- Emoji Skoru
- 12.034
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #412.861
Benimde genelde çarşamba ya da perşembe eksiye geçmiş oluyorum ama olsun sonuçta eksiye geçiyoruz yaaHahahahahah sadece kendi irademizle değil, evdekilerin de iradesiyle sınanıyoruz resmen.
Canımcım ben kitabı, hareketlerin mantığını derinlemesine anlamak için almıştım. Pdf’i varsa o da yeter. Ki hiç kitap olmasa bile youtube videoları da yeter ama nefesleri herkes doğru yapmıyor. O yüzden iyi araştırırsan daha iyi olur.Ama hareketler vücuda çok iyi geliyor bence. Normalde bu tarz şeylere pek inanasım gelmez. Ama bununla bütünleştim gibi bi şey oldu.
Ayy evet bence de çok içilirse bağırsak tembelliği yapıyor. Ama ben aynı zamanda magnezyum takviyesi aldığım için şimdilik böyle bi şey yaşamadım.
Ortim ben de şaşırıyorum. Cumadan pazartesiye baya gidiyor. Sonrası sabit.Anlamadım ben bu bünyeyi.
Ohh tekrardan çok geçmiş olsun hemşehrim. Gözünüz aydın. İnşallah hemencecik toparlak. Çok mutlu oldum.
Ayy ortim soracaktım valla. Senin üstteki cevabı 1-2 saat önce görmüştüm ama kuafördeydim. Dedim eve girince cevaplarken sorarım. O ara sen yazdın.Sen ne artılar gördün de yıkılmadın. Cumaya halledeceğine eminin. Misafire dikkat!
![]()
![]()
Misafir içinde öyle çok bişey yapmıycan eşiyle beraber o da diyetteymiş bu da benim işime geldi valla. Aslında şu süreçte görüşmek istemiyoruz ama en son 30 ekimde görüşmüştük kaç ay geçmiş biraz moral olacak bize de