Merhaba kızlar.Bu hafta koşturduğum kadar hiç koşturmadım sanırım..
Kısaca özet geçeyim;
Dünden önceydi sanırım salı günü kızkardeşim eşiyle iftara geldi,yemek telaşı vs...
Ertesi sabah banyomda eksikler vardı,dolap falan.Koçtaşa gidip,saatlerce dolaşmamızın sonucu 1 tanecikk dolap aldık.Oradan hastaneye gittik kontrole..Olmadı ilaca,iğneye devam

Yorgun bir şekilde eve geldim...
Bu sabah dişçiye gittik,dişlerim sil baştan yapılıyor,çok kötü apse yapmış.Dün yemek masamız kırılmıştı,dönüşte yemek masası aldık.Oradan yiyecek alışverişi yaptık.Oradan çocuğun yaz okulunda problemi vardı,onu çözdük...Sonra eve geldik...Bu arada ben diyeti bozmadım ama bu sabah bir yumurta ve biraz peynir yemiştim...Daha hiçbirşey yemedim henüz.Şimdi elimde bir elma var,onu kemiriyorum..
Hee bu arada bizimkiyle birbirimizi yedik...Ben diyetteyim ya ''ayy şöbiyet yesek,üzerine dondurma koysak...Ayy canım tatlı çekti,hadi alıp gelelim.Yok çiğ köfte vs vs...'' En sonunda dedim ''adam biliyorsun ben diyetteyim,git canın ne istiyorsa ye...Beni kötü emellerine alet etme'' Yok sen kilolu değilsin ki kuruntulusun,ye bak hasta olacaksın yine...Çıldırttı beni yaaa....Elinden geleni yapıyor bozdurmak için diyeti bana.Bu arada birazdan sıcak çikolata içmek istiyorum,birşey yemedim belki o benim şekerimi dengeler