- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.721
sütlü oruçta olanları unuttummöğlenki menumu yazıyorum hemen 1 kase çorba birkase yoğurt domatez salatalık akşamda sadece iki dilim karpuz yiyeceğim akşam yemek yemesini sevmiyorum zaten:97:
hem de kilosunu bu yolla daha rahat korur
valla günlerdir bekliyomuşsun canım 12 tane ye bence sonra biraz daha dikkat edersin ama sonra vicdan azabı çekipte hastanelik olma benim gibi :) üzme bizi :26:
görüşürüüüzzz canımBende çıkıyorum kızlar
akşam yine misafir var bene koşturmacam var yani anlıyacağınız
öpüldünüz
hoşçakalınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-341.html#post20489479
yeni kaptan ve yardımcımızı ilan etmiş bulunuyorum
5. takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah
ee bu çok güzel bi alışkanlıkmış valla :))
hayır tatlım yasak falan yok
duygu bak mezun oldu ama
istediği zaman geliyo
biz de mutlu oluyoruz
sen de her zaman gelebilirsin
yok canım ikisi bir aradaşeker var mı peki şeker
12 tane miiiii
kız 1200 kalori eder o
ben 3 diyeyim 5 olur zaten :78:
görüşürüüüzzz canım
bende çıkacam birazdan
öhüm öhüm
kızlar ben çıkıyorum artık,yerleri silecem sonrada iftaaarrrr
iftardan sonra spooorrrr
gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim ben
öpüldünüz
inş. hayırlı olur endişeleniyorum açıkçası biraz ama elif ablam rahat artık(pek değil ama en azıdan eskisi gibi mecburiyeti yok) gerisi boşhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-341.html#post20489479
yeni kaptan ve yardımcımızı ilan etmiş bulunuyorum
5. takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah
ee bu çok güzel bi alışkanlıkmış valla :))
Daha yazılanları gözden kaçıran biri kaptan olabilir diyorsan sorun yok elifde iyi bi yardımcı olacak gibi e ben yeni birini yetiştirme açısından şimdiden başlarım :):)
ama bütün ekipten destek bekliyorumm
eliff ablaaaaaaaaaaaaa tekrar tekrar özür dilerim yaa bilmiyodum aslında dün bnde aynı şeyi düşündüm ama bu sabah aklıma bile gelmedi
hee kızlarr bu arada;
bugün gelicek misafirlerim için yemeklerimi yaptım
düğün çorbası
mantarlı bezelyeli tavuk sote
zerdeçallı pilav
zeytinyağlı taze fasulye
kadayıflı muhallebi (tatlım evelsi günden kalma)
Hanımlar biraz kendime zaman ayıralım dedim ve soluğu kuaför de aldım sıra beklerken avon keyfi yapıyorum bu arada akşam için arkadaşım davet etti ama dikkat edecem yediğime
15:00
6-7 küçük dilim karpuz
oruç tutmuyorum malum sebepten ötürü
ama bir yeme düzenide oluşturamadım kendime
eceeeeeee bak ne bulduummm
senin içinde tulumbanınkini aldım
Tulumba tatlısı (1 adet)…….300 kalori
Lokma (dört adet)……….400 kalori
bi lokma 100 kaloriymiş
başka bi yerde de tulumba için 92 kalori diyo
yok canım burda özel bi polkniğe gittik ben karın ağrısı şikayetiyle gittim
iğne yaptırcam diye
ama dedim önce idrar tahlili istiyorum taşsa zaten belli olur
değilse boşa iğne olmamyıyaım
lab. kapalı yapalım iğneyi dediler
ben de çıktım ordan canımı yola bulmadım diye
sonra burda kadın doğum hastenesi var
kanuni sultan süleyman dev. hastanesi oraya gideyim dedim
sağlıkçı olmanın yararını gördüm randevusuz sorunsuz aldılar beni
usg bakalım dedi dr. litrelerce su içmiştim zaten
nolur nolmaz diye
idarar örneği usg için
biraz bekledik baktı dr myomlarım olduğunu söyledi
8 tane en büyüğü ceviz kadar en ufağı nohut kadar
ceviz kadar olandan şüphelendiğini söyledi rahime yakın
iyi huylu olduğunu umuyorum ben dedi
ilaç tedavisi şart acil olarak ama
hormonlara bakıcaz ilaçla küçülüp kaybolmazlarsa ameliyat olman gerekir
diyince ben bi hoş oldum gözüm karardı falan
kan verdim geldim sadece işte pazartesi tedavi düzenlencek kan sonuçlarına göre
ve hala regl olamadım
dr kortizon tedavine başlıcaz dedi en kötüsü de bu çok moralim bozuldu
ben geldimfıstıklar nesfacemi yaptımm geçtm pc başına ütümü bitirdim ama ev halen dağınık her şey biyerde çeyiz gitmeden de toplanmayack sanırım benim odam
inşallahhh daraltsınlar onlar uğraşsın
ya kızlar evliolanlarınız vardır evliliğe çabuk alıştınız mı ben çok garip oluyorum aileme çok düşkünün elbette herkez düşkündür ama sizden de duymak istiyorum işte amonra geçmiş olsun demiştim ama görmedin galiba nasıl şimdi biraz daha iyimisin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...mak-cok-kolay-artik-resimli.html#post20490707
kızlar bakın saçların ne kadar güzel
Yok artıkO minicik şeyler mi o kadar kalori.Daha tadını alamadan yutarım ben onları be...Yemem daha hayatta,onun yerine sütlü tatlımı yerim daha fazla olarkatan tabi
Canım benim çok geçmiş olsun.Ben de buradan bakıyorum,özel mesaj atıyorum,msn de bekliyorum yoksun.Sonunda geldin ama çok üzdün bizi.Ama yine de şükret ve korkma.Bu uyuz miyom çoğu kadının kabusu ve ilaçla tedavisi var.İlacın fayda etmediği yerde ufak bir operasyonla halledilecek kadar basit bir olay.İnan hiç kendini üzmeye değimez.Kızkardeşimde de çıkmıştı,şimdi çok iyi.Kortizonu da sakın dert etme,yeter ki sağlığın yerinde olsun...
Ayy ayy, gelin hanım varmış bir tane daha takımda.Herkes evleniyor ne güzel.Hayır hiç endişelenme.Baba evinden çıkıp sevdiğine gidiyorsun sonuçta.Aileni de unutacak değilsin ya,inan daha fazla görüşeceksin evlenince...Hepimiz ana kuzusuyduk bir tanem.Ama zaman harika bir ilaçtır,alışmayı o öğretir bize.Şimdi kafanda bu endişelere yer verme,tadını çıkar
Ben bugün biraz uzak kaldım anlayamadım olanları henüz ama destek olarak her zaman arkandayız canım benim..
Vay vay vay...Hem çıtır,hem bakımlı hatunum benimmm
Kıss senin avatar ne tatlı olmuş öyle...Ben de bu arkadaş yeni mi diyordum
Kıss senin avatar ne tatlı olmuş öyle...Ben de bu arkadaş yeni mi diyordum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...mak-cok-kolay-artik-resimli.html#post20490707
kızlar bakın saçların ne kadar güzel
Yok artıkO minicik şeyler mi o kadar kalori.Daha tadını alamadan yutarım ben onları be...Yemem daha hayatta,onun yerine sütlü tatlımı yerim daha fazla olarkatan tabi
ben de yeni biri geldi sanmıştım :)
eveet menümü yazabilirim öğlen yağtığım kahvaltı biraz fazla olmamış mı eleştirisini alınca sonraki yediklerime dikkat etmeye çalıştım sizce başarabilmişmiyim?
4 gibi acıkınca daha fazla beynimi acıktırıp sonra bedel ödememek için azar azar 1 bardak domates çorbası içtim(tam dolu değildi)
akşam da arkadaşım ve sevgilisi dışarıda yemeğe davet etti ben de değişiklik olur hem diye kabul ettim.Israrlara rağmen salatayla kapattım.içinde full salata vardı tavukta vardı ama ben onların çoğunu arkadaşıma ve kediye verdimkedi masum masum bakıyodu acıdım bee:)
sonra enişte beyin teyzesine gittik güllaç ikram ettiler ama 1 çatal ucu yedim ayıp oldu biraz ama o kadarla kaldım sonra arkadaşımı çağırıp kahve yaptırdılar(güzel yapar da ) o da küçük fincanı bile tam doldurmamış sağolsun şeker az da olsa var diye..onunda tamamını içmedim epeyce de yürüdük gelirken bir de büyüüük bir bayır tırmandım.Eveet yorumları bekliyorum...
Bu arada teyzeden bir hediye aldım çeyizime koycam mekikten havlu kenarı :):98:
ben de yatayım artık bu arada yarın babamla spor günümüz onu da götürüyom hafta sonları çok iyi oluyo geçen hafta bi gününü ekti ama o gün misafirler geç gitti..bu hafta da bi gününü ekicek gibi görünüyo yine misafir var pazar günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?