Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bence o uzun zamandır diyet yapmandan kaynaklanıyor olabilir.Ben de öyle oluyorum bazen.İstediğim şeyi yemeyince sanki hayattan zevk alamadığımı düşünüyorum.Biliyorsun yiyecekler insana mutluluk veriyor ve kesersen bunalıma girmen olası birşey.Uzun süre tatlı yemeyince mesela kendimi çok kötü hissediyorum.O yüzden arada kaçamaklar yapmalısın

sağol kuzu beğenmene sevindim
bakımı zor ama çok seviyorum kızılı apim
dişin mi kırıldı demek tam 1 yıl idare etti seni
görünen bi yerde olması kötü olmuş geçmiş olsun

günaydınn kızlarrrrrr

herkese hayırlı sabahlar ve iyi hafta sonları diliyorum

canım benim 2 saattir yazmaya çalışıyorum ama site çok yavaş
iyiyim tatlım
pazartesi tahlil sonuçlarına göre
tedavi düzenlencek
şimdilik regl düzenleyici bi ilaç verdi
myom olanlarda şiddetli kanma ove ağrı olurmuş
bunu biraz olsun azaltacakmış
agnocaston diye bişey
kk da baktım millet gebeliği kolaylaştırıyo falan demiş
ona kafam takıldı sadece

havalardan dır sıkıntım canım.düzelicekmiş havalarda bikaç güne eskisi gibi olucakmış
geçer inş o zaman sıkıntında

buyük ihtimal şişsindir tatlım
yoksa 1 günde alınmzaki o kilo tatlım
takma kafana

aaanammmmmm :89:

Ayy ne güzel biz kapalı hava ama sıcak boğucu hala gece klimayla yatıyoruz sabaha kadar yoksa durulmuyor inşallah geçer canım

Yok tatlım ya onunla alakası olamaz neden dersen tatilden geçen hafta geldik ya 6 gün boyunca her gün tatlının her çeşidini gözleme hamburger döner Allah ne verdiyse yedim 2 kilo aldım geldim:)
Bugünde mesela kaç gündür burda yazılıyor ya künefe yicem diyordum ama yok içimde gram yok istek hatta şu moddayım künefe yicem bugün ama canım istemiyor olsun yinede yicem istemiye istemiyede olsa yicem:)))

Olsun valla beni çok bunalttı bu havalar...

ee sanırım ben bi özelliğimi söylemeyi unuttum çok şom ağızlıyımdır söylemesemde aklımdan geçmesi yetiyo bazı zamanlar :):):):)

en azından kıyısından köşesinden geçiyo konu ben yine başladım alttan alttan takılmaya en iyisi susayım

bu arada ben bu sabah annemin o bebeğe yaptığı kabak çorbasından yedim.Onla duruyom hala gideyim biraz atıştırayım..

Aslında burda yaşadığım bir olaydan dolayıda sıkıntılıyım...Bizim eylül anneleri topiğinde öyle canım sıkıldı ki...
Başıma tatilde bir olay gelmişti burda bahsettimmi hatırlamıyorum ama Ege gece odadan kaçmıştı...
Bende bu olayı eylül annelerinde anlattım ve pişman oldum anlattığıma...
Elim kırılsada yazmasaydım başıma geleni demekten kendimi alamadım...
Öyleki üyeliğimi iptal ettirmeyi bile düşünüyorum şuan...

sanırım bahsetmedin ya da ben gözden kaçırdımne oldu ki seni mi suçluyolar ...

seng artık kaptan olarak buraları sürekli takip etmen gerek

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-164.html
burda takımlardan davet bekleyenler var
burayı takip ederek takıma taze kan gerektiğinde çağırabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

burda cuma listelerini paylaşırız
ve bi kara alınıcaksa bi sorun varsa cevap ararırız
püsküüt abla yardımcı olur
burayı da aboneliklerine ekle muhakkak
orda olan bitenden
takımı haberdar etmek senin görevin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-47.html

burda 1 haftanın sonuçları
dereceler sıralanır

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
bu da cuma yarışması karar defteri
kurallarla ilgili

Son düzenleme:

hayır canım bize bahsetmedin
niye ne oldu ki senin bu kadar canın sıkıldı
üyelik iptaline varana kadar böyle ?

duygum nolduu
msn de yazdım ama çıkmışsın ay hayrolsun
dur ne üyelik iptali sen edisin olur mu öyle şey

sanırım bahsetmedin ya da ben gözden kaçırdımne oldu ki seni mi suçluyolar ...

hayır canım bize bahsetmedin
niye ne oldu ki senin bu kadar canın sıkıldı
üyelik iptaline varana kadar böyle ?

duygum nolduu
msn de yazdım ama çıkmışsın ay hayrolsun
dur ne üyelik iptali sen edisin olur mu öyle şey

Çok sıkıldım arkadaşlar demek aldığım bir yorumdan sonra buraya yazıcak halim kalmamış...

Elif gerçekten çok soğudum bu olayın üzerine ben...
Öyle böyle değil...
Bir daha yazmıyım linki vereyim siz okuyun...

çok tşekkür ederim 1-2sini tespit etmiştim ama sanaırım 1rini yeni öğrendim.

duygu abla buldum ve okudum çok korkunç bişey ağladım yaa yavrum benim allahım korumuş onu seize bağışlamış..senin düşündüklerin gibi de olabilirmiş

Aman yaa...Herkes çok iyi biliyor. Herkes düzgün,mükemmel,kusursuz,biz insanız onlar doğa üstü varlıklar.Çünkü hata yapmazlar.Hayatta hata diye birşey yoktur,ilgisizlik,ihmalkarlık vardır.Araştırsan kimbilir neler bulursun hayatlarında ama kabul etmezler ya da geldi işte başıma insanız derler.Bak sinirlendim yine ya..Mümkün olduğunca o topiklerden uzak duruyorum gerilmemek için.Asla büyük konuşmamak gerek,ne olacağımız belli mi?

Neyse seni de gerdim canım.Anlıyorum seni,ben de çok takılıyorum bu tür şeylere.Neler oldu anlatmak ister misin?

ya okudum canım çok üzüldüm yavrucak ta siz de çok korkmuşsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/334607-2008-eylul-anneleri-666.html#post20380790

seni üzen yorumlara bakıyorum şimdi

O kadar üzüldümki arkadaşlar anlatamam size kimse yaşamasın böyle birşey düşmanım bile yaşamasın diye dikkat ederseniz kulağınıza küpre olsun diye başladım yazmaya...
Sağolsun çoğu arkadaş sizin gibi geçmiş olsun yazmış...
Ama yok eşek kafam ne yazıyorsun işte...
Ateşsiz çok doğru yazmışsın...
Çok yıprattı bu olay beni öyle böyle değil...
Elif bizim üyelik iptalimiz nasıl oluyor canım biliyormusun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…