- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.701
Ha gayret canım az kalmışHaftaya salıya kadar böyleyim ödevlerim de var neyse ki mezun oluyorum diyip başa çıkıyorum yoksa yelkenlerim düştü
Yulaf tok tutuyor iyi geliyorAmin inşallah canım
Hoşgeldinizz aramıza
Karnabahar çok severim
Amin inşallah
İnşaAllah gidecek canım tekrardan, oruç ayı bitince herşey daha düzenli olur
Sağol canım benim
Yeni evliyken bilmezdimde çocuklar büyüyünce herşeyi öğreniyor insan
Bu gece bende yulafa tutuyorum oruç canım
Yavrum yetisemezsin
Boyun kaçtı canım? Kalorisi düşük olanlarla bazılarını değiştirmeye mi calissan o zaman.yogurt,ayran,salata hem tok tutar hem de kalorisi düşükCok zor ortim benim icin. BEn emzirmezken bile 1500luk diyet yapiyordum. 2000 i gecmezsem veriyorum aslinda ama bazen geciyorum isteDaha yolum cook uzun, simdiden o kadar dusuk kalori alirsam hem metabolizmami cok yavaslatirum hem de ilerde kilo vermek icin ac gezmem lazim. Baslarda 2200 civari yiyordum, 75in altina inince 1900-2000 arasi yemeye basladim. 70 in altina inince 1600-1700 e indirmeyi planliyorum. Sonra baktim nerde takildim 1500. Planim boyle simdilik, azicik da gitse iyidir benim icin.
Ayda 1-2 kilo gayet iyi, hem fazlasinda bebege sutten atik madde geciyor diye uyarsi diyetisyen.
Sorma canım ya öğretmenlik olunca bölüm atanmaktan başka çarende yok gibi bir şey o yüzden inanılmaz baskı oluşmuştu üzerimdeAaa allahim ya sistem insanlari ne kadar cok strese sokuyor baksana
Bayılma zaten canım hayatımda ilk ve tek bayılmamdı annemin ödü kopmuştuAman ortim ne yaptınben streslenip heyecanlanırım da bayılmam herhalde
Valla benim bünye de bana şakalar yapıyor bi eksiyi görüyorum bi felaket artıya çıkıyorum anlamadım bu dönemi de böyle atlatacağım artık yeni diyetisyenimle beraberYavrum yetisemezsinyoğunluktan yemek yiyecek dermanım kalmıyor yüz yüze eğitim başladı, canlı dersler ile ikisi karman corman oldu.Cocuklar, ödevleri, evin işleri derken haftaya gidiciyim bak böyle devam ederse ona göre artık iftarsiz mi sahursuz mu olursun bilmem
(Şaka bı yana, direnci 55 ustuydu galiba kilomun, şimdi az da olsa gidiyor sabitler geride kaldı çok şükür)
Ay ben de ilk defa babam anjiyo olduğunda bayılmıştım hem de aynı gün içinde 2 kereBayılma zaten canım hayatımda ilk ve tek bayılmamdı annemin ödü kopmuştubu arada dün çok acıktım azcık kuruyemiş yedim tartım sağolsun dünden -400 gösterdi ama gerçek kilo olduğunu sanmıyorum yarın kesin artıya geçerim
Nasıl gidiyor diyetisyenle? Sen halledersin evelalllahValla benim bünye de bana şakalar yapıyor bi eksiyi görüyorum bi felaket artıya çıkıyorum anlamadım bu dönemi de böyle atlatacağım artık yeni diyetisyenimle beraber☺☺
Ay ben de ilk defa babam anjiyo olduğunda bayılmıştım hem de aynı gün içinde 2 kereo eksi de kalıcı eksidir ortim kötüyü çağırmayalım ama ben hala artıyım gibi hatta dünden fazla bile olabilir
Bebelerle nasıl yürüyimCanımcım bazen insana öyle bi çöküyor ki o duygular oruç degilsin çık 1 saat yürü gel dopamin salgılarsın biraz hava alırsın
Daha dün gittin diyetisyene. Diyetisyenimi değiştirdim de☺☺bugün verdiği listeye uymaya başladım. Haftalık liste verdi ve her günün menüsünü yazdı verdi haftaya değiştirecek tekrardan. 1 ayda her güne farklı liste yaniNasıl gidiyor diyetisyenle? Sen halledersin evelalllah
Dayanabilirsen ortim Cuma’ya kadar tartılma verecek çok kilon olmadığı için böyle inişler çıkışlar olması doğal bence cuma günü eksiyi göreceksinValla benim bünye de bana şakalar yapıyor bi eksiyi görüyorum bi felaket artıya çıkıyorum anlamadım bu dönemi de böyle atlatacağım artık yeni diyetisyenimle beraber☺☺
Ay ben de ilk defa babam anjiyo olduğunda bayılmıştım hem de aynı gün içinde 2 kereo eksi de kalıcı eksidir ortim kötüyü çağırmayalım ama ben hala artıyım gibi hatta dünden fazla bile olabilir
Dayanabilirim ama bugün diyetisyenime bildirmem gerektiği için tartılmalıyım☺☺ama sonrasında cumaya kadar beklerim muhtemelenDayanabilirsen ortim Cuma’ya kadar tartılma verecek çok kilon olmadığı için böyle inişler çıkışlar olması doğal bence cuma günü eksiyi göreceksin
Kaçırmışım demekDün yazmıştı canım
Sağ ol canım benim
Dün bahsettim ama sınavdan çıkayım senin için bir daha anlatırım☺☺
Her hafta değişen liste harika olur canım sıkılmazsın en azından. Ağırlık olarak ne yazdı canım menünde sebze mi protein miDaha dün gittin diyetisyene. Diyetisyenimi değiştirdim de☺☺bugün verdiği listeye uymaya başladım. Haftalık liste verdi ve her günün menüsünü yazdı verdi haftaya değiştirecek tekrardan. 1 ayda her güne farklı liste yanive yağ oranım fazla çıkmış aldığım kiloları göbek çevremden almışım çünkü bacaklarımdaki yağ kas oranı en son ölçtürdüğümle aynıydı ve o zaman 54 kiloydum ummhnisa canım bahsettim burda diyetisyenimle ne yaptığımdan☺☺
İlk hafta klasik olabilir menün dedi ama diğer haftalarda daha da değişecek. Genele bakarsak ama sebze et ağırlıklı düşük karbonhidratlıKaçırmışım demek
Her hafta değişen liste harika olur canım sıkılmazsın en azından. Ağırlık olarak ne yazdı canım menünde sebze mi protein mi
Çok sevindim canım vücudu şaşırtmak gerekiyor ya bazen kremalı makarna güzel şaşırtmış demekSelam kızlarrben bugün 57.1 i gördüm cok sevindim. Sonunda kırdım direncimi hemde dün kremalı makarna yiyerek demekki problem cok kısıtlamakmıs.
Evet sanırım biraz öyle oldu ben artı çıkmasını beklerken eksi çıkması güzel olduÇok sevindim canım vücudu şaşırtmak gerekiyor ya bazen kremalı makarna güzel şaşırtmış demek
Spor olmasada menu gayet temiz bugun halledersin sporudaSabah
1 yumurta
2 parmak peynir
5 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Salatalık ve domates
Öğle
1 kase çorba
Ara
2 kuru kayısı
Akşam
Somon ızgara
Salata
1 kaşık patates püresi 1 yk
Su 2 litre
Spor yok
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Bencede mantikli ilerliyorsun onemli olan aldigin kalori degil makrolar ve mikrolari iyi oranlayabilirsen kilo veriliyor kalori yuksek olsa da . Ben 1300 kalori alıyorum ama makrolari tutturamiyorum onlari hesaplamak cok zor geliyor bana az kalori almama ragmen artiyim bu hafta bide hergun spor varCok zor ortim benim icin. BEn emzirmezken bile 1500luk diyet yapiyordum. 2000 i gecmezsem veriyorum aslinda ama bazen geciyorum isteDaha yolum cook uzun, simdiden o kadar dusuk kalori alirsam hem metabolizmami cok yavaslatirum hem de ilerde kilo vermek icin ac gezmem lazim. Baslarda 2200 civari yiyordum, 75in altina inince 1900-2000 arasi yemeye basladim. 70 in altina inince 1600-1700 e indirmeyi planliyorum. Sonra baktim nerde takildim 1500. Planim boyle simdilik, azicik da gitse iyidir benim icin.
Ayda 1-2 kilo gayet iyi, hem fazlasinda bebege sutten atik madde geciyor diye uyarsi diyetisyen.
Baska halledecek kimse yok kaptanim yine yine yeniden halledecegiz insallah. Bu ramazan umdugum gibi gitmiyor ya ben 70 ler biter diyordum bu gidisle 73 ler ancak bitecekGüzel canım cumaya eksi gelir listeye gireceğiz unutmayalımbaskül alırsan eski tartı yeni tartı aradaki farkı karşılaştırmalı foto almamz lazım canım bilgin olsun
Halllersin sen hilalcım
Tmm canım
Arada gir diyetini menü yazmayı ve ortağını unutma ama :)
Yaa süper ,tebrikler canım
Güzel canım tebrikler
Güzel canım tebrikler
Geldi mi oh oh iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?