• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah:1 sutlu kahve
Oglen; minik bir dilim su böreği, 3 küçük mercimek koftesi
Akşam:yoğurt (350 kalori) ekmek 80- 90 gram 2 elma az biraz barbunya
Spor yok
Su 2 litre olacak

Bugün biraz abarttim da akşam da cok acıkmıştım
Canım karbonhidrat fazla olmuş ama bugün cuma olsun o kadar🤣 çok acıkmamak için kahvaltıyı daha doyurucu edebilirsin çünkü akşam gerçekten acıkıyor insan ben de bugün kahvaltıda biraz abarttım zaten😅
Çaakkaalll :KK70: amaaa artı gelince de eksi yüzdesi yüksek çıkıyor onu napcan 😅😅😅😅😅
Yok yok artı gelmez ben güveniyorum ortime🤭 değil mi G gibivegibi eksi geleceğiz yakacağız buraları senden en az yüzde 2 bekliyorum orticiğim🤣🤣

Ben güzel kahvaltı hakkımı bugün doldurdum🤣 eve geldim tartıldım ve kahvaltıya saldırdım🤭
Benim sınavdan sonra bir şey yiyesim gelmedi annem yoktu babam da hazırlamıştı kahvaltı ama bana yumurta koymayı unutmuş😂😂kendisi yemiyor diye salatalık domates de doğramamıştı onları yapmak gözüme bir büyüdü anlatamam o yüzden düzfün bir kahvaltı olmadı🤣🤣

Tamamdr hadi bakalım inşallah
Ortağın eski mezunumuz Mathildablue Mathildablue kalan bir kaç kilosunu daha verecek hayırlı olsun ortaklığınız favori ikililerimdensiniz :sus:menülerde kendisini etiket yapabilirsin canım 😘
Ortaklık olayını çok anlamamıştım böyle yazman iyi oldu canım tikler Mathildablue Mathildablue Merhaba ortağım bir kere mezun olmuşsun şimdisi daha rahat darısı biz yeni başlayanlara 😀

Çok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim😊

Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun😘

1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni😂😂(hasetlendim biraz sanki🤣🤣)

Afiyet olsun canım çok güzel yine😘

Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorum🤣🤣çok güzel sporun da şahane☺😘

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel😊😘

Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin😊😊
Aynen ya zor durdurdum bugün kendimi canım hep birşeyşer istedi 🙂

Tamamdr hadi bakalım inşallah
Ortağın eski mezunumuz Mathildablue Mathildablue kalan bir kaç kilosunu daha verecek hayırlı olsun ortaklığınız favori ikililerimdensiniz :sus:menülerde kendisini etiket yapabilirsin canım 😘
Tamamdır kaptan yarından itibaren bende menu paylaşımına baslıyorum🤗 Selam yeni ortimm

Ortaklık olayını çok anlamamıştım böyle yazman iyi oldu canım tikler Mathildablue Mathildablue Merhaba ortağım bir kere mezun olmuşsun şimdisi daha rahat darısı biz yeni başlayanlara 😀
Selam ortim insallah güzel eksiler görürüz istediğimiz kiloya ineriz😊

Çok güzel ve dengeli olmuş canım tebrik ederim😊

Senin de adımların maşallahlık olangilleeden canım afiyet olsun😘

1.olacaksınız öyle miiiiiiii inşallah mercimek şişirmez seni😂😂(hasetlendim biraz sanki🤣🤣)

Afiyet olsun canım çok güzel yine😘

Ya 11den 17ye kadar acıkmıyor musun ben de senin yediklerinden yiyorum ama saat 2 de acıkıyorum🤣🤣çok güzel sporun da şahane☺😘

Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel😊😘

Böyle şeyler başımıza gelebiliyor canım bugğnlük öyle olsun yine de güzel dengelemişsin😊😊
Acikiyorum ölüyorum ama dayanmaya calisiyorum son düzlük artik 🙈🙈

Benim sınavdan sonra bir şey yiyesim gelmedi annem yoktu babam da hazırlamıştı kahvaltı ama bana yumurta koymayı unutmuş😂😂kendisi yemiyor diye salatalık domates de doğramamıştı onları yapmak gözüme bir büyüdü anlatamam o yüzden düzfün bir kahvaltı olmadı🤣🤣
Ay kuzum hiçbir şey yiyememişsin baba hazırlayınca böyle oluyor tabi🤭 yarın şöyle güzel bir kahvaltı hazırla kendine acısını çıkar🥰

Geçen Hafta:83
Bu Hafta: 81,3
Fark:1,7
Yüzde:2,048
Hedef:80,5

Cherry Mom Cherry Mom redsonja87 redsonja87
Vallahi süper eksi 😍
Eline sağlık canım 🤩
@Anka izne ayrıldı onu listeden çıkarabilirsin
SonsuzUmut SonsuzUmut u bu hafta ekleyeceksin herhalde

Çok iyi sonuç canım tebriklerrr :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Geçen haftaya inat bu hafta süpersinnnnn :KK68:

Harika eksi canım tebriklerrr 🤩🤩🤩 hedef ne kuzumm

Süpper eksi canımm ✌️🤩 tebriklerrr haftaya hedefin nedir 🤗

İyi korktuğumuz olmadı hilalcım tebriklerr 💃💃

Bundan sonra çok daha güzel eksiler bizimle olacak eminimmm 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️😍😍

Tebrikler ankacımm çok güzel eksi seni özleyeceğiz bir an önce telefon al gel koşşşş 🤣🤣🤣

Bende şaşırmıştım niye böyle az gitti diye belli ki akşamkilr hâlâ sindirilmemiş canım

Ümrancımm tebrikler sözünde durdun ortalamanın üstünde kilo verdin 🤗🤗
Bu hafta evde ki telaşından bize de vakit ayırmanı bekliyoruzzz biz bir takımız sensiz bensiz onsuz olmazzz 😍

:KK9: tebrikler canım 🤩

Wuuuuuuu birileri şov yapmış yine :rolleyes::rolleyes::rolleyes: tebrikler canım

Tebriklr canım 😘
İzin konusunu hallettik bu hafta tam katılım uyum bekliyorumm :KK60:
Kaptanım hedef 53,9 artık sıkıldım aynı yerden ☹️

Back
X