- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.061
Cok gecmis olsun kaptancim.çok teşekkürler kuzum içiyorum ilaçda alıyorumama 3 4 gün oldu kötüye mi gidiyor antibiyotik mi gerekiyor bilmiyorum
köyde sular yoktu demiştim ya gece çok akıyordu bende bi gece kalktım orda banyo yaptım sonra ıslak saç cam açık yattım ertesi gün burnum tıkalı kalktım o gün beri düzelemedim
emre maalesef cocuklarla sınıfa girmeyi reddettianam diğer bebelerde bu günü bekliyor gibi tek sıra olup el sallayıp girdiler ya ben şok
öğretmeni ders sonrası emre ve beni tek aldı sınıfa gezdirdi anlattı kendini tanıştırdı konuştular bir ısınma oldu bakalım yarın annen aşağıda beklesin sende sadece arkadaşlarınla tanış tamm mı dedi emrede tmm dedi bakalım :/ muhtemelen sınafta oyuna dalıp unutacak okulu ve sınıfı çok beğendi çünkü :)))) ben burada bin yıl kalırım ama sen yanımdayken diyor
Iyi olmuss ortii napakk bende cok severimm yarn odul niyetine bitane yiyebiliriz benceeeÇok geçmiş olsun canım umarım bir an evvel toparlarsın canım
Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim ortim. Dondurmayla vedalaştım dün
Ayy herkezin hayali 69 benimde oyleee biran once gelse keskeeYapma alışveriş canım sık dişini bir iki aya inşallah zaten ihtiyacın da kalmayacakBen de 69 u sabırsızlıkla bekliyorum
Bende hergun tartiliyorm ya bazn hayal kirikligi oluyor oda motivasyon dusurebiliyor bazende tam tersi :)Kızlar yarın tartı günü ya ben tam bilmiyorum fotoğrafını çekip buraya mı atıyoruzbide benim kilo vermem durdu kaçamak bile yapasım gelmiyor ama eksi görmedikçe moralim bozuluyor her gün tartıya çıkmakda motivasyonu düşünüyormuş normelde ama ben bakmadan duramıyorum
Gecmis olsun cokkk insallah cabucak iyilesirsinnKızlar ben çok hastayım çarpıldım resmengözümden yaşlar geliyor
Çocuğunda okulda ilk günüydü birde onla uğraştım iyice yoruldum toparlarsam gün içinde geleceğim inşallah
Ohh ne güzel maşallahSelam kizlar, bugun sporu haff gecircem Evru Salliyla 30dk pilates yaptim, adimlarimadahabaslamadim. Kahvemi iceym odadan odaya kosmaya baslarm
Hoşbulduk canım9. takımın çıtırları hoşgeldiniz tekrardansefalar getirdiniz
UcanSupurge cnm sen mi kaptandın? kusura bakmayın bilmiorum da diğer takımları çok
Kesinlikle ben haftasonu çok kacirdigimda böyle oluyorum, iki gündür limonlu su ve günde 2 yeşil çay iciyorum inşallah faydasını görürümOlsun canım sen fırsat buldukça yap
Aynen canım mucizevi bir şey aynı zamanda wc sorunuma da çözüm oldu
Canım ben de daha bugün geçen cuma kiloma ulaşabildim hafta sonu yediklerim beni de çok uğraştırdı o yüzden hafta sonu çok kaçırmamak lazım ama moral bozmak yok ödem için su çay filan hazırla iç istersen iyi geliyor
Aslında regl yakın değil ama bir tuhaflik var belim falan ağrıyor artık ayırt edemiyorum bu regl kaynaklı bel ağrısı mi yoksa fıtık kaynaklı ağrı mi ? Evet uyku duzenim yok sürekli ayak ustuyum hep yani yoğunum bu ara rahatlayamadimİyi canim vantilatör calisiyor evde sürekli sanırım o çarptı . Dün sabahtan bir tuhaftı yediklerin de üstüne eklenince
Regl falanmi yakın acaba. Sürekli ayaktaysak ödem de olabilir canim. Sıkma canını bir anda gidecek bence
Hoşbulduk tekrardan.
Ay evet ya son zamanlar öyle oluyor, Allah yardımcın olsunAh yatabilsem uyuşup duruyorum bi de sürekli tuvalete taşınıyorum
Ay inanır mısın zayifladigimda alış verise çıkmak o kadar mutlu ediyordu ki beniBenim de durumum ayn. Ben de elbiselerimin icinegiremiyirum. Off ya buyuk bden alisvers de yapmak istemiyirum gel 69 geel
Çifte sporu bitirmiş bulunmaktayım
Ahahaha amin en çok da banaSüpersin canım darısı başlamaya çalışanlara
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et, dinlen bol bol inşallah toparlarsinKızlar ben çok hastayım çarpıldım resmengözümden yaşlar geliyor
Çocuğunda okulda ilk günüydü birde onla uğraştım iyice yoruldum toparlarsam gün içinde geleceğim inşallah
Ya kıyamam ya yazık onaçok teşekkürler kuzum içiyorum ilaçda alıyorumama 3 4 gün oldu kötüye mi gidiyor antibiyotik mi gerekiyor bilmiyorum
köyde sular yoktu demiştim ya gece çok akıyordu bende bi gece kalktım orda banyo yaptım sonra ıslak saç cam açık yattım ertesi gün burnum tıkalı kalktım o gün beri düzelemedim
emre maalesef cocuklarla sınıfa girmeyi reddettianam diğer bebelerde bu günü bekliyor gibi tek sıra olup el sallayıp girdiler ya ben şok
öğretmeni ders sonrası emre ve beni tek aldı sınıfa gezdirdi anlattı kendini tanıştırdı konuştular bir ısınma oldu bakalım yarın annen aşağıda beklesin sende sadece arkadaşlarınla tanış tamm mı dedi emrede tmm dedi bakalım :/ muhtemelen sınafta oyuna dalıp unutacak okulu ve sınıfı çok beğendi çünkü :)))) ben burada bin yıl kalırım ama sen yanımdayken diyor
Çok geçmiş olsun kaptanımKızlar ben çok hastayım çarpıldım resmengözümden yaşlar geliyor
İnşallah canım umudum o yöndeSen baya yaklastin canim. Hafaya belk gorebilirsin 69u
Bu azimle gelecek inanıyorum canım senin de çok bir şey yok 7leri yarılamışsın en kötü bir aya görürsünIyi olmuss ortii napakk bende cok severimm yarn odul niyetine bitane yiyebiliriz benceee
Ayy herkezin hayali 69 benimde oyleee biran once gelse keskee
Bende hergun tartiliyorm ya bazn hayal kirikligi oluyor oda motivasyon dusurebiliyor bazende tam tersi :)
Gecmis olsun cokkk insallah cabucak iyilesirsinn
Aynen ben de ödem çayları detoks içecekleri ne yapacağımı şaşırdım kırk yılın başında ödüllendirdim kendimi daha da bana ödül yokKesinlikle ben haftasonu çok kacirdigimda böyle oluyorum, iki gündür limonlu su ve günde 2 yeşil çay iciyorum inşallah faydasını görürüm
Allah razı olsun canım inşallah. kızım zor bi bebekti Doğumdan sonra küçük bebek ve kızımla hiç sürdüremezdim takımıAnladım canıımmaşallah sana da bebişe de şimdiden kolay ve rahat geçecek, sağlıklı bir doğum dilerim elerine sağlık çok emeğin geçmiş kaptanım aynen emin ellerde emin olabilirsiin
İnşallah canım ama şükür kızımdaki kadar ödemim yok yavaş yavaş başladı şişler , uyuşmalar ama kızımda 32. Haftada başlamıştı çünkü çalışabilir raporu alırken acaba mi diye düşünmüştümAy evet ya son zamanlar öyle oluyor, Allah yardımcın olsunsağlıkla kavuş bebeğine de ne yapacaksın analık böyle
Hosbulduk kaptanımooo kimler gelmiş
hoşgeldin canım
Ayy benim küçük kızım da öyle. Benden ayrılmıyor. Çekingen bi yapısı var. Yabancı birileri yanımıza yaklaşsın hemen saklanıyor elimi tutuyor.. Ablası da tam tersi, dakikada kaynaşır. Aşırı konuşkandır. Acaba pandemiden mi diyorum bazen. Sosyalleşememekten mi. Seneye ana sınıfına gidecek, bakalım nasıl olacak bilmiyorum.Ohh ne güzel maşallah
Hoşbulduk canım
Kesinlikle ben haftasonu çok kacirdigimda böyle oluyorum, iki gündür limonlu su ve günde 2 yeşil çay iciyorum inşallah faydasını görürüm
Aslında regl yakın değil ama bir tuhaflik var belim falan ağrıyor artık ayırt edemiyorum bu regl kaynaklı bel ağrısı mi yoksa fıtık kaynaklı ağrı mi ? Evet uyku duzenim yok sürekli ayak ustuyum hep yani yoğunum bu ara rahatlayamadim
Ay evet ya son zamanlar öyle oluyor, Allah yardımcın olsunsağlıkla kavuş bebeğine de ne yapacaksın analık böyle
Ay inanır mısın zayifladigimda alış verise çıkmak o kadar mutlu ediyordu ki beniAllah'ım hep o duyguyu tattirsjn bize inşallah
Helal olsun
Ahahaha amin en çok da bana
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et, dinlen bol bol inşallah toparlarsin
Ya kıyamam ya yazık onaben de bu yıl kızımı yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum ama işte gitmek istemezse diye endişeliyim biraz çekingen hatta baya çekingen bir çocuk sosyalleşme sıkıntısı var tabi bu benim cahil görüşüm de olabilir yani uzman görüşü degil, mesela parkta başka cocuk varsa asla oynamaz kaydiraga falan binmez böyle olunca acaba kreşe de gitmez mi istemez mi diye endişelerim var,
Ortim perşembe gününe yakışır bi menü ve Spor. Tebrik ederim. Yarına gelsin eksiler. Bu arada ben pazartesi artıydım. Bu sabah eksi çıktım. Cuma hedefi tutmuyo ama eksi olsun bizim olsun.Menum:
8:00 1 bardak ödemsuyu 1tane hurma
9:00 Kahve, yarım yufka ile sucuklu kașarlı tost, 3 catal omlett
13:00 4 yk yogurt tarcınlı
15:00 sütlü kahve, 3 gunkurusu, 1 hurma
17:30 1 tabak bamye yemegi, 3 yk cacık, az Salata
2 mil. Leslie
500hoplama
220 mekik
8.000 Adım
2 lt Su
1lt odem suyu
Cherry Mom
kardelelen321
hzlsel
Kiz ben kaç aydır listedeydim hiç akillanmadimİnşallah canım umudum o yönde
Bu azimle gelecek inanıyorum canım senin de çok bir şey yok 7leri yarılamışsın en kötü bir aya görürsün
Aynen ben de ödem çayları detoks içecekleri ne yapacağımı şaşırdım kırk yılın başında ödüllendirdim kendimi daha da bana ödül yok
Aman iyi bari acaba kızında çok mu yprulmustun, ben hamileliğimde çok ypruluyordum nerdeyse 28. Haftada şişliklerim başlamıştı aşırı ödem olmuştumAllah razı olsun canım inşallah. kızım zor bi bebekti Doğumdan sonra küçük bebek ve kızımla hiç sürdüremezdim takımı
İnşallah canım ama şükür kızımdaki kadar ödemim yok yavaş yavaş başladı şişler , uyuşmalar ama kızımda 32. Haftada başlamıştı çünkü çalışabilir raporu alırken acaba mi diye düşünmüştüm
Belki de pandeminin etkisi canım olabilir, doğru düzgün kimseyi görmüyorlar,benim kız kısa 3 yaşını dolduracak kreş için erken mi acaba diyorumAyy benim küçük kızım da öyle. Benden ayrılmıyor. Çekingen bi yapısı var. Yabancı birileri yanımıza yaklaşsın hemen saklanıyor elimi tutuyor.. Ablası da tam tersi, dakikada kaynaşır. Aşırı konuşkandır. Acaba pandemiden mi diyorum bazen. Sosyalleşememekten mi. Seneye ana sınıfına gidecek, bakalım nasıl olacak bilmiyorum.
Ortim perşembe gününe yakışır bi menü ve Spor. Tebrik ederim. Yarına gelsin eksiler. Bu arada ben pazartesi artıydım. Bu sabah eksi çıktım. Cuma hedefi tutmuyo ama eksi olsun bizim olsun.
UYE | 28 Ağustos | 30 Ağustos | 1 Eylül | Sonuç |
| 1 | 2&7 | 2&7 | |
| 1 | 1 | 1 | |
@Sonsuz umut | ----- | ----- | ----- | |
| 1&6 | 1&6&7 | 1&6 | |
| ----- | ----- | 2 | |
| ----- | 5&7 | 4 | |
| ----- | ----- | ----- | |
| 5&6 | |||
@hedef54kg | ----- | 1&2 | ||
| ----- | 2 | ----- | |
@Breeze96 | 1&7 | 1&6&7 | ----- | |
G Goklerce | ----- | ----- | ----- | |
K Kubraaaccc | 6 | ----- | ----- | |
| ----- | ----- | ----- |
Sorma canım ya düşman bu vücut hemen kiloları geri alalım istiyorKiz ben kaç aydır listedeydim hiç akillanmadimher haftasonu kaçamak yapar sonra hafta içi bir tarafimi yirtardim ekşi gelmek için çok şükür hiç artı gelmedim ama anacim kaçamak da öyle büyük bişi değil küçücük şeyler yani maşallah bünye hemen depolama peşinde
+4000 adım daha02.09.21
Şekersiz 2. Gün
Sabah
06:00 maydanozlu naneli limonlu su
Filtre kahve
12.00 lizozom55 uydurması çay.
14.00
200 gr ızgara köfte, 1 kase yoğurt, 1 kase salata, 2 parça pancar turşusu
15. 00 Türk kahvesi
16.00
Bir tane elma
Toplam 3 litre su
16.000 adım
Cherry Mom hzlsel @Breeze96
Afiyet olsun canım sporun da menün de çok iyiMenum:
8:00 1 bardak ödemsuyu 1tane hurma
9:00 Kahve, yarım yufka ile sucuklu kașarlı tost, 3 catal omlett
13:00 4 yk yogurt tarcınlı
15:00 sütlü kahve, 3 gunkurusu, 1 hurma
17:30 1 tabak bamye yemegi, 3 yk cacık, az Salata
2 mil. Leslie
500hoplama
220 mekik
8.000 Adım
2 lt Su
1lt odem suyu
Cherry Mom
kardelelen321
hzlsel
Geçmiş olsun canım yine de sporu ihmal etmemişsin inşallah yarın da güzel bir eksi gelecek2 eylul menum
10:30- 2 yumurtadan menemen, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 salatalik
14:30- 1 kase ton balikli salata, 1 avc badem, 1 avyc kuru dut, 1 bardak balli sut( atesim vardi biraz).
17:00- detoks icecegi.
su:3 lt
Spor: 30 dk pilates
Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım ara öğün eklemişsin02.09.21
Şekersiz 2. Gün
Sabah
06:00 maydanozlu naneli limonlu su
Filtre kahve
12.00 lizozom55 uydurması çay.
14.00
200 gr ızgara köfte, 1 kase yoğurt, 1 kase salata, 2 parça pancar turşusu
15. 00 Türk kahvesi
16.00
Bir tane elma
Toplam 3 litre su
16.000 adım
Cherry Mom hzlsel @Breeze96
Akşamı özellikle çok hafif geçirmişsin canım sporun da harika cuma gününe hazırım diyorsun2 Eylül Perşembe
Saat 11:00
15: 00
- Kahve
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Menemen
- Yeşil çay
18:00
- 1 avuç fındık
3 lt su
- 3 kaşık yulaf ezmesi
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
1 lt Dukan bira
15 dk leslie
40 dk pilates
Cherry Mom Pnrrr-12 hzlsel
Afiyet olsun canım suyun da çok iyi bir tek spor eksik inşallah o da olacak02.09.2021
11.00 sade kahve
12.30
4 YK menemen, 1.5 dlm ekmek, salatalık, 1 zeytin, 1 TK tereyağı ve reçel
16.00 sade kahve, 4 taze incir
19.30
2 sk taze fasulye, 1 krep ,salatalık, 2 kuru kayısı.
Şu: 3.5 lt , 2 fincan yeşil çay
Cherry Mom hzlsel
Allah Allah şu sporun güzelliğine bak2 eylül perşembe
10.30 : yulaf tost,1 dilim peynir,salatalık
14.00 : 1 kupa sütlü nescafe,lifalif bar
15.00 : 1 mısırın çeyreği
18.30 : 4 köfte,2 dilim patates,1yk pilav
Su : 2.5lt
Spor : 25dk stepper = 75p , 27dk cardio = 135p , 1000 tane zıp = 200p totalde = 410p
Cherry Mom @hedef54kg avutsunbahaneler
Afiyet olsun canım yürüyüşleri adım şeklinde yazarsan benim için daha iyi olur 10bin adım ve üstü yaptığında pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri listeye ekliyorum02.09.2021
Sabah:1 adet tam buğday ekmek ,1yumurta salçalı ,3 çeri domates, küçük salatalık
Öğle:7yk ıspanak, 4 yk yoğurt
Ara öğün 14.00 :yeşil çay
16.00: 12 adet üzüm
Akşam 17.00:1 kase çorba yoğurt nohutlu bulgur pilavi 1 elma
40 dk yürüyüş 1.5l su
Cherry Mom hzlsel
Yok ben bile bilmiyorumAkşamı özellikle çok hafif geçirmişsin canım sporun da harika cuma gününe hazırım diyorsun
Afiyet olsun canım suyun da çok iyi bir tek spor eksik inşallah o da olacak
Allah Allah şu sporun güzelliğine bakMenün de gayet iyi canım güncel kilonu yarın öğrenebilecek miyiz
Afiyet olsun canım yürüyüşleri adım şeklinde yazarsan benim için daha iyi olur 10bin adım ve üstü yaptığında pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri listeye ekliyorum
Aynen ben de ona bağlıyorum canım kızımda 37ye kadar derse girdim ayakta çok kalıyordum bunda 1 haftadır çalışıyorum sadeceAman iyi bari acaba kızında çok mu yprulmustun, ben hamileliğimde çok ypruluyordum nerdeyse 28. Haftada şişliklerim başlamıştı aşırı ödem olmuştum
Akşamı özellikle çok hafif geçirmişsin canım sporun da harika cuma gününe hazırım diyorsun
Afiyet olsun canım suyun da çok iyi bir tek spor eksik inşallah o da olacak
Allah Allah şu sporun güzelliğine bakMenün de gayet iyi canım güncel kilonu yarın öğrenebilecek miyiz
Afiyet olsun canım yürüyüşleri adım şeklinde yazarsan benim için daha iyi olur 10bin adım ve üstü yaptığında pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri listeye ekliyorum
Tamamdır yarından itibaren yazmaya başlarımAfiyet olsun canım yürüyüşleri adım şeklinde yazarsan benim için daha iyi olur 10bin adım ve üstü yaptığında pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri listeye ekliyorum
Canım şimdi eve geldim. Bende bu sabah tartıldığımda hedefime az kalmıştıTempus ortim neler yapıyorsun ben sonunda artıdan kurtuldum birazdan ödem çayı içip Leslie yapacağım sporu erken bitireyim de yarına tartıyı etkilemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?