Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sütlü oruçta olanları unuttummöğlenki menumu yazıyorum hemen 1 kase çorba birkase yoğurt domatez salatalık akşamda sadece iki dilim karpuz yiyeceğim akşam yemek yemesini sevmiyorum zaten:97:

şeker var mı peki şeker

hem de kilosunu bu yolla daha rahat korur

valla günlerdir bekliyomuşsun canım 12 tane ye bence sonra biraz daha dikkat edersin ama sonra vicdan azabı çekipte hastanelik olma benim gibi :) üzme bizi :26:

12 tane miiiii
kız 1200 kalori eder o
ben 3 diyeyim 5 olur zaten :78:

Bende çıkıyorum kızlar

akşam yine misafir var bene koşturmacam var yani anlıyacağınız
öpüldünüz
hoşçakalınnn
görüşürüüüzzz canım
bende çıkacam birazdan

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-341.html#post20489479

yeni kaptan ve yardımcımızı ilan etmiş bulunuyorum
5. takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah

öhüm öhüm

ee bu çok güzel bi alışkanlıkmış valla :))

sabah ve öğlen yediklerimi çabuk hazmediyorum koşuşturma olunca ama akşam yediğim zaman midemi rahatsız ediyo bir süre şişkinlik çok yapıyo bunu yaşamak istemediğimden yemiyorum canım uzun zamandır böyle alıştım zaten

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
çok ciddi bişey olmadığını düşündü dr da
ilaçla koyboluyolarmış öyle dedi
benimde ilaç tedavisiyle geçer inşallah

kızlar ben çıkıyorum artık,yerleri silecem sonrada iftaaarrrr

iftardan sonra spooorrrr

gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim ben
öpüldünüz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-341.html#post20489479

yeni kaptan ve yardımcımızı ilan etmiş bulunuyorum
5. takıma hayırlı uğurlu olsun inşallah
inş. hayırlı olur endişeleniyorum açıkçası biraz ama elif ablam rahat artık(pek değil ama en azıdan eskisi gibi mecburiyeti yok) gerisi boş
ee bu çok güzel bi alışkanlıkmış valla :))

aynen darısı başımıza :)

şşşt çıtırlar iftar yaklaşınca hepimiz arazi olduk allahim oruc tutanlarin orucunu kabul etsin tutamayanları da onlardan eylesin ınş. öptüm canlarım

Ben bugün biraz uzak kaldım anlayamadım olanları henüz ama destek olarak her zaman arkandayız canım benim...

Düğün çorbası en sevdiğim çorbadır.Bana hatırlatmış oldun,akşama ondan yapayım bari:) Bu arada kadayıf yüzünden ben de rejimi bozmazsam bu gece

Hanımlar biraz kendime zaman ayıralım dedim ve soluğu kuaför de aldım sıra beklerken avon keyfi yapıyorum bu arada akşam için arkadaşım davet etti ama dikkat edecem yediğime

Vay vay vay...Hem çıtır,hem bakımlı hatunum benimmm

15:00
6-7 küçük dilim karpuz

oruç tutmuyorum malum sebepten ötürü
ama bir yeme düzenide oluşturamadım kendime

Kıss senin avatar ne tatlı olmuş öyle...Ben de bu arkadaş yeni mi diyordum

Yok artık O minicik şeyler mi o kadar kalori.Daha tadını alamadan yutarım ben onları be...Yemem daha hayatta,onun yerine sütlü tatlımı yerim daha fazla olarkatan tabi

Canım benim çok geçmiş olsun.Ben de buradan bakıyorum,özel mesaj atıyorum,msn de bekliyorum yoksun.Sonunda geldin ama çok üzdün bizi.Ama yine de şükret ve korkma.Bu uyuz miyom çoğu kadının kabusu ve ilaçla tedavisi var.İlacın fayda etmediği yerde ufak bir operasyonla halledilecek kadar basit bir olay.İnan hiç kendini üzmeye değimez.Kızkardeşimde de çıkmıştı,şimdi çok iyi.Kortizonu da sakın dert etme,yeter ki sağlığın yerinde olsun...

Ayy ayy, gelin hanım varmış bir tane daha takımda.Herkes evleniyor ne güzel.Hayır hiç endişelenme.Baba evinden çıkıp sevdiğine gidiyorsun sonuçta.Aileni de unutacak değilsin ya,inan daha fazla görüşeceksin evlenince...Hepimiz ana kuzusuyduk bir tanem.Ama zaman harika bir ilaçtır,alışmayı o öğretir bize.Şimdi kafanda bu endişelere yer verme,tadını çıkar

saol canım ne kadar güzel yazmışsın böyle inan ilaç gibi geldi yazdıkların çok da mutlu oldum okurken teşekkür ederim canımbu akşam ki menumde iki dilim karpuz ve az önce bi tane mısır yedim

teşekkürler canım :)

ben de yeni biri geldi sanmıştım :)

eveet menümü yazabilirim öğlen yağtığım kahvaltı biraz fazla olmamış mı eleştirisini alınca sonraki yediklerime dikkat etmeye çalıştım sizce başarabilmişmiyim?

4 gibi acıkınca daha fazla beynimi acıktırıp sonra bedel ödememek için azar azar 1 bardak domates çorbası içtim(tam dolu değildi)

akşam da arkadaşım ve sevgilisi dışarıda yemeğe davet etti ben de değişiklik olur hem diye kabul ettim.Israrlara rağmen salatayla kapattım.içinde full salata vardı tavukta vardı ama ben onların çoğunu arkadaşıma ve kediye verdimkedi masum masum bakıyodu acıdım bee:)
sonra enişte beyin teyzesine gittik güllaç ikram ettiler ama 1 çatal ucu yedim ayıp oldu biraz ama o kadarla kaldım sonra arkadaşımı çağırıp kahve yaptırdılar(güzel yapar da ) o da küçük fincanı bile tam doldurmamış sağolsun şeker az da olsa var diye..onunda tamamını içmedim epeyce de yürüdük gelirken bir de büyüüük bir bayır tırmandım.Eveet yorumları bekliyorum...

Bu arada teyzeden bir hediye aldım çeyizime koycam mekikten havlu kenarı :):98:

ben de yatayım artık bu arada yarın babamla spor günümüz onu da götürüyom hafta sonları çok iyi oluyo geçen hafta bi gününü ekti ama o gün misafirler geç gitti..bu hafta da bi gününü ekicek gibi görünüyo yine misafir var pazar günü

Kıss senin avatar ne tatlı olmuş öyle...Ben de bu arkadaş yeni mi diyordum

bi değişiklik yapayım dedim
çok severim ben bu caponcuğu

Elifim saçların alev gibi
Aşk-ı Memnu'dan bir replik diyeyim sana;
saçların alev alev,yangınları çağırıyoooorrrrr
burada gözlerin diyodu normalinde

Yok artık O minicik şeyler mi o kadar kalori.Daha tadını alamadan yutarım ben onları be...Yemem daha hayatta,onun yerine sütlü tatlımı yerim daha fazla olarkatan tabi

bende yuttum zateeennnn :84:
sormayın saymadım,o kadar çoktu

ben de yeni biri geldi sanmıştım :)

ben yeni biriiiii

maşAllah kızzzz
bugün ben dağıttım sen toparladın

çeyizede başlamışız

babalar bir geliyo iki gelmiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…