Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #424.781
Ha sen ha ben kusumbana galiba
Oyy Allah sabir versin canim. Benimkinin uykusu 9a sarksa bile bana bisiler oluyorAy hiç sorma 2.5 yaşinda ama bu çocuk akşam 18 de uyuya kalıp 20.30 da kalkınca bu saatte tepemde oluyor
Ahahaha yanlışlikla sana atmışım canım
Ahahahahaha evet çok iyi yadi mi maşallah size hepiniz çok neselisiniz
Sağ ol canım ben de o çorbadan dolayı pişmanımAfiyet olsun süper menü canım
Çorba 1 kase değil de 1 kepçe olsa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun güzel menü yine de
Afiyet olsun canım güzel kurtarmışsin bence yine de
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Elmalı turta biraz çok gibi geldi ama tamamına bakınca güzel gibi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım süper menü
Ajvar nedir canım bilmiyorum güzel menü bence afiyet olsun bı de meyve ve sebze suyunun bı özelliği var mı canın mı istedi
Sağ ol canımGüzel canım,akşam biraz kaçmış ama dengeli görünüyor
Akşamki çok klaorli birşey değilse çok değil canım, yani gündüz birşey yememissin
Yavaş yavaş alışıyorsun canım
Güzel menu canım afiyet olsun, kurabiye biraz göze batıyor ama
Patatesin miktarı çok değildir insallahmısırla bir arada olmasa daha iyi olurdu dondurma çok değildir insallah
Ay canım 3 dilim turta diyorum başka birşey demiyorumsabah ki 3 dilim ekmek de fazla gibi ama akşam sadece protein olduğu için dengeli ama işte o turtalar
Gayet güzel canım afiyet olsun
Gayet güzel canım afiyet olsunspor da çok güzel
Kızartmalar kötü olmuş canımkeşke fırında yapsaydin onları harika olurdu, cips çok fazla kalorili malesef
Güzel menu canım afiyet olsun
Güzel menu ama suyun az canım
Tabiki canım hoş geldiniyi geceler
bende 9.takimdan 2 kere mezun oldum
yekrar kilo vermek istiyorum ama geldimki takimimiz kapanmis
cogu takim arkadaslarim buraya gecmis
eger mumkunse bende burdan devam edebilirmiyim
rica ederim cnm :)Ellerine saglik kaptanim
Tebrikler kızlarr
Sende seviyorsan bence super hediye hepberaber oynarsiniz ne guzel :)
Amin insallah cnm
Eline emegine saglık canm
Ellerime saglık cnm
@Breeze96 tebriklerrr cnm
Evet cok haklisin cnm bidhakine oyle yapicam insallah
yaa resimlerine de bayılıyorumSağ ol canım ben de o çorbadan dolayı pişmanıminşallah yarın artı olarak geri dönmez
Sağ ol canım
aynen cnm sağolsunlar burayı tercih ettileriyi geceler
Hiç bilmiyorum olmadı sınıfa alayım bakalım bir etkisi olacak mı
Kalori baya düşükmüş sanki daha yüksek gibi duruyorBenim de ortim iş kurma telaşında olduğu için pek aktif olmadı öyle ortada takıldım durdum aynen DeryaOnDiet de çok iyi bir orti biz üçlü orti mi olsak acaba
Bizim evde bu durumda . Kitaplar kalamler ve defterler tek konuşulan buİki gündür takıma bile gelemiyorum.Malum yarın okullar açılıyor bır kosturmaca gidiyor.Herkes sinir küpü arkadaş sanki okulları ben açtım
Esimin ders programı istediği gibi değil,45kişilik sınıflara gireceği icin gergin.Büyük oğlumun sevdiği ogretmenler degil sevmediği öğretmenler geliyormuş,küçük oglum okulda sadece oyun oynamak istiyormuşyarin görürüm ben onları herkes bir koltuğa yığılır yorgunluktan .
Calissaydim da durumun çok farklı olacağını sanmıyorum ben canim.O da doğru ama yine de arada yardımcı olsa iyi olurdu tabi üzerindeki yükü hafifletirdi benim eşim çalışıyorum diye yardım ediyor ama çalışmasaydım kesin hiçbir şey yapmazdı
Eşini çok iyi anlıyorum canım 40-45 kişilik sınıflar beni de şu an çok geriyor ders programımdan daha haberim bile yokKüçük oğlana bayıldım yalnız okula yeni mi başlıyor
Bir kural mı asla yok bir de sabahçı öğlenci durumu var o sınıflar havalanmadan öğlenci öğrenciler geliyor temizlik görevlisi sayısı az ne yapacağız bakalım
Güya bende buzluğa kaldırıp okula koymak için yapmıştım ama bayadir yapmıyordum ozlemisler 5 tane ancak ayirabildimHayırlı olsun canım, bol kazancve şans getirsin sanais ne üzerine
Moral bozmak yok bunlar hep motivasyon sebebi. Zayifladiginda yapacağın alış verişi düşün , inan insan öyle mutlu oluyor ki keşke daha önce zayiflasaydim diyorsun
Allah kolaylık versin canım, ben de bu hafta sonu kıza ve eşine poğaça yapacaktim ama dün akşam geç döndük, bugün de temizlik vs üşendimkahvaltıya hazır aldı eşim ikisi yediler
Allah kolaylık versin canım, 45 kişi gerçekten çok fazla yaöğrencilere de öğretmenlere de yazık...ben lisedeyken sınıfımiz 18 kişiydi aşırı iyi oluyordu ama okul müdürümüz bu konuda takintiliydi, yeterli sınıf olmadığı için koridoru bölüp prefabrik sınıf yapmıştı , kalabalık mevcut istemezdi
Geçmiş olsun canım çovit olmamasına sevindim@Pnrrr-20 ortiim kaç gündür seni yalnız bıraktım kusura bakma ne olur. Eşim rahatsızlandı. Covid sandık test negatif çıktı ama çok kötü üşütmüş. Uğrayamadım hiç. Şimdi biraz daha toparladı. 2 gündür uğraşıyorum kendisiyle....
Yarın da okullar başlıyo onun hazırlıkları filan. Sabah erken kızımı okula bırakıp kvye geçicem. Akşama kadar oradayız. Yarın da pek uğrayamayacağım. Ne olur kusura bakmayın kaptanımCherry Mom .
Yarından sonra herşey düzene girecek❤
Ben uykuyu seçtim dünYaa hep annelerde butun isler malesef kolay gelsn cnm, bende oglan nezaman uyusa is mi yemek mi dinlenme mi spor mu yapsm diyorm e tabi bazen uyku agir basi
Evet canım benim canımda çok sıkıldı daha ne temizlik nede güvenlik varmış okullarda.Eşim söyledi canım.Kurslara giriyor temizlik görevlisi bile yoktu diyor
Eline sağlık kaptanimORTAKLAR SONUÇ
( 27 Ağustos -03 Eylül )
@Lizozom55 @Breeze96 %1.658 @eliya @Calypso95 %0,877 @kardelelen321 @Pnrrr-20 %2,508 Ucmelekannesi DeryaOnDiet %1,669 @azimliii @kollontai %-2,070 @Tempus hzlsel %3.190 @Sonsuz umut @avutsunbahaneler %1,417 Hedef60kgolmak @Kubraaaccc %4,983
KIZLAR BU HAFTANIN ORTAKLARDA 1.LERİHedef60kgolmak VE @Kubraaaccc
*** hedef54 ün cuma kgsi olmadığı için pazartesi kg sinden yüzde hesaplanmıştır ve 2 üyede diyete yeni başlamanın belki avantajı yüzdeleri yüksek :) kendilerini tebrik ediyorum ve müsadeleriyle 2. olanları da 1. ilan etmek istiyorum
@Tempus vehzlsel sizlerinde yüzdesi çok güzel kızlar tebrik ederimmm
Eline sağlık kaptanim. @Breeze96 canim tebrik ederim5. TAKIM SPOR PUAN TABLOSU
Bu haftanın spor 1.si 2432 puan ile @Breeze96
2. ise çok az fark ile 2395 pıan ileDeryaOnDiet tebrikler kızlar
üye adı 27.08 28.08 29.08 30.08 31.08 1.09 2.09 Sonsuz umut 70 70 60 60 60 DeryaOnDiet 330 510 235 590 170 500 60 eliya 35 30 30 145 45 Lizozom55 160 230 350 210 120 250 160 pacman kardelelen321 143 395 253 125 yarimuhendis 270 485 410 MuMu85 70 Anka hzlsel 200 278 128 318 68 Tempus 100 40 70 120 60 Azimliiii 23 45 23 60 60 68 avutsunbahaneler 80 45 85 98 Nikinik Hedef60kgolmak 50 285 295 175 eceboce 60 60 60 75 40 30 Pnrrr-20 35 225 365 60 190 247 Breeze96 484 440 596 456 70 386 Ucmelekannesi 189 160 75 70 @Goklerce Fit mutlu anne @Kubraaaccc 200 350 100 Calypso95 60 @Fistiklidamak 40
Hoşgeldin canım seni görmek ne güzeliyi geceler
Sabah 3 dlm ekmekle kızartma fazla göründü canim. Ki kızartma ninda miktarı yokBugün menüm
Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir, 3 dilim tb ekmek , 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık reçel , patates kızartması
Ara 1 tam profiterol1 lt yeşil çay limonlu naneli (buna kimse dikkat etmiyor herkes tatlıyı görecek ama cumaya göre eksi olmamda büyük faydası var )
Saat 16:00 deniz börülcesi salatası,dereotlu ayran
2 lt su olur, 1 lt soğuk yeşil çay
6000 adım ve 2 mil leslie
hzlsel ortim sen ol
Supper menü afiyet olsun canim05.09.2021
11.00. 2 yumurta ile domatesli, kaşarlı omlet,salatalık, 1 zeytin, 1 TK tereyağı ve reçel,2 dlm ekmek
16.00 sade kahve, 2 kare çikolata,1 avuç badem
17.30. 1 tabak fasulye mantısı( taze fasulye haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıyma kavurup yedim )
19.00 2 kuru kayısı.
Şu: 2 lt
Akşamı diyecektim ben ki sen demişsin zaten afiyet olsun canim5 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
1 küçük muz, 4 adet İncirli yulaf top(90 kalori), Türk kahvesi
Akşam
1 kase şehriye çorbası, 4-5 yk kuru fasulye, 3 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık(çok kaçırdım bu akşam farkındayım)
3 mil Leslie, 2 LT su, yeşil çay
Cherry Mom
Afiyet olsun canim .5 Eylül 2021
Sabah:15 tane filan badem
Öğlen:1 sokak simidi
Akşam: süt yulaf ve muzlu değişik birşey.
Tuhaf beslendim çünkü tüm gün dışarıdayım.
8000 adım.
2 litre su
2 filtre kahve
Sabah ki pankek battı bı gözüme afiyet olsun canim5 Eylül Pazar
Kahvaltı 11
1 minti ekmekle kaşarlı sucuklu tost
Yoğurt
2 pankek
Ara
1 pankek
Akşam 19
4 kaşık pirinç pilavı
Haşlanmış tavuk
1 üçgen dilim karpuz
1 bardak ayran
Su 2 lt geçer
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGruba bir gebelik haberi vereyim kızlar, bugun keseyi gördük, kalbi henüz duyamadık tam sevınemıyorum da daha gerçi ,yoklugumun sebebi budur, guzel dualarınızı beklıyorum , benim için mucize bu zira ilki tüptü bılıyosunuzinşallah saglıkla daim olur sizler nasılsınız
Akşam ki kurabiyeyi bilemedim bı am güzel canim afiyet olsun5 Eylul Menum:
10:00 kahve, 3 gunkurusu
11:30 2 dlm ekmek, 1 hindisosis, 1 yumurta, domates salatalik, 1kk peynir, domates salatlk
14:30 sütlü kahve, 3 hutma
18:30 4 kanat, 5 dlim firin patates, 1 kabak, 1 kase cacık, az Salata
19:300 yesilcay, 1 kucuk kurabiye
1 mil. Leslie
500 zıplama
8.800 Adım
2.5 lt Su
Cherry Mom hzlsel @kardelelen321
Mısır,dondurma04.09.21
Sabah:sosis 3 adet köfte 2 zeytin 1 beyaz ekmek reçel
Öğlen:dondurma
Akşam:fırında tavuklu patates 1 sut mısır
1lt su 5000 adım
Hafta sonu böyle oldu maalesef yarında okullar açılıyor yeme düzenimi bozmam inşallah(
Cherry Mom hzlsel
3 dlm elmalı turta mi5 Eylül
Kahvaltı : 3 dilim ekmek , peynir, yumurta, domates, salatalık, zeytin
Öğle: 3 dilim elmalı turta, 2 tane gong
Akşam: 120 Gr firinda tavuk göğsü
2,5 lt su
Güzel menü bence canim afiyet olsun5 eylul
11:00 yagsiz sutle latte
15:30 et sote , salata, 1 dilim ekmek
19:00 1 kase mercimek corbasi
Su: 3 litre
Spor: 30 dk leslie
Cherry Mom hzlsel
Ajvar ne diye gittim baktım geldim. Domates sos heralde açılımı. Menü güzel afiyet olsun5 eylul menum
12:00- tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim tt ekmek, 2 dilim peynir, 2 yk ajvar, 2 domates.
15:00- 1 bardak taze meyve+sebze suyu (ananas, greyfurt, maydonoz, limon)
18:00- 3 yk pilav, yarim tabsk kadar sebzeli tavuk, 1 kas yogurt.
su:2,5 lt
Spor: 30 dk cardio
20 dk zumba class
10 000 adim
Cherry Mom hzlsel Ucmelekannesi
1 paket mi cips mi5 EYLÜL
SABAH
2 TB ekmekli yumurta(içinde peynir domates üstünde biraz fıstık esmesi)
5 zeytin
ÖĞLE
1 tabak yoğurt
Armut
Üzüm
AKŞAM
3 mücver
3 tane yeşil fasulye kızartma
1 küçük patlıcan kızartma
Yoğurt 1tbk
3 litre su (1 paket cipsle kaçamak yaptım maalesef)
20 dakika cardio spor
Ay oy haftasonu çok fena yedim kızlar ve korkunç bir tartım sonucu aldım maalesef... Paylaşmaya utanıyorum şu an.canım afiyet olsuun tosbik kediciğim beniimdengelersin yaa üzülme cumaya çok var
canım hastalıktan yeni çıkıyosun toparlanana kadar böyle gidebilir tabi normal
Hg canım beniimnaptın yeni kurumdaki insanlar nasıl hayat nasıl gidiyor
regl mi yaklaştı cnm ya da karbonhidrat kıstığın için olabilir yarın biraz besle kendini bence
evet cnm tanıyamamışlar yeni hoca sanmışlar hehemüdür de kocasına biraz toplu eşiniz derken odaya girmesin mi hazal
Halledeceksin canim.Ay oy haftasonu çok fena yedim kızlar ve korkunç bir tartım sonucu aldım maalesef... Paylaşmaya utanıyorum şu an.
Pazar günü yaptığımız piknikte dayanamayıp herşeyin tadına bakınca gitti 1 haftalık emek.
Artık daha dikkat edeceğim
fuffff tutamıyorum şu boğazımı kaç kere diyet yapıp güzelce kilo verdim sonunda yine eski halime döndüm
Çok kızgınım kendime
Afiyet olsun canimPazar
Kahvalti
4 kasik menemen
3 zeytin
4 kucuk kare beyaz peynir
Domates salatalik yesil biber
1 dilim kizarmis ekmek
Ara
1 kasik sutle nescafe
1 hurma 1 ceviz
Aksam
1 tabak yesil mercimek yemegi
1 kase yogurt
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Suyun cok az canim. Arttırmaya çalış. Afiyet olsun5 Eylül Pazar,
Sabah 10.00 civarı
Kahvaltı
1 avokado, 3 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 ceviz, 1 cherry domates, çay
14.30 15.30 arasi
4 tane mercimek koftesi
18.30 aksam yemegi
1 dilim firinda somon, 1 büyük kase salata
Su yine 5 bardak kadar
Spor 7.400 adim hafif tempo yürüyüş
( zamansizliktan 10.000 olamadi)
Cherry Mom hzlsel
İnşallah canım dikkat edeceğim kesinlkleHalledeceksin canim.
Hafta sonu öyle oldu diye sonrasini bırakacak misin tabiki hayır. Bugünden itibaren dikket edersen cumaya güzel bir ekşi geleceginden eminim .
Wasa mı alsam ki bende bugünBen 300 gr vermiş olsam da sağ ol canımBazen 2. Wasaya elim uzanıyor sonra vicdanım elime vuruyor bırak onu diye sessize elimi geri çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?