• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim benim de esim polis. Bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim. Lojmanda oturmuyorum okula giden cocugum da yok ama elimden geldigince yardimci olurum insallah ozelden mesaj atabilirsin istedigin zaman🤗 diyarbakir cok guzel bir sehir pisman olmazsiniz geldiginize. Biz 2. Sark icin kaldik 4 yil oldu ama gitmek istemiyoruz 🙈
Çok sevindim canım memnun olduğuna inşallah bende memnun kalırım mutlu olurum bu üzüldüklerime geçer giderim inşallah, şuan ne nasıl olacak kafamda bissürü soru var

30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar 😘🤪😂😂😂😂😂😂😂
çok güzel bi kızsın ,yurt dışınada gididyorsun imkanların var demekki . çok daha iyilerine layıksın . senin değerini bilen birirne layıksın.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum tayinimiz Diyarbakıra çıktı, birden herşey değişti bakarmısın 17 yıl sonra doğuya tekrar gidiyoruz kaptanım psikolojim hiç iyi değil kaptanım bana müsade varmı izne ayrılmak istiyorum eğer uygunsa kendimi toparladıktan sonra geri gelirim
Hayırlı olsun. Üzülme güzel bir şehir diye duydum hep, belki seversin zamanla. :KK68:
30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar 😘🤪😂😂😂😂😂😂😂
İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Yeni yaşın bol gezmeli, mutlu, sağlıklı ve diyetsiz (ideal kilonda) olur inşallah :KK68:Ex'ten next olmaz diyerek eski erkek arkadaşını sal diyorum :-)

Kusura bakma ortim yogun bir gündü yazmaya fırsatım olmadı. Ben artık kalori saymıyorum sadece porsiyon kontrolü. Spor 17 bin adım attım yani spor olarak sadece yürüyüs. 2 gün kaldı deneyebilirsin bence fark eder
Olsun ortiim sorun degil. Ama merak ettim seni yazmayinca, iyi misin diye🙂
Sporun çok iyi bence başarcaz gibi gözüküyor 😘
Evet artik kilom sabitlendi. Az önce tartıldım 68.5 ciktim. Insallah canim. başladım bakalım salatalik diyetine bugün.

Karbonhidrat kısıtlamıyorum aslında keske öyle yapabilsem , suan yemek secme sansım yok. Azar azar yemeye calısıyorum. Bu 2 gün ben de senin gibi dikkat edeyim tartı yaklasıyor
Porsiyon kontrolü de önemli. Olsun işe yarar bence bu yaptığın. Cumaya gelsin ikimizin de eksileri🤩

Selam kızlar nasılsınız. 😍 Kaptancığım sen ne alemlerdesin Cherry Mom Cherry Mom

Ben de aşırı yoğunluk tam gaz devam ediyor kızlar. Uzun süredir uğrayamadım buralara. Ay ne kilolar verilmiştir ben yokken 😍
Ben de 62 nin içinde yaşıyorum 😂 kilo korumak korktuğum kadar zor olmadı. 🤗 Bu haftadan itibaren tekrar diyet düzenine döndüm. Cesaretimi toplayabilirsem yakında döneceğim aranıza 😂
Hepinizi çok öpüyorum 😘😘❤️
Canım canımmm çok özledik yaaa 😢 ama kilo korumana sevindim canım hiç bir zaman patlamalar olmadı sende zaten 😘
Bekliyoruz yeniden 💕
Kizlaarr atandiimmm :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Dualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim:KK68::KK68:
Cherry Mom Cherry Mom @hedef54kg @Namaria muhursuzpusula muhursuzpusula Anka Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim 🤗🤗🤗
Kuzummm çok sevindim yaaa günün en güzel haberi bu 🤩🤩🤩🤩🤩 harika harikaa 💃💃💃
hzlsel hzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
Niyeti hiç yanına gelmek flan olmamış resmen seni denemiş yalnız mı geçireceksin yoksa biriyle mi olacaksın diye 😢 ne üzücü yazık keşke davet bile etmeseydin 😖

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️❤️ umarım bu yıl sana zarar ve üzüntü veren tüm kişi ve sorunlardan uzaklaşırsın 💕
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum tayinimiz Diyarbakıra çıktı, birden herşey değişti bakarmısın 17 yıl sonra doğuya tekrar gidiyoruz kaptanım psikolojim hiç iyi değil kaptanım bana müsade varmı izne ayrılmak istiyorum eğer uygunsa kendimi toparladıktan sonra geri gelirim
Canım hemen çöküşe geçme lütfen :( orayada bir şans ver herkes güzel bir yer olduğunu söylüyor doğu gibi düşünme :(
İzin konusunda eski üye olduğun için izin hakkın var tabi eğer fikrin değişmezse çıkartırız sorun değil ama fevri davranma tatlım ♥️

28 Mayıs - 4 Haziran Cuma Hedef Listesi
🎯

Kızlar tablo gecikti kusura bakmayın yapıldı sanıyordum, eksik olanlardan acil cuma günü için hedeflerini alayım 😍😍kaldı 2 gün hazır mıyızzzzzz:KK71:
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
73,9​
73,1​
68​
71,4​
70,5​
55,1​
54,9​
84​
83,5​
68,8​
68​
56,7​
56,2​
69,2​
68,8​
71,55​
85,5​
84,9​
64,7​
64​
56,1​
55,3​
56,6​
56,2​
68,6​
67,8​
75.50​
56,9​
73,8​

Son düzenleme:
Çok sevindim canım memnun olduğuna inşallah bende memnun kalırım mutlu olurum bu üzüldüklerime geçer giderim inşallah, şuan ne nasıl olacak kafamda bissürü soru var
Zor duzen bozup gelmesi ama gelince pisman olmayacaksin gonlun rahat olsun 🤗
hayırlı olsun , ne olarak atatndın. polislerin ataması dün oldu
Icisleri bakanligina memur olarak atandim canim. Esim polis

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim 🤗🤗

Back
X