- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #419.921
Başınız sagolsunYa kızlar ucundan tutmaya çalışıyorum ama cidden bu internet sorunu beni benden alıyor devamlı sayfa donuyor alıntı yapılmıyor cevaplaya basıyorım kırk saat dönüyor
pacman kuşummm yeniden burda olman harikaaa hoşgeldin
Ben ailemin yanındayım ama yarın yolculuk var ufak bir arkadaş ziyaretimiz var hatırlarsınız covidden ölen amcamızın kabrine gideceğiz Bursa'ya İstanbul'a gelmişken gidelim dedik .. ordanda Ankara'ya evimize inşallah
Maalesef canım Allah razı olsunBaşınız sagolsunsayılar bugün de artışta malesef biz akıllanmayız. Bursa benim memleketim keşke böyle bir sebeple gelmemiş olsanız.
Çok güzel, iyi ki buraya yolunuz düşmüş.Evet 2 hafta oldu geleli. Daha önce 9 ve 13. Takımda 15 kilo verdim kürkçü dükkanı olmadan yapamıyorumben de geri geldim Cherry Mom kaptanım yakaladı beni yakamdan attı 5. Takımın içine başladık bakalım insallah yaglarimizdan kurtulalım en kısa sürede
Ay gerçekten sayfalarda sıfır ilerleme. Bu ne böyle.Bu aralar sessizleşmiş buralar ortim
O bir iki kilo sıkıntı değil olur normaldir
Kaptanım hemen düzelir umarım. Buralar sizsiz olmuyormuş cidden. Kimsecikler kalmamış...Ya kızlar ucundan tutmaya çalışıyorum ama cidden bu internet sorunu beni benden alıyor devamlı sayfa donuyor alıntı yapılmıyor cevaplaya basıyorım kırk saat dönüyor
pacman kuşummm yeniden burda olman harikaaa hoşgeldin
Ben ailemin yanındayım ama yarın yolculuk var ufak bir arkadaş ziyaretimiz var hatırlarsınız covidden ölen amcamızın kabrine gideceğiz Bursa'ya İstanbul'a gelmişken gidelim dedik .. ordanda Ankara'ya evimize inşallah
Ortim harikasın23 temuz
10.30 : 1yumurta,2dilim peynir salatalık domates
Arada 2 elma
18.00 : 2 kabak sote 3 yk yoğurt
Su : 3.5lt
Spor : 13bin adım(1.5 saat tempolu yürüyüş)
Cherry Mom furusan
Menün çok güzel ortim ama suyunu biraz daha arttırmanı isterim☺☺sporuna da bir şey diyemem dün cumaydı ama bugünü boş geçirme olur muSabah
Yumurta salatası 5 yk, iki dilim ekmek, 2 yeşil zeytin, 2 bardak şekersiz çay
Öğle
Yeşil fasülye ( yarım tabak), sebzeli bulgur pilavı(6-7 yk), 1 kase cacık
Akşam
1 kase tarhana çorbası, 2 yeşil soğan, 3-4 yaprak marul.
Su:1.8 litre, spor yok.
Cherry Mom yarimuhendis
İyi tatiller. İnşallah bir kaç kilo daha eklersin eksilerineMerhaba kızlar ben de pazartesi günü beklediğim tatile çıkıyorum şu an mezuniyet kilomdan 2 kilo daha zayıfıminşallah tatilden kilo almadan dönerim sonuçlarım da temiz çıkarsa son on kilo için geri geleceğim
İnşallah canım sağ ol tatilde pek eksi gelmek mümkün olmuyor ama sabit kalsam da yeter banaİyi tatiller. İnşallah bir kaç kilo daha eklersin eksilerine
Günaydın kuzum asıl listemiz 5 kişi alt listede 2 3 kişi var o kadar maalesefBebişler bize n’olmuş böyle?? Neredesiniz? Bayram yüzündendir dedim. Bayram da bitti.Diğer gruplara baktım onlar normal gibiler. Bizim üye sayımız mı azaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?