• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai kollontai çok hakkısın canım evet hedef yağ kaybetmek zaten ekmeğimi sabah yemezsem akşam akşam yemezsem sabah yiyorum pilav olduğunda yiyorum makarna pişmiyor evde sadece😊😊ve spor konusunda da katılıyorum sana cardio çok önemli bu hafta onu da arttıracağım😘😘

Canım menün harika

Ortim menün pazartesi için güzel sadece karnabahar kızartma olmasa iyi olurmuş.
Spor yapamıyorsun sanırım çalıştığın için demi
Evet spor yapamıyorum vaktim kalmıyor hiç, karnabahar kızartmayı çok seviyorum :KK43:(( ama yememem gerekiyordu evet, bugün dikkat edeceğim yemeklerime inşallah
7 haziran
Sabah
1yk yulaf 2 gün kurusu 2ceviz 1b.yarı yağlı sütü bızlattım içtim

Öğle
1 tb ekmek
4 5 dlm sucuk
1kk süzme peynir
1 tatlı k. Kahvaltılık sos

Akşam
3 servis kaşığı yoğurtlu mantı

Su:2.5lt
Spor: 2mil Leslie
11bin adım

Cherry Mom Cherry Mom redsonja87 redsonja87 hzlsel hzlsel
Bugün de sen neredeyse hiçbir şey yememişsin. +400 gramı sıfırladın dün bence :)))
Akşamki çikolata hariç gayet güzel menü canım suyu azcık arttırabilirsin 🥰

Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı

Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme 🤣

Kızartma fırında değil mi kuzum🤣 spor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım😘

Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak😘

Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum😍

Yine çok iyi bir menü ve spor canım harikasın😍😍

Yalan mı söyleyeyim yoksa gerçekleri mi? 🥲

Bence az bile yemişsin canım elma diyeti mi yapıyorsun eliptik bisiklet kaç dakikaydı

Çok güzel menü canım spor azcık daha fazla olsaydı daha iyi olurdu gibi seni düşününce az geldi gözüme 🤣

Kızartma fırında değil mi kuzum🤣 spor yok ama adımın varsa yaz ihmal etme canım😘

Helal canım sana misafirlikte bile bozmadın dikkat ettim hep menülerin gayet dengeliydi suyu arttırabilirsen çok daha güzel olacak😘

Tek diyebileceğim hem çorba hem ekmek olmasaymış keşke canım güzelce dinlen yogalarını dört gözle bekliyorum😍

Yatmadan önce elma daha yedim😀 elma diyeti yapmıyorum da arada elma yemeği alışkanlığım var hep elim gidiyor. Gerçi meyveyi de çok abartmamak lazim
Eliptik bisikleti de uzerindeki kalori sayacina gore sürüyorum 😀 yarım saate yakın vardir diye düşünüyorum

Kahvaltı: Yapamadım. Geç kaldım okula. 😂

Öğle: 1 kepçe brokoli çorbası, 5 yk kadar etli nohut, salata

Ara: 1 tane kömbe (hatayın kurabiyesi diyebiliriz, annem geldi de 🌝🥲), 2 dilim dil peyniri. (Evet saçma bi ara öğün ama annem getirince tatlarına baktım 🤪😁)

Akşam: 2 kabaktan kabak spagetti; 150 gr yoğurt

Su: 2200 ml
Spor: 10000 adım

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa matteroftime matteroftime 💕
Menün sporun çok güzel canım benim, kömbeyi görmezden geliyorum :rolleyes:
Canım ortim. Ben de +800 görünüyordum bu sabah. Dikkat ettikçe kilo alıyorum. Böyle bi şey nasıl mümkün olabilir ya? 😂😂 Moralim her an bozulabilir ama şimdilik “dobarlan bırakma kendini” diyorum. 😂 Hallederiz inşallah di mi? 🥺

Çok güzel menü ortim. Bir de azıcık ucundan spor olsaymış tadından yenmezmiş. 😂😂😂 Nazar boncuğu olsun o da.. 💕
O kadar anlık takip etmemek lazım her şey etkiliyor çünkü. Yarına kadar sabite geçip oradan eksiye geçmeyi hedefleyelim. Ben de sabah tartıldım +1.1 den + 0.5 e gerilemiş artım.
Bebek ben 65 kiloyum. Beni o listeden çıkarabilirsin. Tşk. 😂😂
5 kilonun lafı mı olur canım sen de çıtırsın:KK200:
Benim de midem bi boş. 😂😂😂 Artı geldiğim için dikkat etmeye çalışıyorum ama oburluğum üzerimde... 🌝 Yarın daha tok oluruz inşallah. Bugün uykuyla geçiştiricez mecbur. 🤷🏻‍♀️🥲
Ben de hep aç gezdim valla, hatta aç uyandım sabah sabah. Çok erken yemiyim diye aç geziyorum :rolleyes:
Servis kaşığı inşallah çok büyük değildir canım🤣 cumaya kadar çok dikkat et dünde pasta vardı canımcım ama su ve spor harika 😍

Helva olmasaymış keşke canım onun yerine akşam yemeğini daha doyurucu yeseydin çok acıkırsın gibi geldi🤔

Sabah yazamadım bebiş biraz moralim bozuktu şu kabağı bir deneyeceğim ben de kabağın kızartması ve mücverini seviyorum bir tek şu spagettiye de bir şans vereceğim🥰
Spagettiyi ben de merak ediyorum ama kabağı o şekilde soymaya üşeniyorum. Aletler varmış satılan onlardan alıcam sanırım :rolleyes:

Haklısın canım ekmek çok oldu ama çorbayla yemedim. Doymayınca yoğurda banıp yedim mecburen :-)
Keske oyle bir dunya olsa kendiliginden 1 gr bile veremedim hic full spor full rejim
Benim de öyle hep çaba göstermem gerekti hep :(
Ahhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir
Günün ilk günaydını benden olsun😀😀☺️
Günaydın :)

Yani zaten senin boy ve kilon sağlıklı şuan, dolayısıyla yağ kaybetmen Lazım, karbonhidrat almazsan yağ kaybedemezsin bu ilk gerçek! İkincisi senin neredeyse tek destekçin spor bu süreçte, bende 52 altına mümkün değil inmem ancak sporla oluyor. Haftada 5 gün cardio çalışıyordum o zamanlar günde en az 1,5 saat antrenman gibi gibi 🥰 yani maalesef yağ yakmak son tur gibi en zor giden yerler ☹️

Hiç sorun değil canım azar azar hepsi gidecek 🥰
7 Haziran
Sabah
3 haş yum
Peynir zeytin az reçel
4 dlm çavdar ekmeği

Akşam
1 kase patates püresi
Yadım kase yoğurt
2 kare çikolata
Bi çokonatın 3 te biri

su 2 lt civarı
spor yok

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa birniyetmeselesi birniyetmeselesi
Dengeli gidiyorsun canım ama çikolatalar 😇😇😇 bu arada günaydın 74.100 üm bugün Cuma’ya kadar hedefime adım adım 😊

Cherry Mom Cherry Mom eşinin test yaptırdığını yazmışsın en son canım pozitif mi çıktı nasıl eşin çok merak ettim seni :KK43:
Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Benim meğer kansızlık baya ilerlemiş ondan kötü olmuşum
Eşimde de yine enfeksiyon çıktı
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Şimdi yoldayız İstanbula gidiyoruz öğlen cenazesi kalkacak

Yok canım pozitif değil ama rahatsızlığı devam etti üstüne birde bende üşüme titreme başladı tüm gün hastanelerdeydik
Biz serumla iğneyle tam toparladık yarın tatile gideriz hazırlanıyordum flann derken gece cenaze haberimiz geldi
Teyzemin eşi kalp krizi geçirmiş 56 yaşındaydı tatile gitmişlerdi bir anda oldu şoktayız
Çok geçmiş olsun kaptanım ve başınız sağ olsun her şey üst üstte gelmiş Allah kolaylık versin😔😔

Benim de midem bi boş. 😂😂😂 Artı geldiğim için dikkat etmeye çalışıyorum ama oburluğum üzerimde... 🌝 Yarın daha tok oluruz inşallah. Bugün uykuyla geçiştiricez mecbur. 🤷🏻‍♀️🥲
Benimde piskolojik olarak artı geldiğimde daha çok yiyesim geliyor. Dün doymadım yaa durmadan biletler yeme ihtiyacı duydum
Servis kaşığı inşallah çok büyük değildir canım🤣 cumaya kadar çok dikkat et dünde pasta vardı canımcım ama su ve spor harika 😍

Helva olmasaymış keşke canım onun yerine akşam yemeğini daha doyurucu yeseydin çok acıkırsın gibi geldi🤔

Sabah yazamadım bebiş biraz moralim bozuktu şu kabağı bir deneyeceğim ben de kabağın kızartması ve mücverini seviyorum bir tek şu spagettiye de bir şans vereceğim🥰
Öyle çok büyük değildi kaşık canım ama yine de yememem gerekirdi biraz pazartesi olmasından güç aldım sanırım cumaya kadar yakarım modundaydım
Ayy hamileyken bi istah vardi bende dusman basina. Yiyordum midem bulaniyordu kusuyordum yedigim gitti diyr ayni seyi bi daha yapip bi daha yiyordum. Nasil bi manyaksam 🤣🤣🙈🙈
Bende kızımda öyleydim canım yiyordum çıkarıyordum. Ama 2 hamileleğimde de ilk ay 5er kilo vermiştim. Sonrasında da öyle çok kilo almadım. Oğlumda 10 kilo almıştım mesela
Ahhh Kızlar ya kızım hastalandı akşamdan beri ishal kusma var çok şiddetli :KK43:
Yaa geçmiş olsun canım geçen haftada benim kızım ateşkendi kustu hep çok korktum virüs mü oldu acaba diye evde ilaçların vardı hemen onları içirince 2 güne bişeyi kalmadı. Denize gitmişlerdi rüzgarda çoktu üşüttük. Sizde mi üşüttünüz acaba
Evet spor yapamıyorum vaktim kalmıyor hiç, karnabahar kızartmayı çok seviyorum :KK43:(( ama yememem gerekiyordu evet, bugün dikkat edeceğim yemeklerime inşallah

Bugün de sen neredeyse hiçbir şey yememişsin. +400 gramı sıfırladın dün bence :)))

Yalan mı söyleyeyim yoksa gerçekleri mi? 🥲
Ahh keşke sıfırlansa canım ama sanmıyorum mantı bol karbonh. Düne göre aynı çıksam bile iyidir benim için
Yaa ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Size çok geçmiş olsun
Başınız sağolsun rabbim rahmetiyle muamele etsin😟

Çok geçmiş olsun canım geçen bir arkadaşta da duydum hem kendisi hem de kızları olmuştu😔 şimdi nasıl hastaneye gittiniz mi
Yatmadan önce elma daha yedim😀 elma diyeti yapmıyorum da arada elma yemeği alışkanlığım var hep elim gidiyor. Gerçi meyveyi de çok abartmamak lazim
Eliptik bisikleti de uzerindeki kalori sayacina gore sürüyorum 😀 yarım saate yakın vardir diye düşünüyorum
listeye eklerken dakikaya göre ekliyorum canım en az 45 dk olunca ekleyebiliyorum aklında bulunsun😘
Menün sporun çok güzel canım benim, kömbeyi görmezden geliyorum :rolleyes:

O kadar anlık takip etmemek lazım her şey etkiliyor çünkü. Yarına kadar sabite geçip oradan eksiye geçmeyi hedefleyelim. Ben de sabah tartıldım +1.1 den + 0.5 e gerilemiş artım.

5 kilonun lafı mı olur canım sen de çıtırsın:KK200:

Ben de hep aç gezdim valla, hatta aç uyandım sabah sabah. Çok erken yemiyim diye aç geziyorum :rolleyes:

Spagettiyi ben de merak ediyorum ama kabağı o şekilde soymaya üşeniyorum. Aletler varmış satılan onlardan alıcam sanırım :rolleyes:

Haklısın canım ekmek çok oldu ama çorbayla yemedim. Doymayınca yoğurda banıp yedim mecburen :-)

Benim de öyle hep çaba göstermem gerekti hep :KK43:

Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen iyileşir

Günaydın :)
Ben de patates soyucuyla deneyeceğim canım varsa onunla yapabilirsin bence🥰

Öncelikle çok geçmiş olsun kaptanım inşallah şimdi daha iyisinizdir😔 başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin

Çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun her şey üst üste gelmiş 😞
matteroftime matteroftime canın ben kabağı sebze soyacakla beraber spagetti gibi yapıyorum😂😂

Çok geçmiş olsun canım geçen bir arkadaşta da duydum hem kendisi hem de kızları olmuştu😔 şimdi nasıl hastaneye gittiniz mi

listeye eklerken dakikaya göre ekliyorum canım en az 45 dk olunca ekleyebiliyorum aklında bulunsun😘

Ben de patates soyucuyla deneyeceğim canım varsa onunla yapabilirsin bence🥰
Öyle deneyeyim ben de, bu hafta yaparım patates soyacağıyla 🤩

Emniscim çok geçmiş olsun. 😔 Çabuk toparlanırsın inşallah. Canım ayrıca başınız sağolsun çok üzüldüm.

Yaaa çok geçmiş olsun ikinize de ve başınız sağolsun canım :KK43: rabbim kalanlara sabır versin :KK43:

Back
X