- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.121
Tebriklerr cnaım çok güzel eksi tam seni andım geldinEki Görüntüle 2859376
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 71.4
Fark 500 gr
Yüzde 0.69
Hedefim 70.5
Cherry Mom @redsonja87
Bu hafta pek coşmuş sayılmam canım ama normal aslında 7 seneden sonra ilk defa 85i gördümSelam kızlaaar, oh ohh eksiler gelmeye başlamış bu hafta. Herkesi teker teker inceleyemedim ancak gördüklerim yettiHarikasınız.
hzlsel ayrıca sen coştun, tutabilene aşk olsun. Bravo
Ben bu hafta özellikle beslenme saatleri bakımından biraz dengesizleştim, sporda yapamadım doğru dürüst. o sebeple çok bir şey gidememiş benden. Eksi 100 gramcık.
Geçen haftaki kilom; 56.2
Bu haftaki kilom; 56.1
Fark; -0,1
Yüzde; 0,1779
Cherry Mom ummhnisa @olvidos
Kilo bildirim fotomu şuraya bırakayım sonra da köşeme geçip utanayım.
Teşekkür ederim anca bugün çay içtim doya doya kahvaltıda şimdi işe kalkıyorumTebriklerr cnaım çok güzel eksi tam seni andım geldin
AA canım aşkolsun hftaya -200cepte işte deme öyleEn azindan -200 gormustum onu adam gibi cekebilseydim bi katkim olacakti takima cok kiziyorum kendime tartiyi kirasim geliyor resmen
Eki Görüntüle 2859378
Ayy tutmaz mıyım hiç ne güzel 69 dum biranda 71 lere geri çıktımGitmesin bi daha sıkı sıkı tut :)) Ben de kovidden sonra 68 görmüştüm ama jet hızıyla geri aldım
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın kızlar geldimmm yola çıktık biz o yüzden geç kaldım
Geçmişe bakayım hemen
Sonunda kaptanım ben bıraktım siz beni hiç bırakmadınız öyle güzel yaklaştınız ki bana hep takım için sabrettim çabaladım bu hafta inanharikaaaa sonuç canım tebriklerrr geçen haftanın acısı çıktı
Ooooo Zeynep hanımaaa bakınızt ebrikler canımmm
Olsun cnaım yinede güzel eksimiz tebriklerr
Dönüşe artık kuzum ama artına artı katıp listeden uzaklaşma lütfen olur mu
Edacım tebriklerr
Süpersin canımmmm
harika eksi canım bravoo yedğin içtiğim yaramış
Tebrikler canım
Tmmdır ben listeden çıkartıyorum şmdilik teşekkür ederiz her şey içintatil dönüşünde bekleriz
Hayırlı cumalar canımmm tebriklerr harika gidiyorsun maşallah
Canım her hafta 1 küsür gidemez çok güzel eksi bence üzülmek yok harika gidiyorsun
ayy itiraf edeyim en sevindiğim eksi bu harika canım tebriklerr sabrettim kazandın
Canım ne kusuru geleceğim dedikten sonrada özellikle 1 ay kadar bekledim ki belki gelirsin diye ama sonrada sıkıştırmak istemedim hiç sorun değil ama umarım iyisindirbiz seni her zman bekliyoruz haberin olsun
Ah hilalim üzüldüm şimdi bu haftada böyle olsun takma kafana
Yaaa kuzum geçmiş olsun dikkatli olun amanYa ben tartılmayı unuttum
Gece hiççç uyumadım kızımın ateşi 41lere çıktı
Saat 7de uyudum 9da kalktm o ara bakmıştım Kiloma 76.4tüm
Şimdi aklıma geldi tartılmakCherry Mom
Canım üzme kendini haftaya daha çok gidecek demek kiEn azindan -200 gormustum onu adam gibi cekebilseydim bi katkim olacakti takima cok kiziyorum kendime tartiyi kirasim geliyor resmen
Eki Görüntüle 2859378
Ah canım çok geçmiş olsun çok yükselmiş dikkat edin canım
SağolunYaaa kuzum geçmiş olsun dikkatli olun
Sen de akşam bira yerine lahana, maydanoz vb içseydin beni geçerdin canım illa ödem yapmıştır oEy maşallah kız sayende hakket birincimi olcaz ne
Onu okudumda sandım sonra yemekten bişeyden zehirlendin insanın aklına herşey geliyor korkutma bacım bizi
Foto da çok güzel görünüyorsun canım ama sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kiloda kalSağolasın ortimya ben 50.4 ile mezun olmuştum yıllar evvel şimdi de hedef 47 diye geldim ama kaça düşerim bilemiyorum birde herkes o kadar zayıflama iskelet gibiydin falan diyor hatta şimdi iyisin falan diyorlar, bilemiyorum bak profil remimde 47 falandım sanırım ama sanki 52 falan yeter mi diyorum yani kafamda deli sorular birde pek tutarsız günler geçiriyorum takımı dedim bu kafa karışıklığıyla bi yerde zor durumda bırakırsam üzülürüm o yüzden alt listede ferah ferah takılıyorum
Geçmiş olsun canım. Dişten ateş o kadar çıkmaz canım kulağına, boğazına vb baktır bence.Sağolun41 i görünce hemen ılık su hazırladım biraz oynadı keyfi yerine geldi duşunu aldırdım çok şükür düşmeye başladı saat 6.30 gibi, 9a kadarda uyuduk şimdide az var ateşi çok şükür
Üst dişleri patladı patlayacak şişmiş ve bembeyaz olmuş görünüyor diş patlasa rahatlıcak
Ben bunu görene kadar ohooo uyumuşum orticim.Ortim en son kaçta paylaşılıyor bilmiyorum ama en geç kaç gibi paylaşabilirsin
Kaptancım, bugün erken geldim eve. Tartıldım işte ama sabahki daha iyiydi, paylaştım onu biraz önce. Baya açım, birazdan yemeğe yumulucam.Canım istersen öğlenden sonra 16 ya kadar falan bekleriz ama aç kalmanıda istememçok artı olacağını sanmıyorum ekipte geçen hafta artı stoklarımızı doldurduk ne de olsa bence çok zorlama kendini
Hahahahahahah artı gelmedim son anda ama haftaya kadar acil regl olmam lazım. Bu şişlikle daha fazla yaşamak istemiyorummm.
Ah kıyamam kuzum benim ya Çok geçmiş olsun canımSağolun41 i görünce hemen ılık su hazırladım biraz oynadı keyfi yerine geldi duşunu aldırdım çok şükür düşmeye başladı saat 6.30 gibi, 9a kadarda uyuduk şimdide az var ateşi çok şükür
Üst dişleri patladı patlayacak şişmiş ve bembeyaz olmuş görünüyor diş patlasa rahatlıcak
Tebrik ederim canımcım gayet iyisinGeçen Cuma: 65.2
Güncel: 64.7
Fark: 0.5
Yüzde: %0.767
Hedef: 64.0
Cherry Mom muhursuzpusula yarimuhendis orticiğim kusura bakma. Bu kadarcık eksi çıkabildim. Birazdan kafamı çikolataya gömücem artık, yeter.
Offf mükemmelsin! Bu minnak kilolarda böyle eksiler görünce kendim kilo vermişim gibi oluyorum hahahaha. Orticiğim çok çok tebrikler. Çok iyi iş çıkardın bu hafta. Bana olan desteğin için de minnettarım. Bi sütlacı hakettin.
Foto göremedim ama güzel eksi canımGeçen Cuma: 65.2
Cherry Mom muhursuzpusula yarimuhendis orticiğim kusura bakma. Bu kadarcık eksi çıkabildim. Birazdan kafamı çikolataya gömücem artık, yeter.
Çünkü unutmuşum kaptanım.Foto göremedim ama güzel eksi canım
Teşekkür ederim kuzucuk. Valla dün 65.6 çıkmıştı. Açtım baya da sabah tartılmıştım yani. Onu görünce acayip moralim bozulmuştu. Bugün Allah'tan bir tık normale dönmüş. Zaten bugünü atlatayım daha da bi şey istemiyorum kafasındaydım.Ah kıyamam kuzum benim ya Çok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canımcım gayet iyisin
Şimdi gördümÇünkü unutmuşum kaptanım.Pc'den yazmıştım, hemen düzenleyebilirsem atayım.
Çok geçmiş olsun canım benimSağolun41 i görünce hemen ılık su hazırladım biraz oynadı keyfi yerine geldi duşunu aldırdım çok şükür düşmeye başladı saat 6.30 gibi, 9a kadarda uyuduk şimdide az var ateşi çok şükür
Ortim bu haftalık böyle olsun kötü değil asla eksin var ve 1 kilonun yarısı yani boru muGeçen Cuma: 65.2
Senin de bana verdiğin destek için ben de sana minnettarım canım benimOfff mükemmelsin! Bu minnak kilolarda böyle eksiler görünce kendim kilo vermişim gibi oluyorum hahahaha. Orticiğim çok çok tebrikler. Çok iyi iş çıkardın bu hafta. Bana olan desteğin için de minnettarım. Bi sütlacı hakettin.
Teşekkür ederim ortimPazartesi okadar arti nasil ciktim onuda anlamıyorum ki. Sana hic katkim olmadi bu hafta kusura bakma ortim ama senin eksin superdi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?