• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acikiyorum ölüyorum ama dayanmaya calisiyorum son düzlük artik 🙈🙈
Ha gayret bu sefer her zamankinden daha güzel olacak😊
Bende 🤣🤣 sonra diyorum sabah olsa ne olacak sanki doyacaz
🤣🤣🤣haklısın bazen ben de öyle oluyorum
Ay kuzum hiçbir şey yiyememişsin baba hazırlayınca böyle oluyor tabi🤭 yarın şöyle güzel bir kahvaltı hazırla kendine acısını çıkar🥰
Öyle yapacağım valla tost yapacağım ama yulaftan mı ekmekten mi yoksa tavada omletliden mi yapsam aklımda deli sorular😂😂😍

Tatlım ortiliğin için teşekkür ederim. Birinciliği de göğüslemişiz, darısı birlikte mezuniyete inşallah hzlsel hzlsel

kollontai kollontai yine yeni yeniden kollontaiciğimle orti olmuşuz💗 Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım hedefim için 53.9 diyeyim, ortimle hedefim aynı olsun. Sayılar küçüldükçe verilen kaloriler de zorlaşıyor malum.

İşte şimdi tartın doğruyu gösterdi canım. Şşşşt 5.takım!! Tartı bozuk bozuk dedim inanmadınız ahan da görün şimdi 😂
Yaa demi seni dinlemek lazımmış bak aklı başına geldi 😂😂
Geçen Hafta:83
Bu Hafta: 81,3
Fark:1,7
Yüzde:2,048
Hedef:80,5

Cherry Mom Cherry Mom redsonja87 redsonja87
Canııım yine harikalar yaratıyorsun tebrik ederim
Bunu acı bir şekilde tecrübe etmiş bulunmaktayım 😬
Çok haklısın, inşallah öyle olacak haftaya bomba gibi olacağım 💣
İnşallah canım bu da bizim için Bi tecrübe oldu
ummhnisa ummhnisa merhaba canım bu hafta ortak olduk seninle bu hafta zumba challenge yapalım mı he ne dersin🤣💃💃
Canııım zeynebim yapalım tabi ama pazartesiden sonra eşlik edebilirim sana
Aynen ummhnisa ummhnisa bu hafta tehlikeli sıkı tut onu 😢😅😅😅😅
Yaa deme öyle kaptanım Bi diyetisyen den 4 günlük Bi detoks listesi aldım bakalım salı kesin başlıyorum ona inşallah
Şu an kalbimden vurulmuşa döndüm ben canım ortim şu anda bir şey yiyordur kesin(hadi beni yalancı çıkar hadi nolursun ummhnisa ummhnisa 😂😂)
Yok canım sen merak etme inan en minimum da tutuyorum ki özellikle akşam yemeğini. Sabah o kadar aç kalktım ki
Canım Bikaç gün menü yazmıycam çünkü burda kendime en uygun şeyleri seçsem de kaçabilir biraz ondan
Yoksa yooksa bu haftanın snuncusuda mı yarımuhendis olacaktı 😢🤣🤣🤣
ummhnisa ummhnisa kıymaz bence sanaaaa yapmazz
Ne münasebet yaaa ne yapar ne eder eksiyi görürüz
Deme kaptanım demeeeeeğğğ bak vallahi yazmam dedim yazmam da yazmam yazmam da yazmamm😂😂 ama kaptanım ortime de hak veriyorum şimdi ne yalan söyliyeyim kızamam ben de onun gibi yerde olsam yerdim herhalde😂ama bu hafta yemeeeğğğğğğğğğğğğğ ummhnisa ummhnisa 🤣🤣
Ortiiim bu hafta senin için çabalıycam tek sıkıntım haftaiçi regli olucam biran önce olursam ödemini atarım cumaya kadar
Bak şimdi erken den kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp birazda yürümeyi düşünüyorum. Sonra birazda yüzdükmü baya efor harcamış olurum

Yaa demi seni dinlemek lazımmış bak aklı başına geldi 😂😂

Canııım yine harikalar yaratıyorsun tebrik ederim

İnşallah canım bu da bizim için Bi tecrübe oldu

Canııım zeynebim yapalım tabi ama pazartesiden sonra eşlik edebilirim sana

Yaa deme öyle kaptanım Bi diyetisyen den 4 günlük Bi detoks listesi aldım bakalım salı kesin başlıyorum ona inşallah

Yok canım sen merak etme inan en minimum da tutuyorum ki özellikle akşam yemeğini. Sabah o kadar aç kalktım ki
Canım Bikaç gün menü yazmıycam çünkü burda kendime en uygun şeyleri seçsem de kaçabilir biraz ondan

Ne münasebet yaaa ne yapar ne eder eksiyi görürüz

Ortiiim bu hafta senin için çabalıycam tek sıkıntım haftaiçi regli olucam biran önce olursam ödemini atarım cumaya kadar
Bak şimdi erken den kahvaltımı yaptım şimdi hazırlanıp birazda yürümeyi düşünüyorum. Sonra birazda yüzdükmü baya efor harcamış olurum
Ooooooo benim ortime bakın helal kız sana😊😊pazartesinden itibaren bekliyorum zumbaya🤣 hahahahaha bebim ortim geldi kaçılın yürüyüşe bile çıkmış hafta içi detoks yapacakmıl oh oh oh😆😆

Ooooooo benim ortime bakın helal kız sana😊😊pazartesinden itibaren bekliyorum zumbaya🤣 hahahahaha bebim ortim geldi kaçılın yürüyüşe bile çıkmış hafta içi detoks yapacakmıl oh oh oh😆😆
Azcık geçde olsa moralin düzeldi dimiii
Merak etme sen fırsat buldukça buraya bakıyorum ve aklımdan diyet çıkmıyor hiç

Azcık geçde olsa moralin düzeldi dimiii
Merak etme sen fırsat buldukça buraya bakıyorum ve aklımdan diyet çıkmıyor hiç
Düzeldi düzeldi😍😍biz elimizden gelenin en iyisini yapalım sonuç kötü olsa bile biz yaptık ama olmadı deriz boşver😘😘😘

Tatlım ortiliğin için teşekkür ederim. Birinciliği de göğüslemişiz, darısı birlikte mezuniyete inşallah hzlsel hzlsel

kollontai kollontai yine yeni yeniden kollontaiciğimle orti olmuşuz💗 Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım hedefim için 53.9 diyeyim, ortimle hedefim aynı olsun. Sayılar küçüldükçe verilen kaloriler de zorlaşıyor malum.
Hedeflerimizde aynı olmuş hadi bakalım neler olacak 🥰

Ha gayret bu sefer her zamankinden daha güzel olacak😊

🤣🤣🤣haklısın bazen ben de öyle oluyorum

Öyle yapacağım valla tost yapacağım ama yulaftan mı ekmekten mi yoksa tavada omletliden mi yapsam aklımda deli sorular😂😂😍
Nasıl yaptın tostunu canım yulaftan çekti benim de canın🤭🤭

Aynen kuzum ben teşekkür ederim asıl en iyi yüzdemi yaptım seninle😍😍 ama demiştim birinci olacağız diye🤩

Nasıl yaptın tostunu canım yulaftan çekti benim de canın🤭🤭

Aynen kuzum ben teşekkür ederim asıl en iyi yüzdemi yaptım seninle😍😍 ama demiştim birinci olacağız diye🤩
Normal bildiğimiz tost yaptım yanında da salatalık domates bitti gitti afiyet oldu ama ben yemek yerken acıkıyorum onu farkettim🤣🤣

Tunaydin kizzlaarr burasi yaniyor 41 derece 😥😥 kiymetini bilin yagmurun.

Ben biraz uzak kaldim sporu falan nasil yapiyorsunuz liste falan var mi beni bi aydinlatin

Normal bildiğimiz tost yaptım yanında da salatalık domates bitti gitti afiyet oldu ama ben yemek yerken acıkıyorum onu farkettim🤣🤣
Afiyet olsun kuzum🥰🥰 ben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor😅 yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba🤔 🤣🤣🤣
Tunaydin kizzlaarr burasi yaniyor 41 derece 😥😥 kiymetini bilin yagmurun.

Ben biraz uzak kaldim sporu falan nasil yapiyorsunuz liste falan var mi beni bi aydinlatin
Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazal 😍 hangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz🤭 listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden🥰🥰 bu arada hayırlı uğurlu olsun işin💓

Afiyet olsun kuzum🥰🥰 ben de mesela yemek yediğim saatlerde bir sonraki öğün gelsin diye saatleri sayıyorum o kadar acıkıyorum ama akşam yemeğinden kahvaltıya kadar gram açlık hissi olmuyor😅 yemek yedikçe acıkıyoruz o zaman hiç yemesek mi acaba🤔 🤣🤣🤣

Merhaba canım tekrardan hoş geldin ben Hazal 😍 hangi şehirdesin bilmem ama yüzme imkanın varsa bu sıcaklarda bol bol yüz🤭 listeyi üç gün(pazartesi, çarşamba, cumartesi) ben tutuyorum canım aynı olabilir ilk sayfadaki sporlardan seçip yapıyoruz bugün de spor günü başlayabilirsin bugünden🥰🥰 bu arada hayırlı uğurlu olsun işin💓
Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederim 💕
Esim polis sark gorevi icin diyarbakirdayiz. Yuzme imkani pek yok 5 yasinda bir de bicirigim var onunla ilgileniyorum.
Spor listesi bendeydi onceden ama derslerim yogunlasinca birakmak zorunda kaldim 🙈 sporlari menuden mi takip ediyorsun? Bayadir spor yapmiyorum ama yavas yavas baslarim insallah 😇

Ay yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzz😂😂😂keşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek🤣geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek🤣🤣

Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederim 💕
Esim polis sark gorevi icin diyarbakirdayiz. Yuzme imkani pek yok 5 yasinda bir de bicirigim var onunla ilgileniyorum.
Spor listesi bendeydi onceden ama derslerim yogunlasinca birakmak zorunda kaldim 🙈 sporlari menuden mi takip ediyorsun? Bayadir spor yapmiyorum ama yavas yavas baslarim insallah 😇
Evet canım menüde etiket yaparsın beni oradan bakarım🥰 ders çalışırken zor ama haklısın kendim de sınava hazırlandığım zamanlar dersten kafamı kaldıramıyordum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak den devraldım listeyi bir aydır filan ben yapıyorum😘güya ben de sporumu bir aydır arttıracaktım ama aksine azalttım🙈
Ay yemeden nasıl ayakta dururuz kııızzzzz😂😂😂keşke istediğimiz şeyleri yiyerek kilo verebilsek🤣geçen instagramda bi kız gördüm de 58 59 kilolardayken 53 kilolara düşmüş sınav haftasında şry yazmış evet arkadaşlar ben eridim kayboldum sırrım da 3 öğün kek yemek🤣🤣
Kek pasta yenerek ortadan kaybolsaydı bu kilolar keşke🤣🤣 Neyse hadi son düzlükteyiz canım senin son beş kilon benim de son on beş🙈ondan sonra istediğimizi yiyeceğiz inşallah😅😅

Back
X