- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #423.201
Ellerine sağlık canım,benim hedefim 62.0 olsun , tabloya ekleyemedim ben27 Ağustos - 3 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @Lizozom55 68,8 68,4 hzlsel 71,2 70,5 eliya 79,8 78,8 MuMu85 74,2 73,5 @Sonsuz umut 72,45 72 kardelelen321 94,35 93 kollontai 54,8 53,9 DeryaOnDiet 75,65 74,9 @Anka 77,3 76 @azimliii 62,8 ?? @avutsunbahaneler 57,7 ? Tempus 81,25 79,8 @Nikinik 79,9 79 Hedef60kgolmak ?? ?? @Pnrrr-20 74,3 73,2 @Ucmelekannesi 66,35 65,5 @Emcekare 68,45 ? @Breeze96 74,3 73,5 @eceboce 75 G Goklerce 62,6 @Ezogelin56 56,65 @Fit mutlu anne 81,7 @Kubraaaccc
Ben Trabzon'da yaşıyorum canım ama eşim buralı , ben amasyaliyim..onların da fındığı var:) Evet canım sen neredesin ? biz şuan samsundayız eşiimin köyüne geldik ama normalde Ankara'da yaşıyoruz
Cnm değiştim de tekrar ters yöne değiştim bileYaaaseni gördüğüme çok sevindim Bu nasıl bir değişim böyle
Tamam kaptanAynen canım Pazartesi demiştin sen o yüzden çarpı koymadım. Yarın eklemezsen basarım
Ooo süpersun cnmGunaydin kizlar. 45 dk full body workout bitti. Birazdan dus alip kahvaltimi yapacagim️
Ahh haklısın yeter artık kalıcı değişim lazım bizeCnm değiştim de tekrar ters yöne değiştim bileama bu sefer kalıcı olcak inşallah ben de çok sevindim canıım
Bende size sade sodamla eşlik ediyorum efemHayirli pazarlar efendim, maydonozlu suyumla karsinizdayim
Benim boyumda ufak canım 1.50Ayy insallah benimde tek dilegim oo hedefe bisey kalmamis masallah sana, simdiye kadar hic spor yapmadinmi sarkma felan olmadı mı merak ettim
Bende memnun oldum cnm:) aynenn keske koruyabilseydim tek de kalsaydim ama insallah bu son olur
Hosbuldm özlem memnun oldum. Hedefin kac. Insallah cabuk ulasirsin hedefine
Hosbulduk cnm memnun oldum, 50 cok iyi ya boyun kac acaba merak ettim :)
makine muhabbeti hosuma gitti benmkide iș basinda. Kabak yemistm bende cabuk gidiyor sanrm ama guzel kilo verdiriyor
Yaa deniycem cok guzel bir tarife benziyor acaba bu 1 pors mu 2 mi. Yani ben tek yerm aslinda ama sonra diyetlikten cikmasn kiyma da var cunku
Sagol cnm cok haklisin yarn mutlaka yapicam :)
Masallah ya dile kolay. Bidaha alma insallahhhh
Hay maşallah yine sanaGunaydin kizlar. 45 dk full body workout bitti. Birazdan dus alip kahvaltimi yapacagim️
Vayy süpersin , tebrik ederimGunaydin kizlar. 45 dk full body workout bitti. Birazdan dus alip kahvaltimi yapacagim️
Şahanesin canım eline su dökemeyiz spor konusundaGunaydin kizlar. 45 dk full body workout bitti. Birazdan dus alip kahvaltimi yapacagim️
Afiyet olsun canım gönderelim ödemleriHayirli pazarlar efendim, maydonozlu suyumla karsinizdayim
Değil mi ama mümkün değil hele sabah bende öyle bir enerji yok çıkmazHay maşallah yine sana2 hafta takılcam en son bende peşine senin gibi 2 hafta çalışsam ama nerde bizde sendeki enerji
Merhaba canım hoş geldin ben HazalGünaydın kızlar :)Cherry Mom kaptanım merhaba ben dönmek istiyorum takıma bayaaa kilo aldım bebeğim 3 aylık oldu artık kilo vermeye hazırım takımda yer var mıdır bana da emzirdiğim için çok hızlı vermek istemiyorum ama
Teşekkür ederim canım Duygu ben deŞahanesin canım eline su dökemeyiz spor konusunda
Afiyet olsun canım gönderelim ödemleri
Değil mi ama mümkün değil hele sabah bende öyle bir enerji yok çıkmaz
Merhaba canım hoş geldin ben HazalCherry Mom kaptancığımız köyde az giriyor interneti çekmiyor geldiğinde muhakkak yazar
Bebişin hayırlı olsun ne güzel hemen kilolar artmadan zayıflamaya geri dönüyorsun biz yenilerin seni tanıması için canım ilk sayfada yer alan formu doldurup paylaşırsan çok iyi olurTeşekkür ederim canım Duygu ben de
Tamamdır doldurup paylaşırımBebişin hayırlı olsun ne güzel hemen kilolar artmadan zayıflamaya geri dönüyorsun biz yenilerin seni tanıması için canım ilk sayfada yer alan formu doldurup paylaşırsan çok iyi olur
Bebişin hayırlı olsun ne güzel hemen kilolar artmadan zayıflamaya geri dönüyorsun biz yenilerin seni tanıması için canım ilk sayfada yer alan formu doldurup paylaşırsan çok iyi olur
Şimdi anlaşıldı meslek diyetisyen olunca kaçarı yok tabiKöyde olunca yediğime de dikkat edemedim. Diyetisyenim normalde benşimdi evimdeyim normale dönme vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?