Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wasa etimek gibi cnm kuru çavdar ekmeği, 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyor marketlerde var kuzum ;)

züber lokma aslında ama loka tatlısı gibi anlaşılr diye top yazıyorum 😆 şu an indirimde cnm denemek istersen trendyolda ;) bi de migrostan alıyorum cnm hurmalı kakaolu fındık fıstık ezmeli toplar ❤️
Ay bu wasakafam daha yeni dank etti benim kızlarda evde wasa wasa diye dolanıp duruyor beyaz yuvarlak birşey değilmi tadı güzel

Aynen ödem olsa bile çok motive oldum😂 İnşallah bol eksilerimiz olur cumaya kadar🤩 İlk tartım diye biraz özendim sanırım kurallara da tam hakim değilim garanti olsun dedim😂😂 Cumayı unutur muyum hiç 😂😍
Ben de ilk seferde tartı fotosu için bi şüpheye düşmüştüm, merak etme 😅😅 Ay inşallah daha da veririz. Böyle gidersek bi derece gelir gibi takıma. ♥💕
Oooooo kuşum ne yaptın sen harikasın 👏👏👏👏👏
Kaptanım nerelerdesin diye soracaktım da gördüm neden yazmadığını. Özledik senii. ☺️ Teşekkür ederimm ♥️
Hoşbuldum canım tabi etiketlerim seni de💕😍 geçen cuma 56.3 idim hedefim 55 🤭

Ooo tıp 🐣 sınavlarda başarılar canım ❤️
Teşekkür ederimm ☺️🥰
Ayyyy 😍 en güzel pazartesi eksin hem de 😍😍😍 tebriksss beybiii 😘😘😘 neden alasın regl de bitti cnm :KK66:

Cherry Mom Cherry Mom Benim de cuma 57.0 kg bugün 56.2 kg -800 gr :KK76: mezuniyet kiloma ulaştım beybiiii 😎
13teydi di mi sınavın kuşum nasıldı

😘😘😘
Regl bitti de yine de korkuyorum. 🤓🤓 Spor yaparım bugün inş, korkmaya gerek kalmaz o zaman. 🥰

Esas senin eksine ne demeli?! Yaa müthişsin bebişşş, tebrik ederim. 💃🏻💃🏻 İyi ki ortak olduk. Yoksa hiç denk gelemezdik çok üzülürdüm. 🥺🥺

Evet bitti sınavım. 💃🏻💃🏻 İyi geçti çok şükür. Rahatım bi süre. 😅💕

pacman pacman hemşehrim sınavının iyi geçmesine çok sevindim😍😍 ben de şimdi yürüyüşe çıkıyorum hadi sen de spora koş cumaya bomba birincilik sizi bekliyor gibi😂😂
Teşekkür ederim cınımss sana iyi sporlar. ♥️ Ben yeni öğle yemeği yedim 1-2 saate yapıcam ama emin olabilirsin. 😂

Cuma 56.3
Bugün 55.4
Fark -900
🌻
Harikaaaasınnnnn :KK5:
Canım benim hedefim tutmuştu 56.0 cıktım cuma günü 😊 hedefim 57 idi
🤭 muhursuzpusula muhursuzpusula saat 4 de liste yaparsan böyle olur herkesi uçurmuşun 🤣🤣🤣
Eksiler gelmeye başlamış, şahanesiz hanımlar🧡Bu seneki üyeler geçen sene benim dönemimdekilere nazaran daha azimli sanki. Bayıldım ekibe. Eksileri gördükçe insan daha da çok motive oluyor çünkü. Ben de akşama doğru tartılacağım, biraz da yürüyüş yapmayı planlıyorum bugün. Muhtemelen eve girmem 6 ya da 7’i bulur. O saatlerde kilo bildirimi yapabilirim değil mi? Bir de kontrol tartısı için de foto yüklüyor muyuz? Yoksa sadece Cuma günü foto yüklememiz yeterli olur mu?
Tabi olur canım kontrol tartısı fotoğrafsız ve geç bildirim yapabilirsin amacımız kendimizi takip etmek sadece ekip içinde
Çok iyi canım ✌️
Günaydın herkese🥰 Ne güzel eksiler var tebrik ederim hepinizi ben yine bir pazartesi klasiği yaşıyorum ve sabitim 🤣
Daha ne istiyorsun bence güzel sabitle başlamak 🤗
Bende sabitim çok mutluyum şuan geçmişi okumakla meşgulüm
Bravo canım 😘
Ayyyy 😍 en güzel pazartesi eksin hem de 😍😍😍 tebriksss beybiii 😘😘😘 neden alasın regl de bitti cnm :KK66:

Cherry Mom Cherry Mom Benim de cuma 57.0 kg bugün 56.2 kg -800 gr :KK76: mezuniyet kiloma ulaştım beybiiii 😎
13teydi di mi sınavın kuşum nasıldı

😘😘😘
Ooooyy oyyy oyyy maşallah maşallah 1. Olacak ortaklar belli oldu sanki 👀🤣

Kız kilo alacam korkusuna girilen depresyon iştah keser nasıl yicen korkudan 🤣
Aşkım yiyerek değil işte kafamı sürekli zorluyorum psikolojik olarak veremiyorum vereceğim varsa da😂😂ve ben kilo alma korkusunu yaşaya yaşaya oturup yemek yediğimi bilirim bir yandan da ben bunları yemek istemiyorum niye yiyorum diye ağlıyordum🤣🤣🤣

Aşkım yiyerek değil işte kafamı sürekli zorluyorum psikolojik olarak veremiyorum vereceğim varsa da😂😂ve ben kilo alma korkusunu yaşaya yaşaya oturup yemek yediğimi bilirim bir yandan da ben bunları yemek istemiyorum niye yiyorum diye ağlıyordum🤣🤣🤣
Seni çok iyi anlıyorum canım kilo verememe korkusu bende da yemek yeme dürtüsüne neden oluyor🤣 tartı da eksiyi görmedikçe mutsuz oluyorum ve yemek yiyesim geliyor 🤣🤣 bugün on kere tartılmışımdır nasıl sabit olabilirim gitmeliydi kilolar diye en son -100 gördüm ve tartıyı rahat bıraktım🤣🤣

Harikaaaasınnnnn :KK5:

🤭 muhursuzpusula muhursuzpusula saat 4 de liste yaparsan böyle olur herkesi uçurmuşun 🤣🤣🤣

Tabi olur canım kontrol tartısı fotoğrafsız ve geç bildirim yapabilirsin amacımız kendimizi takip etmek sadece ekip içinde

Çok iyi canım ✌️

Daha ne istiyorsun bence güzel sabitle başlamak 🤗

Bravo canım 😘

Artı olmaktan iyidir kaptancım ama bir kere şu pazartesiye eksiyle başlayayım yahu😅🤣

Ay bu wasakafam daha yeni dank etti benim kızlarda evde wasa wasa diye dolanıp duruyor beyaz yuvarlak birşey değilmi tadı güzel
Onlar eti gong dur cnm mısır patlağı 😂😂😂

Regl bitti de yine de korkuyorum. 🤓🤓 Spor yaparım bugün inş, korkmaya gerek kalmaz o zaman. 🥰

Esas senin eksine ne demeli?! Yaa müthişsin bebişşş, tebrik ederim. 💃🏻💃🏻 İyi ki ortak olduk. Yoksa hiç denk gelemezdik çok üzülürdüm. 🥺🥺

Evet bitti sınavım. 💃🏻💃🏻 İyi geçti çok şükür. Rahatım bi süre. 😅💕
Evettt spor da yaparsan haarika olur bebişimmm :21: :KK200:
Aynen canım özel rica ettim o yüzden ;) ;)
Oh oh çok şükür canımcım

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canımcım bebeğim bir tanem sen artık mezun olacaksın burada kalmaya devam edeceksin dimi haftaya bana beslenme koçluğu yapmanı istiyorum sen ne yiyorsan ben de aynısını yiyeyim🤣🤣bugünden geçtin beni 😍😍
Bebekim bütün menülerim menü sayfasında ;)
Aynen sen de uygulayabilirsin 😉

Hadi inşallah 😍

Back
X