- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #419.961
Tatilde olmana ragmen guzel gecmis gunun. Sadece aksamki kurabiye gunduz olsa daha iyi olurduSlm kızlarr
24 haziran
Sabah yumurta patetes krıket domates
Çerez neskafe
Akşam çorba mercimek haydari 3 köfte
1 kurabiye neskafe
eliya
12bin adım
Su az ıldu
Masallah canim hem gunun guzel gecmis hem de sporun varSaat 12
2 yumurta
1 dilim kızarmış hellim
Domates salatalık
Maydonoz
Saat 17
2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
Su 2 litre
Spor yarım saat orta tempo yürüyüş
Cherry Mom
runib
@hedef54kg
Aynen nete girebiliyorum artık
Çok zor gerçrkten. Covidden kaybedikenlerin yakınları daha bi şok içindeler. Olayı tam algılayamıyorlar.selam canım hayır yeni değil geçen ay eniştem vefat etmişti bu gittiğimiz mayıs ayında covidden vefat eden bir aile yakınımız ben cenazesine gidememiştim o ara şehirler arası yolculuk yasaktı şimdi gitti torunu hâlâ bekliyor dedem hastanede iyileşecek diyor
Hoşgeldin canımSelam kızlar
Kürkçü dükkanına geldim geri
Nasılsınız :))
Selam canim. Biraktigin gibi buralardayiz hala. Ee hadi gel o zaman beraber devam edelimSelam kızlar
Gel canim, ne kadar erken baslarsan menu yazmaya o kadar iyiOhh misss iyi tatiller kaptanım
Cuma etap başlangıcı başlayım inşaAllah menü yazmaya
Afiyet olsun suyu arttırmaktadır fayda var.Slm kızlarr
24 haziran
Sabah yumurta patetes krıket domates
Çerez neskafe
Akşam çorba mercimek haydari 3 köfte
1 kurabiye neskafe
eliya
12bin adım
Su az ıldu
sağol canımcımTatilde olmana ragmen guzel gecmis gunun. Sadece aksamki kurabiye gunduz olsa daha iyi olurduafiyet olsun. Adimlarin harika
25 temmuz pazar
Masallah canim hem gunun guzel gecmis hem de sporun varpazar gunune gore gayet guzel olmus
afiyet olsun kroketli sabahlar başlamış orti baklavadan sonra ki vazgeçilmezin oldu galibaSlm kızlar
25 temmuz
Sabah 2 patates kroket, peynir zeytin yumurta 3 sokum simit
Öğle fıstık elma
Kahve
Akşsm 2 çiğköfte, acılı ezme çorba 3 tane tavuk şiş haydari
Kahve bi minik kurabiye
Yüzme + 6000 adım
Su çok içitim
eliya
Afiyet olsun guzel olmuş menüBugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 kase salatalik, 2 dilim peynir
Ara: 2 tane hindistan cevizi yagli sutlu kahve
Ara: 1 top dondurma
Aksam-17:40- icinde kasar okan tavuk:200gr kadar, 1 kase salata, 1 kadeh sarap.
su:2lt
Spor:1 saat yavas yuruyus
Cherry Mom
@hedef54kg
Sagol canim. Bakalim yarin bir de arti cikmazsam super olacakAfiyet olsun guzel olmuş menü
Hoş buldumHoşgeldin canımbiraz sessizleşti buralaesen nasılsın
Selam canım ben son geldiğimde sen yoktun sonradan gelmişsin.Selam canim. Biraktigin gibi buralardayiz hala. Ee hadi gel o zaman beraber devam edelim
Sen nasilsin canim gorusmeyeli?
Izindeydim canim, gerci hala teorik olarak izindeyim. Izin oncesi kiloya dusmeye calisiyorum.Hoş buldumevet yazın böyle olur Eylül’de toparlanır inşallah ben de böyle dönüp dolaşıp geliyorum
Selam canım ben son geldiğimde sen yoktun sonradan gelmişsin.
Aynen canım edelim valla diyet yaparken gram gram gidiyor bırakınca kilo kilo geliyoryine baya artım var daha da çoğalmadan başlayayım dedim
Hosgeldin canim. Cok gecmis olsun oglusuna.Ben bu gün tartıldım 77.2ydim insAllah araliklu oruçla yediklerini dikkat ederek devam edcdm
2 haftada gelen 2 haftada gitsin diyelim o zamanGünaydın herkese,
71.5 ile gittiğim yaklaşık 2 haftalık tatilden 74. 3 kilo ile döndüm. Var mı arttıran?
Gunaydin kaptancim. Iyi haftalarGünaydın kızlarherkese iyi haftalar
cumayaa sıkı sıkıııı hazırlanmaya var mıyız çok gevşedik artık bir yerden yakalamamız lazım
pazartesi kilo bildirimlerini bekliyorum
Amin canım Allah razı olsunBaşınız saolsun. Allah kalanlara sabır versin
Canım hoşgeldinSelam kızlar
Çok sağol canımBaşınız sağolsun canım
İyi düşünmüşsünüz canımİyi dinlenmeler iyi eğlenceler. Omumuzde ki qy tatil rezervasyonumuz vardi bugün iptal ettik ortalık çok karışık vakalar artıyor otel artik sağlıklı bir tercih değilgünü birlik kaçarız insandan uzak Bi yerlere artik. Sevindim yediklerine dikkat etmene
Hoşgeldin canımBen geldim kaptancim. Evindeyim. Ama cumartesi yine gitcez 1 haftaligina sonra donunce baska bir plan yok
Yarin bakayim insallah kilo almamisimdir. Baya dikkat ettim.
MaşallahGünaydın herkese,
71.5 ile gittiğim yaklaşık 2 haftalık tatilden 74. 3 kilo ile döndüm. Var mı arttıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?