Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşkolsun kuşummm sen dur ben gideyimmmmm :bicak::bicak::bicak::bicak:
Yaani Nikinik Nikinik kuşun yeri dolmaz tabi ama elimden geldiğince bişeyler şettiriyodum :KK14:
Nereye sensiz olmaz minik kaptan
😍😘😘😘
Seni mezun etmeden geldim bak arkandan suyu ben dokecem kusum 🤭🤭 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Geldin mi sahiden :rolleyes:
:KK70: :KK70: Tabii canım 7/24 çalışmak imkansız zaten. Beyin mi kalır hahahahah Ben burayı boşlarsam biliyorum ki kendim de diyeti aksatacağım. Herkes ben gibi olsa da takım kalmaz, haklısın kaptancım. Ramazan rehavetine veriyorum. İnşallah toparlanırız. :KK14:
Ayneen gitmek yok :KK74:
Yürüyüş yaptım kızlar yoğun ve mutluyum 😍 8.500 adım oldu. 10.000 e tamamlarım inş. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak doktorcuğum pazartesi de 10.000 adım atmıştım. Liste dışı spor 😂😂
Kız listeden çıkart dedin coştun mu sonra karar ver :KK70:

Yaani Nikinik Nikinik Nikinik Nikinik kuşun yeri dolmaz tabi ama elimden geldiğince bişeyler şettiriyodum :KK14:
Yavrum ben o anlamda demedim ki ne ilgisi var kaptan yardımcısı ve piyasada yok ondan bahsettim senle ilgili bir mevzu değil aşkolsun 💕 yoksa Allah raZı olsun sendn liste işini aldın ama ben ondan hiç bahsetmedim🙈

:KK70: :KK70: Tabii canım 7/24 çalışmak imkansız zaten. Beyin mi kalır hahahahah Ben burayı boşlarsam biliyorum ki kendim de diyeti aksatacağım. Herkes ben gibi olsa da takım kalmaz, haklısın kaptancım. Ramazan rehavetine veriyorum. İnşallah toparlanırız. :KK14:
İnşallah canımcım ya toparlanacağız yada top gibi yuvarlanacağız :KK53: :KK47:

Oy oy 🤩 trafiğe hazır ol 🤣
Baskül ne olacak baskül 👀 perşembe günü bildirimide kabul yarın tartıl foto çek her ihtimale karşı 🤣
Annemlerde baskul var ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum kaptanım
Yarın erken çıkarız büyük ihtimalle ödemli olablr im yinede tartılıp ataym mı?
Bugün den kabul olmaz mı 🤣 şuan - 900üm

Annemlerde baskul var ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum kaptanım
Yarın erken çıkarız büyük ihtimalle ödemli olablr im yinede tartılıp ataym mı?
Bugün den kabul olmaz mı 🤣 şuan - 900üm
Perşembe sadece canım ya yarın artık olduğu gibi atarsın :( inşallah ödem olmaz -900 şahaneymiş kaybetme onu mezun olmuyormuydun sen -900 de ??

Zorşünüyorum mu dedin :KK45: zorlanıyorum la üşeniyorum mix olmuş böyle bir kelime mi çıkmış :-)
🤣 Bizm oralarda çok kullanırlar zorsundum yani üşendim manasında 😅
Perşembe sadece canım ya yarın artık olduğu gibi atarsın :KK43: inşallah ödem olmaz -900 şahaneymiş kaybetme onu mezun olmuyormuydun sen -900 de ??

Begonya2 Begonya2 memlekete gideceksen cuma seni mezun edelim canım oralarda zor olur kilo bildirmen senin
Ben yarın yine çekerim tartının fotosunu kaptanım, annemler de de bakarım eğer yanlış değilse cumayı beklerim inşaAllah
Yanlışsa perşembe çektiğimi bildiririm
Ama yarın sabah - 900 olmayablrm :( iznemi ayrılırım eğer yarın sabahkini bildirmek zorunda kalırsam

Back
X