- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #419.941
Çok haklısınn canımCherry Mom aynen kaptanım taşınma işinin iptal olması baya canımı sıktı zaten o yüzden yollara attım kendimi biraz kafamı toplayıp sakinleşeyim istedim artık, bakalım.
Selam canım hoşgeldinHerkese selam
Tatilim bitti, İstanbula dönüş yolundayım. Bol yemeli, içmeli bir tatil yaptım. En az 3 kilo aldığımı düşünüyorum. Pazartesi sabahı güncel kilomu bildireceğim.
Harikasın sennn yaaMerhaba kızlar ben de pazartesi günü beklediğim tatile çıkıyorum şu an mezuniyet kilomdan 2 kilo daha zayıfıminşallah tatilden kilo almadan dönerim sonuçlarım da temiz çıkarsa son on kilo için geri geleceğim
Hoşgeldin canımCherry Mom kaptancim ben geldim çok sukir oğlum iyileşti devam edcem canim
Selam canım aman o otuda çok dikkatli iç ya asıl o sonra kabızlık yapıyormuşMerhaba kizlar
Yatili misafirim var iki gundur cok giremedim. Haftanin birlestigini unutmusum. Sabah beri kilo bildirimi yapamadim huzursuzluguyla dolastim resmen. Sayfaya girince anladim ancak. Ben yine de sabah tartildim tam 70 i gordum. Antalya da baslayan kabizlik hala devam ediyor kayisi kayisi cayi işe yaramadi bugun aclik otu iciyorum insallah o işe yarar.
Selam tatlım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun yazlıktaydım orada çekmedi internetim burada çekiyor şükürBayramın son günü ama olsun hepimizin bayramını kutlarım
2 hafta önce 77.6ydım bu gün 77.5iimmm bayramda çokkk yedim ama almamışım çok mutluyum
Kaptanım geldim gari yetti galan 80 olacam az kaldıCherry Mom
Sanırm 2 hafta birleşti kimse kilo yazmadığına göre
Bende haftaya başlangıç kilom diye paylaşırm inşaAllah
Azıcık kalmışııız.Günaydın kuzum asıl listemiz 5 kişi alt listede 2 3 kişi var o kadar maalesef
Pazartesi start veririz
Aynen canım birden çok mezun verdik ve izne ayrılan oldu malum bayramda girinceAzıcık kalmışııız.Tamam kaptancım yarını bekliyorum. Ben 1-2 gündür dikkat etmeye başladım. Pazartesi grup toparlanınca hemencik buraya full adapte olurum. Oluruz.
Slm canım tatildeyim, netim çekmiyor. Yollasamda düşmüyır sayfaya.24 temmuz cumartesi
Saat 11
2 yumurta
Yarım kaşık krem peynir
Yarim kaşık acuka
4/3 simit
Domates salatalık Maydanoz
Saat 17
20 badem
Saat 20
1 dilim tam buğday
6 kaşık tavuk sote
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş
Dün akşam da 30 dk yürüyüş yazmayı unuttum sonradan yaptığım için.
Cherry Mom
@hedef54kg
runib ortim nerelerdesin
selam canım hayır yeni değil geçen ay eniştem vefat etmişti bu gittiğimiz mayıs ayında covidden vefat eden bir aile yakınımız ben cenazesine gidememiştim o ara şehirler arası yolculuk yasaktı şimdi gitti torunu hâlâ bekliyor dedem hastanede iyileşecek diyorSlm canım tatildeyim, netim çekmiyor. Yollasamda düşmüyır sayfaya.
Menün güzel ben bayramda kaçırdım ama dünden beri iyiyim kasıyorum.
Kaptanım önceden vardı bi cenaze bu yenimi, bir üye başın sağılsun yazmış orda gördüm. Covidden yeni birimi. Tekrar başınuz sağolsun@eliya Cherry Mom
Başınız saolsun. Allah kalanlara sabır versinselam canım hayır yeni değil geçen ay eniştem vefat etmişti bu gittiğimiz mayıs ayında covidden vefat eden bir aile yakınımız ben cenazesine gidememiştim o ara şehirler arası yolculuk yasaktı şimdi gitti torunu hâlâ bekliyor dedem hastanede iyileşecek diyor
Başınız sağolsun canımselam canım hayır yeni değil geçen ay eniştem vefat etmişti bu gittiğimiz mayıs ayında covidden vefat eden bir aile yakınımız ben cenazesine gidememiştim o ara şehirler arası yolculuk yasaktı şimdi gitti torunu hâlâ bekliyor dedem hastanede iyileşecek diyor
İyi dinlenmeler iyi eğlenceler. Omumuzde ki qy tatil rezervasyonumuz vardi bugün iptal ettik ortalık çok karışık vakalar artıyor otel artik sağlıklı bir tercih değilSlm canım tatildeyim, netim çekmiyor. Yollasamda düşmüyır sayfaya.
Menün güzel ben bayramda kaçırdım ama dünden beri iyiyim kasıyorum.
Kaptanım önceden vardı bi cenaze bu yenimi, bir üye başın sağılsun yazmış orda gördüm. Covidden yeni birimi. Tekrar başınuz sağolsun@eliya Cherry Mom
Ohh misss iyi tatiller kaptanımSelam tatlım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun yazlıktaydım orada çekmedi internetim burada çekiyor şükür
Etaplar aynen birleşti canım müsaitsen menü yazmalara başla bence
Ben geldim kaptancim. Evindeyim. Ama cumartesi yine gitcez 1 haftaligina sonra donunce baska bir plan yokORTAKLAR
( 16 temmuz - 30 temmuz )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Kızlar listemiz 2 hafta boyunca geçerli
Sonraki hafta aktif olacaklar geldiğinde ekleme yapacağımDeryaOnDiet @matteroftime @Cagrihilal1 @ummhnisa sizlerden birileri hafta içinde gelirse ekleme yaparız listemiz 30 temmuz a kadar geçerli
Ortağınızı yorumsuz takipsiz bırakmayın lütfen
@yarimuhendis bilgine canım
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kalori olarak kotu degil kesinlikle. Su baya az olmus ama haklisin.25 temmuz pazar
Sabah yok
Öğlen 1 adana dürüm
Akşam 4 top kadar dondurma
10000 adım
Sıvı tüketimim tatilde çok düştü bugün de 3 bardak kadar su içtim
Iyi tatiller kaptancimSelam tatlım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun yazlıktaydım orada çekmedi internetim burada çekiyor şükür
Etaplar aynen birleşti canım müsaitsen menü yazmalara başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?