- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.661
Sagol canim, bakayim hemenBurçlara Göre Hediye Fikirleri | Sevgilihediyem.com
Cnm buraya bi bak ya da ingilizce,lehçe de aratabilirsinonun burcuna uymuyosa hepsine bak tek tek, belki yükselen burcuna uyar
Cnm yorum yapmıcam çok anlamı yok cevap vermiyosun zaten 5 dk kalıp gidiyosun :) afiyet olsun
Wuuwuu harikasin canimKuzuum tebrikler
DeryaOnDiet canlar menülerime yorum yapıp endişelenenler çok çok teşekkür ederim ilginiz için bebeklerrr
Bi müjdem var cumaya göre -300 grdayım sizi herkesi seviyorum aşırı mutluyuum
Sagol canim, bakayim hemen
Wuuwuu harikasin canim
Sağ ol canımKuzuum tebrikler
DeryaOnDiet canlar menülerime yorum yapıp endişelenenler çok çok teşekkür ederim ilginiz için bebeklerrr
Bi müjdem var cumaya göre -300 grdayım sizi herkesi seviyorum aşırı mutluyuum
1 kilodan fazla galiba ne dersin bacımSağ ol canımSenin bu hafta kaç kilo gider tahmin edemiyorum
Ben en az 1,5 verirsin diyorum canım1 kilodan fazla galiba ne dersin bacım
Honor band 5 canım su gecirmez diye geciyor bu modeller zaten basta korkuyodm cikariyodum hep 1 kez unuttm sonra saldım gercktn gecirmiyorMaalesef canım daha güzel menülerim olacak insAllah
Sağol canım insAllah
Senin saatin markası modeli neydi kız duşa girerken çıkarmıyorsun
Hmm belki esine gore degl ozaman aslinda kosarken falan kullanisli olur ama sevmeme ihtimali var sonuc olarkCok sagol canim aciklaman icn. Ben de akilli saati birjac yildir surekli kullaniyorum. Cok da severek kullaniyirum. Hatta bir ara sar aletini bukamayii yenisini almistim. O zaman esime dedim tak burkac gun yeniyi veya eskiyu diye hic ilgilenmedi. Acaba kendine alsamsever Mi kiaslinda kosmayi cok seviyor. Haftada 2-3 cikar kosar.
Yaa anliyorm seni kim olsa mecbur kalirdi bu durumda :/Sorma canım zaten hakimiz trajikomik
her şey bir anda oldu zaten canım birden dün kv geldi böyle böyle dedim herkese kusura bakma başka bir şey bulamadım ne olur idare et ne yapacaksın mecbur kaldım ben de
Sporu bir düzene sokamadim canim.Aksam biraz fazla olmus canim. Ama gnduzu hafif gecirmissin. Bugun guzel dikkat edersen yarina arti gelmezsin bence. Afiyet olsun.
Canim dobdurma cok gelmedi gozume. Onun haricibde guzel dikkat etmissin. Adimlarin da guzel. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canim. Sporlarin harikaaaazicik birazcik fazla olmus gibi sen de yazmissin zaten
Wuuwuu harikasin canim. Guzel dikkat etmissib. Sporun da guzel
Adimlarin sahane. Menun de cok iyi canim, hem arkadas evi hem haftasonu icin guzel bir menu
Menun cook iyi olmus canim. Anladigim kadariyla vakit kalmadi spora. Bugun artik
Menunu cook begendim canim. Afiyet olsun. Adimlarini keske 10 000 e tamamlasaydin.
Menun harikaaaa canimsporu da ekleyince yildizli pekiyi olcak
Afiyet olsun ortim. Menun cok guzel olmus. Spor da olsa azcik o zaman super olur
Harikasın canim. Gelir tabiki fazlası bile olurBu hafta artılar yok çok mutluyum 300 gr eksiye bile geçmişimCuma günü 69.9 gelir mi acaba inşallah gelir
Kizlar merhaba, bugun kizlarimi ilk kez babalarina birakip alisverise gittim. Ama denedigim hicbir sey yakismadimoralim bozuldu dondum. Artik kapatamadigim pantolonu dusunup motive olurum
Ay inşallah cnmBen en az 1,5 verirsin diyorum canımZaten yeni başladın sporun da şahane çok rahat vereceksin
Benimkinde de var su geçirmez özellik ama cesaret edemiyorum çıkarıyorum banyodaHonor band 5 canım su gecirmez diye geciyor bu modeller zaten basta korkuyodm cikariyodum hep 1 kez unuttm sonra saldım gercktn
Kolay gelsin canım inşallah işlerini bir an önce yoluna koyarsınSelam kızlar 2 gündür hemen girip menümü yazıp çıkıyorum. Bunun bir sebebi var elbette. Şugünlerde kendi işimi kurmakta olduğumu söylemiştim geçen gün. Bu işler açılış aşamasında olduğu için biraz fazla yoruyor size ayak uyduramıyorum. Hafta içi İstanbula gidiyorum. Toptancıları vs gezicez baya yoğun olacağımdan, bu hafta hiçkimseyle ortak olmadan sizlere bildireyim dedim elbette ki geleceğim hatta en kısa sürede burdayım bunu bilin lütfenHepinize kolaylıklar diliyorum. Seviliyorsunuz
Cherry Mom kaptanım bilgilerinize arz ederim
Ay inşallah canım 6yı ucundan görsem yeterSporu bir düzene sokamadim canim.
Ama pazartesiden beri en azından bir sürü yuruyecegim. Kızları şimdilik servise vermeyeceğim sabah birini götüreceğim. Öğlen birini. İkindi birini alacağım akşam birini. Yani bol bol yürüyüş olacak bana.
Harikasın canim. Gelir tabiki fazlası bile olur
Kapanmayan pantolonu alsaydın keşke canım evde deneyip girdiğini gördükçe hatta daha sonra bol geldiğini gördükçe iyice motive olacaksınKizlar merhaba, bugun kizlarimi ilk kez babalarina birakip alisverise gittim. Ama denedigim hicbir sey yakismadimoralim bozuldu dondum. Artik kapatamadigim pantolonu dusunup motive olurum
Oy canım anne olunca tabi tüm işler sende bence ütüyü hiç yapma kalkınca eşine yaptırırsınKizlarrr ben geldim neler yapıyorsunuz.
Kızın sinavindan sonra dolandik biraz. Yemek yedik eve döndük.
Eşim güzellik uykusuna yattı . Kizlar yattılar sabah erken kalkıp bide dolaninca yorulmuslar.
Peki ben ne yapıyorum poğaça hamuru yoguracagum okullar basliyorrrrrr. Sonra utulenecekler varrr. Ama benimde uykum varr
Kız fena ama şimdiden taktik öğren ondanSorma canım ben de korktum şimdilik aramız iyi ama bir gün bozulursa neler eder bana
En fenası oydu şu an insanlar beni zayıflıktan hasta sanıyorlar 70 kiloyum Allah aşkına ne kadar zayıf olabilirimArtık her güne erken çıkmak için bir bahane bulacağız nöbetiydi toplantısıydı
Aynen canım diyetisyen tavsiyesi şu vitamin takviyesi nasıl böyle cahil olabilir mişim psikoloğa gitmeyi düşünür müymüşüm
Ooo varya o gece atistirmalar fena, biz de gecelerde dürümler, tostlar, çiğ köfteler neler yerdikAynen canim cok sıkıntı yasamam. Ya diyette olmamama ragmen is yerinde abur cubura alistirmadim kendimi gece herkes poset poset abur cubur getiriyor vakit gecsin diye. O cukura ben dusmedim neyseki
Biz de disardaydik ve gittiğimz yerde sadece İskender ve pide vardı, hiç de güzel degildi çok pişman oldumHaklisin canim. Disardaydik ve saka gibi sadece hamburger cesitleri vardi oturdugumuz yerde. Cocuk oyun alanlari cok guzel diye oraya gittik, ins eritmisimdir sporla.
Aynen olacak canım, burda kaldıkça duzeltirsin menuleriMaalesef canım daha güzel menülerim olacak insAllah
Sağol canım insAllah
Senin saatin markası modeli neydi kız duşa girerken çıkarmıyorsun
Eşim ve ütüOy canım anne olunca tabi tüm işler sende bence ütüyü hiç yapma kalkınca eşine yaptırırsın
Yaa o kadar diyorsun Ben hep eşime yaptırıyorum ütüyüEşim ve ütü
Sadece gülüyorum
Yok canım ev işi olarak katkısı yok.Yaa o kadar diyorsun Ben hep eşime yaptırıyorum ütüyüPeki başka konularda yardım ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?