- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #43.761
Bu buhranın bana en iyi etkisi herhalde canım hiç birşey yemek istemiyorZorla yiyorum 2 3 günde 700 gram vermişim...
Tatil öncesi kiloma 300 gram kaldı sanırım..
Bugün sabah mesela mecburen yarım dilim ekmek ve peynir 1 yudum süt
öğlende 3 4 kaşık semizotuyla 1 dilim ekmek yedim...
selam 5. takımın güzelleri,
hayret ilk 3 demiştim ama tutturamamışım..
geçmiş olsun canım. inşallah ilaçla tedavi edilebilecek durumdadır da ameliyata gerek kalmaz.. moralini bozma sakın. sağlık herşeyden önemli. bunu 24 yaşındayken beyin ameliyatı geçirmiş, saçlarını sıfıra kazıtmış biri olarak söylüyorum sana cicim.. yeter ki tedavisi mümkün olmayan bir hastalık vermesin allah.. gerisi gelip geçiyor...
bayıldım bayıldım.. harika kızıll.. ben bir kere boyadım da bin pişman oldumm.. ama saç bakım engelliyim resmen. bakınca uğraşınca ne güzel oluyormuş...
akşam akşam dişim kırıldı.. hem de ön dişim..:2::2: geçen yıl ramazanda kırılmıştı. mükemmel hekimim kendi dişimi hiç belli olmayacak bir şekilde yapıştırmıştı. bir yıl kullandımm ve bugün yine gitti.. acayip moralim bozuldu..hemen evin yakınındaki hastaneye gittim. diş hekimi çıkmış, oysa sabaha kadar oluyordu.. yarına kaldı. zaten düğün öncesi gidecektim ama kötü oldu bu...
günaydınn kızlarrrrrr
herkese hayırlı sabahlar ve iyi hafta sonları diliyorum
ee hanılar anlatın bakalım neler yapıyonuz..Derdiniz müjdeniz var mı_?? haftasonu olunca pek gelen giden olmuyo ama ben elimden geleni yapıcamm
elif ablacım geldiğin zaman sağlığına dair bilgilendirme yapar msın merak ediyorum da
selam kızlar iyi hafta sonları herkese...
Içimde bir sıkıntı 2 3 gündür canım hiç birşey yapmak istemiyor
havalardanmı nedir izmir'de hava baya kapalı boğucu bir hava nefes aldırmıyor sanki insana...
Giriyorum buraya iki satır okuyorum ne yazacağımı bilmeden çıkıyorum...
Herkes iyidir inşallah keyifler nasıl sizlerde?
arkadaşlar canım sıkıldı sabah sabah ya... Dün 55 çıktığım tartıda,bu sabah 56.200 çıktım.reglim yaklaştı,ondan mı acaba?acayip canım sıkıldı,inşallah ondandır
Bu sabah
1 kase yoğurtlu nesfit
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta yedim
bu arada biliyorsunuz diyet günlükleri bölümümüz açıldı.artık gün gün yazabileceğimiz bir bölümümüz oldu.ben konumu açtım bile.sizleri de beklerim
canım benim 2 saattir yazmaya çalışıyorum ama site çok yavaş
iyiyim tatlım
pazartesi tahlil sonuçlarına göre
tedavi düzenlencek
şimdilik regl düzenleyici bi ilaç verdi
myom olanlarda şiddetli kanma ove ağrı olurmuş
bunu biraz olsun azaltacakmış
agnocaston diye bişey
kk da baktım millet gebeliği kolaylaştırıyo falan demiş
ona kafam takıldı sadece
selam canım sana da iyi hafta sonları geçtiğimiz 2 gün istanbul da öyleydi kafamı kaldıramiyodum şimdi biraz daha iyi ama inan bu gecede camlar kapalı bi pike bi polar la yattım :)iyi keyfiler canım seni sormalı :)
:) bana pek öyle bi etkisi olmadı ben ve çevrem her koşulda iştahı açık insanlarız
dert etme canım ondandır muhakkak ben bile o kadar dikkat edemedim bu hafta ama 0,2 gitmişti :)
Canım bence o uzun zamandır diyet yapmandan kaynaklanıyor olabilir.Ben de öyle oluyorum bazen.İstediğim şeyi yemeyince sanki hayattan zevk alamadığımı düşünüyorum.Biliyorsun yiyecekler insana mutluluk veriyor ve kesersen bunalıma girmen olası birşey.Uzun süre tatlı yemeyince mesela kendimi çok kötü hissediyorum.O yüzden arada kaçamaklar yapmalısın
havalardan dır sıkıntım canım.düzelicekmiş havalarda bikaç güne eskisi gibi olucakmış
geçer inş o zaman sıkıntında
buyük ihtimal şişsindir tatlım
yoksa 1 günde alınmzaki o kilo tatlım
takma kafana
canım benim 2 saattir yazmaya çalışıyorum ama site çok yavaş
iyiyim tatlım
pazartesi tahlil sonuçlarına göre
tedavi düzenlencek
şimdilik regl düzenleyici bi ilaç verdi
myom olanlarda şiddetli kanma ove ağrı olurmuş
bunu biraz olsun azaltacakmış
agnocaston diye bişey
kk da baktım millet gebeliği kolaylaştırıyo falan demiş
ona kafam takıldı sadece
Aslında burda yaşadığım bir olaydan dolayıda sıkıntılıyım...Bizim eylül anneleri topiğinde öyle canım sıkıldı ki...
Başıma tatilde bir olay gelmişti burda bahsettimmi hatırlamıyorum ama Ege gece odadan kaçmıştı...
Bende bu olayı eylül annelerinde anlattım ve pişman oldum anlattığıma...
Elim kırılsada yazmasaydım başıma geleni demekten kendimi alamadım...
Öyleki üyeliğimi iptal ettirmeyi bile düşünüyorum şuan...
aslında burda yaşadığım bir olaydan dolayıda sıkıntılıyım...bizim eylül anneleri topiğinde öyle canım sıkıldı ki...
Başıma tatilde bir olay gelmişti burda bahsettimmi hatırlamıyorum ama ege gece odadan kaçmıştı...
öyleki üyeliğimi iptal ettirmeyi bile düşünüyorum şuan...
Aslında burda yaşadığım bir olaydan dolayıda sıkıntılıyım...Bizim eylül anneleri topiğinde öyle canım sıkıldı ki...
Başıma tatilde bir olay gelmişti burda bahsettimmi hatırlamıyorum ama Ege gece odadan kaçmıştı...
sanırım bahsetmedin ya da ben gözden kaçırdımne oldu ki seni mi suçluyolar ...
hayır canım bize bahsetmedin
niye ne oldu ki senin bu kadar canın sıkıldı
üyelik iptaline varana kadar böyle ?
duygum nolduu
msn de yazdım ama çıkmışsın ay hayrolsun
dur ne üyelik iptali sen edisin olur mu öyle şey
seng artık kaptan olarak buraları sürekli takip etmen gerek
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-164.html
burda takımlardan davet bekleyenler var
burayı takip ederek takıma taze kan gerektiğinde çağırabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
burda cuma listelerini paylaşırız
ve bi kara alınıcaksa bi sorun varsa cevap ararırız
püsküüt abla yardımcı olur
burayı da aboneliklerine ekle muhakkak
orda olan bitenden
takımı haberdar etmek senin görevin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-47.html
burda 1 haftanın sonuçları
dereceler sıralanır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
bu da cuma yarışması karar defteri
kurallarla ilgili
ya okudum canım çok üzüldüm yavrucak ta siz de çok korkmuşsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/334607-2008-eylul-anneleri-666.html#post20380790
seni üzen yorumlara bakıyorum şimdi
çok tşekkür ederim 1-2sini tespit etmiştim ama sanaırım 1rini yeni öğrendim.
duygu abla buldum ve okudum çok korkunç bişey ağladım yaa yavrum benim allahım korumuş onu seize bağışlamış..senin düşündüklerin gibi de olabilirmiş
Aman yaa...Herkes çok iyi biliyor. Herkes düzgün,mükemmel,kusursuz,biz insanız onlar doğa üstü varlıklar.Çünkü hata yapmazlar.Hayatta hata diye birşey yoktur,ilgisizlik,ihmalkarlık vardır.Araştırsan kimbilir neler bulursun hayatlarında ama kabul etmezler ya da geldi işte başıma insanız derler.Bak sinirlendim yine ya..Mümkün olduğunca o topiklerden uzak duruyorum gerilmemek için.Asla büyük konuşmamak gerek,ne olacağımız belli mi?
Neyse seni de gerdim canım.Anlıyorum seni,ben de çok takılıyorum bu tür şeylere.Neler oldu anlatmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?