Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahur
1 kucuk elma
2 dilim ekmek
15 gr zeytin
35 gr labne

Iftar
100 gr yogurtlu kabak
100 gr makarna
100 gr haslanmis tavuk
Salata

Su 2 lt yi gecer

Spor
30 dk kardio
30 dk bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Canım yediklerini tartmaya mı başladın.
Sporun yine konuşuyor süper menünde az ve güzel olmuş

Hahahahaahaha ben de bi keresinde hurmayı rondoda çekerken binanın sigortasını attırmıştım. 😅 Hurmayı ıslatmak lazımmış ne bileyim kskdskkdsk

Regl gelsin de... Her türlüsüne razıyız vallahi ne ortim. Bu hallere düştük skdkskdk

Tamam bi daha reglm gecikirse deneyeyim o zaman. 😋😍

Ayyy aynıyız bee :KK70: :KK70: :KK70: Normalde youtubeda izlediğim videolarda normal bal koymuşlar o yüzden daha yumuşak oluyo ama bende gidip beyaz bal koymuştum tabii daha koyu kıvamlı olunca bide fındıkta yoğunlaşınca makine bumladı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aaayy vallahi gelsin şu regl başka bişi istemiyorum şuan :))))

Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insan :KK43: bu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekilde 😔 bir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler ♥️
Başınız sağ olsun ne canlar yandı şu süreçte

Sabah 8.00
1 tane tost kepekli
1 domates
1 süs biberi
2 yemek kaşığı lor
3 zeytin

Ara. 10.00
1 türk kahvesi

Öğlen 13.00
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı kıymaya kıymalı yumurta
1 domates
1 süs biberi

Ara 15.00
1 türk kahvesi

Akşam 19.30
2 tane içli köfte
1 kase domates salatası

2 litre su
25 Dakka leslie
4ncü.gün P90x3 cardio
10.000 adım yürüyüş

Mehfam Mehfam
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
M monarosaa
Cherry Mom Cherry Mom
Afiyet olsun canım bugün ekmek fazla olmuş sanki içli köftende var ama sporun güzel 😘😘

4 mayıs
Sahur
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1tk tereyağı

İftar
1kepçe kuru fasulye
3yk pilav
Küçücük Bi kase az pirinçli az şekerli sütlaç

Su:1.5 lt oldu daha da içiyorum
Spor: 1 mil leslie jog
4000 adım
Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1 Mehfam Mehfam
Gayet guzel ortim yarinda kardio yap suyu en az 2 lt yap persembeyi sporsuz geciririz zaten 2 gunumuz var 2 gunde karbonhidrattan olabilgince uzak duralım cumaya insallah guzel eksiler gorup ramazanin son tartısini guzel bitirelim 👍👍

Kahvaltı: 40 gr lor peyniri, 20 gr yeşilzeytin, domates, salatalık, maydonoz, kıvırcık, 2 tane form etimek, kayısı çayı

Ara: Türk kahvesi, 10 gr karışık çiğ kuruyemiş (karışık diyince sanki avuç avuç yemişim gibi :KK70: hepsinden 1-2 tane oluyor 10 grcık....)

Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 100 gr fırında tavuk köftesi, salata

Ara: 100 gr erik, 100 gr çilek

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 4-5 yk yeşil mercimekli patlıcanlı bir yemek (Hatay yemeği o yüzden böyle tasvir ettim :KK70:), 150 gr yoğurt, biraz salata

Su: 2400 ml
Spor: Yarın :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula

Ne kadanda karşık bir menü :KK70: Duyan gelmiş menüsüne hoşgeldiniizz :KK70: Yetti gari senin tavuk köften ya gidip alıcaaam be yarın :KK70: Hayır covid olmasa komşudan rondo ödünç alıcam ama olmaz ki şimdi de :KK70::KK70:

Yarın nazar boncik alamicaz ortim bee ama ben senin menüne boncik kondurdum :nazar:

Gayet guzel ortim yarinda kardio yap suyu en az 2 lt yap persembeyi sporsuz geciririz zaten 2 gunumuz var 2 gunde karbonhidrattan olabilgince uzak duralım cumaya insallah guzel eksiler gorup ramazanin son tartısini guzel bitirelim 👍👍
2lt yi geçti suyum canım. Aynen yarın cardio yapmaya çalışacağım bişey çıkmazsa bu hafta güzel atlarız inşallah

4 mayıs
Sahur
Lorlu omlet, yarım muz, kiraz saplı cay
İftar
1 servis kasıgı yumurtalı ıspanak, 3 kaşık kıymalı bezelye, 120 gr yeşil mercimekli bulgur pilavı(yagsız), sekersiz kayısı komposto
Ara
12 yeşil erik , sütlü tarçınlı kahve
Su: 2 lt
Spor: 43 dk kardiyo
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S seyrulsefer
Ortim maaşallah yine menün süper

Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue
Bugün bebişle uğraştım hep😞38,5 ateşi vardı. Yine enfeksiyonu varmış. Tahlildi muayeneydi derken 10000 adım olmuş🤷‍♀️ Akşam ağzı açık uyumuşum. Bugünde son vize 0 çalışma🥺 Allah yardım ede🤲
Geçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş.
Sınavında da başarılı olursun inşallah kolay gelsin

Back
X