Üzme kendini, diyeceğim ama üzülmemek elde olmaz tabii ki. Ama emin ol her ailede olur böyle şeyler.

Pandemi yüzünden insanlar da iyi bunalıma girdi. Tabii ki bu demek değil ki birbirimize çatalım. Hiçbir bahane de olamaz zaten. Ama hayattaki en önemli şey kendinsin. Bunu unutma. :) Kavga etmiş olsanız bile kendini, sinirlerini harap etmene değmez hiçbir şey. Kendinin en iyi hali ol bebiş. Lav yu.
Kahvaltı gayet iyiydi ki.... Ortim cuma diye mi böyle yaptın?

Poğaça lafını duyunca bile midem alev oldu şu an hahaha Akşam bi şey yemeyerek dengelemişsin ama kendine yazık. Aç bıraktın kendini. Hem de o glisemik indeksi everest dağında olan şeylere rağmen. Kendine bunu yapmaa, bize de.

Bir de suyu 2 lt yapalım mı yarın? Ben hep 2400 içiyorum bana da yetişmek isteyebilirsin.
Cuma için çook abartılı değil demişsin ama ben hep bu ayarda yiyorum bebeğim.

İnş diğer günler çok oldu demezsin bana hahaha Ki bugün öğle yemeği yiyemedim. Normalde bir de araya öğle yemeği patlatırım, ohh ziyafet çekerim kendime.

Genellikle diyet listelerim var eski, onlara uymaya çalışıyorum. Her hafta bir tanesine. Ama %100 uyamıyorum tabii ki.
Aman diyim çocuklara alsan bile ye-me.

Bak ben sıcacık ekmekten bile bir parçacık aldım. Gözümün önünde baklavalar yendi -ki en sevdiğim fıstıklı baklavadır, o da ondandı-. Annem kızartmalar mı yapmadı, Hatay börekleri mi pişirmedi. Çok zor oldu ama hep tuttum kendimi. Sen de tut bebiş, bu kilolar başka türlü gitmez. Çünkü her gün başka bir bahane yaratabiliriz istersek. Gece gece çenemin düşeceği varmış. Ay ne çok konuştum.

Psikoloji mi okusam ne etsem hahaha
Ben olsam direkt aile hekimliğine gider bi kan değerlerime baktırırdım. Eğer daha önceden böyle bir sorunun yoksa büyük ihtimal diyetle birlikte aldığın vitamin/mineraller de azaldı. Ona bağlı da saçın dökülüyor. Birçok vit/min eksikliği saç dökülmesi yapar. Kan tahliline göre takviye alırsın oldu bitti. Hastanede sürünmene bile değmez.