Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insan :KK43: bu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekilde 😔 bir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler ♥️
Başınız sağolsun.. mübarek günde vefat etmiş, Allah mekanını cennet eylesin inşallah.

3 mayıs
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım tost(çocuklardan kaldı))5 zeytin 3 küp kaşar peyniri
Ara 3 hurma
Öğle 5 yk ıspanak yemeği
Ara çeyrek simit (çocuklardan kaldı)
Akşam 2 kepçe tarhana çorbası 4 yk et kavurma 1 kase salata 1 kase cacık
2,5 lt su 30 dk Leslie 2 mile
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Mathildablue Mathildablue @SanSebastianCheesecake
Canım biraz karbonhidrat fazla olmus gibi tost ve simitten dolayı yani birinden biri sadece olsaydı daha iyiydi:) onun dısında iyi.bugün az karbonhidratla dengeleyebilirsin
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun❤️🌺

Orti sen bu gidişle cuma ya 55 olcan heralde🤣

Gr la beslenmek 😗👏

Allah rahmet eylesin canım. Geride kalanlara sabırlar versin.Okudum şimdi tüm ölmüşlerimize.
Yok o kadarda olmaz ama hedefi tuttururum diye düsünüyorum 😂

😂😂😂

Eklentiler

• SmartSelect_20210504-135752_Instagram.webp
    SmartSelect_20210504-135752_Instagram.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 24
Bi kere deneyecektim. Mide sorunu olanlar asla denemesin falan yazmışlardı, korkmuştum. :KK70: :KK70: O zaman bi daha çok gecikirse denerimmm. :KK66:

Bu menü bir harika dostum. Çok çok beğendim. Tebrikler. :KK60:

Ay ben de 3-4 gün öyle yaşadım resmen. :KK70: Bi ağrı geliyor, diyorum ki işte bu sefer oldu. Sonra bi bakıyorum gelen giden yok. :KK70: Sinir bozucu resmen... Hadi darısı başına. :KK66:

1 dilim olsaydı bari ya :KK70: :KK70: Neyse bugünkü menünle baya telafi ettin canımcım. Ödül de diyince akan sular durdu. :KK70:

Ben de çok severim zahteri. Ama çok yememeye çalışıyorum yine de. İçinde az da olsa salça ve nar ekşisi oluyor çünkü. :KK66: Tavuk köftesini de dene mutlaka. Normal et kıymasıyla karıştırınca daha lezzetli oluyor ama.
Tavuk köftesi için aslında aklıma önce kendim yapayım diye şöyle geldi mesela tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp içinde biraz kuşbaşı et katıp rondodan geçirmek sonra baharatı vs al sana köfte :) Ama sonradan hatırladım ki ben bir kaç hafta önce fındık, bal, kakao ile doğal bir fındık ezmesi yapayım derken rondoyu bozmuştum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya benim regl daha komik, ağrı dışında geliyoda ama bi kerelik ve sonrası yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım bu arada soğan kürü ile alakalı şöyle diyeyim, bende de reflü var mesela 2009-2010 yıllarıydı sanırım endoskopi çekilmişti ve çok gariptir zeytin ekmek dışında bişi yiyemiyodum midem hep ağzımdaydı resmen o derece kötüydü. Ama şuan aşırı baharatlı, acı yada kızarmış, cips vb. şeyleri yersem yine dehşet derecede yanıyor midem ağzıma geliyo ama onları yemez yada dikkat edersem sıkıntı yok. Buna rağmen sirke içinde aynısını diyolar mesela ama ben her sabah sirkeli su içiyorum çok iyiyim, soğan kürünüde (birazcık yanlış yaptım gerçi ) yaptım hiç ağrı vs yaşamadım

Selamlar kızlar. Chloe ting 2021 summer shred challenge yüklemiş ona başlamayı düşünüyorum. Bana eslik edecek olan var mı?😊 28 günlük bir program. Bir de bu tarz şeylerde hangi nolu spor olarak sayıyoruz kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
Ben Haziran da başlamayı düşünüyorum şu an kendimi hazır hissetmiyorum🤣

Ortim menude sporda gayet guzel ama su cok az olmus ictigin suyuda kardioyla atmissindir zaten suya dikkat et 👍
Evet canım az oldu dün oruca yeni başlayınca yine başağrısı ve mide bulantısı yaşadım o yüzden içemedim. İnşallah bu hafta aldığım kilodan azcık verebilirim

Ben daha önce hiç yapmadım ama çok duydum bir deneyeceğim ama devamı gelir mi emin değilim🤣🤣
Ben ilk günü yaptım bile yaparken yağmurda ıslanmıs gibi ter attım 😂 korkuyordum oruçlu tansiyonu düşürür diye tam aksine kendimi cok iyi hissediyorum suan gayet enerjik hissediyorum 😊

Ben ilk günü yaptım bile yaparken yağmurda ıslanmıs gibi ter attım 😂 korkuyordum oruçlu tansiyonu düşürür diye tam aksine kendimi cok iyi hissediyorum suan gayet enerjik hissediyorum 😊
Senin kilon az zaten canım çok güzel şekillenirsin oruç tutarken zorlamadıysa ne güzel zaten ramazanın son haftası bir ay sonra kaç cm inceldiğini de mutlaka yaz belki yapma şevki gelir bana da🤣

Senin kilon az zaten canım çok güzel şekillenirsin oruç tutarken zorlamadıysa ne güzel zaten ramazanın son haftası bir ay sonra kaç cm inceldiğini de mutlaka yaz belki yapma şevki gelir bana da🤣
Tamam canım 28 günü tamamlayabilirsem yazıcam. Bugün ölçülerimi aldım :)

Başınız sağ olsun Allahım ailesine sabır versin..

Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin :KK43: Yakınlarına da bol sabır. Basınız sagolsun 🙏

Başınız sağolsun canım, Rabbim mekanını cennet eylesin :KK43:

Başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin yakınlarına sabırlar versin😔

Allah rahmet eylesin canım. Geride kalanlara sabırlar versin.Okudum şimdi tüm ölmüşlerimize.

Basiniz sagolsun kuzum cok uzuldum Allah rahmet eylesin sevenlerine sabir versin. Virus bize cok sey ogretti birine korkmadan sarilmanin ramazanda sofrana birilerini davet etmenin korkmadan bi kahve icip muhabbet etmenin nefes alarak sokaklarda dolasmanin ve daha bir cok seyin ne kadar kiymetli oldugunu ogretti bize. Sevdiklerimizi son yolculuguna uğurlayıp bir dua bile okuyamıyoruz bas ucunda ailesine teselli veremiyoruz elimiz kolumuz hic bir yere yetişmiyor. Koca bir dünya milyarca insan tek sey icin dua ediyor cok sey ogrendik belki de ogrenmemiz gerekiyordu ki boyle bir felaketi yasatiyor rabbim bize. Ne olursa olsun gonuller bir olsun Allah sabirlar versin 😓

Cherry Mom Cherry Mom canım başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin.

Cherry Mom Cherry Mom Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, kalanlara sabır versin inşaAllah 😔
Çok acı... Ölüm acı ama böyle gitmek daha da acı...
Sözler tükeniyor🥺

Başınız sağ olsun kaptanım 😞 Allah ailesine sabır versin inşaAllah

Kaptanım başınız sağ olsun

Aaah ah başınız sağ olsun... Çok da gençti gerçekten. Benim babamdan bile genç. İnsan ister istemez kıyaslıyor. Okurum tabii ki. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.

Kaptanım başınız sağ olsun. Allah yakınlarına sabır versin🙁😢

Başınız sağolsun.. mübarek günde vefat etmiş, Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun umarım bu lanet daha da kötü izler bırakmadan çeker gider hayatımızdan 🤲

Selamlar kızlar. Chloe ting 2021 summer shred challenge yüklemiş ona başlamayı düşünüyorum. Bana eslik edecek olan var mı?😊 28 günlük bir program. Bir de bu tarz şeylerde hangi nolu spor olarak sayıyoruz kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
Harika canım
Chloe yu daha önce cardio gibi hesaplayabiliriz demiştik 5 puan yani

Ben de pamela reifin 1 haftalık challange vardı o bitecek yarın. Cuma hünü de 20 günlük olanına başlayacağım😊chloenin 14 günlük karın amtremanını yapmıştım 2 kere ama pamela daha iyidir diyip arkadaşımla pamelaya başladık fakar chloe daha iyiymiş nerdeyse🤣🤣
Ay o terlemek zaten insana o kadar iyi geliyor ki🤩ben de ramazanda iftara 1 saat kala yapıyordum fazla zorlamasın diye☺pamelaya başlayacak olmasaydım eşlik ederdim sana😘😘

Back
X