- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.241
Teşekkür ederimŞimdiden iyi tatiller canım
Diyetisyene çok sevindim eminim başlangıç için bile olsa sana o enerjiyi verecektir senin için önemli olan başlamak gerisi geliyor zaten
17000 adım 1 saat bisiklet (yaklaşık 3 kişi taşıdım)harikasınnn canım
Var mııı artttırannn
Harikasin canim17000 adım 1 saat bisiklet (yaklaşık 3 kişi taşıdım)
Teşekkür ederim canımm hoşbuldum
Evet büyüdü oldu şükürler olsunŞimdiden iyi tatiller canım
Diyetisyene çok sevindim eminim başlangıç için bile olsa sana o enerjiyi verecektir senin için önemli olan başlamak gerisi geliyor zaten
Ayy size de kolay gelsin o halde canım bende aslen Çankırılıyım :)
Duygucummmm hoşgeldinnnnn canım
Takımda sana yer olmaz mımaşallah ya bebiş doğdu büyüdü bile he
Pacom antibiyotik heemn toparlar seniödemde 1 2 dikkatli menü ve yürüyüş ile atılır sıkıntı değil sağlıkk olsun şimdilik ortaklara eklemiyorum o halde ? Tamamen düzelince eklerim ?
Çocukla zor gerçekten spor yapmak ben de çocuk yok olsa herhalde hiç yapmamOo yaris varsa aynenbenxe oglum ogle uykusuna yatsin da spor yapaym diye gozunun icine bakiyorm ama bu ara 2 yas sendromu sanrm dalamiyor. Uykuyu reddediyor resmen
Evet cnm boyuna gore 50 guzel olur kesin :)
Ben de salı günü başlıyorum işe ama Allahtan çalışma saatlerim azSagol canim. Sabah sporunakardelelen321 e ozenip basladim. Evdeki son aylar tadini cikarayim. Annelik izni bitiyor 3 aya is basi..
Ne demek canım ben de bu hafta yapacağım yarın çok artı çıkarsam ki çıkacak gibi duruyorumhzlsel çok teşekkür ederim canım aktardan da reglim için birşeyler aldım şimdi. Ananas tarifini de dediğin gibi son 3 günde yapayım
Çok teşekkür ederim kaptanım gerçekten tepeden tırnağa duruşumla bakışımla ne kadar değiştiğimi fark ediyorum kaç senedir kendimi hapsettiğim beden yüzünden ne kadar mutsuzmuşum ilk başladığımda sadece hayaldi ama gerçek olmak üzere bundan sonra mümkün değil bu huzurumu mutluluğumu asla hiçbir yiyeceğe değişmemCanım Hazalcım bizde seni çok seviyoruz
Hepimiz için canlı ne örneksin bu işin imkansız olmadığının kanıtısınen güzeli bu sanal ortamdan bile zayıflamanla birlikte ne kadar mutlu olduğunu hayatının ve ruhunun olumlu anlamda güzelleştiğini hissedebiliyoruz
Hiç birimiz istemediğimiz bedenlerde yaşamak zorunda değiliz ama buna karar verecek olann bizleriz inanıyorum ki 1 2 lokma hamur tatlı parçasına uğruna kendimizi feda etmeyeceğiz
16514 adımharikasınnn canım
Var mııı artttırannn
Yarında yarışalımSpor yarışını kaybeden bir Hazal varBu sayılmaz ama bence annemden erken kalkarım sandım ama ancak eve gelebildim yol yorgunluğu da var üzerimde kızlar spor yapmaya hiç mealin yok yarın daha iyi bir gün olacak inanıyorum
Çok iyi gidiyorsun maaşallah canım. Sabah sporu yapmanın en büyük faydası, sabahtan metabolizma çalışmaya başlıyor ve bu akşama kadar böyle devam ediyor yatana kadar. Ayrıca gün içinde kendini zinde hissediyorsun. 3 ayda sen zaten hedef kilona ulaşır korumaya geçersin ❤Sagol canim. Sabah sporunakardelelen321 e ozenip basladim. Evdeki son aylar tadini cikarayim. Annelik izni bitiyor 3 aya is basi..
Selamlar kızlar iyi pazarlar
Yarın evime dönüyorum çok üzgünüm
Süpeeeer17000 adım 1 saat bisiklet (yaklaşık 3 kişi taşıdım)
Harikasın canım. Hak ettin tadını çıkar. Giyemediklerini giy. İdolümsünÇok teşekkür ederim kaptanım gerçekten tepeden tırnağa duruşumla bakışımla ne kadar değiştiğimi fark ediyorum kaç senedir kendimi hapsettiğim beden yüzünden ne kadar mutsuzmuşum ilk başladığımda sadece hayaldi ama gerçek olmak üzere bundan sonra mümkün değil bu huzurumu mutluluğumu asla hiçbir yiyeceğe değişmem
Aman Allah 'ım. Süpersin.16514 adım
16 dk zumba
12 dk dans aerobik workout
44dk zumba class(legs+arm+belly)
16dk kardio yapıldı kaptanım
Aman Allah 'ım. Süpersin.Maaşallah sana
Suyuna da tarcin cibigi, limon, nane, maydonoz ekliyebillirsin cnm bunlarda ödem attiriyor hem tokluk hissi veriyor gun icinde ben genelde carsamba persembe yapiyorum tartı oncesi odemler gitsin diyeAralıklı oruca alıştığım için iş yerimde hiç sıkıntı yaşamıyorum fakat haftasonu çok dağıtıyorum. Bugün de pişman olacağım şeyler oldu. Reglim 3 gün geçti ödemden balon gibi oldum. Cuma tartıma çok uzağım. Takımı olumsuz etkilememek adına elimden geleni yapıyorum fakat regl olmadığım sürece şişmeye devam edecek gibiyim. Aktara gidip Bi kaç ot alayım diyorum. Sizin kullandığınız birşey varsa önerirmisiniz
Ayy sorma cocukla hersey zor ve zamansiz oluyor ama sukur uyudu ve yaptm dusa giremedm tabi uyanirsa diye aksamina girdm neysekiÇocukla zor gerçekten spor yapmak ben de çocuk yok olsa herhalde hiç yapmam
Ben de salı günü başlıyorum işe ama Allahtan çalışma saatlerim azSen de 3 ayı çok iyi değerlendir canım çalışmaya başlayınca illa daha yorulursun
Ne demek canım ben de bu hafta yapacağım yarın çok artı çıkarsam ki çıkacak gibi duruyorum
Wowhoow supersin ya cnm masallah16514 adım
16 dk zumba
44dk zumba class(legs+arm+belly)
16dk kardio yapıldı kaptanım
Suyuna da tarcin cibigi, limon, nane, maydonoz ekliyebillirsin cnm bunlarda ödem attiriyor hem tokluk hissi veriyor gun icinde ben genelde carsamba persembe yapiyorum tartı oncesi odemler gitsin diye
Ayy sorma cocukla hersey zor ve zamansiz oluyor ama sukur uyudu ve yaptm dusa giremedm tabi uyanirsa diye aksamina girdm neyseki
Wowhoow supersin ya cnm masallah
Guzel menu cnm afyt olsun29 Ağustos
Kahvaltı(12.30)
1,5 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, çay, 1 çk incir reçeli, 1 lokma tb ekmek, 3-4 adet zeytin
Akşam(18.30)
Yarım kase domatesli şehriye çorbası, 3 fırın köfte, salata, yarım dilim tb ekmek
2 LT su, spor yok(eve daha yeni geldim yarın telafi edeceğim)
Cherry Mom
Guzelmenu cnmtbrkler spor zatn sahane29 ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
kk beyaz peynir
1ck bal
1haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
4zeytin
2dilim ekmek
şekersiz çay
ara:2dilim kavun
4çiğ badem
4çiğ fındık
aksam:17.00
4yk fırında yağsız pişmiş kabak
4yk yoğurt
4 kültür mantarı
2yk menemen
su:2,5 litre
spor:
16 dk zumba
16514 adım
44dk legs+ arms+belly+hips exercises (zumba class)
16dk kardio
UcanSupurge Cherry Mom hzlsel DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2908138
Asure keske erken olsaymis enazindan dedm onun harici guzl cnm afyt olsn29.08.2021
11.00 2 yumurta ile domatesli omlet, 1 dilim peynir, salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk tereyağı ve reçel ,
15.00 sade kahve, 3 taze incir,7 8 çığ fındık
17.00 yarım kaşarlı tost ( çocuktan kalan)
19.30
1 kase aşure
Şu:2 lt
Cherry Mom hzlsel
Yine sporun hakkını vermişsin29 ağustos menüm
kk beyaz peynir
1ck bal
1haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
4zeytin
2dilim ekmek
şekersiz çay
4çiğ badem
4çiğ fındık
4yk yoğurt
4 kültür mantarı
2yk menemen
spor:
16 dk zumba
16514 adım
16dk kardio
Hemşirem ara tartı var yarın aşure olmuş mu ? Topuğuna şıkmışsın bacım29.08.2021
11.00 2 yumurta ile domatesli omlet, 1 dilim peynir, salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk tereyağı ve reçel ,
15.00 sade kahve, 3 taze incir,7 8 çığ fındık
17.00 yarım kaşarlı tost ( çocuktan kalan)
19.30
1 kase aşure
Şu:2 lt
Cherry Mom hzlsel
Cok sagol canim. Ayy insallah ya acelem yok tek enjnde sonunda ulasayim da hedef kiloma. Cok sagol canim bu kadar pozitif yorumun icjnÇok iyi gidiyorsun maaşallah canım. Sabah sporu yapmanın en büyük faydası, sabahtan metabolizma çalışmaya başlıyor ve bu akşama kadar böyle devam ediyor yatana kadar. Ayrıca gün içinde kendini zinde hissediyorsun. 3 ayda sen zaten hedef kilona ulaşır korumaya geçersin ❤
Süpeeeer
Harikasın canım. Hak ettin tadını çıkar. Giyemediklerini giy. İdolümsün
Bundan sonra kilo alırsan bebiş için olsun inşallah. O kiloları da zaten kolaylıkla gönderirsin sen
Yine sporun hakkını vermişsin
Hemşirem ara tartı var yarın aşure olmuş mu ? Topuğuna şıkmışsın bacım
Menun super canim. Hadi bakalim yarin sporlaei gorelim o zaman bolca29 Ağustos
Kahvaltı(12.30)
1,5 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, çay, 1 çk incir reçeli, 1 lokma tb ekmek, 3-4 adet zeytin
Akşam(18.30)
Yarım kase domatesli şehriye çorbası, 3 fırın köfte, salata, yarım dilim tb ekmek
2 LT su, spor yok(eve daha yeni geldim yarın telafi edeceğim)
Cherry Mom
Menun de sporun da harikaaaa canim29 ağustos menüm
kk beyaz peynir
1ck bal
1haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
4zeytin
2dilim ekmek
şekersiz çay
4çiğ badem
4çiğ fındık
4yk yoğurt
4 kültür mantarı
2yk menemen
spor:
16 dk zumba
16514 adım
16dk kardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?