Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın tüm gün giremeyebilirim. sabah kayseriye gidip akşam geri dönücem. yemek durumlarım nasıl olacak bilmiyorum ama kahvaltıyı uçakta yapıcam gibi geliyor. iyi bakın kendinize. özleyin beni. bi de gelinlik modellerine yorumlarınızı bekliyorum canlarımmm..:71:

yarın tüm gün giremeyebilirim. sabah kayseriye gidip akşam geri dönücem. yemek durumlarım nasıl olacak bilmiyorum ama kahvaltıyı uçakta yapıcam gibi geliyor. iyi bakın kendinize. özleyin beni. bi de gelinlik modellerine yorumlarınızı bekliyorum canlarımmm..:71:

ben 1. yı beyendım ama etegıne yanı ön kısmına biraz işleme veya taş koysalar daha guzel olur

ben 1. yı beyendım ama etegıne yanı ön kısmına biraz işleme veya taş koysalar daha guzel olur

bence de 1. nin eteği çok boş. model olarak güzel ama hayalgücü özürlüsü olarak başka nasıl yapılabilir bilemediğimden favori listeme alamadım..:1:

kızlar yarını bekleyemedim eşim gelince akşam acil dişe gittik
dr baktı iltihap olmuş diş etlerin dedi
birden olmamıştır o ama yeni patlak vermiştir dedi
diş etlerim çekilmiş ve doktorun deyimiyle ağzıma tır girmiş gibi
darmadağan olmuş:63:
antibiyotik ağız spreyi ve garagara verdi
1 hafta sonra kontrol ve temizleme işlemi yapılcak

Eki Görüntüle 217209

taydin bak benim gelinliğimin modeli buydu ben çok beğenerek giydim
face de boy resimleri falan da bak ordan da görebilirsin
senin eklediklerinde güzel ben kolu güpürlü olanları daha çok beğendim

Son düzenleme:
iyi akaşamlar kızlar
akşam yemeği olarak menemen yedim
2 domates bol biber ve 1 yumurtalı yanında
2 dilim kepek ekmeği
az bişey de soda içtim
feci diş eti sorunu yaşıyorum dün diş ağrısından kıvranırken
bu sabah bakem bu ağzımın için ne ola ki dememle
:53: geçirmem bir oldu
diş etlerim kapkara ve mosmor nasl böyle oldu bilmiyorum
canım çok sıkkın
şidddetli de ağrı var sanki dişlerim sökülüyo gibi
bu zaman kadar fırçalarken falan kanardı ama bu çok garip
tek bi çürük ya da tartar falan da yok dişlerimde
çok sağlıklı görünür herkes imrenir ama şu an ağzımı açacak halim yok
yarın dişçiye gidicem bugün fırsat bulup izin alamadım

tatlım benim o dişlerinin fırçalarken kanamasından sinyal vermiş aslında,çok geçmiş olsun

selam takım nasılız bgn bakalım?
gerçi geç oldu artk biraz bnu sormak için ama...:1:

bgn yemzlk gnydü malum,dolapları indir bindir yaptm ben de bi taraftan kıyafetleri fln ayıkladım,eşim de evdydi uygarla ilgilendi,temzlik bttktn snra da dışarı çktk,birer balık ekmek yedk,pazara geçtk,pazarımızı yaptk snra yumurtamz yoğrdmz fln btmşti,migrostanda onları alıp eve geldik, dönşte kuaförüme uğradım,protez tırnak yaptrcm da randevu almya gttm,çok feci tırnak yiyorum da ben tırnaklarım rezillll.
normalde hep takma tırnak kullanıodm ama yordu artık çocukla bi de tırnak tak çıkar uğraşmak yaptrcm protezi 6 ay takılcm onlara:32:

bgn abartılı bi kahvaltı yaptım,
şöööle ki

klasik kahvaltı bu kısımda fazla bişi yok,
üstüne 1 dilim nutellalı ekmk:26:

öğlen:
yarım balık ekmek
diyet cola

akşam:
1 mavi yeşil lightn albenisi:26:

saçma sapan yemişim yine dimi:20:

pöfff spora da gdemedm zaten bgn yaaa:33:

ama dolaplardı pazardı derken k.çmın üstne de oturmadm yaniiii:37:

oğlanı da bi saattir ayağmda sallyorum anca uyudu daha inatçı keçi:9:

güzel bir yaz temizliği olmuş desene burcucum.ellerine sağlık güzel olmuştur.bi nevi spor sana

1. 4. 6. öodel süpermiş.gelinlikte küpür süper duruyo bencede
yakışanada ayrıca çook yakışıyo.gönlünce olur inş gelinliğin.
insanın istediği çok beğendiği bi gelinliği giymesi çok önemli bişey çünkü

geçmiş olsun canım iyi gelir şimdi gargara falan.

herkese günaydın bu aradaaaa
yarın itibariyle izne çıkıyorum inş
işim işlerini toparlamış o pazartesi çıkıcak anca o zaman gidicez bi yerlere ama olsun oluyo ya şükür buda yeter
dolayısıyla ben yarın ki bildirimi elife cepten yaparım ama diğer daha sonrası için aranızda olamıcam 12 gün.elifim gerekli izin işlemlerini yapalım olurmu :)):1:

işlerimi toparlayım yapılcakları yapıyım gelirim yine

günaydın takımımın tatlı bayanları nasılsınız ben iyiyim bugün aylık bakımlarım tamamlanmış halde kendimi iyi hiissederek geldim işe dün iş çıkışı doğru kuaföre gittim yapılması gerekenleri yaptırdım birtek saç kesimi ve boya kaldı onlarıda bir ay daha bekleyeyim diyorum bakalım artık belki kafama eser onlarıda yaptırırım bu hafta dün akşam eve çok geç geldim 10,30 da çok açolduğum için acele olarak çok az zeytinyağlı makarna yedim yanındada peynir kötü oldu o saatte makarna yemem ama nefsime hakim olamadım sabahta nesfit ve yoğurt yedim bugün farklı olarak öğle yemeği için yanımda 1 domates 3 salatalık ( çok gibi duruyor ama tek seferde yemeyeceğim ) 1 dilim kepek ekmek ve 1 karper peyniri getirdim onları yiyeceğim akşama belki isadece karpuz yerim yarın tartı günü nasıl çıkıcam acaba neyse öpüyorum hepinizi geçmişe bakayım yine yazarım görüşmek üzere ...

geçmiş olsun elifcim dişler ihmale gelmiyor bazen hiç farketmeden böyle sorun oluyor işte inşallah tez vakitte iyileşir canım allah acil şifalar versin ...

tatlım benim o dişlerinin fırçalarken kanamasından sinyal vermiş aslında,çok geçmiş olsun

güzel bir yaz temizliği olmuş desene burcucum.ellerine sağlık güzel olmuştur.bi nevi spor sana

1. 4. 6. öodel süpermiş.gelinlikte küpür süper duruyo bencede
yakışanada ayrıca çook yakışıyo.gönlünce olur inş gelinliğin.
insanın istediği çok beğendiği bi gelinliği giymesi çok önemli bişey çünkü

geçmiş olsun canım iyi gelir şimdi gargara falan.

herkese günaydın bu aradaaaa
yarın itibariyle izne çıkıyorum inş
işim işlerini toparlamış o pazartesi çıkıcak anca o zaman gidicez bi yerlere ama olsun oluyo ya şükür buda yeter
dolayısıyla ben yarın ki bildirimi elife cepten yaparım ama diğer daha sonrası için aranızda olamıcam 12 gün.elifim gerekli izin işlemlerini yapalım olurmu :)):1:

işlerimi toparlayım yapılcakları yapıyım gelirim yine

Begümcüm çok sevindim canım izin işlerinizi ayarlamanıza gönlüne göre bir tatil geçirirsin inşallah canım bol bol dinlen eğlen keyfine bak öpüyorum canım ...

selam kızlar
hiç iyi değilim diş etlerim hala ağrıyo
dr verdiği antibiyotikten mi yoksa
iltihaptan mı bilmiyorum ama
feci bi miğde bulantım var ağzıma lokma koymak bi yana su bile içemiyorum
üstelik antibiyotik yüzünden sistit ve mantar da nüksetti
işe geldim ama canlı cenazeyim izin alıp gidicem

selam kızlar

elifcim dikkat et canım kendine izin alıp dinlenmek iyi olur tabiki öfff ne kötüdür bu sıcakta hepsi üstüste tüm rahatsızlıkların eve git bol su içmeye çalış sistit ve mantara iyi gelir dişlerin içinde beklemekten ve ilaç kullanmaktan başka çaren yok canım inşallah geçer biran önce Allah acil şifalr versin öpüyorum canım .

begümcüm çok sevindim canım izin işlerinizi ayarlamanıza gönlüne göre bir tatil geçirirsin inşallah canım bol bol dinlen eğlen keyfine bak öpüyorum canım ...

teşekkürler tatlım.inşallah sorunsuz kusursuz bi tatil geçiririz

selam kızlar

tatlım benim çok geçmiş olsun.çok kötü oluyo ya bide üst üste gelmiş öffff:50::26:

merhaba arkadaşlaar =)
pek muhterem cuma gününe 1 gün kaldı ve ben zırnık kilo vermemiş bulunmaktayım.deli gibide spor yapıyorum yaah.neyse son 2 kilom kaldığı için çokta acele etmiyorum.spora da vücudumu bi şekle şemale sokuyor.iyidir iyi.

Sabah
1 kase nesfit

Ara
üzüm suyu

Öğlen
karpuz peynir

Ara
Nescafe (şekersiz)

Akşam
Barbunya

vee Taydin gelinliklerden en çok 1. yi beğendim. 1 e alternatif olarak da 6 ve 16. ama 1 iyidir yaa asil duruyor

Tünaydın kızlar...
2 gündür fazla uğrayamıyorum oğlum dünden beri kusuyor bugünde ishal gibi...Gece hiç uyumadık...Sersem gibiyim..Bugün daha iyi çok şükür...
Geçmişi okuyamadım uyuyunca yine yazarım...
Öpüyorum hepinizi..

hepsi birbirinden zarif cnm ya gözlerim kamaştı

offffff o diş sorunları yokmuuuu:50:

selam kızlar

haydaaaa geçmiş olsn kuzu ya nolmuş sana öleee:50:

selamlar olsn sana takımım:)

nasılsnz bgn bakalım inş kimse kaçamak yapmaz bgn.
ben şu ana dek yapmadım da sıkıntı akşam başlıo tabi kaçamak konusunda:)
bazen diorm erkenden yatim de yemiim bişi ama olmuyo tabi,ev koca çocuk,tez derken 2 yi buluyo yatmam:50:

neyse sbh klasik kahvaltı yaptm 1 dilim tam buğday ek ile.
daha da bişi yemedm, öğlen dün pişirdğim fırında tavuk bagetten yerm bi tane. yanında light yoğurt ve 4-5 küçük sarma ile.

akşam da 6-7 sarma,çoban salata ve ligt yoğurt yemeyi düşünüyorum. 1 saat de spor yapıcam inş. bi aksilk çıkmazsa

tünaydın kızlar...
2 gündür fazla uğrayamıyorum oğlum dünden beri kusuyor bugünde ishal gibi...gece hiç uyumadık...sersem gibiyim..bugün daha iyi çok şükür...
Geçmişi okuyamadım uyuyunca yine yazarım...
öpüyorum hepinizi..

geçmiş olsun oğluşuna canım,salgın olabilir he büyük küçük isal var bende öleyim sulardan diyolar ama bizde hazır su içiyoruz nedendir bilmem

selamlar olsn sana takımım:)

nasılsnz bgn bakalım inş kimse kaçamak yapmaz bgn.
Ben şu ana dek yapmadım da sıkıntı akşam başlıo tabi kaçamak konusunda:)
bazen diorm erkenden yatim de yemiim bişi ama olmuyo tabi,ev koca çocuk,tez derken 2 yi buluyo yatmam:50:

Neyse sbh klasik kahvaltı yaptm 1 dilim tam buğday ek ile.
Daha da bişi yemedm, öğlen dün pişirdğim fırında tavuk bagetten yerm bi tane. Yanında light yoğurt ve 4-5 küçük sarma ile.

Akşam da 6-7 sarma,çoban salata ve ligt yoğurt yemeyi düşünüyorum. 1 saat de spor yapıcam inş. Bi aksilk çıkmazsa

sanada selam canımmm

Back
X