- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #423.081
Beni de alin. Ne yarisi?Çok iyi olur canım yoksa ben tembelliğe devam edeceğim biraz canlanmak lazım o zaman yarış vakti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de alin. Ne yarisi?Çok iyi olur canım yoksa ben tembelliğe devam edeceğim biraz canlanmak lazım o zaman yarış vakti![]()
Tam senlik yarış var canım spor yarışıBeni de alin. Ne yarisi?
Menun cok guzel canim. Afiyet oldun ve hisgeldin yeniden. Hic degilse bir 10-15 dakikalik Spor da olsa sahane olurdu28 august menum:
8:30 Kahve, 2 kare cikolata
10:30 1.5 dilim cavdar ekmek, 2 ymrta ile omlett, 1kk peynir, 2 zeytin
15:00 sütlü kahve, 1 avuc kuru dut, 1hurma
17:30 2 kabak firinda pisirip kiymali karniyarik ici hazirlayip doktum uzerine, 1 kase cacık, 3 dilm karpuz
3.500 Adım
Spor yok malesef
2. 5.lt Su
Cherry Mom
Adimlar yine harika. Menu de gayet guzel28.08. 2021
Sabah yok
Öğlen 2 parça lokumumsu birşey.
Akşam biraz bulgur pilavı, 3 köfte, 2 dilim fırın patates
3 top ekşili dondurma
13000 adım.
2 litre su
2 Türk kahvesi
Fastingimi başlattım. 18 saat açlık hedefliyorum.
Hosgeldin canim. Afiyet olsun. Menun gayet guzel ama spor neden yok??28.08.2021
10.00
1 sk soslu biber( kızartma değil) , 1 haşlanmış yumurta,salatalık, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 TK fındık ezmesi
15.00 sade kahve, 2 galeta, 3 taze incir
18.00 fırinda tavuk 3 parça,6 dilim fırın patates, 1 dilim karpuz,
19.00 3incir
Şu: 2 lt
Spor yok
Heyy masallah ankam harikasin28 Ağustos
10:30 2 yumurta yarım soğan 1 domates ile melemen 4 ceviz 1 salatalık
17:30 1 türk kahvesi
19:30 1 kabak 2 domates ile kabak spagetti 1 kase yoğurt
Su 2,5 litre
Menu guzel, sporun bir harikaaaa28.08.2021
Kahvaltı:10.00
1simit
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
Şekersiz çay
Ara:2ince dilim kavun
4çiğ badem
Aksam:17.00
8yk bamya yemeği
4yk yoğurt
2cinbiber
2yk kurufasulye
Su:2,5 litre
Spor:14719 adım
40 dk zumba
22dk zumba classEki Görüntüle 2907836
UcanSupurge
Cherry Mom
hzlsel
Himm kunefe. Ama birsey demeye hakkim yok. Sen ki 45 kilo vermis ustune ustluk dereceye girip birinci olmussun. Sen kendini kunefeyle odullendirmeyeceksjn de kim odullendirecek. Afiyet olsun canim. Iyiki yemissin. Sen zaten yarindan sonra cok dikkat eder cumaya yine guzel bir eksiyle gelirsin hiic suphem yok28 Ağustos
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli omlet, domates, salatalık, 1 çk incir reçeli, 1 dilim tb ekmek, çay
Akşam
Et döner, 5 yk pilav, künefe
2 LT su, 10bin adım
Cherry Mom
Geleyim tabii. Bu aralar zaten sporla kafayi bozdum. Bagimli oldum soora yaotikca yaoasim geliyirGel canımSpor yarışı yapalım
![]()
Hosbuldum canım.teşekkür ederimMenun cok guzel canim. Afiyet oldun ve hisgeldin yeniden. Hic degilse bir 10-15 dakikalik Spor da olsa sahane olurdu
Adimlar yine harika. Menu de gayet guzelbugun dindurnayla odullendirmissin dunku eksini. Ee hakettin canim ne diyeyim afiyet olsun
Hosgeldin canim. Afiyet olsun. Menun gayet guzel ama spor neden yok??
Heyy masallah ankam harikasinbir de spir olsa tam yildizli pekiyi verecektim
Menu guzel, sporun bir harikaaaahosgeldin canim. Afiyet olsun.
Himm kunefe. Ama birsey demeye hakkim yok. Sen ki 45 kilo vermis ustune ustluk dereceye girip birinci olmussun. Sen kendini kunefeyle odullendirmeyeceksjn de kim odullendirecek. Afiyet olsun canim. Iyiki yemissin. Sen zaten yarindan sonra cok dikkat eder cumaya yine guzel bir eksiyle gelirsin hiic suphem yokadimlarin da cok guzel
![]()
Oooo hic de kabullenme. Sen ki hayal edemeyecegimiz kilolar vermis insansin. Sen istersen bizi ikiye katlar uce bolersinTam senlik yarış var canım spor yarışıSonuncu belli zaten ama
elimden geleni yapacağım
![]()
Kim daha çok spor yaparsaGeleyim tabii. Bu aralar zaten sporla kafayi bozdum. Bagimli oldum soora yaotikca yaoasim geliyir
Tam detaylari ne? Kim daha cok spor yaparsa mi?
Evet apartman biraz zor ,benim alt katım boş canım o yüzden rahatimBu da çok iyiHiç çenem düştü diye düşünme canım çok iyi oluyor böyle paylaşımlarda bulunmak bize de örnek ve çeşit olmuş oluyor sık sık paylaş ve bilgilendir bizi
afiyet olsun canım
Apartmanda oturuyorum ip atlarken çok ses çıkar diye endişeleniyorum komşularımda biraz gıcık
hadi bakalım sporunu tamamla bekliyorum merakla
benim makina bugün suspus tartım konuşacak pazartesi![]()
ADINIZ: Hafize
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 159
KİLONUZ: 81.70
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 / 13 aylık ve 7 yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 3 senedir 9. Takımda bulunuyorum sürekli listede olamasam da free olarak olsa da
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? @bi prenses annesi eski nickim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve düzensiz beslenme psikolojik yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı zinde enerjik bı insan, anne olmak
Slmlar kızlar malumunuz 9.takim kapandı listede olmasam da daimi takım uyesiydim bende buraya gelmek istedim kabul ederseniz 2. Hamilelik kilolarını verdim ama hala tam adapte olamadım tabi şuanda da covitim insAllah kısa sürede iyileşip adapte olmak isterim liste dışı olup katılım sağlayabilir miyim
Merhaba kızlar.Ben 9. Takımdan geliyorum.98kilo ile aralık ayında diyete başladım canımın içiUcanSupurge m ve takım arkadaşlarımın destekleriyle şuan 74.3 kiloyum.Ev hanımıyım 39 yaşındayım.iki oğlum var.hedef kilom 65.Ankarada yaşıyorum.
Cherry Mom kaptanım ve sizler bizi aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
![]()
Kizlar merhabalar 9.takimdan geliyorum .
Malum takımımız kapandıCherry Mom kaptanım kabul etti takıma sağolsun. Sizlerle de en kısa zamanda tanışıp kaynasip güzel kilolar veririz ins.
Ben Hatice 30 yaşındayım. 3 kızım var ev hanımıyım.
Güncel kilom 66.35 . 79 kilo ile başlamıştım mezun olmak nasip olmadı daha ins bu sefer kararlıyım mezun olacağım.
Merhaba kızlar, ben de 9. Takımdan geliyorum, 78 kilo ile Aralık ayinda başladım, ramazan bayramindan 1 hafta sonra 60.4 ile mezun oldum takım veUcanSupurge sayesinde..şimdi de 62.6 kiloyum, burda bulunma amacım hem kilomu korumak hem de çabalayip biraz daha kilo vermek ama şu aralar çok zor veriyorum, kendime gelirsek hemsireyim, 1 kızım var hem köy hem evim hem de iş arasında koşturma içinde geçiyor zamanım,6 aydan önce listeye giremiyormusum sanırım sağ olsun
Cherry Mom kaptan free takilmami kabul etmiş
. İnşallah herkes hedef kilosuna biran önce ulaşır ve korur
Merhaba arkadaslar 9. Takımdan selam
77 ten 65 e düştüm ben de 9. Takımda. Şuan freeyim. Sohbete katılmak arkadaslıklarımı burda surdurup sizlerle de kaynasmak isterim![]()
Umarım atladığım kimse yoktur geçmişe bakamadım detaylıMerhaba sevgili kaptanlarımCherry Mom
hzlsel ve 5. Takımın sevgili üyeleri malumunuz takımımız kapandı kızların çoğu sizin takımda bulunmak istedi inşallah bu durum hem kızlar hem takım için iyi olur kabul ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ederim
inşallah kaybettiğimiz motivasyonu yakalayıp hem bireysel hem takım başarısı sağlarız hep beraber nasipse doğuma kadar buralardayım belki doğumdan sonra da
![]()
Teşekkür ederim canım denerim inşallah ama çok meşakatli görünüyorBi de şu tarife gözat cnm
Eki Görüntüle 2907838
Sabah kahvaltıyı son hızla yapıp dışarı çıktık çocuklarla. 1 saat basketbol oynadık. Ordan simit poğaça aldım çocuklara piknik gibi yediler ben çay içtim. Sonra parka gittik 13:30 gibi eve girdik. Hemen çocukları uyuttum iki tane kocaman balkon yıkadım camlarını sildim. Perde taktım balkona. Havuz şişirdik. Sonra çocuklara yemek hazırladım yediler havuza girdiler. Sonra havuzdan çıkardım banyo yaptırdım giydirdim. Akşam oldu tabii tekrar yemek yedik. Tekrar çıktık. Dondurmacıya götürdüm orda dondurma yediler. Ordan tekrar parka gittik biraz daha oynadılar. Eve girdik. Üstlerini değiştirdim. Yani benim yaptığım sporu kimse yapmamıştırHeyy masallah ankam harikasinbir de spir olsa tam yildizli pekiyi verecektim
![]()
Canım kızım hasta geceden beri ateşi vardı onunla uğraştım ama normalde de bayadir spor yapmiyorum, geçenlerde belimi incittim tutuldum ondan sonra iyice bıraktım sporu , tabi spor yaparken incitmedim fitigm varmış anlık bir hareketle kilitlendimMenun cok guzel canim. Afiyet oldun ve hisgeldin yeniden. Hic degilse bir 10-15 dakikalik Spor da olsa sahane olurdu
Adimlar yine harika. Menu de gayet guzelbugun dindurnayla odullendirmissin dunku eksini. Ee hakettin canim ne diyeyim afiyet olsun
Hosgeldin canim. Afiyet olsun. Menun gayet guzel ama spor neden yok??
Heyy masallah ankam harikasinbir de spir olsa tam yildizli pekiyi verecektim
Menu guzel, sporun bir harikaaaahosgeldin canim. Afiyet olsun.
Himm kunefe. Ama birsey demeye hakkim yok. Sen ki 45 kilo vermis ustune ustluk dereceye girip birinci olmussun. Sen kendini kunefeyle odullendirmeyeceksjn de kim odullendirecek. Afiyet olsun canim. Iyiki yemissin. Sen zaten yarindan sonra cok dikkat eder cumaya yine guzel bir eksiyle gelirsin hiic suphem yokadimlarin da cok guzel
![]()
45 kilo vermişsin üstad öylemi.Maşallah sana.Tam senlik yarış var canım spor yarışıSonuncu belli zaten ama
elimden geleni yapacağım
![]()
Ne demek canım aklıma tıkınmak gelmesin diye aradan çıkarıverdim
Yok canım hayalim aslında birincilik, ama nasip olmadı daha@Breeze96 canim ben senin adini gordum gibi daha once. Birinciler sirkarini paylasiyoru kkumayi cok severim ben. Orda mi gormustum acaba![]()
Çok teşekkür ederizUmarım atladığım kimse yoktur geçmişe bakamadım detaylı
Başta kaptanımUcanSupurge olmak üzere diğer tüm kızlar hoşgeldiniz
umarım burada da motivasyonunuz hiç kaybetmeden yeni dostluklarla birlikte güzelce hedef kilolarınıza erişirsiniz
![]()
Hazal bahsetmiş ben şuan köydeyim :) netim hiç çekmiyor ara ara eşimden giriyorum o da zor oluyor pazartesi yola çıkıyoruz sonrasında buradayım inşallah o zamana kadar herkes birbirine emanet![]()