Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar herkese hayırlı kandiller...
Bugün bütün gün gezdik oğlumla dışardaydık...Yeni geldik sayılır onun için yazamadım..
Çok yorgunum bir duş alıcam daha sonra neler yediğimi yazarım...

biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun..

bugün sabahtan biraz canım sıkıldı ama güzel bitti. akşamüstü fatihe gittik gelinlik bakmaya. daha doğrusu kumaşı, danteli beğendim, model de 3 aşağı 5 yukarı belli ama yalnızca fotolarda olduğu için, aklımdakine yakın bir model bulup giymeye gittim nişanlımla. ara tara tam istediğimi bulamadım ama kesim ve malzemesi benzer olan bir modeli giydim. duvak da taktılar başıma. hadi dedim ben gidiyom düğüne. :64::64: yarın terzimi arıycam, kısmetse bu hafta içinde kumaşlar alınıp başlanıcak dikilmeye. hiç hesap etmemiştim ama kandil gününe denk gelmesi de güzel oldu. hayırlısıyla bir aksilik olmadan olur biter..

yalnız akşamüstü işimiz bitince bi dondurma molası verdik. onda da günün anlam ve önemine binaen aksilik yapmıyım dedim.

akşam yemeğinde

soğuk ayran çorbası
1 orta 1 küçük dolma yedim.

bu hafta iyi gidiyorum ufak tefek şeyler dışında. bakalım cuma günü tartım ne diyecek bu işe..

şimdi yatıyorum. iyi geceler hepinize.

yarın da başka bi iş çıkmassa acil, nikah işlemleri için evlendirme memurluğuna gidicez. bakalım artık. telaşlar başladı yavaş yavaş anlayacağınız.

günaydın kızlar. bavullarımız hazır. gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlücem sizi yaaaa....... :58::58::58::58::58::58::58::54::54::54::54::54::54::54:

malesef dün akşam apar topar eşimin işle ilgili saçma sapan bir probleminden dolayı buraya dönmek zorunda kaldık tatili yarım bırakıp yapıcak bişi yok kısmet artık

doktora gittik ben kan pıhtılaşması oldugu için onun üzerinde yogunlaştık
sürekli kimyasal gebelik yaşadıgım içinde kromozom analizi istedi benden ve eşimden
bazı kan pıhtılaşması testleeini yaptırdık
ama bu kromozom analizi testi ne zormuş ya hastane hastane dolaştık 4 ay sonraya randevu veriyolar ve sonuçlar 5 ay 8 ay sonra çıkıyor falan çıldırıcaktık nerdeyse
daha sonra bi tanıdık buldukta hemen verdik çok şükür sonuçlar 4 ay sonra çıkıcak
eger sonuçlarda bir sorun çıkarasa tüp bebek yapılacak ama pgt yöntemiyle yapılacakmış normal tüp bebek yapılamazmış :18:
ama doktorum kromozomda bir sorun çıkmıycana emin oldugunu sadece içimiz rahatlasın diye bu testi istediğini söyledi
doktoruma göre benim tek sorunum kilo
aslında 1.71 boya 71 kiloyum ama
olabildiğimce zayıf olmak ve hamilelikte de kilo almamak zorundaymışım (hemen acilen kilo vermeliyim kızlar çok acilll)
o yüzden hamilelik boyunca doktor kontrolü altında sıkı takip yapılacak (burda nasıl olacaksa bu )
durum böyle işte

hastane işini tamamlayınca azcık tatil yaptık tatilin ortasındada dönmek zorunda kaldık

sizler naptınız nasılsınız bu arada kandilinizi kutlarım

Merhaba güzel takımım
2 gündür rahatsızdım
sırtım tutuldu evde yattım 2 gün dolayısıylada nete giremedim
bugün işimin başındayım çok şükür işler birikmiş tabii toparlayıp geldim yanınıza

şimdi bi gidip geçmişi okuyım geliyorum hemen

herkese tünaydınnn

kızlar günaydın
sabah kepekli tost yedim
akşam yemek yemedim sadece limonlu dondurma yedim
9 gibi
bu aralar diyet disiplininden iyice çıktım
hem iş yoğunluğu hem işten sonra evdeki işler kediler
gelen giden çok yorgun hissediyorum kendimi
bi an önce tatile çıkmak için sabırsızlanıyorum

Günaydın arkadaşlarr....
Bugün çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi..
İnanılmaz bir şişkinlikte cabası..
Dün ki menümü yazayım:
Sabah:1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 1 çaybardağı süt
Öğle: 6 kaşık taze fasülye,3 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
Ara:1 rondo bisküvi,bir eti puf
Akşam:1 döner dürüm 1 ayran
Gece:1 gün kurusu,1 2 kaşık yoğurt

Bugün sabah:1 tam tahıllı dilim kayısı reçelli sürme peynirli
1 çay bardağı süt

Öğlen 2 biber dolması ve yoğurt yicem

Akşamda 3 köfte 3 kaşık yoğurt salata ve 1 dilim tahıllı ekmek

selam kızlaaaar, baba evinden yazıyorum sizee :)

geldiiiim, babam sadece tek kelime edicem sana maşallah dedi :) 3 aydır görmüyodum, 75-76 kilo flndım son gördüğümde :))
bgnde gitmiş altından nazar boncuğu almış anneme vermiş demiş görünmeyen bi yerine assın diye :) sütyenimin içine astım hemen, annem fln cok güzel olmussun diyolar, şimdi tam genç kız olmussun diyolar :)

bide dün gece bi geldim ki, bizim ev akraba dolu, megersem babam ameliyat olmus 1 hafta önce safra kesesini almışlar bana sölememişler hiç endişelenmiyim diye :(

cok kızdım ama cok sükür babam cok ii, ameliyatın 2. Günü ayaklanmış geldim farketmedim bile ben 2-3 saat sonra söylediler..

Zaten geçen annemle teldeydik misafir gelcek hzzırlık yapıyorum dedi dedim hayırdır, babana geçmiş olsuna geliyolar demişti, ağzından kaçırmış megersem, bende dedim nesi var babamın öksürüyo demişti :s bende dedim öksürüyo diye mi geçmiş olsuna geliyolar fln ama kıvırdı annem walla yok bişiyi dedi inandm bende :s

meğersem kandırmışlar beni üzülmiyim diye... Allah şifa versin ihtiyacı olan herkese..

Bende bgn bol bol dinlendim, yarın kardeşimle urlaya gidiyoruz babamlar ayarlamışlar, oda össye girdi bgn hayırlısı olsn inşallah, bi 4 gün kardeş kardeş tatil yapcezz :)

bugün cok güzel mamacıklar yedim :)

börek, sarma, tramisu, cezerye, kurabiye felannnn annem 8 çeşit pasta börek yapmışşş hepiciginden yedm ama hep 2şer lokma yedim abartmadım hiç :)
balıkesir civarında olan varsa beklerizzz :)

her zaman bana az ye diyen anam şimdi bana az daha ye diip duruyo :d

oohhhh değmeyin keyfine.kavuştun anana banana varmı senden daha mutlusu.bol eğlenceli dinlenmeli günler diliyorum sana arkadaşım

günaydın kızlar
çok güzel bi haftasonu geçirdim e birazda kaçamaklı
önce cumartesi günü kızkardeşim ve arkadaşı misafirimdi sonra beraber sahile gittik eşimle
pazar günüyse doğum günümdü
gündüz kardeşim ve çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum
bol sohbet ve küçük bi kutlama yaptık
akşam da annemlerde pasta kestik
eşim de geldi bana süpriz yapmış çok şık bi künye almış
daha sonra dışarı çıktık romantik anlar falan
gece çok geçti eve geldik falan öyle işte
haftasonu baya yoruldum çok uykum var
bugün dinleneyim ben bari:1:

happy birtday eliffffffff :))

günaydın elifcim kararlıyım artık valla kararlı olmam gerekiyor yoksa alıp başımı gidiyorum canım bir dur demeliyim bu gidişe , begüm raahatsızmıymış hay allah geçmiş olsun inşallah allah acil şifalar versin bir an önce iyileşir ve gelir inşallah .

şu poğaçalar benim son hafta 2 kilo almama sebep oldu canım aman dikkat et burçak demiştiki 1 adet poğaça 7 dilim ekmeğe eşit o yüzden çok dikkat etmek gerek bize yaramıyor malesef ama yediysende yaramadan afiyet olsun canım öpüyorum görüşmek üzere ...

begümmm :5: Geçmiş olsun

günaydın kızlerr.bu haftayı hiç sevmedim ya kendimi peluş ayıcık gibi hissediyorum.neyseki karnımın şişliği indi.
Dün akşam çok az yemek yedimm:64:

Bu sabah da nesfit yedim.
öğlen yine nesfit
akşam da yoğurtlu semizotu salatası (ben bundan 1 tabak yiyiyorum genelde o yüzden yemek yerine sayıyorum :52: )

aralar da yeşil çay ve meyve

begümü çok geçmiş olsn rahatszmış heralde:71:

Ayy bi poğaçanın 7 dilim ekmeğe eş değer olması da dudaklarımı uçlattı walla:53:
Ziraaa ben bayılırım kendim yaş mayala yaparım,yapardm daha doğrusu asırlardır yapmıorum :58:

merhaba sevgili takımcığım,

2 gündür dışarlardaydım, okudum yazılanları ama cevap yazamadım yine.

Begüm hastaymış, geçmiş olsun cicimm..

Cerencim babana da geçmiş olsun. Anne babalar böyle işte. Ben öğrenciyken babam çok ağır bir grip geçirmiş, 1 buçuk ay kadar yatmış, hatta hastanede yatıyor gözükmüş, serumları hastanede takıp eve çıkıyormuş. Benim bunlardan hiç haberim olmamıştı.

Karatay diyeti kitabının yarısını okudum. Ekmek, tatlı, şeker, makarna, pilav vs vs bunlar yok ama genel anlamda serbest bir diyet öneriyor. Insanın vücudunu daha iyi tanımasını sağlıyor bence kitap.

Ara öğün alışkanlığım olmadığı için bana gayet makul geldi.

Bu sabah

2 yumurtadan zeytinyağlı omlet
peynir zeytin
domates salata yedim. Hala karnım tok diyebilirim.

Kitaptan alıntılar yapıp yazıcam bir ara. özellikle şeker ve tatlı tüketiminin neden olduğu hastalıkları okuyunca gözlerim pörtledi. Iki sayfa sıralamış hastalıkları.

sırtım tutulmuştu tatlılar,ama şimdi iyiyim çok şükür
iki gün yattım evde iyi geldi ciddi bişey yok yani.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bugün sabahtan biraz canım sıkıldı ama güzel bitti. Akşamüstü fatihe gittik gelinlik bakmaya. Daha doğrusu kumaşı, danteli beğendim, model de 3 aşağı 5 yukarı belli ama yalnızca fotolarda olduğu için, aklımdakine yakın bir model bulup giymeye gittim nişanlımla. Ara tara tam istediğimi bulamadım ama kesim ve malzemesi benzer olan bir modeli giydim. Duvak da taktılar başıma. Hadi dedim ben gidiyom düğüne. :64::64: Yarın terzimi arıycam, kısmetse bu hafta içinde kumaşlar alınıp başlanıcak dikilmeye. Hiç hesap etmemiştim ama kandil gününe denk gelmesi de güzel oldu. Hayırlısıyla bir aksilik olmadan olur biter..

Yalnız akşamüstü işimiz bitince bi dondurma molası verdik. Onda da günün anlam ve önemine binaen aksilik yapmıyım dedim.

Akşam yemeğinde

soğuk ayran çorbası

Bu hafta iyi gidiyorum ufak tefek şeyler dışında. Bakalım cuma günü tartım ne diyecek bu işe..

şimdi yatıyorum. Iyi geceler hepinize.

Yarın da başka bi iş çıkmassa acil, nikah işlemleri için evlendirme memurluğuna gidicez. Bakalım artık. Telaşlar başladı yavaş yavaş anlayacağınız.

tatlıtelaşeler bunlar şekerim.çook güzel çokkk.doyasıya yaşa

günaydın kızlar. Bavullarımız hazır. Gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... Ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. Tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlücem sizi yaaaa....... :58::58::58::58::58::58::58::54::54::54::54::54::54::54:

2 ay tatil süper ya.iyi eğlenceler size tatlım

malesef dün akşam apar topar eşimin işle ilgili saçma sapan bir probleminden dolayı buraya dönmek zorunda kaldık tatili yarım bırakıp yapıcak bişi yok kısmet artık

sürekli kimyasal gebelik yaşadıgım içinde kromozom analizi istedi benden ve eşimden
ama bu kromozom analizi testi ne zormuş ya hastane hastane dolaştık 4 ay sonraya randevu veriyolar ve sonuçlar 5 ay 8 ay sonra çıkıyor falan çıldırıcaktık nerdeyse
daha sonra bi tanıdık buldukta hemen verdik çok şükür sonuçlar 4 ay sonra çıkıcak
eger sonuçlarda bir sorun çıkarasa tüp bebek yapılacak ama pgt yöntemiyle yapılacakmış normal tüp bebek yapılamazmış :18:
Ama doktorum kromozomda bir sorun çıkmıycana emin oldugunu sadece içimiz rahatlasın diye bu testi istediğini söyledi
olabildiğimce zayıf olmak ve hamilelikte de kilo almamak zorundaymışım (hemen acilen kilo vermeliyim kızlar çok acilll)
o yüzden hamilelik boyunca doktor kontrolü altında sıkı takip yapılacak (burda nasıl olacaksa bu )
durum böyle işte

hastane işini tamamlayınca azcık tatil yaptık tatilin ortasındada dönmek zorunda kaldık

hoşgeldniz tatlım.umarım başarılı olur bu sefer.herşeyin hayırlısı.allah sağlık sıhat versin

günaydın arkadaşlarr....
Bugün çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi..
Inanılmaz bir şişkinlikte cabası..
Dün ki menümü yazayım:
Sabah:1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 1 çaybardağı süt
öğle: 6 kaşık taze fasülye,3 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 rondo bisküvi,bir eti puf
akşam:1 döner dürüm 1 ayran
gece:1 gün kurusu,1 2 kaşık yoğurt

bugün sabah:1 tam tahıllı dilim kayısı reçelli sürme peynirli
1 çay bardağı süt

öğlen 2 biber dolması ve yoğurt yicem

akşamda 3 köfte 3 kaşık yoğurt salata ve 1 dilim tahıllı ekmek

aaaa duygu şaşırdım birden kuyunca mönünün
kaçamak yapmışsın hemde hafta içi hemnde sen hayırdır bacım?

Benimde normal şartlarda 1 temmuz da iznim başlıyo 12 gün yokum ama şuan net değil biliyomusunuz :((
eşim işyerinden izin alamayabilirim dedi,resmi bazı işleri aksadığı için bazı işlerini yetiştirememiş
bugün konuşucak bakalım
heycanla bekliyorum var ya inanamazsınız
inşallah bi aksilik olmazsa benimde yarın izinden önceki son iş günüm olucak :))
dua edin bana kızlar ya eşimde hayırlısıyla izin alsında bizde planladığmz gibi bi tatil yapabilellim
yoksa bayram sonrasına kalıcak ki ben bu duruma çoook üzülücem :((

selammmm kısçelerrr, hasretinize dayanamadım geldiiiim :D:D:D

geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)

ben tatildeyim hala, şu anda urladayızzz kardeşimleeee :)
bugece eve dönüyoruz, biraz da ailemle vakit geçiriyim dimi :)

ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)

kesin 1-2 kilo almış olarak döncem ama okdr da olsun yani değer walla :)

işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı bennnn :)

$100_1122.webp
$100_1142.webp

geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)

ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)

işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı bennnn :)

Eki Görüntüle 216797
Eki Görüntüle 216796

SÜPERSİN TATLIM,FISTIK GİBİSİN MAŞALLAHHHHHH :nazar::nazar::nazar:
RESİMLERDE SÜPER
DENİZİM GÜNEŞİN DİNLENMENİN TADINI ÇIKAR BOL BOL EĞLEN

Begümcüm sorma ya dün kayınvalideme gittik akşama doğru kandil diye benim oğlan tutturdu ben dürüm yicem babanne diye..Bu seferde kayınvalidem madem çocuk istiyor hepimize söyleyelim değişiklik olsun dedi:)))Bende yemek zorunda kaldım ama şöyle birşey bozmuş olmuyorum çünkü diyetisyenim 1 et döner dürümün 3 köfte 1 dilim ekmek yerine yenilebilceğini söylemişti mecbur hallerde:)
Birde saat 5 te yediğim için problem olmadı tartıya hemen çıktım 200 gram vermişim:nazar::nazar:

Cerencim maşallah harika görünüyorsun ya deniz kum güneş fıstık gibi bir kız:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar. bavullarımız hazır. gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlücem sizi yaaaa....... :58::58::58::58::58::58::58::54::54::54::54::54::54::54:

güle güle git, güle güle gel denizcim. çok güzel bir tatil geçir amma verdiğin kiloları da alıp gelme..

ama doktorum kromozomda bir sorun çıkmıycana emin oldugunu sadece içimiz rahatlasın diye bu testi istediğini söyledi
durum böyle işte

hoşgeldinnn..senin de kandilin kutlu olsun canım. tatili yarım bırakmanız iyi olmamış ama mecburiyet varsa yapacak birşey yok. 4 ay uzun bir zaman beklemek zor ama inşallah sonuçlar güzel çıkar.

Merhaba güzel takımım
2 gündür rahatsızdım
sırtım tutuldu evde yattım 2 gün dolayısıylada nete giremedim
bugün işimin başındayım çok şükür işler birikmiş tabii toparlayıp geldim yanınıza

şimdi bi gidip geçmişi okuyım geliyorum hemen

herkese tünaydınnn

tekrar geçmiş olsun canım. havaya aldanıp çarpıldın herhalde.

Benimde normal şartlarda 1 temmuz da iznim başlıyo 12 gün yokum ama şuan net değil biliyomusunuz :((
eşim işyerinden izin alamayabilirim dedi,resmi bazı işleri aksadığı için bazı işlerini yetiştirememiş
bugün konuşucak bakalım
heycanla bekliyorum var ya inanamazsınız
inşallah bi aksilik olmazsa benimde yarın izinden önceki son iş günüm olucak :))
dua edin bana kızlar ya eşimde hayırlısıyla izin alsında bizde planladığmz gibi bi tatil yapabilellim
yoksa bayram sonrasına kalıcak ki ben bu duruma çoook üzülücem :((

inşallah sorun olmaz da gidersiniz tatilinize. ben bu sene gidemiyorum ya bir yere. herkes gitsin istiyorum. benim yerime de deniz güneş kummmm..

Eki Görüntüle 216797
Eki Görüntüle 216796

ne güzel bir tatil kızı o öyle.. tadını çıkar tatlım.. iyisin iyi. gelince nasılsa verirsin sen aldıklarını. hiç tadını kaçırma tatili de kendine zehir etme..

bu sabah kahvaltıda

2 adet tereyağlı pastırmalı yumurta
peynir
zeytin
domates salata yedim.

arada (öğlen diyeyim ben ona)

1 çay bardağı dolusu badem, fındık ve ceviz yedim.

karatayı dinliyorum bakalım. neler olacak. bu şekilde günde 2 öğüne düştüm diyebilirim. sabah 2 yumurta yiyince akşama kadar acıkmıyorum. halsizlik vs de olmadı. ekmeği tamamen bıraktım. şeker desen sıfırlayamadım henüz ama günde 1 küp şekere indirdim.

akşam markete gittim. 5 lt sızma zeytinyağı, tereyağ, pastırma, serbest gezen doğla besi tavuk yumurtası:1:, fındık, ceviz, badem aldım. günkurusu kayısı alacaktım ama unuttum.

kızlar trigliseridi şeker yükseltiyormuş. öyle kırmızı et yememek, yumurta yememek falan düşürmüyormuş. amerikadaki gibi hormonla büyüyen sığır eti, domuz eti zararlıymış ama türkiyedeki usulle yetişen dana koyun kuzu etinin bir zararı yokmuş. bi de mangalda ya da kızartma olursa trans yağa dönüşüyormuş, düşük ısıda pişirilirse sorun yokmuş. şimdilik aklıma gelenler bunlar karatayın kitabından.

kızlar cok teşekkür ederim hepinizee, sizin eserinizim ben görün istedim :)

dönünce nolceeem bilmiyom, 64leri görürüm heralde, 65i görmek istemiyorum ama :(
benimki de benle ugraşmak için 63le gönderdim seni, 63,5i görürsen gelince baba evine gönderirim seni diyooo :D:D

insanın kendinde kontrol mekanizması olmaynca dışardan mudahale ii oluyo walla :D

öpüyorumm kızlar sizi, görüşmek üzereeeeeeeeeeeee :)

merhaba takımcığım dün ve bugün işler çok yoğundu gözlerim ağrıdı bilgisayara bakmaktan ama yinede ilk fırsat bulduğum arada yanınıza koştum hala öğle yemeği yemedim bu yoğunlukta yiyebilirmiyim bilmiyorum bakalım deneyeceğim sabah kahvaltım nesfit ve yoğurt karışımıydı epey tok tuttu beni şimdi şimdi acıkmaya başladım birde akşamları otursa yediklerim daha ne isterim ki geçmişe bakayım biraz neler olmuş resimler eklenmiş galiba neyse yine yazmaya çalışırım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...

bugün sabahtan biraz canım sıkıldı ama güzel bitti. akşamüstü fatihe gittik gelinlik bakmaya. daha doğrusu kumaşı, danteli beğendim, model de 3 aşağı 5 yukarı belli ama yalnızca fotolarda olduğu için, aklımdakine yakın bir model bulup giymeye gittim nişanlımla. ara tara tam istediğimi bulamadım ama kesim ve malzemesi benzer olan bir modeli giydim. duvak da taktılar başıma. hadi dedim ben gidiyom düğüne. :64::64: yarın terzimi arıycam, kısmetse bu hafta içinde kumaşlar alınıp başlanıcak dikilmeye. hiç hesap etmemiştim ama kandil gününe denk gelmesi de güzel oldu. hayırlısıyla bir aksilik olmadan olur biter..

yalnız akşamüstü işimiz bitince bi dondurma molası verdik. onda da günün anlam ve önemine binaen aksilik yapmıyım dedim.

akşam yemeğinde

soğuk ayran çorbası

bu hafta iyi gidiyorum ufak tefek şeyler dışında. bakalım cuma günü tartım ne diyecek bu işe..

şimdi yatıyorum. iyi geceler hepinize.

yarın da başka bi iş çıkmassa acil, nikah işlemleri için evlendirme memurluğuna gidicez. bakalım artık. telaşlar başladı yavaş yavaş anlayacağınız.

Ayyy ne tatlı telaşlar bunlar böyle darısı başıma çok sevindim canım senin adına inşallah hiç bir aksilik çıkmadan halledersiniz her işinizi şu gelinlik modelinin resimlerini bir ara bekliyorum fikir olsun biliyorsun nişanlı başka çiçeği burnunda gelin adayları var burda örnek olsun bizlere öpüyorum canım ...

Canım benim güle güle git güle güle gel inşallah eğlenmeyi dinlenmeyi ihmal etme tatilin keyfini çıkar inşallah biz buralardayız darısı bizimde başımıza inşallah öpüyorum canım ....

durum böyle işte

Hoşgeldin canım kötü olmuş tatili yarıda kesmeniz ama olsun vardır herşeyde bir hayır . Testlerini yaptırmana sevindim inşallah temiz sonuçlarınıda alırsın tez vakitte bebişine kavuşursun hayırlısıyla ...

Back
X