum 159
Kilom 65.1
Hedef kilom 58
Evliyim
Öğretmenim
12 ve 9 yaşlarında iki tane oğlum var
Daha önce hiçbir bir takıma dahil olmadım
Doğumlardan itibaren verip almalarla devam eden bir süreç aslında benim serüvenim. İlk çocuğuma 55 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğum girdimdoğumdan sonra 66 ya kadar düştüm sonra 2. Gebeliğin oldu ve 12 kilo aldim. Tabi daha sonrasında yine 9 kilo verdim tekrar aldım derken şimdi burdayım. Yaklaşık 1 aydır if diyeti yapmaya çalışıyorum 70 kilodan 65 e düştüm.
Sağlık sorunum yok
Ama ileriki yaşlarımda daha sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum malum yaş 36 yolun yarısındayım artık
Karnabahar çok severimAkşam yemeğimmmkabak sote ve Karnabahar haşlama, üzerine yoğurt ve acı pul biber
Amin inşallahHoşbulduk inşallah hepimiz için bol eksiler olur
İnşaAllah gidecek canım tekrardan, oruç ayı bitince herşey daha düzenli olur500 gr biraz sıkıntı olabilir ama canım dikkat edelim
Sağol canım benimwuuwuu. Ellerine saglik canim.
Yeni evliyken bilmezdimde çocuklar büyüyünce herşeyi öğreniyor insanWuuwuu kuzum ne hamaratmissin sen oyle.
Bu gece bende yulafa tutuyorum oruç canımBugün menüm
Sahur yulaf krepli beyaz peynirli tost, zeytin 3 ceviz söğüş yeşillik 2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
İftar kıymalı taze bakla yemeği, ayran,tavuk sote
Ara hindistancevizi yağlı türk kahvesi, 3 ceviz 1 hurma
2.5 lt su
10.000 adım, 40 dk pilates,20 dk cardio
Cherry Mom @Mehfam Deniz ve Kum
Cherry Mom mesajı kaydettim sanıyordum kaydetmemisim , mezuniyet kiloma 51.7 mi demistin?müsait olduğunda bakabilir misin?
Yat uyu ölü taklidi yap
Sakın lol hepimize oluyor ama gidersek hepsini alırız oruç bitince bu yorgunluk halsizlik gidecek canım benimİnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı
Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden
Canımcım bazen insana öyle bi çöküyor ki o duygular oruç degilsin çık 1 saat yürü gel dopamin salgılarsın biraz hava alırsınİnşaAllah artı gelmeden atlatırız haftayı
Bazen bi yorgunluk geliyo ki bırakmak geliyo içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?