- 19 Ağustos 2021
- 576
- 1.316
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #422.701
Canım ortim afedersin ölüm orucu mu bu 13bin adımı nasıl attın bayilmadan yarına en az 2 kilo gider senden26.08.2021
İyi Akşamlar herkese
Sabah yok
Öğlen hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Akşam yok
Ara: Dukan birası
2 litre su
13000 adım (5000i tempolu yürüyüş)
Hindistan cevizli filtre kahve tüm gün tok tuttu. Yarınki hedefime ulaşmak ve kendimi ketojeniğe hazırlamak için bu akşam da besin alımım olmayacak. Yaklaşık 24 saattir katı besin almama rağmen hâlâ aç değilim. Reglime 2 gün var, içtiğim su bile olduğu gibi kaldı vücudumda löp löp ödem doluyum.
Cherry Mom @hzlsel Azimliiii
Aynen oyle canim. Ben de gunluk hep vut takviyelerimi akirim, doktor tavsiyeli: omega 3, dha, vit d, vit c, magnezyum, b vit complex, kolagen, calcium bunlarin hepsini gunluk aliyorum. Hem diyetteyiz hem bur de emzirdigim icin ilave almam sart. Cogu insan belki abarti diye dusunebilir ama inanin ki degil gunluk alnaniz gereken calcium miktarina bakin en azindan o kadar yemiyorsak rakviye sart.Aaaa demek ondan canım yine devam et bence. Benim de düşüktü, bu ikisi. B12 yi halen kullanıyorum. Bi de spor yapıyoruz çok ağır sporlar olmasa da... Bu vitaminlere ihtiyaç duyuyoruz. Vitamin dediğin vücutta depolanan bişey de değil nihayetinde. Düzenli olarak almamız gerekiyo
Canim, eve geldin mi? Sporunu yaptin miTamamm canımmakşam boş oturmak yok
Sende evdeki son aylarının tadını çıkar
Waaaw butun gun sadece kahve ve dukan birasi. Ben de bir ara denemek isterim de datanabilir miyim onu bilemedim.26.08.2021
İyi Akşamlar herkese
Sabah yok
Öğlen hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Akşam yok
Ara: Dukan birası
2 litre su
13000 adım (5000i tempolu yürüyüş)
Hindistan cevizli filtre kahve tüm gün tok tuttu. Yarınki hedefime ulaşmak ve kendimi ketojeniğe hazırlamak için bu akşam da besin alımım olmayacak. Yaklaşık 24 saattir katı besin almama rağmen hâlâ aç değilim. Reglime 2 gün var, içtiğim su bile olduğu gibi kaldı vücudumda löp löp ödem doluyum.
Cherry Mom @hzlsel Azimliiii
Masallah canim, menu cok iyi. Spor da var.26.08.2021
Sabah
1 fincan kahve
Öğle
60 Gr hindi füme, 150 Gr yoğurt
Akşam
100 Gr haşlama tavuk, salata, 1elma-erik
2,5 lt su, 2bardak yeşil çay, 10 dk leslie
Lizozom55 @hzlsel Cherry Mom
Kahvenin yanında bir de kesme şeker oluyordu sanki ama onu bile yememiş orticiim26.08.2021
Sabah
1 fincan kahve
Öğle
60 Gr hindi füme, 150 Gr yoğurt
Akşam
100 Gr haşlama tavuk, salata, 1elma-erik
2,5 lt su, 2bardak yeşil çay, 10 dk leslie
Lizozom55 @hzlsel Cherry Mom
Masallah canimKahvenin yanında bir de kesme şeker oluyordu sanki ama onu bile yememiş orticiim
İşim gereği atıyorum adımları 5000 adım da sabah yürüyüş olsun diye otobüsten çok çokk erken inip atıyorumşu ödemleri sabaha atabilirsem tartı beni de şaşırtabilir @Azimliiii
Canım. Uzun zamandır annemdeydim evime döndüm sigorta atmış buzdolabında olan her şey çürüyüp küflenmiş deşhet kokular vardı ev temizliyorum canım sıkkın biraz ama hiç bir şey yemiyorum iki gündür
Evet canım şekeri es geçtimKahvenin yanında bir de kesme şeker oluyordu sanki ama onu bile yememiş orticiim
İşim gereği atıyorum adımları 5000 adım da sabah yürüyüş olsun diye otobüsten çok çokk erken inip atıyorumşu ödemleri sabaha atabilirsem tartı beni de şaşırtabilir @Azimliiii
Ben de denedim bir ara beni birkac saat tok tuttu ama butun gun yok zir. Ama dedigin gibi birden yapmadin vucudunu alistirdin tabiki o da var.DeryaOnDiet canım uzun zamandır fasting yapıyordum. Geçen hafta 30 saat açlık da yaptım. Muhtemelen ondan dayanabiliyorum. Bi de öğlen içtiğim hindistan cevizli kahve beni çok doyuruyor
Ben evde olsam her yemekten önce her yemekten sonra tartılırım. Hep beraber bunu da mı azaltsakKızlar sınav dönemindeyim yazamıyorum. Ama direnç kilomu kırdım devamı gelir umarım
Yarın tartıya yine çıkar sonucu paylaşırım
Ben günde 3 kez tartılıyorum elimde değil
Allahtan pes etmiyorum
Geldim canım yemek yedim, hemen temizliğe giriştim daha şimdi bitti işim. Su gibiyim şuanCanim, eve geldin mi? Sporunu yaptin mi
Tmmdir canim. Dinlen biraz sonra sIkIlasma zamani. Daniel ve Alex (team body prejectten) seni bekliyorlaarGeldim canım yemek yedim, hemen temizliğe giriştim daha şimdi bitti işim. Su gibiyim şuanaz soluklanıp sporumu yapıcam
Ben evde olsam her yemekten önce her yemekten sonra tartılırım. Hep beraber bunu da mı azaltsak
Afiyet olsun bugün bir yürüdüm bir yürüdüm eve geldim tele baktım 9500 adım olmuş sadece ya bende dağları aştım sandım :))Afiyet olsun ortim. Ben biraz evi tipladkm. Kahve ictim️ Bebisim uyusun spor yapacagim. Sonra dus alip kahvalti zamani
Menu gayet guzel olmus. Ee peki spor?Sabah
Omlet 1 dilim ekmek domates
Akşam
Köfte (4kucuk) 1 dilim ekmek ayran salata
Ara: küçük bir Elma
Ortim hergun gazli icecek icme siskinlik yapar. Gazli icecek harici cok gizel menun. Adimlarin da super , bi bes dakika daha yuruyup 10000 e tamamlasaydin yaSabah: çeyrek tost kaşarlı şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi,şekersiz çay minik bayram çikolatası
Akşam:iki kaşık kadar haşlama et yoğurt 1/2 bardak sade gazoz
su 2 lt yürüyüş 9500 adım
DeryaOnDiet @hzlsel @MuMu85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?