- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.161
Insallah canimİyi madem sabırsızlıkla bekliyoruzYalnız iyi dayanıyorsun tebrik ediyorum seni ben kesin bakmıştım
Ne güzel hedefini tutturacaksın ortimBen de 100 200 eksi gelme derdindeyim İnşallah önümüzdeki hafta daha çok spora yüklenir ve daha güzel eksiler görürsün canım alışma haftası diyelim buna
Sağ ol canım
inşallah yarın bomba bir eksi gelecek
Bu detoks icecegi aksam yemegi yerine iciliyor canim. Ama cok tok tutuyor. Icinde zaten baya besleyici gida var ananas, elma, limin, maydonoz, zencefilAksam hicbirsey yememissin
Ayy hadi insallaj agzından bal damliyooor
Tessekurler ortiii, insallah guzel eksi gelir ikimizdensee. Artiyi eksiye cevirmiasin dahha ne olsunn
Eline emegine saglik cnm cikolata ne demek oluyor biraz daha gayret mi gerekk
Sagol cnm
Kuzum geçmiş olsun ben hastalandığını yeni idrak edebildimHavalar baya serinledi ve cok ryzgar vardi. Galiba ondan oldu ortim. Ben cokcabuk atslenirim zaten oldum olasi
Sagol canim iyiyim. Birazdan tartilcam eksiyi gorunce kendme gelirimErik çok geç saate kalmış canım ,21 de karpuz da geç aslında
Güzel menu canım afiyet olsun
Baklava olmasa güzel olurmuş ama miktar az
Spor çok güzel canım, afiyet olsun menü de guzel
Güzel menu canım afiyet olsun, geçmiş olsun şimdi nasilsin
Çok güzel canım afiyet olsunadım şahane
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Ellerine sağlık canımspor yapan kızlar çok tebrik ederim harikasınız
Hiç sorma ya gerçekten sinir bozucu hep güzel şeyler kalorili sinir oluyorum
Evet canım benim kıza kv baktığı için akşam onda yiyoruz böyle artık ne yemek yaparsa kendime uyarliyorum , yemesem de olurdu ama bugün gün gibi yapmış en masum bunları seçtim
Detoks icecegini aksam yemegi yerine icin demusti internetteki diyetisyen o yuzden oyle yaptim. Ama cok tok tutuyir. Galiba arada deneycegim bunuGeçmiş olsun canım . Yemeyi çok erken bırakmışsın canım
Canım tek öğünle zorlanmıyor musun gün içinde aldığın kalori gerçekten çok az yetişkin için
Senin menü de biraz hafif canım ama perşembe olduğundandır sanırım en azından bir kaç öğün yapmışsın uzun süre açlık olmamış
Geçmiş olsun canım
Canım tek öğün tüketmişsin o tek öğün de karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Yine de kalori bir günlük ihtiyacını karşılamaz
Kızlar menüde çok az gördüklerimi yazdım sadece diğer menüler iyiydiherkesin alıştığı bir düzen var tabi de ben 1200 kaloriden az olduğu zaman hele bir de spor varken sağlığınıza zarar diye korktuğumdan yazdım eleştiri yapmayı pek sevmem şimdiden kusura bakmayın
Harikasııın tebrikler canımGünaydın kızlar, cumanız güzel geçsin. Bol eksiler olsun
Eki Görüntüle 2910276
Geçen hafta 81.250
Hedef 79.800
Güncel 79.000
Haftaya hedefim 78 kg
Rica ederim. Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sorunla karşılaşmazsınız acil şifalar.eliya ortim kusura bakma giremedim seni de yalnız bıraktım kızımın kültür testi sonuçları iyi gelmedi de bugün bi daha hastanedeydik geçen gün ateşlenmişti zaten belliydi aslında .
Yok canim oyle bi atesim cikti. Benim kucuk cocuk gibi hemen cikar atesim. Bugun daha iyiyim. Dun ilaclari alip uyudum. Tartida eksiye gorursem turp gibi olurumKuzum geçmiş olsun ben hastalandığını yeni idrak edebildim
Super bir eksii . TebriklerrGünaydın kızlar, cumanız güzel geçsin. Bol eksiler olsun
Eki Görüntüle 2910276
Geçen hafta 81.250
Hedef 79.800
Güncel 79.000
Haftaya hedefim 78 kg
Araştırdım hemen denemeden olmazTeşekkür ederim.Çok lezzetlidir, deneyin mutlaka
Gunaydin ortim. Ay hadi insallahGunaydinlarrr bu aradagüzel eksiler görelim hepimiz.
Canim ins bugungirersin listeye ve haftayadan itibaren kilolara veda edersin
Aslında cuma tartı olduğu için perşembe minimum karbonhidrat maksimum protein çok iyi oluyor.Günaydın kizlar,
Pnrrr-12 Ucmelekannesi
Kuru fasulyenin kiloya etki edeceğini bilmiyordum birazdan tartilayim bakayım etkilemis mi
Haftaya öyle edeyim ben deAslında cuma tartı olduğu için perşembe minimum karbonhidrat maksimum protein çok iyi oluyor.
Ağ harikasın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?