- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.541
heeeey öyle bir site buldum ki zayıflayanlar anlatmış motivasyonumda yukarılara doğru hareketlenme başladı sanki yasak olduğu için link veremiyorum ama ara ara paylaşırım sizlerle...
elifcim aslında isterim sende bıktın seninde işin gücün var ama yardımcı olacak biri lazım ben beceremeyebilirim zaten paylaşım olayım sallantı da ...Ama dedğim gbi ortak olacak biri çıkarsa hazırım seni bu durumdan kurtarmaya
seng sen olursan ben sana her daim yardımcı olurum
yani en azından 26 eylüle kadar
bu arada özelden linki atabilir miisn banada?
sen de yardım edersin artık pek becerikli değilimdir de el birliğiyle hallederiz artıktamam işte kaptanda yardımcısıda bulundu desenize ohh ohh
seng kaptanlığa aday gaydirigubbak ta yardımcısı kuzum eliff duydunmuu huuuu
tamam işte kaptanda yardımcısıda bulundu desenize ohh ohh
seng kaptanlığa aday gaydirigubbak ta yardımcısı kuzum eliff duydunmuu huuuu
sen de yardım edersin artık pek becerikli değilimdir de el birliğiyle hallederiz artık
tabi ben ayrılmak zorunda kalmzsam ..
tamam
ama 26 eylülde takımdan ayrılmak zorunda kalacağım,buda bilginize olsun
tamam yaparız artık elimizden geleni
vay beeeee bi iki kilo verelim diye geldik,neler varmış nasipte
o zamana kadar umarım birileri bizim elifi anladığımız gibi anlarda işler hallolur
aynen hee umarım alnımın akıyla çıkarım işin içinden şimdi ben sesimi çıkarmasam diğerleride çıkarmıycak biliyorum e elifte haklı böyle oldu allah hayırlısını nasip etsin inş.eliften biraz bilgi almak lazım amaa
sen de yardım edersin artık pek becerikli değilimdir de el birliğiyle hallederiz artık
tabi ben ayrılmak zorunda kalmzsam ..
tabikide
böyle olmaz,paylaşımı arttırın kızlar
şimdiden alıştırma yapalım
deneme 1 2
evet haklı olmaz mı ya
işte bizde el attık bakalım
inşAllah yaparızda el birliğiyle:97:
zaten ikimiz bi Elif ederiz
kız yarınk bildirimi de biz mi yapacaz ki:18::18:
tabikide
böyle olmaz,paylaşımı arttırın kızlar
şimdiden alıştırma yapalım
deneme 1 2
evet haklı olmaz mı ya
işte bizde el attık bakalım
inşAllah yaparızda el birliğiyle:97:
zaten ikimiz bi Elif ederiz
kız yarınk bildirimi de biz mi yapacaz ki:18::18:
ben bu işi denediğim için bir daha üstlenmek istemiyorum.yeni arkadaşlar daha iyi yaparlar eminim.
tabiki aklınaz bişey takılırsa bende elifte burdayız zaten şüpheniz olmasın
elif gelince olay netleşir şimdi kızlar merak etmeyin hemende stres yapmayın öle
ben bu işi denediğim için bir daha üstlenmek istemiyorum.yeni arkadaşlar daha iyi yaparlar eminim.
tabiki aklınaz bişey takılırsa bende elifte burdayız zaten şüpheniz olmasın
elif gelince olay netleşir şimdi kızlar merak etmeyin hemende stres yapmayın öle
bilmiyoruuuum:18: elif söyler onu bize bu arada biraz karıştıralım siteyi yasaklar falan sonra fırça yemeyelim bi de :) o paylaşım işinide gerekirse zorla güzellik olr deyip bişeyler yaparız eliiiiifiiim gel artık da bilgiler ver bize döfelim mi kilo veremyenleri:)
saol canım desteğin için
Herşey elif kaptan için o benim elif kaptanım olarak kalıcakkkk
hadi bakalım iyi akşamlar herkese
ben bu akşam yine mutfaktayım
yarına misafirim var yine
yarın anlatırım neler yapığımı
öptüm sizleri,hoşçakalın
he ben bugün kü menümü vereyim sabah 2 kepçe yoğurt çorbası içtim(yağ yoktu) bi de annem ekmekleri küçük küçük doğrayıp yumurtalı ekmek yapmış yağıda çook azdı 1 tatlı kaşığı yoktur ondan 2 çatal aldım 1 kk peynir yedim....(saat 3 gibi)
evet ya bende kuralları felan okuyayım,sonra takımı tümden atarlar bizim yüzümüzden felan
aferin sana
bugün kaçamak yapmıyosun sakın,kızarım bak
kaptan olmak üzeresin,örnek ol bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?