• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar kızlarrrr gelemedim bir türlü benim bu hafta misafiiirim var eşimin kardeşi eşimde full evde olunca iş güç bitmiyor 🙈 nasılsınız 🤗

Canım if aynı zamanda aralıklı oruç olarak da geçiyor. Belli saat aralıklarında açlık yapıyorsun. Ben mesela 12:00 ilk öğün ve 18:00 ikinci öğün yapmayı düşünüyorum. 18:00 den ertesi gün 12 ye kadar hiç yemek yok. Bu saatleri kendine göre ayarlıyorsun.
Apa ise ahmet apa diye bi adamın seviye seviye uygulattığı bi sistem. Sistemin amacı bedeni temizleyip hastalıklardan kurtulmak ama yanında bonus olarak kilo verdirdiği için çoğu kişi kilo vermek için yapıyor. Ben daha önce denemiştim ama yarım bırakmıştım. Tekrar başlayacağım bakalım. Arama motorlarından daha ayrıntılı açıklamalar bulabilirsin çok uzun ve ayrıntılı konular ikisi de 🤗🤗

Piyangodan çıktım ben dün :KK70:
Evet yaa kilomuzun yakın olması da çok iyi oldu :KK5:
Ben 33 yaşındayım. 4 çocuğum var ev hanımıyım 🤗🤗

Ohooı ona bakarsan ben 2009 da düştüm buralara :KK70: o zamandan beri verip verip alıyorum :KK70: insanız sonuçta napalım zararından neresinden kar az önce de bahsettiğimiz gibi :KK5:

bu arada Cherry Mom Cherry Mom ve ortim ben bu gün akşam yemeğiyle başlayacağım inşallah aslında akşamdan bu gün başlamaktı niyetim ama kahvaltıda accık cıss kaçtı:KK22:
Menüleri de yarın yazmaya başlarım inşallah :KK36:
Tmm kuzum ✌️
Hedef kilomuzu istediğimiz zaman değiştirebiliyor muyuz kaptanım, yukarı çekebiliyor muyuz 🤔 kafamda deli sorular🤣 Cherry Mom Cherry Mom
Canım normalde yüzde 5 kuralı var ama sen daha ona takılmıyorsun yukarı çekebiliriz.
Ben de temmuzda izine çıkacağım çıkmışken mezun olarak mı gitsem diye düşündüm şu an hedefim 75 ona ulaşmam imkansız o yüzden 80 e yükselteyim en azından😅
Cuma günü hatırlat tatlım 80 yapalım ❤️

selamlar kızlarrrr gelemedim bir türlü benim bu hafta misafiiirim var eşimin kardeşi eşimde full evde olunca iş güç bitmiyor 🙈 nasılsınız 🤗

Tmm kuzum ✌️

Canım normalde yüzde 5 kuralı var ama sen daha ona takılmıyorsun yukarı çekebiliriz.

Cuma günü hatırlat tatlım 80 yapalım ❤️
Tamam kaptanım hatırlatırım😍

10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE10 mayıs12 mayıs15 mayıs
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+4+62
yarimuhendis yarimuhendis 5+652+5
@olvidos6-----------
@karabiber016-----1
@monarosaa2+412
@Mathildablue11+5+6-----
ummhnisa ummhnisa 61+2----
C Cagrihilal1 4+64+62+6
hzlsel hzlsel 2🆓2+4
@seyrulsefer2+6-----2
@pacman------1-----
@muhursuzpusula-----------1
@redsonja87------------------
matteroftime matteroftime ------22+4
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 61----

melita09 melita09 72 mekikten çok sıkıldım çıkardım valla listeden 🤣
@kollontai kuzum evinde sıkıntılar olduğu için bu hafta çıkarmıştım seni 🤗 haftaya ekleyeyim

3 gün de spor yapan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarimuhendis yarimuhendis @monarosaa C Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz 🎉 :sampiyon::KK71::KK200:
melita09 melita09 totem yapıyor 72 mekik ile 🙈🤣
Melitaaaa sağlam sporlar beklyoruz haydiiiii

Eline sağlık kuzum 🤩🤩

Canım bu günden itibaren katilcam insAllah çok özür dilerim internet çok kötüydü menümü bile paylasamiyodum bide nasıl olucak menü paylasimi bildirirsinizmi saat kaç aralığında ben bu gün aralikli oruca baslicam
Canım mümkünse aynı gün içinde paylaşıyoruz ama yetişmediyse ertesi gün sabahtan girebilirsin ummhnisa ummhnisa 9 10 gibi paylaşır artık o saatten sonrasına bırakmayalım bir disiplinimiz olsun takımda ❤️

Hanımlar ben kendim için ufak bi ölçü tablosu tutuyorum, kilo dışında vücudumdaki değişimi takip edip mutlu olmak adına, yazdığım ilk ölçüler 1 Mayıs ikinci ölçüler 16 Mayıs, 15 günde bir ölçüyorum 🌻🔥🦄 Eskiden ben takımdayken de yapardık böyle ölçüm ara sıra, sizinle de paylaşmak istedim 🤭

kilo 58,3 / 55,3
yağ 32,5 / 33,9
içyağ 5 / 5
BMI 25,4 / 24,3

göğüs 92 / 90
bel 75 / 74
kalça 95 / 92
kol 27 / 26
bacak 52 / 45
Bacak nasil inceldi o kadar masallah 😍😍👏👏

10- 16 mayıs tablo spor listesi :)
UYE10 mayıs12 mayıs15 mayıs
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+4+62
yarimuhendis yarimuhendis 5+652+5
@olvidos6-----------
@karabiber016-----1
@monarosaa2+412
@Mathildablue11+5+6-----
ummhnisa ummhnisa 61+2----
C Cagrihilal1 4+64+62+6
hzlsel hzlsel 2🆓2+4
@seyrulsefer2+6-----2
@pacman------1-----
@muhursuzpusula-----------1
@redsonja87------------------
matteroftime matteroftime ------22+4
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 61----

melita09 melita09 72 mekikten çok sıkıldım çıkardım valla listeden 🤣
@kollontai kuzum evinde sıkıntılar olduğu için bu hafta çıkarmıştım seni 🤗 haftaya ekleyeyim

3 gün de spor yapan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarimuhendis yarimuhendis @monarosaa C Cagrihilal1
tebrik ediyoruuuz 🎉 :sampiyon::KK71::KK200:
Bayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi 🙈🙈

Kizlar ramazan bitti yemek duzeni degisti ben hopp artılara geçtim bu degisiklikleri hic sevmiyorum if e baya alismistim ramazan geldi ramazana uyum sagladik derken ramazan bitti sudan cikmis balik gibi saskin stresli çırpınıyorum resmen
Normalde de if yapsan canım alışınca zor gelmiyor
Baya çok incelmis benim 1 senede o kadar olmuyor 🙈🙈
Senin en zor giden bölgen olduğu için öyle oluyor canım inatçı oluyor bazı bölgeler benim de üst bölgem aynı şekilde

Hanımlar ben kendim için ufak bi ölçü tablosu tutuyorum, kilo dışında vücudumdaki değişimi takip edip mutlu olmak adına, yazdığım ilk ölçüler 1 Mayıs ikinci ölçüler 16 Mayıs, 15 günde bir ölçüyorum 🌻🔥🦄 Eskiden ben takımdayken de yapardık böyle ölçüm ara sıra, sizinle de paylaşmak istedim 🤭

kilo 58,3 / 55,3
yağ 32,5 / 33,9
içyağ 5 / 5
BMI 25,4 / 24,3

göğüs 92 / 90
bel 75 / 74
kalça 95 / 92
kol 27 / 26
bacak 52 / 45
Kız inceciksin zaten bırak boşver diyeti🤣🤣

Darısı başımıza inşallah :KK36: Ben if de karar kıldım:KK70: 1 ay if yapıp sonra yasaklara geçeceğim :KK70:
İnşallah kuşum 😍 if en iyisi ;)

Ayy sanırsam regl oldum🙀 bu kadar erken beklemiyordum🤣
Gözün aydın cnm ;)

Bayramda kacirdim diye ekstra sporu artirdim her yerim agriyor etlerim doğuraniyor ve ben artiyim iyi mi 🙈🙈
Olsun geçer cnm ;)

Kizlar ramazan bitti yemek duzeni degisti ben hopp artılara geçtim bu degisiklikleri hic sevmiyorum if e baya alismistim ramazan geldi ramazana uyum sagladik derken ramazan bitti sudan cikmis balik gibi saskin stresli çırpınıyorum resmen
Ramazan da if aslında cnm 16/8 bile desek
If e devam et bence de ;) vücut yeniden şaşırdı saatler değişti vs
Ama buna da alışır ;)

Back
X