• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım 🤩
Anka Anka izne ayrıldı onu listeden çıkarabilirsin
SonsuzUmut SonsuzUmut u bu hafta ekleyeceksin herhalde
Günaydın kızlaar:)
Şehir değişikliği, allerji derken alt üst olan beslenmemde -850 gramdayım. Bu da aç kalarak zayıflanmayacağını göstermiş oldu.
Başlangıç:76 kg
Geçen Hafta- 74,15 kg
18.06.2021- 73,30 kg
Yüzde: 1,146
Hedefimi geçen haftaki hedefim yapıp 72 olarak belirliyorum.
Çok iyi sonuç canım tebriklerrr :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
Eki Görüntüle 2872868
başlangıç - 74-75 arası
geçen hafta 74.40
bugün -72.5
%1.226
yeni hedef 71.8

hadi inş hedefimi geçerim :)
Geçen haftaya inat bu hafta süpersinnnnn :KK68:
Geçen cuma 55,9
Güncel 55,2
Fark 700 gr

Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1
Harika eksi canım tebriklerrr 🤩🤩🤩 hedef ne kuzumm
Başlangıç 76
Bu hafta 74,5
Fark -1,5
%1,973
Süpper eksi canımm ✌️🤩 tebriklerrr haftaya hedefin nedir 🤗
Gecen hafta 67.95
Bugun 67.60
Fark 350 gr
%0,515
haftaya hedef 66.7
Cherry Mom Cherry Mom kollontai kollontai

Eki Görüntüle 2872964
İyi korktuğumuz olmadı hilalcım tebriklerr 💃💃
Geçen cuma 59.1
Bu cuma 58.9 fark -200🙁🙁bu hafta artık mecburen mecburen gidecek o kilolar çok mutluyum💃
Yüzde : 0.338
Haftaya hedef : 58
Cherry Mom Cherry Mom
Bundan sonra çok daha güzel eksiler bizimle olacak eminimmm 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️😍😍
Günaydın kızlar :KK36:
Geçen hafta : 72,7
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,5
Yüzde : %0,687
Tebrikler ankacımm çok güzel eksi seni özleyeceğiz bir an önce telefon al gel koşşşş 🤣🤣🤣
Ahh dün akşam keşke yemeseydim o kadar 😔

Geçen cuma: 64.90
Bu cuma: 64.85

Fark - 50 gram
%0.077
Bende şaşırmıştım niye böyle az gitti diye belli ki akşamkilr hâlâ sindirilmemiş canım
Hayırlı cumalar kızlar ve tebrikler şimdiden güzel sonuçlar gelecek eminim 😘😘
Geçen cuma 83.9
Bugün 82.1
Fark 1.8
Yüzde 2.14
Bu hafta Hedef 81 olmak
Ümrancımm tebrikler sözünde durdun ortalamanın üstünde kilo verdin 🤗🤗
Bu hafta evde ki telaşından bize de vakit ayırmanı bekliyoruzzz biz bir takımız sensiz bensiz onsuz olmazzz 😍
Güncelleme yapıyorum kızlar
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.6
Fark:400
Yüzde:0.579
Haftaya hedefim 68.3 olsun
Cherry Mom Cherry Mom matteroftime matteroftime

Kızlar çok şaşkınım sabah spor sonrası tartılmıştım sonrasında biraz bişey yiyip içtim okula gidip geldim öylesine Bi tartılayım dedim tartı beni şok etti Eki Görüntüle 2873035
:KK9: tebrikler canım 🤩
Geçen Hafta:83
Bu Hafta: 81,3
Fark:1,7
Yüzde:2,048
Hedef:80,5

Cherry Mom Cherry Mom redsonja87 redsonja87
Wuuuuuuu birileri şov yapmış yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes: tebrikler canım
Geçen hafta 69.60
Bu hafta 69.25
Fark 0.35
Cherry Mom Cherry Mom
Tebriklr canım 😘
İzin konusunu hallettik bu hafta tam katılım uyum bekliyorumm :KK60:

Yok kaptanım anneme gittik geldik evdeyim bu ara beni uykusuzluk mahvetti çok modumu düşürüyor zaten uykuya çok düşkün bir yapım var🙈eskiden öğle uykusuna yatardım🤣 ama kilo yapar diye o da bitti günlük 4-5 saat uykuyla ayakta kalmaya çalışıyorum tatile son iki hafta diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum😅
Öğle uyksuu kilo mu yapıyor 👀👀🙈
4 5 saat çok az canım ya gece erken yatmaya calış geç saatlerde tele bakma fena uyku kaçırıyor

7Ay canım geç gördüm zaten listenin son paylaşım saatine 3 dk kala yazmışın hesapla düzenle dön paylaş aynı saniye görsem bile zordu 🤣🤭🤭
Yüzde 5 i bozma 🤣🤣🤣 🙈🙈🙈🙈
Zor gibi zaten ya pek sanmiyorum 😂 baktim gidiyor bir ogun yemege bakar ahahah :KK70: :KK70:
Birazdan ortaklık sonuçları ve yeni ortaklar listesini açıklayacağım Anka Anka matteroftime matteroftime dışında katılmayacak olan var mı😊😊bi de kuzularım Mathildablue Mathildablue ve Nikinik Nikinik sizi de ekleyeyim mi bu hafta ortaklara🤗🤗
Valla kaptanim sen beni ekle nereye istersen ben ancak oyle yola gelirim 🙈

Eline sağlık canım 🤩

Tebrikler ankacımm çok güzel eksi seni özleyeceğiz bir an önce telefon al gel koşşşş 🤣🤣🤣

Bende şaşırmıştım niye böyle az gitti diye belli ki akşamkilr hâlâ sindirilmemiş canım

Bu hafta evde ki telaşından bize de vakit ayırmanı bekliyoruzzz biz bir takımız sensiz bensiz onsuz olmazzz 😍

Wuuuuuuu birileri şov yapmış yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes: tebrikler canım

Tebriklr canım 😘
Sağ ol kaptancım😍😍 kilo vermem yavaşlamadan 8lerden kurtuluyorum hayırlısıyla🤭🤭
Öğle uyksuu kilo mu yapıyor 👀👀🙈
4 5 saat çok az canım ya gece erken yatmaya calış geç saatlerde tele bakma fena uyku kaçırıyor
Ben kahvaltıyı geç yapıyorum yemek yedikten sonra uyursam kilo yapar diye düşünüyorum öyle bir inancım var🤣🤣 dizi izlemekten uyuyamıyorum🙈 biraz daha dikkat etmeye çalışayım bu hafta🥰

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(18 Haziran - 25 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

hzlsel hzlsel :KK9:

Veeeee

redsonja87 redsonja87 :KK9:

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi sizsinizz 😍😍😍

Sonuncu maalesef
yarimuhendis yarimuhendis benim artık buraya son kez adımı yazıyorum yetti gari :halay: :KK24:

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee :KK55:

Yaaaa garibim hem o kadar zahmet ediyor hemde kendi sonuncu oluyor ben olsamm açıklmazdım 🤭🤣🤣🤣

Eline sağlık canım 😘

Veee hafta başında oyumu koyduğum müthiş ikili birinci olmuş 😍😍 tebriklerr kızlar hzlsel hzlsel redsonja87 redsonja87 💃💃💃 uçmuşsunuz kızlarrr 😎

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(18 Haziran - 25 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
birniyetmeselesi birniyetmeselesi nerede acaba salıdan beri yok canım gelir inşallah gelmezse matteroftime matteroftime ssenin dönüş ne zamandı canım

Yaaaa garibim hem o kadar zahmet ediyor hemde kendi sonuncu oluyor ben olsamm açıklmazdım 🤭🤣🤣🤣

Eline sağlık canım 😘

Veee hafta başında oyunu koyduğum müthiş ikili birinci olmuş 😍😍 tebriklerr kızlar hzlsel hzlsel redsonja87 redsonja87 💃💃💃 uçmuşsunuz kızlarrr 😎
Son yazışımdı valla kaptanım😂😂ortimle de sonuncu olursak bile yazmam adımı bitti🤣🤣🤣

Rica ederim ne demek😘😘

18 Haziran
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1kk süzme peynir

Ara
Bir kupa sütlü kahve
7 fındık, 3 badem

Öğle
Yetişemedim

Akşam
Çocuğumdan kalan dört kaşık kadar yoğurtlu mantı

Su: 2.8 litre, spor: leslie 1 mile, 30 dk leslie boosted, 20 dk bölgesel + yarım saat halay 😂
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel
Ay ortim sporun suyun harika💪💪💪 yemeğin az olmuş ama eline sağlık

Eline sağlık canım 🤩

Tebriklr canım 😘
Tikler canım haftaya da 72lere düşsem yeter 😀

Tikler canım haftaya da 72lere düşsem yeter 😀
Tamamdr hadi bakalım inşallah
Ortağın eski mezunumuz Mathildablue Mathildablue kalan bir kaç kilosunu daha verecek hayırlı olsun ortaklığınız favori ikililerimdensiniz :sus:menülerde kendisini etiket yapabilirsin canım 😘

Back
X