Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta hesaplama kuralları değiştiği için listeyi ben hazırlıcam
haftaya da beraber hazırlarız hatta iyice rahatlayana kavrayana kadar beraber hazırlarız
sorun değil bi de ceren gelsin bakalım onun adına karar verdim ama
onun da yeni işi dolayısıyla zaman sorunu olabilir sonradan aklıma geldi

bence de böyle iyi olur umarım motivasyonum yükselr.

selamlar
bende yeni katıldım aranıza amonra çok teşekkür ederim ben 66 kiloyum ve 60 kiloya inmek ve kilomu sabitlemek istiyorum kızlar 23 yaşımdayım nişanlıyım 23 eylülde düğünüm var yarışmacı arakadaşlarıma başarılar dilerimilaç kullandığım için oruç tutamıyorum o yüzden oruç tutan arkadaşlarımın Allah'îm oruçlarını kabul etsin diyorum

canım hoşgeldin takımdan bu sene 2. gelin çıkarcaz
taydin diye bi arkadaşımız var o da evleniyo
6 kilocuk nedir ki verirsin
bakma sen ben 1 yılda 8 kilo anca verdim

kızlar bu arada bi yağmura yakalandım iş çıkışı afedersiniz donuma kadar ıslandım
şapşal gibi ne şemsiye ne bişey almadım yanıma
karnım ağrıyodu daha feci ağrıyo
sıcak lap top göbüşümde tedavi uyguluyorum şu an kendime

canım hoşgeldin takımdan bu sene 2. gelin çıkarcaz
taydin diye bi arkadaşımız var o da evleniyo
6 kilocuk nedir ki verirsin
bakma sen ben 1 yılda 8 kilo anca verdim

ne güzel ikinci gelin albümü de paylaşmak nasip olur inşallah öyle deme kız 9 kilo vermişim herkez çok kilo verdin tartıl bakalım diodu farkındaydım ama bu kadar verdiğimi tahmin etmiodum tartıyı görünce aha böle oldum bir kiloyu bile zor veren insandım beninşallah verebilirim şu 6 kiloyu da bugün baya koşturdum dolabımı çıkardık annemle eşyalarımı yıkadık birazdan ütüye girişeceğim çeyizi toparlıyoruz artık çok da duygusalım bugün:85:

yağmurr yağmuru çok seviyorum ben amonra hatta yağmur yağarken yürüyüş yapmayı çok seviyorum çok duygusal insanım galiba

tatlı yorgunluklar bunlar canım
sen daha bu koşturmayla 6 kiloyu kolaycacık verirsin

iştahım çok açık ama vereyim vereyimmenüyü her öğünmü yoksa bir kerede bütün öğün olarak mı yazacağım oh iyi oldu böyle buraya yazacağım korkusuyla bişi yemem bari

iştahım çok açık ama vereyim vereyimmenüyü her öğünmü yoksa bir kerede bütün öğün olarak mı yazacağım oh iyi oldu böyle buraya yazacağım korkusuyla bişi yemem bari

istediğin gibi yapabilirsin canım istersen her öğünü ayrı
istersen akşam tam olarak
ama gün içinde sık paylaşımda bulunman şart
öyle bi mesaj yazayım kaçayım yok
bu arada şimdiki kilon ve hedef kilonu yazarsan bana not edeyim
mezuniyetinde lazım olacak canım

bütün gün evdeyim canım sık sık gelirim tabiki evde bulunduğum gün içerisinde evlendiğimde evde laptabım olacak yani devamlı burda olacağım şimdiki kilom 66 hedef kilom 60 şuanlık canım

Heavengarden
zehranurum
ezow
elifcino

bu arkadaşları bu hafta takıma davet ettim ama katılımda ve paylaşımda bulunmadılar
elifcino dün akşam geldi sanırım bugün yine yok onu 2 gün daha beklicem
ama diğer arkadaşlar deneme sürecini geçemediler va takıma alamıcam üzgünüm

APPLEARZU da yeterli paylaşımda bulunmuyo iki haftadır yeterli paylaşımda bulunmadı
02/08/ de takıma gelmiş ve gün itibariyle 14 mesajı var
en son 06/08 de mesaj yazmış takıma buna rağmen 08/08 de siteye girmiş ama
takıma uğramamış
kendisini de takıma lamayacağımızı bildiriyorum burdan mesaj da atarım şimdi

bende sevindimmbirde benim kilonunçoğu göbekte benim gibi göbeğinden muzdarip olan arkadaşlar varsa eritmek için yaptıkları şeyler varsa paylaşırlarsa memnun olurumbu kış ab rocket aldım kendime bikere bile mekik çekmeden duruyor odada ama başlayacağım artık sporada ben şimdi ütüye başlayayım fıstıklarr gelicem yine grşrz:87:

ne haldesiniz bizim takımmhemende benimsedim bakben ütümü bitirdim ama kimse yok gibi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…