- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.821
Yaa en iyisi o oluyor aslında dinlenmek uyumak :) iyi yapmissin cnm. Aynen benmkide buyuyor artk o uyanikkende cogu isimi yapabiliyorm sukurBizim evde bu durumda . Kitaplar kalamler ve defterler tek konuşulan bu
Sorma bizimde ingilizce ogretmenimiz değişmiş kızımdan çok ben üzüldüm çok iyi öğretmendi
Calissaydim da durumun çok farklı olacağını sanmıyorum ben canim.
Yettigim yere kadar yapıyorum bende dün mesela uyumayı seçtim kalkınca yaptım pogacayi. Ne oldu yemek gecikti biraz. Ama ben dinlenmiş oldum.
Güya bende buzluğa kaldırıp okula koymak için yapmıştım ama bayadir yapmıyordum ozlemisler 5 tane ancak ayirabildimokula
Geçmiş olsun canım çovit olmamasına sevindim
Ben uykuyu seçtim dünama ne güzel dinlenmisim . Bu ikilem çocuklar küçükken bendede oluyordum sonra hiçbirini yapamadan çocuk uyanmış oluyordu
Kurabiye olmadi haklisin cnm :)Akşam ki kurabiyeyi bilemedim bı am güzel canim afiyet olsun
Mısır,dondurma. Kaçamak olarak birini sevseydin keşke canım . Afiyet olsun
3 dlm elmalı turta mitelafi edersin bugun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Ajvar ne diye gittim baktım geldim. Domates sos heralde açılımı. Menü güzel afiyet olsun
1 paket mi cips mi
Afiyet olsun canim
Hepsii kilo degildir odem de vardir cnm dikkat edersen cogu gidicektir bence yerlesmedenn hadi pes etmee canimmAy oy haftasonu çok fena yedim kızlar ve korkunç bir tartım sonucu aldım maalesef... Paylaşmaya utanıyorum şu an.
Pazar günü yaptığımız piknikte dayanamayıp herşeyin tadına bakınca gitti 1 haftalık emek.
Artık daha dikkat edeceğim
fuffff tutamıyorum şu boğazımı kaç kere diyet yapıp güzelce kilo verdim sonunda yine eski halime döndüm
Çok kızgınım kendime
Halledersin insallah cnm ne tatlisi yidinnn degcek bisey mi bariGünaydın kizlar
Cumaya göre 400 Gr artidayim, dün yedim tatlıyı, hafta içi telafi edecegim inşallah, bu hafta annem ve kayınvalidem bende nasıl dikkat edeceksen bakalım
Çok doğal canım o zaman artı gelmen cumaya kadar iner o şişlikCuma 55.0
Güncel 55.5
Regl şişkinliğine merhaba dedim bu sabah
Aynen bencede belkide eksiyimdir bileOndandır canım 200-300 gr daha fark ediyoru ben de bekliyorum tartılmayı
Cumaya iner insallah cnm benmde haftasini gecti regl olamadm ya cok kotuyumCuma 55.0
Güncel 55.5
Elmalı turta canım değer sankiYaa en iyisi o oluyor aslında dinlenmek uyumak :) iyi yapmissin cnm. Aynen benmkide buyuyor artk o uyanikkende cogu isimi yapabiliyorm sukur
Kurabiye olmadi haklisin cnm :)
Hepsii kilo degildir odem de vardir cnm dikkat edersen cogu gidicektir bence yerlesmedenn hadi pes etmee canimm
Halledersin insallah cnm ne tatlisi yidinnn degcek bisey mi bari
Ay inşallah canım yaAynen bencede belkide eksiyimdir bilehadi senin tartiyida heycanla bekliyorumm bu hafta 6lar gelir insallah
Benim de haftaya olmam gerekiyor ama bakalım olabilecek miyimCumaya iner insallah cnm benmde haftasini gecti regl olamadm ya cok kotuyum
Gitseydin şöyle şerbetli veya bol çikolatalı bir tatlı yeseydinElmalı turta canım değer sanki
Yok canım inmiyor benimki 10 gün böyleyim her ayÇok doğal canım o zaman artı gelmen cumaya kadar iner o şişlik
Ay sorma bide gecikince tan şenlik sende sıcak falan koy belki işe yararCumaya iner insallah cnm benmde haftasini gecti regl olamadm ya cok kotuyum
Deme kız öyle seyler şeytan dürterGitseydin şöyle şerbetli veya bol çikolatalı bir tatlı yeseydin
Moral bozmak yok canım, unut hafta sonunu hafta içi bol spor ve güzel beslenme ile dengeleyeceksin ve dediğin gibi hafta içi emek veriyoruz haftasonu o emeklerimizi heba ediyoruzAy oy haftasonu çok fena yedim kızlar ve korkunç bir tartım sonucu aldım maalesef... Paylaşmaya utanıyorum şu an.
Pazar günü yaptığımız piknikte dayanamayıp herşeyin tadına bakınca gitti 1 haftalık emek.
Artık daha dikkat edeceğim
fuffff tutamıyorum şu boğazımı kaç kere diyet yapıp güzelce kilo verdim sonunda yine eski halime döndüm
Çok kızgınım kendime
Cumaya halledersin canımGünaydın kizlar
Cumaya göre 400 Gr artidayim, dün yedim tatlıyı, hafta içi telafi edecegim inşallah, bu hafta annem ve kayınvalidem bende nasıl dikkat edeceksen bakalım
Eksidesin belki de canımKilo durumum:
Cuma: 73.5
Bugun: 73.6
Fark +100gr
Normaldem erken tartıldım ona baglıyorum cumaya guzel eksi gelicek inșallah
Cumaya iner siskinliginCuma 55.0
Güncel 55.5
Çok değil canım halledilirCuma 65.9
Pazartesi 66.2
+300 artidayim ama cumaya hallolacak canlar.
Sagol canim.Ben de seni tebrik ederim canım
Tebrikler @Breeze96 veDeryaOnDiet güya rakiptik esamem okunmuyor
Sağ ol canım ne bileyim normalde daha azını yiyorum o yüzden öyle hissettim herhalde çorbayı yarım kase içseydim daha iyi olurdu
Burda aktif olunca daha cok motive oluyor canim ibsan.Çok geçmiş olsun canım eşine Rabbim şifa versin insAllah bı an önce
Bulaşık yıkarken falan bazen ıslanıyor bişey olmuyor ama direk suyun altında hiç denemedim bklm bı gün unutup banyoya giricem zaten bende bu gidişle hep son anda geri çıkarıp giriyorum
insAllah sağol canım
Sağol canım yeni hafta yeni başlangıçlar insAllah
insAllah cnm Rabb'im kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin
Emeğine sağlık canım
Tebrikler kızlar emeğine sağlık canım
Aynen yarın sabahtan güzel menü başlangıcı yaparım insAllahburda daha aktif olmalıyım
Ananas ve maydonoz odem atici diye ictim canim digerlerini d c vitamini olsun diye ekledim. Ajvar sebzeli ezme gibi birsey canim.Afiyet olsun süper menü canım
Çorba 1 kase değil de 1 kepçe olsa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun güzel menü yine de
Afiyet olsun canım güzel kurtarmışsin bence yine de
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Elmalı turta biraz çok gibi geldi ama tamamına bakınca güzel gibi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım süper menü
Ajvar nedir canım bilmiyorum güzel menü bence afiyet olsun bı de meyve ve sebze suyunun bı özelliği var mı canın mı istedi
Ben yesil fasulyeyi vok severim ondan da canim istemus olabilir. Bir suredir nedense yemedim. Bugun markete gidersem alayimBiraz fazla olmuş ama yeşil çaylar detox etkisi yapar
Ay yok kız ben çok sevmeeim, kabak ya da karnıbahar ile daha güzel oluyorduaslında taze fasulyeyi kavuracaktim canım kiymali birşeyler çekti böyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?