- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.721
Ay ancak girebildimmm. Ara caniiim. Boydan istersin büyük ihtimal ama üzerine afiyet biraz şüşkoyum.Ortim suyun baya az olmuş
Demo sınav vardı gelemedim, müsaitsen ariim mi yada foto atsana(bundan sonrası artık sapığa bağlıyo )
Olsun, arada olur minik kaçamaklar orticiğim. Ki sporun var zaten. O bi tık dengeler.Sahur
1 kuru incir, 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 3tk lor, az maydonoz, 1 çeri domates
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 servis kaşığı türlü, 1 küçük kase yoğurtlu semizotu, avuç içinin yarısı pide dayanamadım sıcak olunca
1.5 litre su
3 mil leslie 45dk
Cherry Mom , @Mehfam, pacman
masallah ellerine saglik canim. Becermek de kolay degil yani icli kofteyi denedim indan biliyirumAmin inşallah canım
Hoşgeldinizz aramıza
Karnabahar çok severim
Amin inşallah
İnşaAllah gidecek canım tekrardan, oruç ayı bitince herşey daha düzenli olur
Sağol canım benim
Yeni evliyken bilmezdimde çocuklar büyüyünce herşeyi öğreniyor insan
Bu gece bende yulafa tutuyorum oruç canım
Boyum da kisa. 160 canim. Izinden doneyim de cok haklisin oyle yapayim, salata yogurt ayran tarzi. Hem hafif olur hem kolay kilo verilir.Yavrum yetisemezsinyoğunluktan yemek yiyecek dermanım kalmıyor yüz yüze eğitim başladı, canlı dersler ile ikisi karman corman oldu.Cocuklar, ödevleri, evin işleri derken haftaya gidiciyim bak böyle devam ederse ona göre artık iftarsiz mi sahursuz mu olursun bilmem
(Şaka bı yana, direnci 55 ustuydu galiba kilomun, şimdi az da olsa gidiyor sabitler geride kaldı çok şükür)
Boyun kaçtı canım? Kalorisi düşük olanlarla bazılarını değiştirmeye mi calissan o zaman.yogurt,ayran,salata hem tok tutar hem de kalorisi düşük
Her güne ayrı olmasi çok çok iyi,vücudun da alismaz hemDaha dün gittin diyetisyene. Diyetisyenimi değiştirdim de☺☺bugün verdiği listeye uymaya başladım. Haftalık liste verdi ve her günün menüsünü yazdı verdi haftaya değiştirecek tekrardan. 1 ayda her güne farklı liste yanive yağ oranım fazla çıkmış aldığım kiloları göbek çevremden almışım çünkü bacaklarımdaki yağ kas oranı en son ölçtürdüğümle aynıydı ve o zaman 54 kiloydum ummhnisa canım bahsettim burda diyetisyenimle ne yaptığımdan☺☺
Al sana depresyon sebebiYemeğim yok ya
Ben de kaloriyi asarsam hep artı oluyordum, kişiye göre değişiyor demek kiBencede mantikli ilerliyorsun onemli olan aldigin kalori degil makrolar ve mikrolari iyi oranlayabilirsen kilo veriliyor kalori yuksek olsa da . Ben 1300 kalori alıyorum ama makrolari tutturamiyorum onlari hesaplamak cok zor geliyor bana az kalori almama ragmen artiyim bu hafta bide hergun spor var
Daha kısalar da var aramızdaBoyum da kisa. 160 canim. Izinden doneyim de cok haklisin oyle yapayim, salata yogurt ayran tarzi. Hem hafif olur hem kolay kilo verilir.
Nerden anladın ortim... Eve alışık değilim ya garip geldi. Mutfak elimin altında. Oruç değilim henüz. Tutmaya başlasam en yakın zamanda.
UYE | 19 Nisan |
@fitblonde | ------- |
| |
| ------- |
S Suskunhanim | 1 |
| 1+6+7 |
| ------- |
| 5 |
| 1+4+6 |
| ------ |
@L O L | 2+4 |
@olvidos | 1 |
@karabiber01 | 1 |
M monarosaa | 2 |
| ------- |
| ------- |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 |
| 5 |
| 2+4 |
S seyrulsefer | 2+6 |
| 4 |
| 1 |
Tabi canim baski olusur olusmaz mi.Sorma canım ya öğretmenlik olunca bölüm atanmaktan başka çarende yok gibi bir şey o yüzden inanılmaz baskı oluşmuştu üzerimde
Bayılma zaten canım hayatımda ilk ve tek bayılmamdı annemin ödü kopmuştubu arada dün çok acıktım azcık kuruyemiş yedim tartım sağolsun dünden -400 gösterdi ama gerçek kilo olduğunu sanmıyorum yarın kesin artıya geçerim
Haklisin canim. Bir ara keto yapmistim. Hayatimin ennrahst kilo verme donemiydi. Hic ac kalmadan kilo veriyordum. Ama simdi bebek emdigi icin herseyden yemeye calisiyorum. Galiba su emzirme bitsin beni ancak ketojenik diyet paklar.Bencede mantikli ilerliyorsun onemli olan aldigin kalori degil makrolar ve mikrolari iyi oranlayabilirsen kilo veriliyor kalori yuksek olsa da . Ben 1300 kalori alıyorum ama makrolari tutturamiyorum onlari hesaplamak cok zor geliyor bana az kalori almama ragmen artiyim bu hafta bide hergun spor var
Canım ben 8bin adım atmıştım o sayılmıyor mu?19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE 19 Nisan @fitblonde ------- belmayne balpamuk ------- S Suskunhanim 1 DeryaOnDiet 1+6+7 melita09 ------- yarimuhendis 5 Hedef60kgolmak 1+4+6 Kendinin en iyi hali ol ------ @L O L 2+4 @olvidos 1 @karabiber01 1 M monarosaa 2 Mathildablue ------- ummhnisa ------- C Cagrihilal1 1+4+6 Cherry Mom 5 hzlsel 2+4 S seyrulsefer 2+6 pacman 4 Namaria 1
Namaria cım eklemeyin listeye girene kadar demiştin ama sporu görünce ekledim cnm yapamadığın gün olursa free yazıcam
Yemekler hazır ezan bekleniyorNasılsınız bayanlar iftara yemekler yapıldı mı iftara yakın saatlerde kendimi ne kadar hafif hissediyorum
Evet ortim. Bir aksilik cikmazsa mayis basina Turkiyeye gidiyoryz. Nasilsa annelik iznindeyim iki ay kalma planim var. calismaya baskayibca ancak 2 haftalik gidebiliyorum. Yillardir ilk defa boyle uzun sureligibe gidecegim. Hem orda kendimi sIkmak istemiyirum hem de zaten bebis biraz buyuyup ek gidayi guzelce yiyene kadar cok kisarak yemek istemiyorum. O yuzden ins tatil donusu gelirim tekrarHer güne ayrı olmasi çok çok iyi,vücudun da alismaz hem
Göbek bölgesi dedikçe içim cizz edii
Al sana depresyon sebebi
Ben de kaloriyi asarsam hep artı oluyordum, kişiye göre değişiyor demek ki
Daha kısalar da var aramızdaizne mi ayriliyorsun
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir bir daha tekrar etmezKizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim S Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir deAma tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
Amin canimÇok geçmiş olsun canım inşallah geçmiştir bir daha tekrar etmez
canım 9500 ve üstü 10 bin sayıyorum 8000 az :)Canım ben 8bin adım atmıştım o sayılmıyor mu?
Ketojenik benim içinde öyleydi vallahi yaHaklisin canim. Bir ara keto yapmistim. Hayatimin ennrahst kilo verme donemiydi. Hic ac kalmadan kilo veriyordum. Ama simdi bebek emdigi icin herseyden yemeye calisiyorum. Galiba su emzirme bitsin beni ancak ketojenik diyet paklar.
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah geçmiştir bebişin sıkıntısıKizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim S Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir deAma tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?