Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta pek coşmuş sayılmam canım ama normal aslında 7 seneden sonra ilk defa 85i gördüm sen de bu yoğunluğuna rağmen canım kilo almamışsın hatta eksi bile gelmişsin tebrik ederim kuzum

Gitmesin bi daha sıkı sıkı tut :)) Ben de kovidden sonra 68 görmüştüm ama jet hızıyla geri aldım
Ayy tutmaz mıyım hiç ne güzel 69 dum biranda 71 lere geri çıktım
Günaydın kızlar geldimmm yola çıktık biz o yüzden geç kaldım
Geçmişe bakayım hemen
Hayırlı yolculuklar canım
Sonunda kaptanım ben bıraktım siz beni hiç bırakmadınız öyle güzel yaklaştınız ki bana hep takım için sabrettim çabaladım bu hafta inan
Ya ben tartılmayı unuttum
Gece hiççç uyumadım kızımın ateşi 41lere çıktı
Saat 7de uyudum 9da kalktm o ara bakmıştım Kiloma 76.4tüm
Şimdi aklıma geldi tartılmak Cherry Mom
Yaaa kuzum geçmiş olsun dikkatli olun aman
En azindan -200 gormustum onu adam gibi cekebilseydim bi katkim olacakti takima cok kiziyorum kendime tartiyi kirasim geliyor resmen
Eki Görüntüle 2859378
Canım üzme kendini haftaya daha çok gidecek demek ki

Ah canım çok geçmiş olsun çok yükselmiş dikkat edin canım

Yaaa kuzum geçmiş olsun dikkatli olun
Sağolun 41 i görünce hemen ılık su hazırladım biraz oynadı keyfi yerine geldi duşunu aldırdım çok şükür düşmeye başladı saat 6.30 gibi, 9a kadarda uyuduk şimdide az var ateşi çok şükür

Üst dişleri patladı patlayacak şişmiş ve bembeyaz olmuş görünüyor diş patlasa rahatlıcak

Selamlar herkeseee. Sabah tartıldım, fotoğraf çektim. Belki kahvaltı yapmam tekrar tartılırım diye bekledim ama azalmamış hiç. Hatta sudan falan artmış biraz. Sabah çektiğimi atıcam şimdi.

Ey maşallah kız sayende hakket birincimi olcaz ne
Sen de akşam bira yerine lahana, maydanoz vb içseydin beni geçerdin canım illa ödem yapmıştır o
Onu okudumda sandım sonra yemekten bişeyden zehirlendin insanın aklına herşey geliyor korkutma bacım bizi

Foto da çok güzel görünüyorsun canım ama sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kiloda kal herkesin her zaman söyleyecek bişeyi vardır zaten boşver.

Geçmiş olsun canım. Dişten ateş o kadar çıkmaz canım kulağına, boğazına vb baktır bence.

Ortim en son kaçta paylaşılıyor bilmiyorum ama en geç kaç gibi paylaşabilirsin
Ben bunu görene kadar ohooo uyumuşum orticim.
Kaptancım, bugün erken geldim eve. Tartıldım işte ama sabahki daha iyiydi, paylaştım onu biraz önce. Baya açım, birazdan yemeğe yumulucam.
Hahahahahahah artı gelmedim son anda ama haftaya kadar acil regl olmam lazım. Bu şişlikle daha fazla yaşamak istemiyorummm. Yine de şeytan aldım... 200 gr'la kaçtı.

Ah kıyamam kuzum benim ya Çok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canımcım gayet iyisin

Geçen cuma : 57.8
Bu cuma : 56.7
Fark : -1.1kg
Yüzde : %1.903
Haftaya hedef 56.2
Cherry Mom pacman
Offf mükemmelsin! Bu minnak kilolarda böyle eksiler görünce kendim kilo vermişim gibi oluyorum hahahaha. Orticiğim çok çok tebrikler. Çok iyi iş çıkardın bu hafta. Bana olan desteğin için de minnettarım. Bi sütlacı hakettin.

Ah kıyamam kuzum benim ya Çok geçmiş olsun canım

Tebrik ederim canımcım gayet iyisin
Teşekkür ederim kuzucuk. Valla dün 65.6 çıkmıştı. Açtım baya da sabah tartılmıştım yani. Onu görünce acayip moralim bozulmuştu. Bugün Allah'tan bir tık normale dönmüş. Zaten bugünü atlatayım daha da bi şey istemiyorum kafasındaydım.

Çok geçmiş olsun canım benim
Ortim bu haftalık böyle olsun kötü değil asla eksin var ve 1 kilonun yarısı yani boru muçok tebrik ederim aşkımsu
Senin de bana verdiğin destek için ben de sana minnettarım canım benim

Sütlaç bu hafta yok ama 2 top açık dondurma yiyeceğim temizlikten çıktım hararet bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…