- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.021
Amin canım aminAnladım canım ikimize de kolay gelsin o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminAnladım canım ikimize de kolay gelsin o zaman![]()
Canım yediklerini tartmaya mı başladın.Sahur
1 kucuk elma
2 dilim ekmek
15 gr zeytin
35 gr labne
Iftar
100 gr yogurtlu kabak
100 gr makarna
100 gr haslanmis tavuk
Salata
Su 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bölgesel
Cherry Mom
Mehfam
ummhnisa
Önemli değil canım hep ayni valla çocuktu evdi zaman geçmiyor kolaySüpersin canım özür dilerim menüyü geç gördüm çocukla uğraşmaktan spor filanda iyi gidiyo ben vakit bulamiyom valla
Hahahahaahaha ben de bi keresinde hurmayı rondoda çekerken binanın sigortasını attırmıştım.Hurmayı ıslatmak lazımmış ne bileyim kskdskkdsk
Regl gelsin de... Her türlüsüne razıyız vallahi ne ortim. Bu hallere düştük skdkskdk
Tamam bi daha reglm gecikirse deneyeyim o zaman.![]()
Neden KAÇAMAKLI Diye yazılmak mı istenmedinAyy beni şeyapma kaptanımm![]()
Yani hemen hemen hergün kaçamaklı ve sporsuz görünmek beni üzerNeden KAÇAMAKLI Diye yazılmak mı istenmedin![]()
Başınız sağ olsun ne canlar yandı şu süreçteEntübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insanbu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekildebir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler![]()
Al benden de o kadar bende ipin ucunu kaçırdım nasıl pişmanımBu gün çok kaçtı yayarına artıyım kesin
dikkat etmem lazm 2 gün
![]()
Afiyet olsun canım bugün ekmek fazla olmuş sanki içli köftende var ama sporun güzelSabah 8.00
1 tane tost kepekli
1 domates
1 süs biberi
2 yemek kaşığı lor
3 zeytin
Ara. 10.00
1 türk kahvesi
Öğlen 13.00
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı kıymaya kıymalı yumurta
1 domates
1 süs biberi
Ara 15.00
1 türk kahvesi
Akşam 19.30
2 tane içli köfte
1 kase domates salatası
2 litre su
25 Dakka leslie
4ncü.gün P90x3 cardio
10.000 adım yürüyüş
Mehfam
Hedef60kgolmak
M monarosaa
Cherry Mom
Kalori hesabi da yapiyorum gr hesabi olanlari tartip giriyorum ne kadar kalori aldigimi bilmek icinCanım yediklerini tartmaya mı başladın.
Sporun yine konuşuyor süper menünde az ve güzel olmuş
Gayet guzel ortim yarinda kardio yap suyu en az 2 lt yap persembeyi sporsuz geciririz zaten 2 gunumuz var 2 gunde karbonhidrattan olabilgince uzak duralım cumaya insallah guzel eksiler gorup ramazanin son tartısini guzel bitirelim4 mayıs
Sahur
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1tk tereyağı
İftar
1kepçe kuru fasulye
3yk pilav
Küçücük Bi kase az pirinçli az şekerli sütlaç
Su:1.5 lt oldu daha da içiyorum
Spor: 1 mil leslie jog
4000 adım
Cherry Mom C Cagrihilal1
Mehfam
Kahvaltı: 40 gr lor peyniri, 20 gr yeşilzeytin, domates, salatalık, maydonoz, kıvırcık, 2 tane form etimek, kayısı çayı
Ara: Türk kahvesi, 10 gr karışık çiğ kuruyemiş (karışık diyince sanki avuç avuç yemişim gibihepsinden 1-2 tane oluyor 10 grcık....)
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 100 gr fırında tavuk köftesi, salata
Ara: 100 gr erik, 100 gr çilek
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 4-5 yk yeşil mercimekli patlıcanlı bir yemek (Hatay yemeği o yüzden böyle tasvir ettim), 150 gr yoğurt, biraz salata
Su: 2400 ml
Spor: Yarın
Cherry Mom
Mehfam
muhursuzpusula
2lt yi geçti suyum canım. Aynen yarın cardio yapmaya çalışacağım bişey çıkmazsa bu hafta güzel atlarız inşallahGayet guzel ortim yarinda kardio yap suyu en az 2 lt yap persembeyi sporsuz geciririz zaten 2 gunumuz var 2 gunde karbonhidrattan olabilgince uzak duralım cumaya insallah guzel eksiler gorup ramazanin son tartısini guzel bitirelim![]()
Ortim maaşallah yine menün süper4 mayıs
Sahur
Lorlu omlet, yarım muz, kiraz saplı cay
İftar
1 servis kasıgı yumurtalı ıspanak, 3 kaşık kıymalı bezelye, 120 gr yeşil mercimekli bulgur pilavı(yagsız), sekersiz kayısı komposto
Ara
12 yeşil erik , sütlü tarçınlı kahve
Su: 2 lt
Spor: 43 dk kardiyo
Cherry Mom
Mehfam S seyrulsefer
Geçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş.Cherry Mom
Mathildablue
Bugün bebişle uğraştım hep38,5 ateşi vardı. Yine enfeksiyonu varmış. Tahlildi muayeneydi derken 10000 adım olmuş
Akşam ağzı açık uyumuşum. Bugünde son vize 0 çalışma
Allah yardım ede
![]()
Çok şükür daha iyi canım. Sınavıma bugün fırsat bulabilirsem çalışıcam inşallah. İyi dileklerin teşekkür ederimGeçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş.
Sınavında da başarılı olursun inşallah kolay gelsin